Foorum
2021-07-22 15:14
Capri, tegid jälle omaarust nii head postitused minu ja tartsi kohta, et pidid need ikka kustutama ja kohe kõige lõppu jälle postitama, et muidu ei paista välja või? See pole isegi kummaline enam
Aga jällegi, mina ütlesin, et slave on intelligentne. Kas sa vaidled sellele vastu või?
Mingi "laim ja sõim" ei muuda intellekti. Kui sa ütled kellegile, et "tra mine vttu", kas see muudab sind rumalaks kohe? Pärast seda ei oska enam arvutada ega tee vahet 5 ja 50 eurosel?
Kui ma ütlen, et ka sina oled intelligentne, kas ma siis õhkan sinu suunas ka?
Ja cammoon, sa oled kahe päris pika postitusega maha saanud mulle vastates, need on siis järelikult lapsikud. Uskumatult enesekriitilised sõnad sinu poolt
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 15:38
Kommar.
Casest kirjutasin pikalt, et sa saaksid aru, mis ma öelda tahan ja see oli sõbralik aasimine , mitte torge. Torge oli peru hobune ja varsa aru aga case pädeb, kuna sa andsid sellele vastuse, mille põhjal kujunebki teadmine (torge), et just nii on : “keegi ei kirjuta mulle ette, kellega ma koos naeran” . Ei kirjutagi, naera kellega tahad aga ka minul (ja kellel iganes) on vabadus sellest omi järeldusi teha või muljeid (torge) saada .
Ja olen jotiga nõus, et alati on keegi veel targem, kes mängleva kergusega eelmise arvamuse ümber lükkab, tore, et sul on kooli ajast siiani midagi, milelle toetuda ja mis sind õigel kursil hoiab (torge) aga see, et sinu jaoks sõna arvamine on persepühkimiseväärtusega, ei tähenda, et selle sõna kasutamine ka teistele sama väärtusega on (ei teagi, torge vist jälle?)
Võib olla andis see professor mingit reaalainet, et siis jah, mida sa ikka niiväga arvad füüsikast vms, sul peab olema teadmised, kuigi sellegipoolest, see on kõigest sõna, pole oluline, kui vastust alatakse sõnaga, et mul on teadmised, need teadmised võivad olla samuti valed, põhineda valedel järeldustel, valel loogikal jne jne jne

Ja millise mulje ma oma kribaga sulle jätan, ei pruugi ju tähendada seda, et mul oli plaanis see mulje jätta. Sinu mulje on sinu ARVAMUS (torge)

Aamen.
( Aameni tähendus muideks ei ole igaveseks lõpetatud nagu sina seda interpreteerid (torge) ja kaudselt see sõna muidugi kinnitab millegi lõppu, kuna seda kasutatakse lõpus aga kristlik otsene tähendus on ikkagi millegi kinnitamine, (oma) sõnade kinnitamine, kinnitamine , et see on nii ) aga ma ei kutsu sind edasi väitlema, sest öelda pole enam nagunii midagi (ei olnud torge)
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 16:42
Hakates nüüd sõnal sabast, siis "aamen" on umbes sama, kui lisada lause lõppu "fakt". Ainuke vahe on, et "fakt" rõhutab kindlat teadmist, aga "aamen" arvamuse ülimlikust.
Kommar, Ära roni herilase pessa, nõelata saad, aga ei mingit mett
/karude vanasõna/
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 16:45
Ok teema enda tarbeks lõpetamiseks mõni rida siis. Aamen -Sellel sõnal puudub läänekeeltes täpne vaste. Selle tähendust tuleb mõista vastusena, mis kinnitab midagi, mida peetakse tugevaks, stabiilseks, muutumatuks . - artikkel -Tarkus ja teadmised - 2021. minu järeldus stabiilne ja muutumatu siis lõplik kuna ei saa muuta. Teiseks - Loomulikult on mul omad arvamused siinsest ja ka sinust aprill aga nagu juba olen seletanud siis veel kord selle arvamuse võin ma rahus kribada wc-paberile ja sellega p...t pühkida sest see võib osutuda nii valeks kui ka õigeks . Õigeks osutamiseks peaks siin tegema hulga uurimist jne kuid mul on muudki ja palju targemat teha oma ajaga kui siin vaielda ,kembelda , uurida , urgitseda jne . Nüüd küll lõpp ja aamen ikkagi . kive juba liiast sinna sitahunnikusse loobitud .
˅ näita rohkem ˅
2021-07-23 13:35
aprill,
ka sarimõrvar, vägistaja või totaalne jobu võib olla intelligentne ja osata arvutada. minu point oli, et madal EQ, empaatia puudumine ja vihkamise/solvumise energia võib muuta inimese kordades ebasümpaatsemaks kui mõne kirjavea tegemine.....

aga ilmselt sul on keeruline end minu asemele mõelda. et kuidas sina suhtuksid sõimlevasse/laimavasse kodanikku, kes kunagi päriselus suutis täitsa inimliku mulje jätta. juhul kui sa ise selleks sõimuobjektiks saaksid. ega vist ka Stephen Hawkingi ajupotentsiaal suudaks teda sulle meeldivaks muuta

jah eks mingite pikkade esseede postitamine siia ongi pisut lapsik. tavaliselt pole viitsinud ega jaksanud kõigile su teooriatele/küsimustele vastatagi, aprill. nüüd vähemalt ei jäänud enam miskit hingele kripeldama
˅ näita rohkem ˅
2021-07-23 17:34
Veel kord sellest Kommari professori ütlemisest, et võib oma arvamusega perset pühkida. Aga see on ikkagi parem, kui pühkida näpuga ja joonistada mustreid seinale.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-23 23:14
Jott on tagasi... Jott räägi siis kuidas eluke sujub ka?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 00:19
Kõik on tagasi, lihtsalt vahepeal sai päikest mine võta ka Arno44. Päike on enne talve hea.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 08:43
Keprik, kunstnikut ei tasu segada, kui tal vaim peal on
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 18:45
Arno44 lasti pedebaarist välja?
˅ näita rohkem ˅
2021-09-24 13:02
ei lastud välja. ilmselt paigaldati sinna baari internet
˅ näita rohkem ˅
2021-09-24 15:52
Capi musu..
˅ näita rohkem ˅
2021-09-24 16:20
Capi kle kas sa oma kannikat ei taha proovida müüa nagu Kardashian teeb? Alustaks kroonikast
˅ näita rohkem ˅
2021-09-24 17:14
roberto, kui sul organidoonorit vaja, siis kahjuks ei saa aidata. mina sellega ei tegele.....rentimisega teenib palju paremini
˅ näita rohkem ˅
2021-09-24 22:28
Capil jah ragakott kahe jalge vahel... käive on korralik
˅ näita rohkem ˅
2021-09-24 23:11
Pole tal raha ültse mina ei maksa õue ta ei saa kokuaeg jalad laiali peab söögi rahha teenima On on ikka vanaks saanud tiss ripub vanad piltid kõik
˅ näita rohkem ˅
2021-09-25 08:26
roberto, ega võõrastes rahakottides tuhnimine sinu majanduslikku seisu küll kuidagi ei paranda
kahjuks pean vanaproua virussat kurvastama, aga mõne kuu või poole aastaga pole miskit rippuma hakanud........ainus, mis kurvalt ripub, on mammi virussa lõualott, kui käib foorumis valetamas ja fantaseerimas teiste naiste kohta
˅ näita rohkem ˅