Foorum
1
...
7
8
9
...
12
2010-10-02 22:20
Kusjuures, enamus nendest noortest neiudest, vähemalt siinolevatest, on juba lapseemad. Mahajäetud ja otsivad nüüd elatusraha?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:28
Ka see tuleneb kodusest kasvatusest, et ei osata kondoomi kasutada Koolis perekonna õpetuses tuleks reaalselt lapsukestel oma kommirahast kinni plekkida paar aborti, et naad hakkaskid aduma, et lapseeas seksides on kondoom sama kohustuslik, kui afganistaanil dünamiit!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:31
Neiud ei saa kondoomi kasutada, kui popp noormees ei taha. Kutti kaotada kah narr...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:31
Ise ei saa vahest noortest aru, nii kui mingi jõmm kätte saadakse, kohe titt taha. Siis istutaksegi, lapsuke kaenlas ja rahaprobleemides, otsitakse neid kes aitaks elus hoida sest oma kutike ei saa ega taha elatusrahasi maksta. Küllalt näinud siin kõrvalt neid asju ...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:32
Barb- ja kahjuks jäävadki otsima.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:34
Vahet pole, kas kutt või plika...vastutus lasub mõlemal
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:35
No kus nad maksavadki kui pole tööd või ei teenigi suurt. Teiseks oskavad noored emme oma suhted teisepoolega nii nugadele ajada mispärast jõmmike ei tahagi lapsest ega rahast midagi kuulda.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:37
Risto, ega meie ju seda tea Äkki mõne papi süda heldub ja aitabki noore naisukese hädast välja?
Jah, vastutus ikka kahepoolne st ei saa alles elu elama hakkavatest neidudest aru, jumal küll, kas selle titetegemisega peab siis nii kiirustama. Tehku natuke tööd, reisigu ringi, mida iganes, vaja need lapsed siis nii noorelt valmis teha. Ise olen alati arvamusel olnud et laps teha pigem sutsu vanemas eas kui mingigi kindlustunne taga, juhuks kui meespool kõrvalt ära peaks vajuma aga no mis kindlust või tagalat on neil noortel?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:40
tegelt oleks lahe, kui keskeakriisi ajaks oleks lapsed juba suured, et saaks südamerahuga lolliks minna
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:41
Mis lolliks mikhan, siis teed uued lapsed ja hakkad kasvatusvigu parandama
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:43
kamoon, lolliks mitte hulluks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:46
Kui nn naised arvavad end olevat piisavalt täiskasvanud,et suguelu elama hakata,siis võiksid olla seda ka hiljem,kui aeg tagajärgedega silmitsi seista...
Otsustades saada laps,peab naine olema endas surmkindel,et ta suudab lapse ülesse kasvatada ka üksikvanemana,sest elu teeb veidraid keerdkäike ja alati on oht üksi jääda...
See pole vabandus enesemüümiseks,selleks on olemas vastavad riigiorganid nt sotsiaalamet,mitte Iha.ee...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:46
Jah Siin tutvusringkonnas naine kelle kahest lapsest üks juba pea iseseisvat elu alustamas, teine kooliskäiv. Sai esimese suhteliselt noorelt ja nüüd nii hea minna ja tulla kuhu iganes, üks laps vaatab üht ja vajadusel saavad ka omapäi hakkama. Ise olen oma elukäiguga ka rahul, kõik tuli just selleks ajaks, milleks olin oma eesmärgid püstitanud sestap saangi nüüd enda äranägemise järgi omale trimmis rinnaga jõmme lubada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:48
Neil noortel emmedel see siiski pigem tööõnnetus, kui planeeritud laps! Niipalju mudiugi noorte emmede kaitseks, et vaatamata kõikidele asjaoludele on isa kohustus oma last toetada....olenemata sellest, missugused on suhted emaga.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:50
Seda jah. Nii palju loed et ups, juhtus st laps oli planeerimata, me ju lihtsalt seksisime Samas on mõned verinoored, lapse saanud tüdrukud ikka väga tublid, saamaks ka ilma last eostanud isata suurepäraselt hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:51
Barb- tead sinna sa kätt ette panna ei saa. kõik juhtub ja toimib siis kui selleks aeg ja koht.
Ega need noored nii hukas ka pole. Probleeme jätkub alati ja kõikjal. Elu saagi elada üksluiselt, igavalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:53
Vaatame nüüd asja reaalse elu vaatenurgast-need noored isased suudavad vaevu enesegagi toime tulla.
Me ei ela enam kiviajas ja soovimatu raseduse vältimiseks on olemas äärmiselt palju erinevaid viise.Kui juhtumisi see titemeister siiski kümnesse paugutab ja issiks paraku saada ei soovi,võiks naispool sellega ka arvestada.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:58
Aga leitakse uus mees ja elu läheb edasi. Mõned üksikud vbl ei sobi mitte kellegagi ja kõik suhted kisuvad lörri. Need noored emmed kes siin sponsorit otsivad, otsivad seda pigem laheda ja mugava elupärast. Ma ise ei tahaks mingit haledat storyt uskuda, sest tõesti meil on sots.amet olemas kuhu saab pöörduda. Kõigil emmedel on siiski olemas oma vanemad jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:59
Mul tutvusringkonnas oli üks nooruke slaavitar. Niikui rasedaks jäi, hakkas kutt eemalduma, käis pidudel, pralledel. Vahest oma lapseootel neiu kaasas. Kui neiule miski ei meeldinud, öeldi, mine ära, koju. Laps igastahes ilmale toodi aga kutt löödi konservatiivsest perest ( neiu elas vanematega koos ) välja. Pärast vist võeti teine tagasi, täpselt ei teagi millega lugu lõppes. Aa, kuuldused olid et neiu kolis hoopis mingi tsikiga kokku, ühesõnaga hakkas lesbiks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:02
Kui laps kuti nimel ja kutt loru või mustalt tööl, siis ei aita see sotsamet midagi. Öeldakse tsikile näkku, su lapsel isa, las maksab.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:05
Sots amet???? Tulge maa peale tagasi...see amet on sama mõttetu nagu haigekassa. Lootmine sots ametile = piinarikas näljasurm. Me ei ela kuskil Rootsis, kus toetustes on võimalik ära elada. Juudid on lahkemad raha väljajagamisel, kui meie sotsamet Noor üksikema saab lootma jääda siiski kas vanemate abile või vagiina töövõimekusele!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:08
Ja jõuame jällegi selle va business-plaani juurde...mille koondnimetus on emapalk...
Tean üht 15-aastast,kes otsustas sünnitada,et "mitte kutti kaotada ja emapalka saab ju ka"..põhikool lõpetamata...
See pärilik...tal endal 4 õde-venda ja ema ka rase.....ma üritasin talle mingit selgust katuse alla luua ja pakkusin abi ka abordiga...aga jah...kasutu...mina talle ju emapalka maksma ei hakka....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:11
Nii noorelt aborditamine võib ka tüsistustega lõppeda, võib aga ei pruugi muidugi Mõni mängibki emapalga peale, nii mõnus ja muretu paar aastakest kodus istuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:13
Tooks nüüd jutu fookuse tagasi esialgsele teemale- kas sponsiotsijate kuulutused peaks olema teenuste rubriigis või ei? Samas vaimus jätkates selgub varsti et kõiges on süüdi välisministeerium
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:14
Peaks olema teenusterubriigis
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:16
Võiks teenuste all olla, selgust rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:17
minu hääl läheb sellele, et nii sponsoriotsjate kui pakkujate kuulutused peaksid olema teenuste rubriigis
˅ näita rohkem ˅
Aga kas teenuse otsimise rubriik on olemas?
˅ näita rohkem ˅
Teate,miks on sotsiaalamet mõtetu?On seda,kuna Eesti riik kubisebki sellise suhtumisega inimestest,et miks ma peaksin ametlikult tööle minema ja riigile raha teenima...ajan aga jalad laiali ja pappi pudeneb...ja kui väheks jääb,teen veel mõne lapse,küll riik plekib,ehk annab ka tollelt vändagangstrilt veidi alimentide nime all välja pressida...
Sama mentaliteediga kasvatavad need väärastunud mõttemaailmaga vanemad ka oma lapsi ja see ongi nagu lõputu ahelreaktsioon.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:22
To jfjm,nüüd on
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:23
Placebo: Võib olla pole see nii, mõned inimesed ei suuda tööl käia. Natuke käib, siis ei meeldi, ühesõnaga saamatud. Kusjuures välimus võib piltilus olla. Neil läheb aega, enne kui nad saavad kuidagi järjele. Teistel käib lihtsamalt kuidagi, peale kooli leitakse töö, vaikselt liigutakse paremale palgale, tulevad lapsed jne. Sellised naised ei hakka kunagi ennast müüma. Eks jah, kui lapse saad keskkoolis ja kool jääb lõpetamata, ega tööle siis raske saada. Üle miinimumpalga raske saavutada, peab palju vaeva nägema et edasi liikuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:25
Aga miks peaks end tööga vaevama,kui leidub küllaga neid samu vändagänkstereid,kes on lahkelt valmis maksma.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:27
uman: olen Sinuga nõus,kuid kas on ikka mõtet siis lapsi soetada,kui sissetulekud jäävad miinimumi lähedale?Kui teatakse juba ette,et last ei oota just eriti helge lapsepõlv ega halvimal juhul ka kvaliteetne elutee?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:27
Oled sa kindel nende maksmises? Ma küll pole. Lubada võib kõike, siin vahest saab lugeda kuidas naine pärast pika ninaga jäeti.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:30
Ok liiga süvamõtteliseks läheb see asi siin....lähen parem otsin linnast kedagi keda sponsoreerida või siis ehk leian omale uue eksnaise
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:31
Teenuste rubriik on päris ammu juba olemas, aga millegipärast ei lisandu sinna kuigi palju kuulutusi. Millegipärast kõik sponsiotsijad leiavad, et nad ei ole ju labased teenusepakkujad, nad ainult otsivad majanduslikku tuge...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:32
uue eksnaise
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:33
See teema kulmineerub siiski sellega,et seni,kuni on tarbijaid,on ka pakkujaid ja vastupidi...olenemata,kui pikaks me selle teema venitame.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:34
Kindlasti, maailmat pole võimalik muuta. Aga saab kujundada muutes iseenda suhtumist
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:36
Nõus, kuni on tarbijaid, on ka pakkujaid, aga siis peaks ka pakkujad olema tarbijatele piisavalt hästi äratuntavad ja arusaadavad. Näiteks- tutvumiskuulutuste all eraldi rubriigis
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:46
Kui eraldi teenustele eraldi rubriik teha,siis ei jää "naine otsib meest"mitte ühtegi kuulutust...võib-olla üks...
Tutvun hästivarustatud mehega seksi eesmärgil......ja ma saan 10000 kirja ja kõik on sellest hetkest "hästi varustatud"
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:55
Aga eks Sa lisa siis kuulutusse ka tingimus: copy-paste kontojääk-ja riistvara pilt kokustuslikud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:56
Rubriik on juba üsna ammu olemas, aga kasutust ei leia: http://www.iha.ee/index.php?mode=ads&ad=7 Seevastu "Naine otsib meest" rubriik paisub (vist seoses külmade ilmade saabumisega) nagu pärmi peal
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 23:58
Lisasin kuulutuse...Soovin tutvuda suhtest vaba,hästivarustatud(min.20/5cm)mehega kõikvõimalikel eesmärkidel.
Ja nüüd ei jää muud üle,kui ainult natuke oodata ja saabub õndsus....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 00:04
demi. Sa ei saa ühtegi kirja!

Laupäeva õhtu. Teeme asja keerulseks kohe.

Sa ei saa sellepärast, et: Soovid tutvuda suhtest vaba isikuga. Sellel hetkel kui te tutvute, tekib teil suhe ja see isik ei ole enam suhtest vaba ja sa ei saagi temaga tutvuda ja riista vaada, et kas on ikka nii suur.
Jäta see suhte lugu välja, siis ehk isegi mõni suure riista omanik kirjutab või lausa näitab seda kaadervärki.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 00:11
Olen juba korra proovinud...avasingi selleks konto...siiras lootuses leida...unustasin "suhtest vaba"mainimata,sest oma maailmavaates ma ei arvanud,et siin peamiselt suhtes inimesed otsivadki ja ma sain mitusada kirja...ja palju ka selliseid,kel oli ka reaalselt nõutav olemas,aga ise suhtes ja siis muidugi "söön tablette või teen mida iganes","kasutan proteesi" kuidas see käib?
oli palju,kes pakkusid raha ja oma 13cm minimunni....ja kohvikusse ülevaatusele jõudsin ühega....ja temagi osutus mulle ebasümpaatseks ...Aga ma ei jäta jonni...proovin uuesti...äkki leidub mullegi keegi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 00:12
demi. Naiivitar! (norivalt)
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 00:19
demi, aga see kohvikuvariant. Miks siis ebameeldivaks? Kas enne siis näole ei andnudki et üllatusmoment nii suur? Või jättis reaalne suhtlus soovida?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 00:29
Autor: iluspoiss

Saaja: demi

Teema:
Saadeti: 2010-10-03 00:26:07
Loeti: lugemata
kustuta kiri

Tere kallike mees korraliku ristvara ja varustusega tilgutama ei hakka surve tugev ja pikaldane ventiilid on kulumatta ja korralikult vähe kasutatud kuid töökindel ja korralik surveproov tehtud ja kui saad siis tahad veel täname meeldiva koos töö eest meeldivad nädala lõppu sexikas kallike ootan

Kas jutt käib autost?...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 00:30
Ja nüüd sa ei saa enam ühtegi kirja. Selge sa oled ka üks nendest kes privaat kirju avalikustavad.
˅ näita rohkem ˅
1
...
7
8
9
...
12