Foorum
2021-07-28 13:48
Mis mind siin hoiab, kas sotsmeedia fenomeen?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 14:11
Arvamusi, mõtteid midagi kerget.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 16:49
Sa pole ilmselt endale teadvustanud, et sa oled kapis ja salajased pedeinstinktid löövad välja, mida kompenseerid ja püüad varjata hetero maski taha.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 17:00
Mis sellel sotsmeediaga pistmist?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 17:08
Sotmeedia tõid sina siia sisse.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 17:11
Seda kindlasti, aga kapiga jne ei ole seost, äkki vabat aega liiga palju.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 17:15
Sul ilmselt on omad ootused ja siin on ka palju naisi ning instinktiivselt tuled siia tagasi, selleks sunnib alateadlik vaist partnerit otsima, lihtsalt valest kohast. Väike sõltuvus ja sotsmeediaga võrreldav küll.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 17:36
Partner olemas pikalt ja ei ole siin armukest otsimas.
Pigem arvasin, et seksuaalse alatooniga leht ja sarnased huvid, arutelud jne.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 19:34
Võiks ju olla koht, kus arutleda neid teemasid ilma, et isiklikuks läheks.
On see reaalne?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 19:56
viimasele küsimusele pole paraku vist jaatavalt vastata võimalik.......kuna mõnele on arutluste teemad justkui isikliku ärapanemise areeniks kujunenud ning arutlemine unustatakse üldse ära.
huvitav, kas ilma selle foorumita läheksid nad vihast lõhki

tavapärane sotsmeedia kui selline mulle eriti miskit ei paku. aga siit on alguse saanud palju mõnusat reaalset suhtlust ja meeldivaid kogemusi. inimesed julgevad rohkem oma päris olemust näidata. huvitav ju
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 20:24
Mis vahe on baaril ja töölissööklal?
Kõige olulisem vahe on, et ühte minnakse nälga kustutama, aga teise aega veetma.
Oma olemuselt sarnaneb iha baariga, aga 90% meestest tuleb siia nagu sööklasse.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 20:37
Tullakse nagu sööklasse, aga minnakse ikka näljasena.
See ongi sotsmeedia olemus, või mis?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 20:41
Tule taevas appi!!! Iha sarnaneb baariga???
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 23:06
Siin on niipalju litse söök pool tasuta. Paras solgiauk.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 23:06
Jott on vana baarikunn
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 23:29
"Arutlejast" ärapanev enesereklaamija alustas jälle hädaldamisega ja Jott kukkus iha meeskasutajaid siunama.
Miski ei muutu
Kusjuures kummalgi on natuke õigus. Esimene kirjutaks nagu iseendast ja Jotil on ka mõte, kuid siia teemasse nagu vägisi sisse topitud. Mis seal vahet on kuidas seksinäljas pööbel siin naisi masskirjade jms püüab. Ega nad ei muutu ja nendeväärilised naised peavadki seda normiks.
Aga seda, mis teemaalgatajat siin hoiab ei saa küll teised ju öelda...?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 23:48
Slave, aga kõik ju algab sellest, millise eesmärgiga siia tullakse.
Inimene on karjaloom ja vajab suhtlemist. Sotsiaalmeedia pakub lihtsa võimaluse suhtlemiseks, palju lihtsama ja mugavama, kui reaalse elu võimalused.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 23:57
kui see enesereeklaamija muidu tähelepanu ei saa, siis piltide alla saab ju ikka kirjutada "Oledki nii kole või on sitt fotograaf? " Võimalik, et ei ole temal peeglit kodus.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 10:07
jfjfm,
slave saabus siia teemasse ilmse eesmärgiga järjekordselt "ära panna". no või proovis vähemalt qwerty vist tuli lihtsalt oma tähelepanuvajadust leevendama?
niipalju siis sisulisest arutlusest tõesti, miski ei muutu...

aga seksuaalselt vabameelne sotsiaalmeedia pakub ilmselt rohkem võimalusi lõõgastumiseks ja põnevate tutvuste loomiseks kui reaalne suhtlus. või ka fb taolised koguperesaidid, kus paljastunud rind võib juba üleüldise paanika ja hurjutamise põhjustada
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 10:36
Olen siin olnud juba na kaua et ei mäletagi kus kohast tulin, ehk oli koha nimi SIE ag praegu läheks ja laseks oma munad ära masseerida.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 11:52
Markxs, eks seegi ole ju hea põhjus siin saidil viibimiseks
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 13:57
M.O.T.T.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 21:09
Me enamasti ei tea, mida kommenteerijad tunnevad või mõtlevad. Seepärast ka palju erimeelsusi ja ka negatiivseid kommentaare.
Me seksuaalsus ikka isiklik ja halvustamine ei ok.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 22:00
Mina tulin ihasse praktiliselt kohe, kui olin koju netiühenduse saanud. Siis ma alles õppisin netiavarusi tundma. Miks mu valik just ihale pidama jäi? Eks kindlasti oli üheks põhjuseks see, et siinses munnimetsas õnnestus ka naisterahva paljast ihu näha. Aga muidu meeldis siinne vaba suhtlemisõhkkond. Kusjuures mul oli esimesel aastal isegi konto lisainfos, et ma ei otsi seksi. Hiljem ma enam nii radikaalne pole olnud. Lihtsalt eluteele sattus järjekordne kurv. Foorumi leidmiseks kulus paar kuud ja poole aastapärast olid juba juured korralikult sisse aetud.
Nüüd tundub, et ih periood hakkab ümbersaama. Pilte ma enam ei vaata ja kontodel ei kola. Foorumil hoian veel silma peal, aga siin on ka toimunud kohutav allakäik. Laamendab seltskond, kes arvab, et teiste pedeks või hooraks sõimamine on naljakas. Sa võid teisele ju öelda sada korda, et ta on pede või hoor, ega see ei tee teda rohkem selle tiitli vääriliseks. See näitab ainult ütleja enda vaimset küündimatust. Lollile võid ju ka kümme korda öelda, et ta loll on, targemaks ta ei muutu.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-29 22:57
Jott ära nüüd vigise.. viska lont letti ja naised kohe tulevad sulle postkasti....
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 00:03
Noormees ei saanud vist aru, et ma ei käi siin tillile tööd otsimas. Siin hoian ma kokku loomaaia piletiraha
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 01:49
Jott pole sust asja ka... jutt kõva aga kepimeest sust pole
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 05:31
sanders on vist joti voolikut maitsnud et siin armastust talle avaldab
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 06:50
Jott see viimane lause on tõelähedane.
Küündimatu kirjutis sinult pisut, sest vaata, ammugi ei kirjutata siin ja ei öelda lihtsalt teisele. Selleks oleks palju lihtsam ju postkasti kasutada ja teemad jääksid risustamata.
Siin kirjutatakse selleks, et avalikumalt "ära panna" ja selles mõttes on tasakaal, et avalik lollus või halvustamine nõuab pisut ka avalikumat vastust.
Avalikkus oleks ok, kui teemades arutletaks. Samas on üks meeleheitlik enesereklaamija "geniaalselt" avastanud, et nii saab populaarsust koguda. Hea oleks sul erapooletult mõtiskleda, et milleks see vajalik on...
Arutelu lõppes siis, kui postkasti kirjutamise asemel hakati mingeid uksetahajäämise motiive esitama justkui otse aga siiski võimalikult avalikult, sest argumente polnud. Millegipärast oli vaja teiste seisukohti ja isikuid näidata negatiivsete motiivide valguses. Lapsik vastus sellele, raha põhjal tutvuste valimist ahnuseks peeti.
Kui tegemist ei ole mingi poliitiku valimisega, siis milleks sellist avalikku lällamist ja lapsikuid võtteid vaja on? Jälle võid kolm korda arvata...
Imala iroonia, nõrga argumentatsiooni ja valedega sahmiva allakäinud inimese kohta võib vahel ka otse öelda. Kestev nn pedesõim on muidugi mage, olen nõus.
Aga vaata, iga vähegi sisukam arvamus postitatakse meeleheitlikult üle, et läbuga matta. Sest nagu mingid valimised käiksid. Sobivama prostituudi valimised, kellele oma veeringud jätta.
Sestap polegi mõtet olemuselt labasele inimesele, kes labaseid meetodeid kasutab enam sisuliselt vastata. "hoor, ära mölise" on lihtne kirjutada, sest viisakas sisukus on absoluutselt mõttetu ajaraisk kelkiva kerjuse peale.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 12:39
karman
2021-07-28 19:34:43
Võiks ju olla koht, kus arutleda neid teemasid ilma, et isiklikuks läheks.
On see reaalne?
-----------------------------------------------------------------------------

loe slave viimast postitust ja leiad oma küsimusele vägagi konkreetse vastuse
kodanik nagu endiselt pole vist üle saanud, et isegi raha eest vastuvõtule ei pääsenud (kuigi raha eest peaks ju kõiki ja kõike saama tema väitel).
ning absoluutselt iga teema tundub sobivat selle hingekriipiva personaalküsimusega läbustamiseks, eksole.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 12:45
Ihasse ei saa ju üldse tulla siin hakatakse kohe raha pakkuma. Ausõna iga õhtune tuhandete eurode lugemine tekitab raha vastu vastikust ja selliste pakkujate vastu huvi kaob koheselt😂
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 12:51
kiisuke, siis slave peaks sulle ideaalselt sobima....temal on jälle vastikus naisele rahalisel või muul materiaalsel viisil rõõmu tegemise suhtes
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 12:58
Slavele meeldib munapiiks kuid mul komme mehi hellalt võtta, siin aga käin ikka ainult aega veetmas midagi vahelduseks
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 15:46
Päris elu on?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 16:01
Pärisellt ka, mis rohkem hoiab siin?
Negtiivne või pos
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 18:49
Siin on siiski ka normaalseid inimesi kes lihtsalt suhtlevad uute tutvuste pärast mitte ,et seksi saada vaid ,et näha tööst ja kodust kaugemale.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 18:56
Kiisuke va kukk blokeerisid mu ära. Kardad, et panen su pekivoltidele sitad hinded? Mõttettu kartus. Ma ei käi hindamas.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 18:59
Huvitav ,et kõik ainult hinnetele mõtlevad. Oma tegevust siin nagu ei märka
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 19:05
Ma pole käinud ka su pilte kommimas. Mis tegevusest sa räägid?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 19:06
mõte oli midagi erapooletut ja ikka siinsega sobivat kirjutada.
Ei tule välja, ikka lähb ennem läheb kergelt asi hapuk
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 19:08
Nagu näha siis mõni käib lihtsalt välja elamas
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 19:34
Nägemus erinev.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 19:52
jfjm

2021-07-30 00:03:57
Noormees ei saanud vist aru, et ma ei käi siin tillile tööd otsimas. Siin hoian ma kokku loomaaia piletiraha

Hoiad kokku loomaaia pileti raha, samas kasutad seda hoopiski vipi või tropi ostmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 20:25
Cigarettes after sex.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 21:24
BLACK COCKS MATTER!!!
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 22:28
Mitte alati.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 23:14
Aga qwerty, miks teed sa selle enda mureks, kuhu mina raha kulutan? Vähemalt ei hinda ma iseennast.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 23:17
Nagu Tartsi hindab surunupp?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-01 13:25
TULEVEE
2021-07-30 15:46:07
Päris elu on?
----------------------------------------------------------------------------------

kindlasti on igaühel päriselu, ka tuleveel ja 24/7 foorumis kükitajatel. elukvaliteet ning suguelu intensiivsus, see on ilmselt igaühel erinev

jfjm,
mõni siin lähtub põhimõttest, et kui ikka keegi teine ei märka su pilte, tuleb ise see endale kümnete ladumise töö ära teha
kuigi ausalt pole veel aru saanud, mida qwerty või mõned teised taotlevad, kui oma piltide hindamisele raha kulutavad. natuke haleda mulje jätab anyway........eriti kui peab oma pildi allkirjaks kirjutama "iha kõige ilusam, kõige suurem vms".
jätaks selle komplimentide tegemise ikka teistele?
˅ näita rohkem ˅