Toetan absoluutselt BW-ri arvamusi....endal selline kogemus....mul oli armuke(mitte mina ei olnud armuke)mina suhtes-tema vaba...voodis superman,väga apetiitse väljanägemisega,minuvanune...ja ta oli minuga tasuta...ok,ma ei arvesta cd-id autosse,mõnda restoarvet jne....mina maksin,sest temal ju kolme erineva naisega 3 last....maksab heal juhul ainult ühele oma lapsele elatist...peale aastast ringihiilimist tundsin ma ennast nii odavalt,et seda võimatu kirjeldada...ja astusin välja...ei õnnestunud esimesel korral,aga teisel küll...tema jätkab gigolona...tal hetkel keegi proua,kes kaalub ~120kg...teades tema naisteeelistusi,siis see peab talle ikka piin olema...aga proua maksab ta uue auto liisingu,tean,et eelmise aastavahetuse veetsid nad Buenos Aireses....proua maksab muidugi......
Selliseid mehi on Eestis väga palju...rohkem,kui me ilmselt arvata oskame.....siin saidil..meenub "kultrukkis"kes,teatas,et ta ei suhtegi üldse naistega,kel ei ole autot ja head töökohta
...tahaks seda kulti muidugi ise ka näha...pilti tal siin pole ja vanus 38....
10 aastat tagasi olid suuremjaolt naised ikka litsid,aastal 2010 on väga paljud mehed litsid....
Meesprostituudid...peaks parema sõna välja mõtlema..
Suur % siin saidil olevaid üle30-ne mehi on abielus või suhtes olevad mehed,kes otsivad võimalust naisi alandada,pakkudes neile salaarmukese alandavat positsiooni....minu isiklik tähelepanek,mitte ametliku küsitluse tulemus.
On muidugi ka erandeid,aga ilmselt siiski peaks hakkama ringi vaatama ~25-27-aastaste seas