Foorum
1
...
3
4
5
...
12
2010-09-30 10:12
uman - tead- ma saaks ka prostina hakkama .. alustan sinuga we?? .
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:13
Whayme, ära aja sinagi oksele eks.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:13
Ok,kui prost siis prost Naised ei julge küsida,sest kohe lahterdatakse nad prostideks...ma olen sel teemal vestelnud väga paljude naistega ja tegelikult tahavad nad kõik MEEST(sinu liigituses siis sponsorit),aga nad ei julge seda välja kirjutada ega öelda.....
Võiks korraldada anonüümse küsitluse naistele siin....sa üllatud tulemustest.....
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:20
Kas soov kõigi naiste nimel esineda, võiks viidata teatud südametunnistusepiinadele? Suures grupis prost olla on mugavam
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:20
Huvitav kui suur see % siin lehel siis proste on...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:21
uman arusaadav-AGA-- SINA POLE MINGI YTLEJA MINULE !!! . sinule ju öeldakse ja mitte vähe eks .. võiksid tagasi veits tõmmata !!! ,ja mõista vähe laiemalt äkki.... muidu jäädki lolliks !.hea- soovitus lihtsalt.. kuigi ytlen,,igayhel meil on omad arvamused,, jnejne,.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:22
Muidugi nad ei julge. Mehed ei taha selliseid naisi. Ihas ei üllatuks, sest siin on prostide kontingent palju suurem kui reaalis. Vaata ise kui palju 18 aastased juba otsivad sponsorit. Teised käivad koolis, elavad kuskil koledas ühikas, öösel töötavad... Mingi osa naisi läheb lihtsamat teed. Point polegi rahas mida nad saavad vaid suhtumises ja mehed sisimas põlastavad selliseid naisi. Mõni isegi loob suhte, aga siis nagunii alandab naist igapäev ja peksab, sest talle ei mahu see kõik hinge.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:24
paistabb et sabus rahu demi ,hoopis tõmbas tagasi .. tubli. -..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:25
aihh kirjavead,, ärg pange tähele,, muidu saate jälle kurjaks ,,;;;;
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:25
Whayme: Miks sa pead sellist nõmedust koguaeg toppima? Ebanormaalne oled?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:26
Enamus mehi ei saagi ju naist,kui nad teenust ei kasutaks...vaadake ikka peeglisse..
90% naistest otsivad MEEST,mitte meest ja 10%tahavad naist...
See teema läheb siin muidugi suhteliselt mõtetuks...arvamused on erinevad...ja peavadki olema...et tekitada mingisugustki platvormi...ok,ma rohkem ei sekku,ajage oma sponsoriasja ja muud asja edasi...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:28
kas sa midagi juhendamisest tead .. UMAN ?? ,, võtab sul mõistus see nii.paljutki ?????????? ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:30
Lugesin eile kuulutusi ja tõesti uskumatu, kui palju väga noori tüdrukuid ennast raha eest pakub! Aga mis teha!
Panin oma ankeeti ka nalja pärast, et võtan raha vastu! Ja pakkumistest puudus ei ole! Nii ei saagi aru, mis selle rahaga siis on, ühel puudu ja teistel üle! Peaasi et käivet oleks!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:32
probleemiks on ju - SAAMINE - ???.ärge seda ära unustage !!. ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:32
Pakkumine ja raha reaalne saamine on kaks iseasja. Karu naha jagamisest on kõik kuulnud. Egas mehed lollid ole, lubavad, pakuvad, kui te ükshetk raha ootama jääte ongi nägemist

demi: parem siis üksinda kui prostist naisega.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:35
Usu mind...minusugust tahavad oma kaisus näha enamus mehi...ka sinul poleks midagi selle vastu....nüüd ei saa sa seda muidugi enam tunnistada....ma ju prost nüüd...vuihhh
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:36
prrrrrr ,,elu see on karm .aga me saame kõigest yle !! .
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:37
demi: Kuskohast sa nüüd selle võtsid nagu mina sind tahaks või see ongi omamoodi strateegia enda kaelamäärimiseks? Osadele naistele vist isegi nendega rääkimine on nende tahtmine...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:40
sa õnneks- uman ise ju .. EI SAA OLLA - KOGU MAAILM ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:44
Lähtun statistikast....keskmiselt ~200 kirja tutvumissooviga päevas,kui uued pildid üles panna,siis tunduvalt rohkem...reaalis sama...puhas statistika...vabandust,kui kuidagi su meelerahu häirisin...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:46
Autor: nokugamees20

Saaja: demi

Teema:
Saadeti: 2010-09-30 10:45:05
Loeti: lugemata
kustuta kiri

http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=161904 näe mu pisike noku ootab su hella keha Ilus naine oled
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:46
Suva need kirjad, mingi osa spämmib ühte kirja kõigile. Enamus ei loe isegi su ankeeti
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:47
putiaja

Saaja: demi

Teema:
Saadeti: 2010-09-30 10:46:18
Loeti: lugemata
kustuta kiri

tere ilus rautteekiisu armas ja nunnu oled pean tunnistama ja samas ka väga võluv ja sexsikas kurrrrrrrr.....
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:47
demi: nu aga kirjutagi sellele nokuga jorsile, ma juba enne mainisin sellisest valikust siin jorsid maksavad ja sulle sobib
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:48
Need on viimase minuti jooksul saabunud ja nii terve päev...mu ankeet ei paku mingit informatsiooni...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:48
Mnjah...
Demi!...Millest selline arvamus, et ...ENAMUS meestest, ei saaks naist, kui teenust ei kasuta?...Peeglisse vaadates ma nii ei arvaks Muidugi võib peegel moonutada aga kas just sellisel määral, et peab häbenema
Ja nüüd lisaksin tänasest hommikust ühe seiga, mis haakub Apelsini kommentaariga.
Minu posti saabus kiri 19.-ne aastaselt neiult (kena tütarlaps) sisuga...."kas tahad kohtuda?". Ei hakka oma edasist kirjavahetust siin avalikustama aga mul tekkis seoses sellega mõttearendus:..."Kui mina, oleksin tütre isa ja tabaksin oma tütre voodist....mingi nilbikust, ilase vanamehenässiga siis ei kahtleks ma hetkegi ja lõpetaks selle "mehe" elupäevad."
Samas ma mõistan, et neiu selline käitumine pole just alati tingitud vaid paljast kasusaamise vajadusest, vaid puhtalt ellujäämise pärast.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:51
Kui kõike peaksid naised uskuma ja mida neile mehed kirjutavad siis enamus naisi oleks ammu juba miljonärid ja ammu viie riigi hulgas Mis loeb sulle 200 kirja..võib-olla 2 on neist tõsised tegijad
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:52
demi, ma pole vaadanud su ankeeti Sul ei jää muud üle kui olla õnnelik 200 nokumehe kirja üle päevas, imetled neid lillaks kiskunud tille ja tunned end tahetuna ja mõõdad mõttes rahavooge.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:01
Kirjade sisu üle ma ei hakka vaidlema,pole sisusse süvenenud,aga fakt,et neid saadetakse näitab ikkagi soovi ja/või vajadust tutvuda...
Olukord tänases Eestis ongi meeleheitlik,paljude jaoks...aga sellise olukorra muutmiseks..võib-olla olen radikaal,aga esimese võimalusena olukorda parandada näen emapalga kaotamist...sellest on kujunenud väga paljude jaoks nn.äriplaan,mis viib meie ühiskonna 6-7 aasta pärast totaalsesse sotsiaalkatastroofi....me peame ju need lapsed üles kasvatama...ja tulemusd ongi,et 19-aastane palub kohtumist vanamehenässiga....kurb.Ma mõistan seda tüdrukut..tal polegi erilist valikut..ilmselt puudub kodupoolne toetus,haridus puudulik ja tööle saamise võimalused väga piiratud....ja ta näeb raseduses pääsemislootust...emapalk ju terendab silme ees...ja jõuamegi ringiga tagasi selle sotsiaalkatastroofi juurde...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:04
Kulla demi...see Sinu omandatud kõrgharidus on Sulle ehk andnud raamatutarkust,kuid elutarkusest on Sul tugevalt puudu.
Sarnase sisuga kirju on minu postkast täis vaid mõne päevaga,mil konto siin eksisteerinud ja kas tõesti arvad,et tunnen end nüüd rohkem naisena,kui mõnikümmend ilalõuga oma tatised soovid minu postkasti saadavad?...ei tunne,ja kes tunneb,sel on alaväärsuskompleksid reaalses maailmas.Oman piisavalt kõrget enesehinnangut ka kiimakottide kirjade-ja copy-paste meelitusridadeta.Äärmiselt eluvõõras oleks arvata,et mehed,kes kirja teele saadavad,Sind kallisse restorani ja altari ette viia soovivad...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:08
Meeldiv lugeda ka toetavaid kirju (ise ma ennast tituleerisin vanamehenässiks )...Tänud Sulle Demi
Aga kui tõsiselt, siis on muidugi kurb, kui sellised olukorrad tekivad. Kas antud, konkreetsel juhul peeti silmas rasedust, ei oska kommenteerida aga fakt, kui selline jääb
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:10
Kirjateema mõte oligi näidata ilalõugade suurt protsenti meie ühiskonnas...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:18
Tõsi,see protsent on ehmatavalt kolossaalne,kuid need ilalõuad ei kavatse iial hakata mõne KIISUKESE püsihooldusi kinni maksma,sest vaevalt,et enesegagi toime tulevad.Väga vale otsus on tulla sellistele saitidele nn MEHI otsima,sest üks intelligentne, enesest lugupidav MEES ei vali endale iial kaaslaseks ajukääbikust emast,kes ei oota muud,kui et tema püsikulud kenasti kaetud saaks...need MEHED,kellest siin räägid,liiguvad hoopis teises kontingendis ja sellise suhtumisega kaaslast ei taha nad pikemas perspektiivis kohe kindlasti...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:22
Ei ole demil mingid MAd Usute ka teda...

Naljakas, kiitled 200 kirjaga päevas ja sisusse ei olegi süüvinud, kuigi enne jäi teine mulje. Mis see meeleheitlik elu siia puutub, fakt on siiski see, et normaalne mees ei lävi prostiga. Nii lihtne see ongi ja siis pole mõtet prostil tulla rääkima mehistest meestest jne. Mehisus ei ole prosti panna. Mehine mees võtab naise, hoiab teda, teeb lapsed ja elab normaalset pereelu.

Mis need ilalõuad pahad on, nad ongi sinu nö kliendid. Normaalne mees ei anna sulle raha olemaks ilus järgmistele ja järgmistele meestele.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:24
aikon62: Selle noore naise pildi taga on äkki hoopis mingi mees kes õngitseb raha. See on täiesti majandusharu.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:24
Kallid vaidlejad! Fakt on see, et siinsed nn sponsoriotsijad siiski saab võrdsustada prostituutidega. Mina kui mees olen tõesõna nõus kasvõi kuu taevast alla tooma naisele, keda ma armastan ja kes on minu jaoks väga tähtis. Kohvid, restoranid, reisid jne jne on elementaarne minu kulul Samas kui naine paneb siia kuulutuse või kirjutab mulle, et saame kokku sponsorluse eest, siis see on puhas enese müümine, kuna me oleme võõrad ja sümpaatia ja kõik muu sarnane puudub. See on nende jaoks teenus!!! Jah naise eest tuleb hoolt kanda aga selline käitumine naiste poolt, et "köhi pappi ja ma olen sinu vastu ka hea" on siiski prostitutsioon! Demi kirjeldatud mehe- naise vaheline suhe eeldab siiski enamat kui puhas materiaalne vahekord. Kirjade üle eputada ei maksa....kuigi hetkel mu postkast praktiliselt tühi, siis oli aegu, kui neid kirju tuli hulgim, kahjuks ainult meeste omasid Siin lihtsalt on teatud kontingent, kes valimatult saadab kirjad teele kõigile, kes ette jäävad....nagu öeldakse, küsija suu pihta ei lööda
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:28
KUS RASETAT,,Nägite ,,aga jeahh ,demi sina oled meil frukt .. tubli... laksad ikka igakandipealt nii , et Eestis tead see suht kylmas olev inimene ,, see ei jõua kohe järjelegi ..oodant anna nyyd AEGA,, RAHU... ,,... vigu me teeme kõik.. aga me EI OLE KÕIK NII RIKKAD ;KUi Sina ,,mulle tundub juba vägisis,,endalegi ,,et sa ooled liialt SUURE Mäe OTSA RONINUD...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:34
Uman...Ma ei tea seda ja virtuaalmaailmas ei pruugigi teda saada, kes on tegelik ja kes kujuteldav.(ettemaksu ei nõutud)
Aga...ma lähtun siiski sellest, et (sinisilmsus) enamus inimesi on ausad, niivõrd-kuivõrd.
Aksala...ma ei üldistaks....ega seaks elukutselisi, amatööridega ühele pulgale.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:38
vigadeparandused mulle meeldivad ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:39
Mina aga julgen üldistada küll-kõik elukutselised on olnud kord amatöörid...
Ehk siis: korda tegu,saad harjumuse,korda harjumust,saad iseloomu...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:40
Demi kuna ma ei tunne sind, siis suurt kriitikat pilduma ei hakka. Lihtsalt julgen seda öelda, et on olnud au tunda mõnda sinu sarnast naisterahvast ( tundub vähemalt siinkirjutatu põhjal ). Kõik teenivad head palka, saavad endaga suurepäraselt hakkama, on igatpidi edukad ja kenad. Ainuke asi on selles, et kellegi pole meest olemas. Põhjuseks on samamoodi see, et nad arvavad, et on maailmanabad ja parimad naised universumis. Seetõttu eeldavad, et tulevane mees peab olema ka vähemalt Hollywoodi näitleja välimusega, Supermani võimetega, Bill Gatesi rahakotiga, Einsteini ajuga jne jne jne. Enamus jääbki ootama, kuni bioloogiline kell paneb oma piirangud peale. Varsti nelikümmend ja meest ei ole...üksindus hoopis. On ekslik arvata, et sinusuguseid naisi on maailmas ja ka Eestis vähe Ei ole kusjuures aga paljud neist on normaalse suhtumisega elusse ja ei ehita endale õhulosse ning lootusetuid illusioone. Kui sa arvad, et oled maailma parim ja maailma naba, kelle standardid on kõikidest teistest üle, siis varsti ongi su maailmaks ainult sina ise.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:45
Väga palju ei maksa siin neid proste peksta...varsti teevad ametiühingu ja siis on meil jama majas Aikon minu jaoks lits on lits....pole vahet kas oled seda olnud ühe päeva või aasta. Ma tõesti ei saa aru miks noored naised ennast nii kergekäeliselt müüvad? Kas see on siis parem, kui kuskil Selveris kassapidaja olla või Soomes maasikaid korjata? Sitaks mugavaks on ikka mindud. Praegu vihkan täieulatuslikult oma vanemaid, et nad meesmodelli välimusega poega ei sünnitanud, sest muidu saaksin ka istuda kodus diivanil ja trükkida sponsori otsingu kuulutusi.....oooooot aga seda ma ju põhimõtteliselt teengi praegu
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:47
Täpsustus...olen lahutatud nannipunnist ja kasvatan poega...üksindus ei paina...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:48
Küsimus: Sinu hariduse ja harituse tasemel, miks sa üldse nannipunniga abiellusid ja lapse tegid?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:49
Kindlasti väldin edaspidi igasuguseid sõnavõtte ja muidugi äpu-mehi..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:50
aksala--SA NIIIIIIIII --- Julge.. .... aga sa nyyd saad ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:52
Ma olingi see "korralik"naine,kes ostis oma raha eest kõike ja nannipunn käis minu raha eest isegi solaariumis...ise süüdi muidugi..
Kohtudes olime mõlemad võrdses seisus koolilapsed....aga meeste areng pidurdub...mingil hetkel saab lihtsalt mõõt täis ja sa astud sellest mängust välja ja uuesti sellist mängu enam kindlasti ei mängi....
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:53
Las teevad ametiühingu, siis saab riik maksutulu. Ei mul pole prostide vastu midagi, las tegutsevad, aga äragu tulgu nõudma mehiseid mehi vms. See on nende jaoks ületamatu latt ja nii see peabki olema.

demi: Sa ise samuti äpu kui tussimüümisega raha pead teenima. Prostitutsioon on naist alandav, vaba maailm võitleb lausa selle vastu. Mõtle ise, mingi rõve kärss viskab sulle 2000 ja siis oled papi üle õnnelik.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:54
ehhhhMMM demi.. deeeeeeeemmm...kõik minu unistused nyyd purunesid ,, ma mitte ei saaks võtta endale äput meest--ma hull ))... tunnen nad juba kaugelt... anne vist,, lollile antud,, aga ma jumala tänulik siiski. aikon KUS KADUSID ??? ,,sa va meie PäästeIngel !!!!... viska murekoorem NYYD- MAHA-- !!!,.. ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 11:56
Aksala!...Ma ei arva, et selline...enesemüümine on kerge otsus ja ilmselt on ka põhjused erinevad, miks sellele "libedale" teele minnakse.
Milline oleks Sinu hind, Aksala?
Demi, aga miks Sa abiellusid nannipunniga?
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
12