madleen - kuidas sa tead mis vanuses ? mina ju ei kirjuta ,et sinusugusele nt. sobiks vaid 1 meetrine munn vähemasti ja 94 aastane(nagu osa siin oma vaimupuudest vanuseks panevad ) .
Siin on mingitel purikatel kombeks teemast mingi osa haarata ja siis käsitleda seda, milline pole teema põhiosa aga ma saan aru, et jätkudele on see rahamure nii valus kui sellest kirjutada
caprichosa - sa kirjuta kõigile neile samuti isikustatult , kes oma lolluses on raha kandnud ja kiida neid , kes petjad - tõsta neid esile.
Tead , seepärast olen saidil - et seda saiti ülalpidada VIP ostes ja siis juba loen ka - kui odavad on , hindavad ennast raha eest või siis kingitust - ilmselt lehmaketti kaela või siis kella millega duÅ¡Å¡i alla minna või osta kreeme - et teha mingit pilti läikivatest udaratest vmt.kohast, mõned siis pidevalt pilte vahetades , tõrjudes oma kortse . See on ju ka huvitav ja siis kuidas nad saamata olles jätavad mulje kujundades pidevalt !, ühest konto omanikust kedagi ja jättes arusaamise saidi - suhtlussaidi olemusest kõrvale, ilmselt ei mõistagi