Foorum
1
2
2010-10-01 13:33
Kui alaealine ise läheneks teile ja sooviks seksida, kas oleksite nõus?
Tegu ise on ju karistatav, aga kas see loeks teile?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 13:42
Loomulikult keelduks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 13:46
kindlasti mitte, mind ei eruta endast nooremad mehedki, ammus siis veel puht lapsed
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 13:47
Isegi, kui oleks piltilus neiu?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 13:50
Alaealine on alaealine, ei saa lapsega minna voodisse. Ma ei usu elusees ka seda kui mõni väidaks surmkindlalt kuidas ta välja ei raalinud alaealise vanust.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 14:29
Mind pettis siin ükskord üks 17 a kutt ära. See oli päris algul kui konto lõin. Ankeedis oli 22. Nuias kokkusaamist ja lõpuks siis kokku taga saingi. Vestluse käigus tunnistas et sai paar kuud tagasi 17. Olin sõnatu - välimuse järgi absoluutselt poleks öelnud. Näitas lõpuks koguni ID - kaarti. Minu pärimisele et mis põhjustel ta siis sellist asja varjab, vastas et no aga ma poleks ju temaga suhelnud, teadmaks eelnevalt et ta alles 17 ning kurtes kuidas naised kõik tõrjuvaks muutuvat, kuuldes tema õiget vanust. Minule jäi see kohtumine temaga viimaseks. Kuskil pool aastat hiljem hakkas uuesti nillima. Oli uue konto teinud jne, tahtis kohtuda. Keeldusin.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 14:42
Mõni 14 a. neiu näeb küll välja nagu 22 a.
Rinnad nagu arbuusid, kasv 180 cm ja nägu isegi meikimata näeb konkreetselt VANA välja.
Ja kui veel meigib ka, ei ütleks iial, et 14 a.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 14:52
Üks selline oli selles unistuste printsessis, esimeses saates. Hästi pikka kasvu plika kes oli 17 aastane. Aga selliseid on vähe, kui juba vanem inimene oled siis saad aru. Kui ise 20nd oled ja teine 17 siis ehk mitte, aga sellise vanusevahe juures pole seks ka mingi kuritegu vaid täiesti normaalne asi. Alaealine algab meil vist 14 aastalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 15:00
Käsin siin ükspäev ühe 23a pliksiga kurameerimas. Njah. Las ikka lapsepõlv jääb ilusaks ja toredaks. Milleks seda lörtsida. Saavad suureks näevad seda keppi küll ja veel.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 15:02
Parma, aga 23 pole enam plika ju???
Mis lapsepõlv???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 15:04
Millisest alaealisusest te räägite? Juriidilisest?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 15:07
parma- 23 on sinule ka muidugi liialt noor.tubli oled.
loomulikult karistatav on sex alla 14 aastasega. kuid igal asjal omad piirid, juba eetiliselt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 15:11
Alates 25 ndast eluaastast võib loota, et saab enne ja või pärast seksi paar sõna ka juttu puhuda suusoojaks.
Isiklikult mina alla 25a eluaasta vanuse paarilisega ei seksi. Ülejäänud on osapoolte kokkulepe ja omavastutus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 15:13
Muarust 17-aastasega ei oleks see kuritegu, karistatav on see vist teatud vanuses ainut, kuni 14 vist oli. Kui 19-aastane magab 17-aastasega siis pole see kuidagi pilastamine.

Aga ise... hmm...
Teoreetiliselt 17 poleks probleem kui kutt kõvasti vanem välja näeb (kohekohe täisealine ju), aga kui noorem on siis oleks küll kahtlane juba.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 15:36
karistatav on alla 14 aastasega seksimine. kui 14 ja vanem siis põrutage palju jaksate sõltumata teise osapoole vanusest...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 16:26
Sa siis põrutaks 14 aastast? Kahju temast ei hakkaks?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 16:29
parma,jutt vastab tõele,jah kui ikka enne ia pärast sexi vanuse tõttu vestelda ei saa või ole milleski rääkida siis jääb ikka see oluline küll puudu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 16:36
uman. Muidugi oleks kahju. Nikuks ja nutaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 16:56
Nii ütelge mehed,et kui olete näiteks ööklubis siis kas te kysite alati neiu käest id kaarti enne kui koos lahkute kas siis hotelli v6i kuhu iganes?Vaevalt!!!
Mulle tundub ,et siinsed foorumimehed on sellised syytukesed et oi oi oi.
Aga mida näitab tegelik elu?Loomulikult kui ma TEAN,et see neiu on alaealine siis muidugi ma valin kypsemas eas neiu.Aga mis on kypsem iga????See on ju individuaalne.Minu eks naine on 22 on meil oli paljust rääkida peale seksi.Minu praegune partner on 22 ja jällegi on meil rääkida nii enne seksi kui ka peale.
Kõik oleneb kelle otsa sa komistad.Ja kes sa ise oled ja millised on maailmavaated.Loomulikult kui sa just ei ole mingi pervo!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 16:58
P.S jätsin mainimata et olen ise 35!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 17:05
Aga tihtilugu mehi ei huvitagi ju naisega rääkimine, vaid lihtsalt noor ja prink liha.
Rääkida võib oma naisega ka kodus...
Siis võetaksegi väga noor armuke.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 17:12
Kedagi ei saa VÕTTA kui ta seda ei taha.Miks läheb mees kodunt välja hiilima ja vastupidi?????Sest seal ongi rääkimata asju.Aga jutt käis alaealisega seksimisest.St.Eesti seaduste järgi on seks lubatusd alates 14 eluaastast.Loomulikult kui ta on väliselt suguküps siis miks ta ei võiks seksida?Ameerikas on see iga 16 kui ma ei eksi.Aga vaadake mis seal toimub?12 aastased lapsed sünnitavad juba.
Kas siis maailm ongi ainult perverte täis kui sa vaatad endast nooremaid?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 18:01
14 aastasega küll ei seksiks ega üldse alla 20ne. Ainus erand kellele ei suudaks vastu panna on: http://shirtlesstaylorlautner.com/wp-content/uploads/2010/03/taylor-lautner-shirtless-the-sword-4.jpg, sest see poiss on lihtsalt hullumeelselt kena
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 18:46
Reeglina olen ka siin suheldes alla kolmekümnestele alguses kohe selgeks üritanud teha,et minu eesmärk pole nendega voodisse pääsemine.Aga kui ikka teine pool väga pealekäib,siis pole ma kindel,kas suudan ahvatusele vastu panna.
Viieteistkümnesega lubab küll seadus seksida,aga tema isa võib teisiti arvata ja korraliku laksu saad sa siis,kui tema verest leitakse alkoholi.Tõesta,et sina teda täis ei jootnud.Üldiselt oleksin alaealistega ettevaatlik,sest nad võivad sinu kohta teab mida kokkuvaletada.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 18:47
päris lapse-vägistaja ei tahaks nagu olla jh...
siniar...sa ka minust noorem...ja kui ma nüüd sind vaatan?...ma pervo kohe?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 19:01
jfjm. Ja nagu need vanemad naised siis ei valetaks teab mida kokku. Ma arvan, et pooled vägistamise juhtumid on sellise maiguga.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 19:09
Aga kas mina olen alaealine preenik????Oota ma vaatan uuesti enda passi ei seal selged numbrid 1975 a.
parmaleikin:Teema on vabatahtlikust seksist alaealisega.Mitte millegi vägisi võtmisega.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 19:28
mina peitsin oma passi igastahes sahtli taha otsa....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 19:35
aga mis arvate, kumb on taunitavam, kas seks alaealise noormehega või neiuga?
minu meelest neiuga, sest neiu võib rasedaks jääda ja siis on kogu elu rikutud...
alaealise noormehe sebivad tavaliselt vanemad naised, kes lapseteost vähemalt oskavad hoiduda
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 19:38
No 14 aastane ei peaks vanade inimestega seksima. Vana inimene on 14 puhul isegi 5+ vanusevahega. Minuarust on vanema puhul noorema ära kasutamine, noor neiu soovib midagi tõestada ja kas ta seksi üldse naudibki.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 20:55
no way.
õige point, jfjm, kui miski vana jorss mu tütrele ligi üritaks ajada, lõikan kõri läbi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 21:09
Ka mina teeksin seda aga ega me ei saa kätt ette panna kui me ei tea millal see juhtub.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 00:58
23 küll "alaealine" pole, ka 20-aastasega saab rääkida. Sõltub muidugi inimesest, mõnega pole jutu mõttes ka 40-aastaselt midagi peale hakata.
Mulle on löönud külge 13-aastane tüdruk. Ja veidi vanemaid (15-17) on juba mitu olnud, ke son huvi tundnud. Kindel reegel on, et alla 15 aasta ma jutule ei võta, alla 19 aasta püüan ka vältida (see ei ole siiski vahel võimalik, olen kohanud 15-aastasi, kes näevad välja ja omavad elukogemust nagu 25-aastased).
Aga 19-aastased on juba täisealised, mõtlemisvõimelised ja omavad ka mõningast elukogemust, nii et neid kuidagi alaväärtuslikeks pidada küll ei saa.
(Eelnev jutt käis tüdrukute kohta, noortest poistest ei tea ma midagi.)
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 11:01
Mis siis saab kui alaealine alaealisega sexib?
Vanasõna ütleb et vana hobune tahab ka kaeru saada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 11:03
vot ei tea, jah, kuidas ja keda siis karistatakse, kui 2 alaealist omavahel seksivad ja see välja tuleb...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 11:21
Minu jaoks viimasel ajal tuundub et meil peaks olema nii nagu Jaapanis - inimene seeb täiskasvanuks alles 25 aastaselt. Põhjendan selle ka ära veidi. See jutt ja käitumine, mis tuleb enamuse alla 25 aastaste suust on lihtsalt nii lapsik, et mul läheb üldjuhul süda pahaks. Ja see on nii olnud alates hetkest kui ma ise 22 sain. Tundsin alati et mu eakaaslased ei taha täiskasvanuks saada.
Seega vastuseks teemale on kindel EI - seks inimesega kes on kaugel võrdväärsest vestluskaaslasest ei ole minu silmis seks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 11:36
Võib nõustuda et alla 25 - aasta pole mõtet panustada. Samas võib ka nende seas normaalseid eksemplare leiduda. Enda kolmas kohtumine siit kellega üldse midagi toimuma hakkas, oli toona 21- aastane, pooleldi vene noormees. Vähesed suudavad olla nii kombekad, arukad ja viisakad, vb ka kodune kasvatus on mõjutajaks. Paljudel noortel mehehakatistel pole ajus muud kui kepp ja sellega seonduv, kus aga saaks panna ja ära teha, see möla võib kohati häirivaks muutuda kui näed et inimesega muust juttu teha ei annagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 12:45
Alaealist ei saa karistada. Karistusseadustiku paragrahvid 145 ja 146 käsitlevad vaid täisealise ja alla 14-aastase seksi.

Aga mis puutub alla 25-aastastesse, siis võib muidugi igasuguseid inimesi leida, eriti veel iha-taolistest portaalidest, kus põhisõnumiks on ikkagi seks. Tulla siia nüüd inimesi otsima, kelle jaoks seks nii tähtis ei ole, on veidi naiivne.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 18:05
Nii et kui on 15 siis võib kotid taha keerata Ainult ilus oleks ennem vanematelt ka luba küsida
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 20:19
Seda küll st siinsest keskkonnast leituga ongi põhirõhk siiski seksil ja sellega seonduvas. Kui aga kutiga kellega lävin, mitte millestki muust peale panemise rääkida ei anna ja tema põhirõhk messengeris on ka sellel et vaid ennast rahuldamas näidata, siis pikapeale tekib sellest rutiinist küllastus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:35
Barb Seksotstarbeks on mitu tutvust. Ühega onaneerid koos ja teisega jutustad. Lihtne ju.

Mina näitekes vaatan ainult 18-25. Kenad kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:48
Et nagu üks on seksimise jaoks ja teine rääkimise? On küll kenad , ei saa vastu vaielda Üks põhjuseid miks mu pilk ikka nooremate peal peatub ongi selles et neis on seda, mis vanematel juba kaduma hakkab st mulle on oluline trimmis rind. Kahju küll aga mulle pakub trimmis rinna õlitamine, silitamine ikka palju rohkemat, nii ma siis otsingi seda mida ma naudin Seks on nautimiseks ja mina naudin seda mehega kelle väline kest on ligitõmbav. Kui paljude vanemate meeste puhul saab seda öelda? Paljud juba käest ära vajunud kuigi siin ringi luusides, tuleb nii mõnigi kord tõdeda et ette juhtub üsnagi kabedaid ka 40 - aastaseid
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:54
Barb ja kolmas veel millekski muuks. Näiteks kinos käimiseks ja teatris ja muidu linnapeal näitamiseks.
Siin kohe on üks teema sponsoriotsijad. Näiteks väga mugav teenus. Vaatad seda onaneerimist kunas aga ise tahad ja raha on. Mõnus.

Aga mikhan, midagi sulle. Lastega on selline teema, et kodutöö tuleb korralikult ära teha ja seletada mis ja kuidas asjad käivad, et ei tekiks sellist situatsiooni.

Järgmine teema on peremudel, kust võetakse snitti ja seda terve elu. Kui ikka ema süünitas juba 15 siis on suur oht, et seda teeb ka tütar. Käbi kännust kaugele ei kuku.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 00:01
Mõni 15 aastaselt emaks saanu just väidab et mitte mingil juhul ei lubaks oma tütrel samasse ämbrisse astuda st nii noorelt sünnitada.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 00:06
Tore kui see nii on aga paraku kõik need emad-isad ei jõua igalepoole ja see 15 aastane siis arvab, et teeb ema järgi ja seda läbi alateadvuse juba. Muidugi oleneb suurest ka sellest perekonnast, et kuidas seda on lapsele deklareeritud jne. Kodune kasvatus on selle asja nimi mis seal asju määrab.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 00:48
Lapsed ei pidanud järgima mitte oma vanemaid vaid vanavanemaid. Minu puhul see teatud võtmes täitsa töötab.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 01:00
jumal hoidku selle eest...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 01:26
mikhan- ei see jumal kõike ka jõua hoida ja kaitsta.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 02:47
Mis te siin vanusest räägite, kui teema oli "Kas oleksite võimalusel nõus seksima alaealisega?"... rõhutan "alaealisega"!!!
Minu teada on kriminaalkorras karistatav suhe alla 16aastase isikuga vs isikud ise on alla alla 16aastased.....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 02:52
Ei seksiks. Mina kardan igasuguseid kriminaalsusele kalduvaid asju, eluaeg korralik inimene olnud ei hakkaks mingi poisikese pärast elu rikkuma või millegagi riskima.
˅ näita rohkem ˅
1
2