Foorum
2021-05-04 10:59
Tundub, et kuulutuste alt ei leia enam inimesi, kes sooviks ka niisama tutvuda ja vastastikusel sobivuses alles üksteise rahuldamiseks tegelema hakata. See läbi neti kepi kokku leppimine tundub nagu ostaks põrsast kotis(vahest ka sõna otseses mõttes tõenäoliselt).
Või olen mina millestki valesti aru saanud?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-04 12:47
Kõik on õige. Ost, müük, teenused, kingitused, kerjamine.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-04 23:50
Kuulutustes näeb neid, kes loodavad, et see on ostu-müügi portaal. Hoiatustes näeb neid, kes ei taha arusaada, et see pole ikka päriselt ostu-määgi portaal. Seda kas ja kuipalju siin tegelikult tehinguid sõlmitakse, ei tea keegi, sest nendest ei räägita.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 07:18
jfjm, vaktsiinisüstid hakkavad sulle juba mõjuma. Juba hakkad määgima.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 21:58
Kuulutuste rubriigis figureerivad kogu aeg ühed ja samad nimed, osad võibolla sama tegelase erinevad kontod. See on liiga väike valim kogu Ihale hinnangu andmiseks.

Kui tahad mõne teenusepakkujaga kokku leppida, võid taustainfot kontrollida Foorum69-st.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 22:12
No seal käib samasugune läbi nagu siin, üks kuskilt kuulis ja teine kiidab takka tema ka teab
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 22:14
Kuulutuste alt ei leiagi inimesi, kes soovivad tutvuda, sest pole mõtet kuulutada tuvumise nimel, kui siin tutvumine võrdub seks. Seda pakutakse postkasti niigi ''söögi alla ja peale''. Enamus nn. tutvujaid ei viitsi sinuga tegeleda rohkem. ei viitsita, osata, ei taheta tuvust sobitada ja kujutatakse ette, et siit ju peab ilma pikema jututa seksi saama.
Härrased, kes te kurdate, et tutvumise rubriik on ära rikutud ja, et siin ainult müüginaised on, siis lugege ka meeste kuulutusi ja vaadake missuguseid ''tutvusi'' otsitakse.
Ja üldse, tegelikult need kuulutuste rubriigid ei ole ''tutvun'' vaid ''mees naist'' naine meest'' jne. ei pea tutvuma, vaid mis iganes põhjusel kuulutatakse, et leida teine inimene, kes siis vastab eemärkidele, mis iganes need on.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 22:24
Liinakene, seks ju müüb.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 22:29
Aeg on raha ja aega ei ole
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 23:58
Eriti hädas on need, kel pole ei aega ega raha
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 00:37
jott kle löö siin kord majja... mis läbu siin käib...
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 12:52
ma olen suhteliselt kindel, et atraktiivsed, galantsed, partnerile pühenduda soovivad/viitsivad härrasmehed leiavad "niisama tutvumiseks" vastassoo esindajaid nii reaalis kui netis suheldes.
samuti leidub kindlasti naisi, kes igatsevad nii armumist kui sügavamaid suhteid, tunnitasuvabalt.
aga violiina mainis õigesti, et "mees naist" ja "naine meest" rubriik ei määra ju kohustuslikus korras suhtluse iseloomu.
tuleks lihtsalt suhelda sarnaste huvide ja eesmärkidega isikutega.
ainult eriliselt naiivne kodanik läheb püsisuhet või abielu soovivale naisele tunnitasu pakkuma...........
ja veel rumalam mees kirub prostituuti, et miks see talle truud ja siirast armastust ning tasuta seksi ei jaga

kui neid sarnaste huvidega isikuid kohe üldse ja mitte ühtegi ei leita, tuleks vast kõigepealt peeglisse vaadata.....mingi netisaidi süüdistamisest vaevalt et erilist kasu on.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 13:18
Just kui kka miskit ühist pole siis teist sundida ei saa isegi raha eest mitte
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 13:55
caprichosa, härrasmehed tulevad sinu juurde koos kingiga.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 13:59
Kui mees austab naist teeb ta oma südametunnistuse järgi kindlasti kingi, ükskõik mida kasvõi karbike puuvilju. Kui pole kokkulepitud ,et nii naine kui mees mõlemad tahavad seksi siis krt milleks halada
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 15:12
Kuna meestepoolne nõudlus on tugev ja siin luusib ringi rikkaid mehi, siis on üsna raske löögile pääseda. Samas kõik on inimesed. Mingi valik tehakse ikka.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 16:12
kiisuke, teenused on ju tasulised.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 17:55
Ladekas, täisti vale arvamus, et rikkad ei lase teisi löögile. Prostituutide juurde pääsevad ehk tõesti eelisjärjekorras.
Esimesel ihas veedetud aastal oli minu majanduslik olukord ikka väga nutune. Ma ei teinud sellest saladust. Kellelegi ma mingeid ettepanekuid ei teinud ja kohtama ei kutsunud, sest häbi oleks olnud tühjade kätega minna, aga miskipärast naised tundsid mu vastu huvi ja soovisid ise kohtuda.
Kui sa sisened iha lehele nagu litsimajja, siis võidki loota ainult prostituutidele. Paraku neid pole siin väga palju.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 18:45
Ometigi üks vähe asjalikum teema ka siin vahelduseks
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 19:12
loogiline, et teenused on tasulised. juuksuris või hambaarsti juures keegi ei hakka ju hädaldama, et tasuta vastu ei võeta miks siis nagu üritatakse erootikateenuste pakkujate nn "ahnust" kiruda?
selle asemel võiks kirujad keskenduda suhtlusele naistega, kes on siin püsisuhte või seksuaalse vahelduse eesmärgil.....
kui nt jfjm on suutnud ka rahatuna vastassoos huvi äratada, kas siis teema autor ja teised kurtjad tõesti sellega hakkama ei saa?

reedan siinkohal pisikese saladuse.......virtuaalses keskkonnas saab naiste tähelepanu köita ka keskmisest säravama intellekti ning sõnaosavusega (ma ise lausa kolm korda sel kombel ära armunud, juba enne reaalset kohtumist )
samas vingurid ja verbaalselt vägivaldsed/labased isased enamasti pihku poleerima jäävadki- ning iseenda võrgutuskunsti arendamise asemel süüdistavad valitsust, halba ilma ja loomulikult naiste süvenevat materialismi
aga ole siis nii kõva mees ja moosi see materialist märjaks ilma rahapakke lehvitamata! ei suuda seda teha? no huvitav, kes küll siis selles süüdi on
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 19:27
Ma ka ei saa aru miks mehed paaridele ei paku ennast muidu kõvad rahabossid , paarid ootavad ju tihti kolmandat
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 19:52
Tundub, et teemale vastajad pole teinud oma kodutööd. Ilmselgelt viitab teema algataja mees otsib naist ja naine otsib meest kuulutuste ala rubriikidele, kus peaaegu laias laastus öeldes, 90% kuulutustest on erootilise sisu (onlyfans, virtuaalne seks, kantud pesu, pildid, auto tagaistmel seks, jne.) müümine. Vahest satub sinna ka mõni heidik, kes lihtsalt soovib tähelepanu, et oma ego upitada. Aga ega mehed ka ise pühakud ei ole, kui, pöörata tähelepanu mees otsib naist kuulutuste alla, siis suur osa on valmis maksma kuu miinimum palka, peaasi, et keegi seksi isu rahuldaks.

Aga eks need vanad tegijad käivad klapid peas ringi, sest "minu ajal oli rohi sama roheline kui praegu, mis sa lontrus torised" ja ei viitsi vaadata, kuulata ja teha uurimust mis tegelikult toimub.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 20:07
sorry, mul endal pole tõesti olnud viitsimist ega vajadust kuulutustesse süüvimiseks või nende kohta statistika tegemiseks.
aga härrased statistikud on siin korduvalt tunnistanud, et suur osa mehi otsibki kuulutuste rubriigis tasulist erootikat- nõudlus ilmselgelt ületab pakkumise, eks.
et mis mõtet siis nagu pakkujaid risti lüüa puuduks nõudlus, koliksid ka pakkujad mujale....
ja mida see uurimuste tegemine annab? torisemise ja kirumisel asemel võiks ehk energia kulutada hoopis oma isiksuse arendamisele, no kasvõi oma konto atraktiivsemaks muutmisele
või ongi jfjm ainus mees siin, kellel võimekust ka miinimumpalka pakkumata naistes huvi ja sümpaatiat äratada?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 20:30
Valikuline lugemine on teil üpris hea.

Asi on selles, et kui arvamust hakata avaldama, siis teatke millest räägite.

Tõesti, kahju on vaadata kuidas täis mehed on madalale langenud ja otsustanud kergema vastupanu teed minna kui võiksid end hoopis käsile võtta ja selles suhtes midagi teha.

See, et miski on tegus, ei tähenda seda, et see oleks õige.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 20:52
"teatke"?
aga kui "täis meestele" pakub naudingut ja rõõmu "madalale langeda", kuidas peaks see teistesse võõrastesse inimestesse puutuma üldse?
las ikka täiskasvanud inimesed otsustavad ise oma vajaduste ja nende rahuldamise viiside üle.

käsile võtta võiks ennast pigem need, kelle põhimõtted või kehv finantsiline seis ei võimalda erootikateenustele raha kulutamist.
arendage end sellisele tasemele, et mõjute naistele meepotina.....mitte tõrvaämbrina
kuidas seda teha? no ehk jfjm on nõus õpetust jagama
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 21:14
See ei paku naudingut ega rõõmu, vaid pikemas perspektiivis on see lihtsalt enese lollitamine. Mees kes ostab tähelepanu, ei ole suuteline seda ise välja teenima.

On oluline, sest see mõjutab ka mind kui ühiskonna liiget. "...Nõrgad mehed loovad raskeid aeg...".

Seda ma ju räägingi, et naised kes vahetavad erootilisi teenuseid raha vastu, siis neil ei olegi muid väärtusi mida pakkuda. Ja normaalne hea mees, ei pööra sellistele kullakaevuritele tähelepanu.

Ära muretse capri, mul on kõrgemad standardid kui jottil.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 21:32
Mees kes ostab teenust väärtustab sellega ka teenusepakkujat, järelikult on naine seda väärt ,et temalt teenust osta. Mees kes aga pakub naisele raha ,et see teeks mis mees tahab on naise alandamine
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 21:34
kui nt jfjm on suutnud ka rahatuna vastassoos huvi äratada, kas siis teema autor ja teised kurtjad tõesti sellega hakkama ei saa?..

Maitse üle muidugi ei vaielda vaid kakeldakse🤗 see, et üks prost kes (põrsast kotis müüb), kummardab sammalhabet ei tähenda veel, et normaalsed mehed tema taustal saamatud on
˅ näita rohkem ˅
2021-05-06 22:28
minu silmis on saamatud need, kes kurdavad ja hädaldavad. jfjm pole küll kunagi naistepuuduse üle siin halanud........ju siis temalt ikka miskit õppida on

just nimelt, kiisuke. teenuse tarbija ja selle pakkuja on tegelikult nö samal positsioonil. alandamine kuulub pigem bdsm teemade juurde ning toimub siis kokkuleppeliselt ja mõlemapoolselt aktsepteeritult.
constanti üldistav lahmimine jätab paraku ignorantse mulje.....
a la "koledad halvad ebanormaalsed mehed ostavad seltskonda naistelt, kes pole suutelised peale erootika muud pakkuma" jms kräpp...
taolised halvustajatest teoreetikud ilmselt ei aimagi, et päriselus on pigem vastupidi-
enamus erootikateenuse tarbijaid on täitsa normaalsed, ilma saba ja sarvedeta, suhtes või pereinimesed. ja ca 90% näevad muide väga sümpaatsed või lausa seksijumalate moodi välja

aga kas ja kui palju keegi naudingut ja rõõmu tunneb, jäägu ikka igaühe enda otsustada- omaenda kogemusele tuginedes.
kiibitsejate kibestunud oletamised vaevalt et kellegi lõõgastavaid hetki ja mõnusaid kohtumisi olematuks muudavad
˅ näita rohkem ˅
2021-05-08 11:16
kiisuke
2021-05-06 19:27:35
Ma ka ei saa aru miks mehed paaridele ei paku ennast muidu kõvad rahabossid , paarid ootavad ju tihti kolmandat
-----------------------------------------------------------------------------------------------

kolmandaks oodatakse tavaliselt bi-naist, miskipärast
muidugi on selles suhtes erandiks paarid, kes hiigelriistaga bi-meestele on nõus ise peale maksma....ja naispool on pigem meestevahelise romantika publikuks
˅ näita rohkem ˅