Foorum
2010-10-02 18:25
Tekkis kysimus Kumb on hullem kas mees bi või naine? Nagu siiamaani välja on tulnud siis see väga ok kui suhtes naine bi aga kui mees seda oleks siis ikka eriti tabu:S
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 18:26
oot miks tabu??? mis nendel di-del siis viga?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 18:37
Miks on ok kui naine on bi? Lootus koos naisega teisi naisi panna? Aga kui pole nii?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 18:40
kas jutt on abielus olevatest inimestest, kellest üks on bi ja peab armukest?
või lihtsalt triona kooseksisteerimine?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 18:55
chad24- huvitav,mida sa tabuks pidada tahad?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 19:03
Minujaoks on see probleem siiski ühepoolne. Meest mul pole, st bimehega mul mingit teemat ei ole. Binaisega oleks probleem ja kui ma ise oleks homo siis pole see minuprobleem kuidas minu naine sellesse suhtuks sest ma ju olen selline nagu olen. Ühiskondlikust vaatevinklist võetuna oleks mees-bi eemaletõukavam. Aga igasuguseid naisi on olemas, ei peaks bi sugemetega mees midagi kartma vaid leidma õiged inimesed vms.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 19:09
Uman segast peksad mis sul nende bi-naistega siis oleks???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 19:20
Ma vist ei hinda seda suurt...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 19:21
ei hinda mida ...mis sõltub sinu hinnangust uman?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 08:33
khhmm ,,.nu nyyd on VÄGA HEA Teema ,KYll.. ..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 10:26
Whayme- hea küll, kuid teema ei lähe edasi.?
Boaaa-tubli.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 10:30
Ma ei pea tabuks ei bimehi ega ka mitte binaisi. Tähtis on vaid ausus suhtes. Nimelt siis enne tõsisemasse suhtesse astudes peaksid siis mõlemad oma seksuaalsused üles tunnistama ning vastaspoolega läbi rääkima mida see mõjutada võib. Tean paljusid paare kus on naispool bi ning samas ka paare kus on meespool bi (ja mõni paar on ka selline kus mõlemad bi-d). Ei ole seal mingeid probleeme juhul kui omavahel on reeglid paika pandud ning kompromissid paigas. Inimest peab armastama tema miinuste eest, sest siis tema plussid viivad ta vaid jumalikkusele lähemale.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 10:33
minuta,mitte,tean.;TEAN))). OLI JU PARIM NALI EKS ,,aaga b YHESÕNAGA,, BI -d,, SEE LYHEND ON : EHE NÄIDE VABAMEELSUSEsT .KHMMMmm ..Kyll ma rohkem edasi räägin ,kui viitsan veel.. ...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 10:34
Korralikul heteropaaril ei tohiks ju mingeid probleeme olla,Need võivad tekkida,kui hakatakse kõrvalt võtma
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 10:44
vaadake sellises teemas nagu siin--...
.siin saab igatpidi laiutada.. ,,aga mes kõikse tähtsam ,et probleeme vältida sellistel teemadel tavaelus. siis peaks nagu inimestel jätkuma - JULGUST ,,,,AUSTUST :... AUSUST..!! ::,, oma partneri suhtes !!.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 10:15
Tähtis on leida inimene kes aktsepteerib sind sellisena milline oled... ei muud.
Me mõlemad bi-d ning ausalt öeldes kumbki ei kujutagi oma elu ette elades heteroga - ja meile see sobib !!!
Oma tutvusringkonna põhjal lisaks vaid niipalju, et meile tundub et bi-mehed on naiste suhtes alati palju hoolivamad ja ka suhtlemises avatumad.
Seega niipalju kui on inimesi, niipalju on ka erinevaid vaateid sellele teemale.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 11:12
Teemapüstitaja on ka alles Victoria ajastus oma küsimusega.
Ühiskonna arvamus on negatiivsem biseksuaalse mehe puhul. Või siis vähemalt oli nii ajal kui ühiskondlik arvamus oli eelkõige meeste arvamus. Biseksuaalset naist vaatab mees leebemalt (kuni see ta enda naine pole), sest saab fantaseerida grupikast. Reaalselt ei ole erilist vahet, biseksuaalne inimene ei pruugi veel grupiseksi huviline olla.

Muidu aga kehtib ilmselt sama idee mis heterosuhete puhul. Kui on vastastikune usaldus ja suhte kõrvalt teistega seksimine ei ole probleem, siis saab biseksuaalne inimene harrastada seksi nii oma- kui vastassoo esindajatega. Või kui ta ei ole üldse suhtes, siis vaatab kõiki, kes meeldivad. Minul sellega probleemi pole. Homofoobidel kindlasti mingi probleem on, aga see pole siin vist teemaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 11:22
Samuti fantaseerivad mehed lesbiliste naiste ja ka bi-naiste armumängude pealtvaatamisest ja seetõttu on naiste sellise tegevuse suhtes tolereerivamad. Mina bi-naisena olen alati eelistanud ühte partnerit (kas siis meest või naist) korraga, grupikad ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 15:56
Bi mees voi naine, mis vahet seal on, põhimõtteliselt ühes pajas mõlemad. Ja mina olen rahul
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 08:15
˅ näita rohkem ˅