Foorum
2021-04-05 22:55
räägime.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-06 10:40
Vanasti sai talle ülepäeviti pandud,ikka halas,et vähe
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 07:40
puravikul isiksuse lõhestumine, ka soolõhestumine. ise küsib, kohe vastab ka. Robertokapakohila sa katsu ära otsustada kumb sa siis oled
˅ näita rohkem ˅
2021-04-10 16:42
aix kle sul on luulud... kapakohila ma küll pole
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 00:23
Roberto joob kanni vahelt jõhvikamahla mida ellips sinna valab
˅ näita rohkem ˅
2021-04-17 21:14
täna see jõhvikamahl robertol vist kergelt käärima läinud
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 02:06
Et nagu päriselt??? Oled spetsialist ka selles teemas 😅😅😅😅😅
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 13:09
lohuta end sellega, touch, et käärinud kaera teemas oled sina siin ainuspetsialist
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 13:31
Lõhnatundlik inimesena tundsin juba kaugelt läppunud lambakasuka haisu ja eksole, oledki sina🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 13:42
sa oled erinevate haisude üle siin ennegi kurtnud, touch. aga proovi kasutada sellist innovaatilist leiutist nagu seep ja vesi, intiimpesugeeli soovitaks ka sulle. sinu kujutluses võivad haisud läbi arvutiekraani levida.......aga kui seda psühhiaatrile räägid, võid ilmselt pehmete seintega tuppa ravikuurile sattuda: loodetavasti duÅ¡i kasutamise võimalusega
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 13:43
Vahest lihtsalt vahetad kasukat või käid pügamas, pole mõelnud sellele🤗?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 13:51
vahest lihtsalt ostad tüki seepi ja intiimpesugeeli, touch? peaks vist tegema üleskutse touchile pesuvahendite ostmiseks......igaüks annetab 1 euro ja touch saabki teda painavatest haisudest lahti
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 13:53
Hea mõte, aga alustuseks pese lihtsalt end ära, et ei haiseks üle iha, õhk puhtam ja kõik rahul, ka lõhnatundlikud
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 13:59
vaata touch, erinevalt sinust kohtun ma regulaarselt ja reaalselt paljude inimestega, kes pole mu hügieeni üle kurtnud. kui sind seal mingi hais häirib, tuleb see ikka sinu enda kortsulisest kasimata kerest, mitte arvutiekraanist.....ag mine küsi igaks juhuks psühhiaatri käest üle, ta kindlasti oskab sulle veenvalt selgitada
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 14:03
vaata caprichosa, erinevatelt sinust on mul enesekohased oskused omandatud juba lapsepõlve, aga kui lugeda ja kuulata neid inimesi kes sinuga on kohtunud, siis tekib tahes tahtmata mulje, et sinu hügieen annab paljuski soovida, nii tiheda graafiku alusel nagu sa töötad
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 14:08
isegi kui oleks meeletult tihe graafik, siis pesemiseks leiab iga normaalne inimene aega. haiglaste luuludega vanadaamid ilmselt ei leia, need on isegi öösel virtuaalse sapi pritsimisega hõivatud....eksole, touch
seega ära määri oma haisuprobleemi mulle kaela ja kui leiad ühe konkreetse reaalse inimese, kes kohtumisel on puudulikule hügieenile viidanud, siis paluks linki või selle isiku kontakte. muidu jääb mulje, et miskipärast tegeled haiglase laimamisega jälle.
aga kes on valmis touchile seebi ostmiseks annetuse tegema? kirjutage mulle privaatselt ja ühendame jõud vanaproua mure lahendamiseks
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 17:25
mida te siin jahute... siin suuri peeniseid jalaga segada ju...
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 17:38
mis asja te tipsid tavitate? tundub nagu mõlemad oleksite lsd teinud?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 18:50
Täna päeval jäi silma ihas liikuv vanaldane daam, kes käsi pikalt kerjas raha, toidu, joogi, seebi jaoks, kutsus üles rahvast puhastama oma karmat.. rahvas kogunes ja poetas heldelt lüpsikusse raha, vastavalt südametunnistuspiinade suurusele.. Asja lähemalt uurides avastasin üllatusega, et tegu pole kellegi muuga, kui meile juba hästi tuntud esilüpsjaga..
Astusin juurde, soovisin jõudu tööle ja tundsin huvi, millise heategevuse programmiga on tegu. Ikka kõik lihtrahva hüvanguks🤗 minu kui kõrgelt haritud ja materiaalselt heal järjel elava inimese kohus on ulatada oma mannerg, et kõik saaksid panustada ühiskonda oma üleliigne kopikas, mis nende rahakoti rõhub.. Vaatasin imetlevalt meie suure perse ja suure hingega esilüpsjat ja mõtlesin, vot see on tõeline hoolimine, iga jumala päev rügab perse uurakil 12 tundi ja puhkeajal tegeleb heategevusega🤗🤗🤗 loomulikult puhastasin ka mina oma karmat ja poetasin esihoora.. Ups.. Esilüpsja mannergusse oma üleliigse raha, ikka ühiskonna hüvanguks.. Ah jaa, esihoor lüpsikuga korjab annetusi teemas
.. Kes veel on robertocoolile strapiga pannud?
Kiirustage seltsimehed puhastama oma karmat..
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 22:18
kõik, kes soovivad touchi kehva elujärje parandamiseks annetada vähemalt 1 euro, kirjutage! kaua ta ikka siin hädaldab oma haisude üle ja tähelepanu kerjab, kurb vaadata vanainimese punnitamist.
ps! ärge laske end eksitada vaimselt haige vanaproua piiksatustest. mingit petuskeemi pole, kõik laekunud annetused lähevad touchile seebi, leiva ja makaronide ostmiseks. kui hästi läheb, jätkub odava pakiveini jaoks ka
aidakem endast nõrgemaid ja väetimaid! karma tasub selle eest kuhjaga...

aga touchil psühhoos süveneb nagu näha.....nüüd juba kujutab ette, et tegi iseendale seebi ostmiseks annetuse.
ära muretse, varsti on raha koos ja saad oma kortsus kere puhtaks kasida, ei pea enam haisude üle kurtma siin

kustuta nüüd veel kord oma postitus, touch ja lisa uuesti, siis on päev korda läinud
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 22:20
Näha, et sul ka päev korda läinud, mudija.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-08 00:18
ja misterit jälle ei lastud härrasmeeste suguorganeid mudima?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-08 01:52
misteril omal tilli pole,seepärast käib teiste omi katsumas
˅ näita rohkem ˅