Foorum
2021-07-19 22:06
Ega tegelt polegi vaja mingit nimekirja. Lihtsalt huvitab.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 22:41
Kohtu kümne inimesega siit saidilt ja võta sellest protsent, et palju siis tõele vastab ja palju sa ise aru saad, kui vana inimene tegelikult on ja kas see sind häirib. Reaalselt kohtudes sa saad targemaks, kui siin neid jutte lugedes.
Kasutaja Touch1 ei ole tegelikult kuuekümnene, nagu siin serveeritakse. Raulmell ei ole ka päris inimene, kes siin sitta laotab, vaid fake, et sinusugustele sitast teed laotada suure "päikesetõusu" poole, päikese, mis mitte iialgi ei looju.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 22:46
Mulle Tuts meeldib aga Capi ka meeldib hea teevad siis koik ok
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 23:07
Päike, mis mitte iialgi ei looju, jäi jutumärkitesse panemata.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 23:13
Seda sulle andeks ei anta violiina 🤗 kohe kendab kohale meie keeleekspert, et näpuga näidata 😅, mõtle ise jutumärgid..ja siin selline uudishimulik nooruk- vanur, kes tahab kõike täpselt teada 🤗

Aga jah
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 23:13
Vosss, kui huvitab siis koge ja ära anna teistele teada. nn diskreetsus. aga, et tulla ja oodata, et sind juhatatakse nagu pimedat last käekõrval siin sinule sobiva naise juurde.
Oled sa ikka ise Irja Litsariga kontsulteerinud, et saaksid oma mured murtud ja sokid jalga ja pea jahedaks?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 23:14
touch1 võiks jah näo pildi tagasi panna. Kena pilt oli seal estonia teatris tehtud. Kenad blondid juuksed jne.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 23:23
Ilus naiska jaa ei ole nii vana kui Capi on
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 00:15
Mõni kümne aastane laps saab ka rohkem elust aru, kui mingi vanadust pelgav mees.

˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 01:18
üks ajuvaba mehena esinev naiska proovib siin noorem paista, kui varikontode suu läbi end noorematest naistest proovib nooremaks valetada
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 01:21
Kes?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 01:25
Üks ajuvaba Raulmell on siin teadjamees ja tegijamees... ja loomulikult pool-toopi Tarts. mul isiklikult oleks piinlik, kui sellised mehed tuleks mind kaitsma.
Edu sulle!
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 01:26
Tarts võiks oma raamatu kirjutamisega tegeleda. tuleb paremini välja kui siin sõnavõtta
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 01:36
Capri, kullake, niiakaua kui sina siin foorumis omaarust ""puhkad ja nalja teed"" on nooremad tüdrukud sinu töö ja kliendid üle võtnud.

Kuidas see teema oli vananemisest, mida Vosss alustas ja hiljem sinule pühendas, et sind kaitsta vanaemade ja kurjade nõidade eest?
Ikkagi gentelmann
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 01:41
Üritab vähemalt😂😅🤗...
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 06:59
Oot oot... Kus ma olen selle teema kellelegi pühendanud? Mina olen täiesti erapooletu. Aga mulle tundub, et päris mitmed inimesed tunnevad ennast puudutatuna selle teemaga.
Ja mida õhtu poole seda kummalisemaks jutt läheb. Alko või ravimid hakkavad mõjuma?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:01
qwerty, kas sinu arust "paremini välja tulek" eeldaks võõraste inimeste sõimamist foorumis? tartsil oli vähemalt julgust avalikult vabandada laimu eest......paljud siin selleks kahjuks suutelised pole.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:14
Caprichosa - miks sina blokid inimesi niisama, eriti nooremaid naisi, mingi probleem enesekindlusega?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:16
gingerwitch...oled ikka kindel, et oled naine?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:19
Päris kindel ikka, kas soovid pilte tõestuseks?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:31
pildid siin saidil eriti miskit ei tõesta......iga päev pannakse kinni naisena esinevaid mehekontosid eksole. eriti need foorumis agaralt figureerivad värskelt küpsetatud "naisekontod" osutuvad tavaliselt varem või hiljem munadega "neiudeks"
ainus tõestus on siiski reaalne kohtumine, soovitavalt ilma riieteta
muide, 90% mulle kirjutanud naistest on lõpuks osutunud fantaasiarikasteks meeskodanikeks. seega pigem väldin siis uute nn naisekontodega suhtlust
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:32
huvitav, violiina teab kohe täpselt, kes kellele midagi pühendas.......no milleks teema autorile sõnu suhu panna? tal vast endal aju olemas

aga see on iseenesest huvitav väide.....et kui korraks hommikusöögi ajal või hilisõhtul netis lobiseda, jäädakse kohe töötuks.
sel juhul touch peaks olema ammu nälga surnud ju ja kas violiina vaatab ainult siis foorumisse, kui tema töö ja kliendid on üle võetud? nojah siis, kuidas kellelgi.
erapooletult öeldes, violiina on nii kaua juba selles äris olnud, et peaks teadma läbipõlemise ohtusid. 24/7 rügajad eriti pikalt vastu ei pea, eks...või muutuvad tuimadeks liinitöölisteks. seepärast on kasulik peale tavatöö veel paljusid projekte ja hobisid oma ellu mahutada.
jah, mõttetu lobisemine pakub ka vahel täitsa mõnusat lõõgastust ning huumorit..............usun, et seda on paljud täheldanud
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:46
viimase postituse kohta võiks öelda, et salva veel räskik kui saad
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 11:18
aprill, kas tundsid end kuidagi salvatuna/solvatuna?
ma isiklikult ei arva, et foorumis suheldakse ainult tööpuuduse ja näljahäda tõttu.....tunnen reaalselt inimesi, kes päriselus vägagi edukad ja aeg-ajalt foorumisse aju puhkama satuvad. või kuidas sinuga lood, aprill?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 11:38
"puhkan ja teen nalja" = meeleheitlik reklaam
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 12:26
See leht pole ammu enam see mis kunagi varem oli. See ongi täpselt see, et puhkan aju ja lõõbin niisama.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 12:30
Mis siin lehel siis ennem erinevat oli?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 12:44
Mitte midagi,spon.otsijaid ja web pettureid oli lihtsad vähem .tehnika areng muutab siin pigem.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 14:28
aprill, kas tundsid end kuidagi salvatuna/solvatuna?
ma isiklikult ei arva, et foorumis suheldakse ainult tööpuuduse ja näljahäda tõttu.....tunnen reaalselt inimesi, kes päriselus vägagi edukad ja aeg-ajalt foorumisse aju puhkama satuvad. või kuidas sinuga lood, aprill?

Ei ma ei tundnud end isiklikult solvatuna, sa olid salvav kellegi teise suhtes ...aga ma ei näe põhjust, miks ma seda ära märkida ei võiks....
Ja mina pole küll kunagi sellist mõtet edastanud, et siin suheldakse AINULT tööpuuduse vms tõttu, ma olen maininud, et siin võetakse sõna ka tähelepanuvajaduse tõttu näiteks ja ma olen täiesti valmis uskuma, et isegi sinu mõned postitused ongi lihtsalt igavuse peletamiseks tehtud ...
Ja ei saagi igat postitust ju suhtlusena käsitleda. Suhtlus on see, kui sa küsid, et kuidas sinuga lood , aprill
Aga kui sa kirjutad kuskil läbus, et aprill nägi slave püksikuid vms (jaa jaa, mul tuleb kohe kõll postkasti, kui midagi sellist esile kerkib), siis sa ei suhtle ju minuga, siis sa viskad minu üle nalja eksole
Aga ei, ma ei tunne end ka sellest puudutatuna, tegelt kahjuks ei teagi, kus ma neid pükse oleks pidanud nägema või mis asjaoludel mis mis pükse üldse Aga fakt ju see, et sina nägid
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 17:22
Capri, sellepärast, et ma julgesin sinu ees avalikult vabandada ja oma süüd tunnistada, tembeldatakse ikka argpüksiks. Mingine tagurpidine loogika mõnel ,🤔
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 18:02
Kas seda saab üldse loogikaks nimetada?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 18:08
Slave oskab kindlasti õelda. Miskipärast vaikib maha selle.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 19:57
Tarts kõik teavad , et sa oled simp
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 20:10
Kas abrukapiider on aprilljuuli varikonto ja aprilljuuli on touch1 varikas? Endiselt ei vali pooli. Lihtsalt sellised tähelepanekud.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 20:23
Jah voss, ma olen seda enne ka kellegile öelnud, et siin foorumis on ainult kaks inimest, üks oled sina ja ülejäänud on kõik minu varikontod.
Aga sa valisid juba poole ära ju Kui capri kaasas sind touchi üle naerma, siis sa läksid kaasa.
Pole vahet, mis sa ise arvad, kui sa kellegiga koos arvad, kes on vastaspoolel, siis oledki poole valinud
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 20:27
Touchi üle pole võimalik mitte naerda. Aga noh, kui ma sinu silmis olen poole valinud, siis sul on õigus sellele arvamusele. Õnneks mind eriti ei kõiguta mis sa minust arvad. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 20:40
Eksid juula. Minu varikad on siin kõik. Jott ja kenasuudlus juba ammu kriiskasid et minul kõige rohkem varikaid. Isegi capri lällab sellest.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 21:49
Ohohh , et siis käib poolte nn valimine sundusega kellegi poolt. Aprill kas sa nati üle võlli ei lähe ? Kas tõesti on nii , et Capri annab käsulaual märku ja siis kõik kohe kukuvad pooli valima . tead ikka päris nii see ka pole , siiski on ka siin inimesi kellel on ajud ja sõrme nipsu peale ei liiguta end keegi ei capri poole ei tutsi ( touch ) poole . See kuidas tuts end väljendab ja kuidas capri ja slave need on kardinaalselt erinevad ja usud või ei siis keegi siin ei kirjuta kellelegi ette kuidas mõelda , reageerida jne . Kui keegi kukub jälle arvama siis teadmiseks , et arvaja ei tea mitte kui midagi , ta lihtsalt arvab, umbes nagu vanasti öeldi et kalkun ka arvas et muneb aga hoopis .... ( kes ei tea siis sittus ) seda palju siis arvamistest .
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 22:01
Piltlikult öeldes , et see mis siin viimane aasta on toimunud on nagu kivide loopimine lehma sita sisse , lendab kivi ,plärts ja kõik on pasased ja lendab uus kivi ja jälle plärts ja ollakse veel sitasem. jõudu teile plärtsutamisel aga seda sitta te maha enam eales siin ei pese .kui te pole veel aru saanud .
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 22:25
Kommar, kuhu aamen jäi? Jutt oli väga asjalik.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 17:14
Kommar, sina oled nagu tegelane kuskilt filmist, kellele ei või mingit kindlat fraasi või sõna öelda, sest see käivitab mingi reaktsiooni, mis surub maha kaine mõistuse hinnata olukorda adekvaatselt.
No näiteks, kui keegi hetkel päästab just maailma maailmalõpust ja keegi teine talle siis sisistab “argpüks", siis jäetakse see maailmapäästmine hoobilt katki ja hakatakse tõestama, et tema küll argpüks ei ole.
Ennegi märganud, et sinu puhul see käivitav asi on see, kui keegi sulle ütleb, mida sa pead tegema, või mida sa ei tohi teha või kui jäetakse mulje, et sinu otsused pole vabad ja sõltumatud aga tead, see ei ole praegu see case.
Mina pole kuskil öelnud, et capri annab käsu pooli valida ja siis kõik valivadki. Ja igaks juhuks mainin ära, et arvamuse omamine tüli osapoolte kohta ei ole samuti poolte valimine. Isegi tüli osapoolte üle irvitamine ei ole veel poolte valimine, v.a sellel juhul kui irvitatakse koos ühe tüli osapoolega teiste või teiste üle.
KOOS, on see võtmesõna. Kui irvitada koos ühe tüli osapoolega teis(t)e üle, siis see ei ole mängu eemalt jälgmine või mitte poolte valimine.
Sina oled tegelikult kogu selle aja jooksul, mis mina siin olen olnud, igasugustest poolte valimisest hoidunud ja säilitanudki oma isikliku sõltumatu arvamuse (vähemalt minu arvamuse kohaselt, huvi pärast küsin kohe üle, et kas see arvamus võrdsustub ka kalkuni sitaga?) , nii et ära nüüd torma nagu peru hobune mind süüdistama asjades, mida ma väitnud ei ole. Või siis peaks ütlema, et vana mees, varsa aru, kui seda taluloomade-lindude teemat jätkata ...

Aga mis sellesse kivideloopimisse lehma sita sisse puutub, siis see otseselt minule mõeldud ei olnud ja see mind ei puuduta ka aga keda see üldse puudutaks, võrdlus on küll jõuline ja värvikas aga nagu päriselt?
Enamus panevad mingi hetk selle lehe kinni ja elavad oma elu, absoluutselt iha lehele mõtlemata, edasi, kuni järgmise sisselogimiseni ja ei käi ringi nägu häbi täis pattu kahetsedes ja lunastust otsides.
aamen
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 18:37
Jah aaprill , loomulikult olen minagi mingi tegelane kusagilt nagu sinagi ja nagu kõik kes siin lehel on. minul käivitab see reaktsiooni , et see idiootsus mis siin aastast aastasse juba kestab võiks nagu lõppeda see ei ole naljakas ausalt ei ole ( muidugi kui minu huumori soon on perverssne ) kui sa tood välja ,tsitaat sinu kribast - et sinu puhul see käivitav asi on see, kui keegi sulle ütleb, mida sa pead tegema, või mida sa ei tohi teha või kui jäetakse mulje, et sinu otsused pole vabad ja sõltumatud aga tead, see ei ole praegu see case. tegelikult siis see on ikkagi case , miks muidu nii pikalt seda kribasid . kas lihtsalt , et torgata . vabandan see torge läks mööda. Jah sina pole öelnud , et capri annab käsu,õige aga sa jätad oma kribaga mulje sellise. ma naeran ( irvitan kui soovid ) koos ükskõik kellega , seda ei kirjuta mulle keegi ette ja sellest mingeid järeldusi teha , nuu jaa anna jõudu . Vat selle arvamusega on selline lugu , et kunagi ammu kui sai veel noor olla ja oli hirmus tahtmine targaks saada siis andis väga lugupeetud professor üht loengu tsüklit ja kui ta esitas küsimuse ja siis keegi üritas vastust alata sõnaga ma arvan . palus härra professor kenasti võtta tüki valget paberit , kirjutada oma arvamus sinna siis siirduda pelerisse ja sellega perset pühkida sest arvamine arvamus ei ole teadmine . nii palju siis fraasist ma arvan. Kiviloopimine puudutab kõiki kes nendes teemades sõnavõtavad ükskõik kelle poolt või vastu. öeldu ongi kivi mis lendab sitahunnikusse ja pritsmed ikka lendavad . Kuid sellega olen mina oma kivi loopimise lõpetanud sest midagi see ei muuda seega mõtetu tegevus . Läbus pläriseda on tunduvalt mõtekam , seal vähemasti kedagi tema tegevuse pärast vihaga ei sõimata , see tähendab , et lollidele on lubatud , Nüüd küll aamen ( aamen loetakse lõpetatud ) OLGE IKKA KÕVAD EDASI
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 19:48
Kommar, see professor võis küll tark mees olla, kuid leidub veel targemaid, kes on väitnud, et ainult lollit teavad, sest neile on nii öeldud, neid nii õpetatud, targad kahtlevad. Väitis ju Albertki enda kuulsas teoorias, et kõik oleneb taustsüsteemist.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 20:05
Õpetada tuleb nõnda, et pakutavat võetakse hinnalise kingitusena, mitte raske kahtlusena.-Albert Einstein
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 20:42
Tõe vastand ei ole vale, vaid teine tõde. Kahelda ei tule mitte selles, kas väide on tõene või väär, vaid selles, kas konkreetne tõde konkreetsesse olukorda sobib.
Pole kasu, kui õpid vaid seda, millised lego klotsid on olemas, aga jätad õppimata, kuidas neist klotsidest maja kokku panna.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 20:49
Päris hea on vahepeal midagi tarka lugeda sellel lehel.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 11:33
vot viimase inimese oskus kirjutada ja väljendada ennast siin ,,ajab ohkima ,, igas foorumis ajab mingit sousti välja jube mutt
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 13:08
Läbi sajandite toiminud väärtushinngud on tänapäeval vastupidiseks kujunenud. Ikka ju küsiti vanematelt nõu ja otsustas vanemate nõukoda. Vanadus oli väärikus, mitte puue. Inimene, kes on vanaks elanud vajaks selle ellujäämise oskuse eest tunnustust, mitte alandamist ja mõnitusi nagu tänapäeval kombeks. Eks siit ka süvenev vanadusekartus ja hirm. Naine peaks olema eekõige naine mitte seksisümbol. Kas siis on nii raske keskeas (alates 40+ naisel aru saada, et milleks võistelda noortega keha iluduse osas kaotus on ette teada. Tark oleks parem neile elukogemusi jagada. Noored naised peaksid aga kõrva taha panema, et saab õppida teiste vanemate naiste kogemustest mitte ainult enda vigadest.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 13:51
aprilljuuli on tunduvalt kummalisem tegelane kui kommar..........nimetatud härrasmeest kaine mõistuse või adekvaatsuse puudumises süüdistada võib ainult eriti kummaliselt arutlev isik
juula meelest näitab süstemaatiline sõim ja laim mehe mäekõrgust intellekti- vähemalt jäi selline mulje tema õhkamisest slave suunas. nojah, seegi on üsna veider mõne jaoks.
ja kogu see poolte valimise jutt......nagu tõesti keegi viitsib oma aju sellise teemaga koormata ja pikki arutlusi kirja panna? pehmelt öeldes lapsik.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 13:52
MrTarts
2021-07-20 17:22:54
Capri, sellepärast, et ma julgesin sinu ees avalikult vabandada ja oma süüd tunnistada, tembeldatakse ikka argpüksiks. Mingine tagurpidine loogika mõnel ,🤔
------------------------------------------------------------------------------------

see nn loogika on matslikele räuskajatele nagu kilbiks, mille taha varjuda.......kuna ise ei julgeks elu sees oma ego alla surudes vabandada või oma vigu tunnistada. lihtsam on edasi räusata ja laimata, kuna nii on mugavam- eriti kaitsva ekraani tagant ning loomulikult kuulub selle juurde viisakalt suhtlevate inimeste halvustamine.
˅ näita rohkem ˅