Kunagi lugesin ühest naistefoorumist et suurim tõenäosus kedagit leida on mitte netist paaniliselt taga ajades vaid pigem oma tutvusringkonnast, tuttavate seast. Kui enda suhe lõppes st oli juba tegelikult lõpujoonel, tekkiski mul suhtlus ühe noormehega kellega tutvusime ..., ülla - ülla mu sõbra naise sünnipäeval. Kusjuures algul sebis kutt ühte teist ja see teine oli üsnagi asjade käiguga rahul kui äkitselt noormehe huvi hoopis mina pälvisin. Oli teine üsna purjakil ja üldse oli terve seltskond, ise kaasaarvatud meeldivalt lõbusas tujus. No nii ta läks et meie jäime suhtlema kuid sellele naisele kes esialgu talle ( või tema hoopis naisele ? ) silma peale pani, ei meeldinud see teps mitte. Koos oma õega üritasid nad mind terve suvi läbi selle kutiga lahku ajada, torgiti rate anonüümsete vihjetega, lasti igast kõlakaid liikvele jne. Ütlesingi siis kutile, et tehku valik, kui see naine meeldib rohkem siis minugi pärast, mina annan vabad käed sest ma ei viitsi selle kätži osaline olla. Kutt aga ütles et tema seda naist ei taha ega midagi temast kuulda. Lõpuks jäeti meid rahule.