Foorum
1
...
6
7
8
...
12
2010-10-02 12:34
Osaliselt võib nõustuda millega iganes. Ka sellega, et kaua sa jõuad teiste eest hoolitseda, selle lause võiks panna ka enamuse meeste suhu. Teatud eluetapiks, on paljudel neid hoolealuseid rohkem kui küll, on lapsed oma vajadustega, tihtipeale eks, keda ei pea küll üleval pidama, aga vahetevahel tuleb toetada, vanemad hakkavad jõudma sellesse ikka, kus neid tuleb toetada, nende majapidamised hakkavad vaikselt raha nõudma jne. See kõik on loomulik elu ring. Ja siis esineb keegi täiskasvanud naine sooviga, et ta võiks meeleldi olla näiteks prioriteet number üks selles nimekirjas. Üsna loomulikult pöörad tast vastikustundega pilgu kõrvale kui parasiidist ja raiskad oma rahaülejäägi parem endale. Igatahes ei tule mõttessegi enam ühtegi täiskasvanud inimest sponsoreerida, ja täiesti külmaks jätab see iba koonerlusest ihnusest, toimetulematusest jne. See seisukoht pole loomulikult sendi lõhkiajamiseni kategooriline, selles mõttes, et kui tehakse midagi sõbrannaga koos, siis ühiskulutustest, suuremat osa kannavad kõigest hoolimata mehed, see on selline sissejuurdunud meeste mõtteviis, võimalik et pole õige seegi...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 12:40
Vot. Kuna enamuse meeste prioriteet on siiski oma pere elushoidmine, muud maksud, liisingud jne siis suurem osa teenitust kulubki sinna ja siis tuleb keegi naine, armuke ning hakkab ülalpidamis kulusi nõutama aga mehel lihtsalt pole enam midagi näppude vahel, seega ei saagi omale sellist " kallist " lisakulu pidada.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 12:45
Just seepärast need nn kõrgete nõudmistega naissooesindajad siin üksikutena tähelepanu pälvida püüavadki,et reaalses maailmas jäävad nad oma tõekspidamiste tõttu elust kõrvale.
Täielik lapsik jaburus on nõuda mehelt enese ülalpidamist ilma enda poolse panuseta(ei pea silmas voodis jalgu hargitades),ka mehed vajavad samaväärset tähelepanu ja lugupidamist.Ühes normaalses suhtes on andmine-võtmine tasakaalus,seega ei näe midagi enneolematut OMA raha eest kallimale õhtusöögi valmistamises või ka mehele kingituse tegemises,kui on vastastikune lugupidamine ja ühine eesmärk...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 12:49
Kui mees otsib omale siiski armukest siis arvan et suurem osa kulutustest jäägu ikka mehe kanda. Kooselu puhul muidugi teine lugu st mõlemad panustavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 12:52
Milleks peaks seda tahtma üldse, on see koht, millest mina mehena aru ei saa. Millise kvaliteedilisa tooks mehe ellu selline ülalpeetav naine. On teada loodusest, et parasiit ja peremeesloom on looduses küllaltki levinud sümbioos, aga üldiselt ei hangi keegi omale isiklikku parasiiti, meelsamini saaks tast lahti, mõistetav, et parasiit, kes on omale peremeeslooma leidnud, on selle üle õnnelik, ja kes ei ole, on kibestunud, et ta seda ei saa, leiutab mõttetuid heietusi, kuidas ta peremeeslooma elu parandab mingite geelküünte või solaariumipäevitusega. Sry aga pigem saab auto kaks jooksu valuvelgi või lapsed iga kuu uue i-podi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 12:55
Placebo- siin mõtete virr- varris üks asjalik vastus. tubli.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 12:58
Ometi leidub ju mehi kes otsivad armukesi? Miks peaks üks vaba naine siis armukeseks hakkama? Siin suur hulk mehi vajab armukest, oma pere kõrvalt. Väljanägemist ega tegu pole ollagi, mille pärast peaks siis naised neid valima? Nii leidubki neid kes oleksid nõus kuid mingite hüvede näol.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 12:59
jep, placebo, oskasid väga hästi ära sõnastada õige mõtte
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:07
Nagu turumajandus - kui kaks inimest suudavad üksteisele midagi pakkuda, siis nad jõuavad ka kokkuleppele. Kui naisel on hädasti vaja raha ning mehel on puudus seksist, siis nad jõuavad kokkuleppele. Vastastikune tõmme pole sel juhul nii tähtis, sest kui ikka naisel on küsimus tasumata üüris ja söögipuuduses, siis tuleb midagi ette võtta.

Hoopis teine asi on püsisuhe (kas siis kooselu või nn. külalisabielu näol), kus naine eeldab mehelt kõigi kulude katmist lihtsalt selle eest, et ta on naine. Kui mehel on raha jalaga segada, siis pole vahet, aga vähegi võrdset partnerlust ei saa oodata ülalpidajalt ja ülalpeetavalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:08
Mees otsib armukest...?
Milline pealiskaudne arusaam...keegi ei sunni kedagi,kellegi armukeseks hakkama ja kes teeb seda eeldusel,et mõnulemine temaga tublisti tasutud saaks,on prostituut!
Kui inimesed otsustavad oma suhte armukeste tasandil hoida,on ka see kahepoolne otsus ja nähtavasti baseerub vastastikusel sümpaatial ning ka siinkohal ei näe ma põhjust,miks peaks vaid mees sellesse suhtesse panustama,sest rõõmu koosolemisest tunnevad eeldatavasti siiski mõlemad...
Kurb on vaadata ja lugeda,kui paljud nn Naised siin peavad end ``Jumala kingituseks`` meestele,praalivad siin oma enesehinnangu-ja väärtushinnangutega,kuid tegelikult on vaid lihtlabased hallid ilmakodanikud,kes on siin foorumis jahvatamas kõige selle üle ka tõenäoliselt 10 aasta pärast,sest reaalselt ei jõua nad iial sellele platvormile,mille endale visuaalselt loonud on...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:10
Minu arvamus jääb siiski selliseks, kui naine eeldab mehelt materiaalset heaolu, siis sellisel naisel on mehest kama kaks. Ühesõnaga probleem pole mitte vabatahtlikus mehe poolsest toetamises vaid naise eeldusel seda saada. Isegi armukese puhul mees lausa peab naist ülevalpidama, pesu ostma jne? Ühesõnaga null armastust, null tundeid vaid elu standardi tõstmine. Jaapanis on selleks geishad, aga nendega ei looda kunagi sisulisemat suhet, kõik mehed teavad seda ja keegi ei pettu ega saa valesti aru.

Armuke leitakse kui suhe mingil moel ei anna seda osa mida annab armuke. Armukese sõna juba eeldab armastust, mitte prostitutsiooni. Mees sebib armukese, peab hakkama kohe plekkima? Siis naised imestavad miks mehed neist lugu ei pea, no kuidas saabki pidada? Kuidas saab kasvõi ihas lugupidada naisest kes juba ette avaldab materiaalseid soove?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:15
Ma ei tea kas peaks naiste kirjadele samamoodi vastama hakkama kui nemad ankeedis eeldavad. Enne seksi peaks kinos, jalkat vaatamas käima, kohustuslik jõusaalis käik ja naine peaks restoarve välja tegema ja siis kunagi teeks ühe seksi kah.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:15
Kui armukeseks hakatakse vastastikkuse sümpaatia tekkimisel, siis sellest saan isiklikult väga hästi aru. Kui aga ühel osapoolel tõmmet ei teki, siis nõustubki mingite hüvede najal selleks st armukeseks olema. Siin ju palju naisi kes sellise asjaga nõustuksid. Mina isiklikult mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:16
Placebo, sinule kui naisele on kindlasti kurb vaadata pigem naisi kes seda äri meeleheitlikult enese kasuks püüavad pöörata, mulle kui mehele on tegelikult samavõrd piinlik, et mul on sookaaslasi, kes on samavõrd idioodid, et ongi nõus seda pakkuma...õnneks on siiski ka teine maailm, kus inimestel on väärikus, ja see et sellisel lehel need maailmad tihedalt koos eksisteerivad, ei tähenda, et päris elus see nii oleks, niiet liigset emotsiooni pole mõtet ka nende peale kulutada tegelikult on enamus inimesi ilusad ja head selle noodiga täna lõpetan
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:22
Siin jah. Eks see olegi üks põhjus miks ihast normaalset naist ei leia. Prosti otsa sattumise suhe ei ole mitte 1:100 vaid lausa 50:100.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:29
Sellega ma nüüd ka päris nõus ei ole, uman. Kui ikka natukenegi enne suhelda ja profiili kirjutatu läbi lugeda, siis on võimalus sponsoriihaldaja otsa sattumiseks vast 1:5 ehk.
Ja iga naine, kes sponsorit ehk tahaks, ei ole ikkagi valmis nüüd päris igaühte endasse lubama, küll aga võib rahulduda suhtega, kust talle otseselt ei maksta.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:35
Ei viitsi riskima hakatagi Mujal ka normaalseid naisi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:38
Oota nüüd uman...mina pean end täiesti normaalseks(pole muidugi psühhiaatrilise ekspertiisiga tõendatud)
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:53
Poleks osanudki paremini väljendada, igatahes sonofaresi viimatikirjutatuga igati nõus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 13:58
Oli kunagi tutvus noormehega kes tuli alati tühja käega. Lõpuks hakkas nõutama et miks ma küll teda kvaliteetse pesuga vastu ei võta, talle see meeldinuks. Lõpuks ütlesin et kui sellised soovid, kas poleks kena siis üks armas babydoll kingiks tuua? Võte 2 xda arvata, kas sain selle või mitte Igatahes pesukomplektid varusin endale hiljem, selleks ajaks oli suhtlus noormehega lõppenud, st lihtsalt otsustasin et ei viitsi enam..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 14:00
P.S. Mainin et muidugi mitte sp et enda kuludel pesu varusin, lihtsalt kutt tundus natuke liiga egona
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 14:17
Ma usun,(naiivselt ja sinisilmselt ilmselt), et paljud naised ei tahaks mingit sponsorlust kui tähelepanu kvaliteediga oleks kõik ok.Paljud mehed soovivad asuda koheselt rikkalikult kaetud rootsi laua taha ilma, et vaevuks enne perenaisega vestlema.Seda viimast lauset ei ole vaja nüüd võtta sõna-sõnalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 14:32
Kui juba teemasse läks siis meenutades oma esimest suhtlust siit, noormehega kellega tekkis enamat, siis antud juhul said koosolemise kulud võrdselt kaetud. Kuna tal oli olemas vahend millega sõidutada ning kuigi pakkusin et maksan bensukulud, näit. kui Tallinnast väljaspoole minna tahtsime, siis ta seda ( pakutavat raha ) vastu ei võtnud, öeldes et milleks, nagunii vanemad ostavad st benssu. Sel juhul võtsin omaltpoolt midagi kaasa, näit. käisime Hiinakast enne läbi, või ostsin niisama head - paremat teele kaasa või siis tasusin tee peale ettejäävas söögikohas tellitava eest, kuigi ka siis enamjuhtudel tasus noormees oma poole. Tellisin vahest talt netist muusikat ning kui soovisin selle eest tasuda ( vaev, toorikud ) siis ta ei tahtnud raha vastu võtta, et miks sa mulle raha annad, me ju khmm ... seksime. Siiski andsin talle lõpuks raha vägisi sest seda hunnikut plaate lihtsalt poleks jõudnud ära kompenseerida Kinos käies maksis kumbki enda eest või kui ta jõudiski piletid enne ära osta siis peale kino maksin kohvitamiste, söömiste eest pubis ise. Ühesõnaga tore suhtlus oli, kuigi see praeguseks on lõppenud ( lihtsalt ei tundnud piisavat tõmmet, jäi kuidagi sõbra tasandile ) siis saame siiani kenasti läbi, käime aeg - ajalt kohvitamas ja niisama möla ajamas
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 14:44
Keegi siin mainis et "Miks peaks naine hakkama vahekorda mehega kes talle ei sobi?".
Minu jaoks on see väljend lausa imelik. Miks üldse peakski? .. Isegi mitte raha eest ei peaks ega tohiks ju... Mingisugune eneseväärikus peaks siiski alles jääma.
Ja naine kes seda siiski teeb on ka minu silmis lihtlabane prostituut (ka nemad teevad neid asju vastu oma tahtmist).
Mind on siin lehel juba palju sõimatud jne kuid minu jaoks on siiski naine kes juba ankeedil küsib raha - sama palju suhtlemisvaeva väärt kui zimbabwe petuskeemiga kirjadele vastamine. Ma lihtsalt ei pea sellistest naistest lugu ja blokeerin nad ilma igasuguse vestluseta. Igaüks võib ju mulle öelda et "Ta võib ju tegelikkuses väga hea suhtleja olla" vms, kuid minu jaoks kaob igasugune austus kui inimene nõuab minult raha juba enne minuga reaalselt tutvumist / kohtumist.
Kui me saaks kokku ja ka tema mulle inimesena siiski meeldiks siis võibolla ma aitaks teda rahaliselt ka vabatahtlikult kui jutu käigus tuleks välja mis probleemid tal on.
Võibolla olen ma liialt vanamoodne kuid mind tõmbavad naised kel on eneseväärikus ja kes ei tee asju vastu oma tahtmist vaid rahanumbri eest.
Lisaks on mulle 100% arusaamatu mille alusel need siinsed sponsorluse otsijad on omale pähe võtnud, et nad võivad raha küsida vaid neilt kes neile endile sobib. Minu peas tekib kohe selline seos: Ma meeldin naisele ja ta tahaks minuga tutvuda / suhelda / seksida / ja jumal teab mis veel.... aga ta tahab lisaks minu olemusele veel ka raha saada selle eest et TEMA TAHAB.
Siinkohal aga nõustun täielikult Placebo-ga: IGA SUHE (olgu see siis sõprussuhe, armastussuhe, ärisuhe või seksisuhe) põhineb kahepoolsel andmise-saamise rõõmul. Ja kui üks pool leiab et ta ei saa mitte midagi vastu (ehk siis tuleb see rahaga kompenseerida) siis mille kuradi pärast on üldse vaja sellise inimesega kohtuda?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:02
Lisaks on mulle 100% arusaamatu mille alusel need siinsed sponsorluse otsijad on omale pähe võtnud, et nad võivad raha küsida vaid neilt kes neile endile sobib. Minu peas tekib kohe selline seos: Ma meeldin naisele ja ta tahaks minuga tutvuda / suhelda / seksida / ja jumal teab mis veel.... aga ta tahab lisaks minu olemusele veel ka raha saada selle eest et TEMA TAHAB,,,,NICEDUDE,,,,,,,,SEE OLI KÜLL NÜÜD VÄGA HÄSTI ÖELDUD,,,,!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:13
Nojah , samas leidub ju ka mehi kes ei saa kiidelda, ometi tahavad kõrvalsuhet, armukest. Kes aga tahaks kõhuka, kiilaneva pealaega vananeva meesterahva armuke olla, niisama, mittemillegi eest? Nii saavadki sellised härrad seda st seltskonda mida vajavad, krabiseva eest.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:37
BarbWire ka nendele kiilanevatele meestele on olemas keegi kes neid tahab ja võibolla ka hindab. See ei õigusta mitte mingil moel nendele raha eest andmist mus silmis - aga nagu öeldud... ma liiga vanamoodne ja pean prostitutsiooni ühiskonna alamkihiks (isegi a-sotsiaalidega suhtlen meelsamini kui naistega kelle kohta ma tean et nad on kasvõi kord otseselt seksi eest raha küsinud.
Kordan siinkohal veelkord - see on minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:39
Seda küll kuid millegpärast himustavad need kiilaneva pealaega kõhukad just verinoori näitsikuid? Mida on neil aga sellistele vastu pakkuda, vaid - raha. Tibikesed vajavad seda enda tuunimiseks et olla ilus ja moekas.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:42
Ja LITSID on need,kes teenindavad neid kiilanevaid tüsedaid ``härrasid``saades sellest vaid materiaalset tulu-see on enesemüümine,olenemata kuidas keegi seda väljendab(sponsorlus,vastastikune sümbioos vms)...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:43
Siin ju küllalt neid rikkaid välismaa onusi kel käekõrval kenad slaavitarid, kes nendega koos on ju vaid papi pärast. Kunagi küsisin seltskonnas sellise onkli käest kel piltilus slaavlanna käekõrval et miks siis omavanuseid ei vaata jne. Mees vastas et milleks? Tema küll vanamutti ei taha
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:44
Barb, aga kes sind sunnib olema sellise mehe armuke? Mitte keegi. Arusaadav, raha on konverteeritav valuuta mis kompenseerib tunded, ilus jpm. Raha on lihtne, numbrid, lihtne lugeda ja kerge arvutada.

Ma olen ise vast liialt ideaalidesse kinni jäänud, eks ühtekoma teist elus nähtud juba. Tahaks suhelda rohkem normaalsete inimestega, kus materiaalsed väärtused ei ole nii olulised. Ei ole naisega tutvudes korraga meie ühiseks probleemiks tema üüriarve jne. Ka mul võib olla üürimured, ma ju ei lähe naiselt küsima, kas saad mind aidata.

See sinu pesu näide on ka selline nii ja naa. Aga mees ostab kallid bokserid või parfüümi, sa siis kompenseerid selle või tunned end võlglasena või poes soovitad midagi oma maitsele ja kohe avad oma rahakoti? Kuhu me nii ometi jõuame...
Kahtlemata on inimesi kes kunagi suhtesse ise ei panusta, nad ainult võtavad ja siis jätavad su. Tulebki olla kavalam ja selliseid vältida ja lävida endasugustega.

Aga mina ei saagi selle vastust miks naised võtavad seksi kui kompenseeritavat tegevust. Tõesti naine siis ise seksi ei vaja?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:45
Paljudel sellistel slaavi litsidel on tglt endal kutt olemas ning rikaste välismaalastega sebitakse vaid sp et olla oma kutile ahvaltlev. Kui ikka papi käristab 20.000.- kuus välja siis mis viga head elu elada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:47
...ilus ja moekas kellele?Järgmisele õllekõhuga nässile?
Ilu on mööduv nähe ja ka nässid suure rahakotiga lähevad peale tunnikest oma teed...kas ikka on mõtet oma noort elu ja ilu raisata illusioonidele ilust ja rõõmust?,ehk peaks selle aja investeerima pigem enesesse ja haridusse,mis mõne aasta mööduses võimaldab ilus ja moodne olla ka enesemüügita...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:51
uman, oleks see siis nii Olen jah avanud OMA rahakoti ja katnud täisealise, töövõimelise mehe kulud, ostnud riided selga jne. Samas kui mingi niisama seksitutvus nõutab seda ja teist, siis katku ise nõutava kulud. Kui ma ei sobi sellisena nagu ma olen st ilma glamuurse sekspesuta siis pole mulle sellist ilueedit vaja.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:54
Õige ju, ei peagi suhtlema.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:55
Barb...otse kümnesse
Milleks olla koos,kui teineteist ei aktsepteerita sellistena,nagu on...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:56
Novot Kuigi kutil ju otseselt viga polnudki, oli teine üsna minu maitse , aga jah, egosi ma ei kannata ...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 15:59
Kuigi nüüdseks nõutud pesu varutud, ei kujutaks ette et sellisega suhtlust edasi aretaks, mida ta siis rohkem naudiks kas mind ennast või pesu mida ma temaga koosolles kannaksin?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 16:03
Pesu fetiÅ¡ on täiesti olemas meestel. Pesu + naine = tervik. Nojah, jälle jõuame sinna miks peaks mees peaks olema naisele seksikas, kas niisama ei meeldigi või. Ok, minujaoks on see teema vist ammendunud, sest nii võimegi jääda õigustama kõike.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 16:08
Just. Üks elukogenud naine siit tegi mulle selgeks et meestele ikka pesu oluline, hea ju vaadata kaunilt pakendatud naist Eelnevalt olin seisukohal et milleks pesuga vaeva näha, kuda see üks sõbranna kunagi mainiski et milleks pesu peale kulutamine, nagunii kohe ära ju Siiski, ise olen sinna ( pesule ) pisut panustama hakanud, noormehele ka natuke silmarõõmu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 16:46
Kuna teema kaldus pisut pesu temaatikale siis vahepalaks leidsin midagi sellist:

Seksikad riided

Seksuoloogid on kindlad, et meestele meeldib naiste juures vaadata kõige rohkem liibuvaid teksapükse ning pluusi, millel on mõned nööbid lahti jäetud. Paljusid erutab ka naine, kes kannab meestesärki või pluusi, mis katab vaevu tagumiku. Osade aadamapoegade meelest on aga seksikas stiilsete prillidega naine.

Seksikas aluspesu

On mehi, kellele meeldib, kui partneril on seksi ajal jalas väikesed püksikud – piisab nende kõrvale lükkamisest. Vastupidiselt arvamusele, et G-stringid on seksikad, kõikidele meestele need ei meeldi. Eriarvamusi leidus ka erutava värvi kohalt. Nii psühholoogid kui ka mehed leidsid, et roosa, hall, lilla ja sinine ei soodusta seksiisu tekkimist.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 21:20
Toetan absoluutselt BW-ri arvamusi....endal selline kogemus....mul oli armuke(mitte mina ei olnud armuke)mina suhtes-tema vaba...voodis superman,väga apetiitse väljanägemisega,minuvanune...ja ta oli minuga tasuta...ok,ma ei arvesta cd-id autosse,mõnda restoarvet jne....mina maksin,sest temal ju kolme erineva naisega 3 last....maksab heal juhul ainult ühele oma lapsele elatist...peale aastast ringihiilimist tundsin ma ennast nii odavalt,et seda võimatu kirjeldada...ja astusin välja...ei õnnestunud esimesel korral,aga teisel küll...tema jätkab gigolona...tal hetkel keegi proua,kes kaalub ~120kg...teades tema naisteeelistusi,siis see peab talle ikka piin olema...aga proua maksab ta uue auto liisingu,tean,et eelmise aastavahetuse veetsid nad Buenos Aireses....proua maksab muidugi......
Selliseid mehi on Eestis väga palju...rohkem,kui me ilmselt arvata oskame.....siin saidil..meenub "kultrukkis"kes,teatas,et ta ei suhtegi üldse naistega,kel ei ole autot ja head töökohta ...tahaks seda kulti muidugi ise ka näha...pilti tal siin pole ja vanus 38....
10 aastat tagasi olid suuremjaolt naised ikka litsid,aastal 2010 on väga paljud mehed litsid....
Meesprostituudid...peaks parema sõna välja mõtlema..
Suur % siin saidil olevaid üle30-ne mehi on abielus või suhtes olevad mehed,kes otsivad võimalust naisi alandada,pakkudes neile salaarmukese alandavat positsiooni....minu isiklik tähelepanek,mitte ametliku küsitluse tulemus.
On muidugi ka erandeid,aga ilmselt siiski peaks hakkama ringi vaatama ~25-27-aastaste seas
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 21:22
Ei ole kunagi teenuse eest maksnud ja ei kavatsegi seda teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 21:23
Ei ole kunagi teenuse eest maksnud ja ei kavatsegi seda teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 21:32
demi: Ma ei usu su luuletust. Mis selles üldse halba kui naisel on auto ja hea töökoht, ikka nii kõvasti on naistel see sees kuidas mees peab neile väljakäristama. Käristatakse ja alandatakse, see käib asja juurde, leppige ometi juba. Ammu teada tõsiasi - sõltumatus = väärikus. Küsimus, miks sa oma meest petsid gigologa?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 21:43
demi...nägid siis seda asja ka teistpidi, said olla sponsoriks meesprostile, tundsid ennast odavalt, aga eeldad et mees peaks ennast samas situatsioonis hästi tundma. Pidasid üleval parasiiti, aga parasiidi rolli vastu nagu midagi poleks. miks? põhjenda
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:08
Siin teemas õigustuste otsimine on sama hea, kui osalemine paraolümpial.....isegi kui sa paned täppi, oled ikkagi vääraks!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:10
Olen täiesti eluterve inimene...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:16
aksala- sa oled tubli.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 22:17
Annaks jumal, et oled...ma kahjuks sama väita ei saa peale eilset tralli Aga jah kui lahata nende sponsoriotsijate tagamaid, siis olen tähele pannud, et valdav osa neist on verinoored neiud. Äkki on tänapäeva kasvatus nii perses, et ei suudeta neile põhiväärtusi paika panna? Kohe noorena tahetakse kole palju?
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
12