Foorum
2021-03-10 07:08
Mind tõeliselt huvitab mis krdi rahuldust saavad need naised kes enda 10 aasta vanuseid pilte siin lõputult maha võtavad ja uuesti üles riputavad. Päriselt ka. Mõned teevad seda võib-olla kord kuus või korra nädalas aga on ka mitmeid naisi kes teevad seda lausa iga päev - pilt üles, pilt maha. Pilt üles, pilt maha. Tahaks kuulda just nende endi selgitust, me kõik teame kes nii teevad ja paluks nüüd selgitust. Julgeb keegi? Palun mehed, ärge hakake seda postitust risustama, teema on sihitud naistele.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 07:37
10 aasta vanuste piltidega on lihtne seletus, pilt jäädvustab hetke ja ei vanane, kuid inimene ise vananeb. See on nii enese kui teiste petmine.
Ja sa tõesti arvad et saad konkreetse ja tõese vastuse naistelt? Oi sa eksid ikka väga rängalt.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:04
Mind tõsiselt huvitab, et miks pilditud teevad piltide näitamisest nii suurt probleemi.
Ullmees, miks see sind häirib?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:06
Pilditud ongi kõige suuremad kritiseerijad ja solvajad
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:11
Vanemaid pilte saab hulka pandud kuna mehed paluvad neiduuesti näha
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:16
Miks peab keegi sulle selgitama seda, mida ta oma piltidega teeb?
Vaata mujale, kui ei meeldi... nii lihtne see on.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:20
Kas ma kirjutasin kusagil, et see mind häirib? Ma tahtsin lihtsalt teada MIKS seda tehakse!!! Mis põhjusel? Kas sa Violiina lugeda ja mõttest aru saada oskad? Paistab, et käib üle jõu vist.... Ja veelgi kummalisem on see, et keegi liigitab minu küsimuse kritiseerimise ja solvamise alla... Oh andke andeks õrnahingelised, tõesti...
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:23
Aga mis see sinu asi on mida keegi enda piltidega teeb? Piltide vaatamine ei ole siin kohustus, liigu edasi kui midagi ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:24
Siis on ju hästi, kui ei häiri. Kiisukese vastus on üks selgitus.
Vabandust, kui valesti mõistsin.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:31
Mul isiklikult ei ole 10 aastat vanasid pilte siin, aga ma olen postkastis selgitanud suhtluskaaslastele vahel, et miks ma panen vanemaid pilte üles ja ei tee igapäev uusi pilte.
Minu põhjus on ehk see, et käitun tuju järgi ja mulle endale meeldib nii.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:36
Miss... no ei ole tõesti minu asi ja keegi ei ole KOHUSTATUD vastama aga keelatud ju ei ole ka küsida, kas siis ei tohi küsida? Ja jällegi - kas sul on ka suuri raskusi kirjutatust arusaamisega? Kus ma kirjutasin, et see mulle EI MEELDI??? Kordan veel kord - ma tahtsin lihtsalt teada!! Ja veel - kui ma vaatan lisatud pilte siis kas ma tahan või ei taha, need korduvad pildid jäävad ju silma!! Kui ma teaksin, et jälle ja jälle on ühed ja samad pildid lisatud siis paneks silmad kinni selleks hetkeks kui need pildid ette tulevad aga ma ju ei tea ja tahestahtmata ma nied näen!!
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:37
no näed Violiina, saidki ammendava vastuse kenasti kirjutatud, ei olnud ju raske?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:38
Võta heaks!
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:42
Aitäh.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:45
Lugesin su vastust MissNoWayle. no ikka mulle tundub, et sind häirib.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:47
No ma vaatan, et teile tundub siin igasuguseid asju aga see on teie probleem, ma selgemini ja otsemalt enam kirjutada ei osanud. Aga ärge palun hakake seda mulle peale suruma mis teile tundub ja mulle mingeid sõnu suhu panema nagu öeldakse.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:49
Tahaks kuulda just nende endi selgitust, me kõik teame kes nii teevad ja paluks nüüd selgitust. Julgeb keegi?

Julgeb või mitte, see pole oluline. Miks üldse keegi peab sulle selgitama mida enda piltidega teeb? Johhaidii 🤦🏼‍♀️
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 08:53
Inimene, sa oled küllalt kaua maailmas elanud ja nüüd otsid Iha.ee foorumist vastus, et mõista naisi.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 09:10
2jz andis meesterahva silma järgi hea vastuse ,paljudel naistel polegi aga kedagi kes neid pildistaks ja oma tehtud jäävad nii või naa ühetasaseks kui aga näed peeglist ise ,et välimus pole muutunud siis pole ka ju mõtetki neid uuesti pildistada vaid ikka vanad panna .10-5 aasta taguseid mul tõesti üleval pole kuna hobi on pildistamine siis tulevad võimalikult ajaga kaasas käivad .Paljudel seda võimalust pole kuiaga tahetase et galerii oleks täis siis läheb ikka paari aasta taguseid ka hulka. Ise te mehed seda soovite .
Kas siis oleks lehel üks uus ja seisab pool aastat või tihedamini ja rohkem varjante
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 10:31
ullmees - no kas sa siis ei taipa, osa siinseid kritiseerivad teiste pilte , oma pilte nad tõstavad seepärast - eks see aelemine ju kortsutab ära ning uusi pilte ei saa enam lõputult tuunida ka paremaks , et olla nagu 10 aastat tagasi ja mingil ajal ka 1 aasta on juba...... St., et osa naisi ja ka mehi arvavad siin, et nad on kui Hollywoodi tähed ning ühed ei panegi pilte üldse - sest muidu ei saa hiilata teiste kohta.....

Imelik, et sul üldse selline küsimus tekkis
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 10:41
Pole ühtegi pilti tuuninud ja vanemad pildid siiski meeste soovidel uuesti pandud
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 10:56
ma kirjutasin üldiselt iha lehel tähelepandut, mitte kedagi konkreetselt . Muidugi on üksjagu SAAPAID või ÄMBREID, kes omal vanuse panevad 86,92 jne. Ja tegelikult nad muudavad vanust vahepeal , omaarust väga huvitavad inimesed ? siis on neil vahepeal pildita , siis piltidega aga vahet pole , raha käivad siin koinimas ikkagi ja ainult selle nimel siin ongi - 1 kord ja palju raha , nagu hobuste tantsuvõistlus olenemata kas märad või täkud
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 11:01
Arvamis mängud on ka vahest mõnusad millega huvi tekitada
˅ näita rohkem ˅
2021-03-10 12:22
2JZ
2021-03-10 07:37:21
10 aasta vanuste piltidega on lihtne seletus, pilt jäädvustab hetke ja ei vanane, kuid inimene ise vananeb. See on nii enese kui teiste petmine.
----------------------------------------------------------------------------------------------

tglt inimene vananeb ju iga minuti ja päevaga. seega on nii sinu 2 aastat vanad fotod kui ellipsi 7 aastat tagasi tehtud pilt enese ja teiste petmine? peaks nagu siis iga hetk uusi pilte klõpsima, et mitte "petta"?
enese eest hoolitsev ja tervislikke eluviise harrastav inimene ilmselt paari kuu või mõne aastaga nii palju ei muutu, et teda natuke vanema pildi põhjal poleks võimalik näiteks kohtumisel ära tunda.
muidugi kui 10-15 aastat vana pilti tuima järjekindlusega kogu aeg uuesti üles laetakse, siis vaatajale muutub see tüütuks.
ma näiteks ignoreerin selliseid pilte, pole ju kohustust vaadata või kommenteerida.

aga nagu juba tavaks saanud, püstitavad taolisi teemasid reeglina pilditud kodanikud. teema autor võiks ju nagu ise head eeskuju näidata ja iga päev kümme uut selfiet siia riputada?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-07 23:53
2JZ
2021-03-10 07:37:21
----------------------------------------------------------------------------------------------

tglt inimene vananeb ju iga minuti ja päevaga. seega on nii sinu 2 aastat vanad fotod kui ellipsi 7 aastat tagasi tehtud pilt enese ja teiste petmine? peaks nagu siis iga hetk uusi pilte klõpsima, et mitte "petta"?
enese eest hoolitsev ja tervislikke eluviise harrastav inimene ilmselt paari kuu või mõne aastaga nii palju ei muutu, et teda natuke vanema pildi põhjal poleks võimalik näiteks kohtumisel ära tunda.
muidugi kui 10-15 aastat vana pilti tuima järjekindlusega kogu aeg uuesti üles laetakse, siis vaatajale muutub see tüütuks.
ma näiteks ignoreerin selliseid pilte, pole ju kohustust vaadata või kommenteerida.

aga nagu juba tavaks saanud, püstitavad taolisi teemasid reeglina pilditud kodanikud. teema autor võiks ju nagu ise head eeskuju näidata ja iga päev kümme uut selfiet siia riputada?

Ja seda räägib vanaldane caprichosa, kes päevast päeva oma kopitanud vanu aastataguseid pilte päevast päeva uute pähe esitab😂nagu tavaks saanud 😂
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 11:21
muud pole midagi kui vaesed moded, kes rutiinselt peavad mõne tähelepanuhäirega tegelase tujude järgi pilte üles laskma. mina pilte ihas ammu enam ei vaata, sest ega seal polegi muud vaadata kui ühtesid ja samu pilte ja ühtedelt samadelt naistelt.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 12:29
nagu tavaks saanud, siis endiselt irisevad võõraste piltide kallal eelkõige pilditud kodanikud, kes end näidata ei julge. või sellised mammid, kes 5 aastat tagasi siia paar noorpõlvepilti toppinud ja nüüd kujutlevad end kõvadeks fotokriitikuteks
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 13:11
mine ravile juba, ise blokeerid ju kõik pilditud ka ära, kuidas nad sind vaadata saavad? sa oled nagu sportlane, aju said endale viimasena
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 13:13
tuli ka lõpuks kelleltki head huumorit ja tõene
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 14:16
Delfi peab sind caprichosa jätkuvalt meeles

.. 03. august 2004, kl 11.20
minu arvates ta on 40.ndatele lähenev naine, kellele on väga tähtis tema välimus ning seetõttu on ta käinud nina plastilisel operatsioonil, näonaha silendamisel ja kohe kindlasti on ta ka oma silmalauge korrigeerida lasknud.kehast on ju aru saada, et ta pole enam mingi 25-aastane näitsik.ja minu arvates on need operatsioonid teinud ta näo just haiglaseks..näeb välja nagu tulnuka ja michael jacksoni ristsugutis.

Teadlikud eluaastad 🧐nüüdseks 17 aastat munnide poleerimist ja arstitädi abi.. nagu väike juubel lähenemas🌹
Ma võin ju fotokriitik olla.. aga sinu parim ja enne on minetanud kriitilise punkti tädi😂
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 15:05
Tihtilugu meile näib, et muinasjutt me kõrval käib
astud sammu, astud kaks
muinasjutus suures
"Reaalsus" pagan lükkab tagant
" Metafoor“ viib jalad alt ja "Puudutus " teeb haiget
kus lolli solvab sõna " Loll" ja
"Litsil" puna palgel, keel sassis kuulutab, et lihtsalt pilte tuulutab..
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 15:28
oot mis see minu parim enne sind kogu aeg torgib, touch? mingi soovmõtlemine, mis ei lase sul magada ka vist?
võid oma laimu igasugu operatsioonide ja kilode kohta siia copyda, ega see ju reaalsete kohtujate arvamust muuda.........ning 17 aastat tagasi elasin siivsa koduperenaise elu, seega "17-aastase karjääri" luulud on pisut üle pingutatud

7-kümbise välimusega ja noorpõlvepilte eksponeeriv touch, sinu litsikarjäär on lõppenud, lihtsalt lepi sellega. ussitamine seda ei muuda ju.
vähemalt su ekskliendid teavad põnevaid lugusid su munniimeja tähelennust pajatada......mõned meenutavad nostalgiliselt ka foorumis

ANSWER2
2020-03-26 21:34:38
touch1 -e urruauk on kõige tihedam ja mõnusam, jään seda heldimusega meenutama
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 15:28
mari
03. jaanuar 2007, kl 22.10
juba mitmendat korda loen foorumis teemat nende piltide kohta. Mulle hakkab tunduma, et nendel piltidel olev "daam" ise topib neid teemasid foorumitesse ja et ikka vaatajaid võimalikult palju oleks, kisub mingi vaidluse ka alati üles.

14 aastat hiljem ikka sama teema😂😂, et kui Esilehelt saab mööda perset, siis aitab abist välja foorum..

Mitte teised pole su sabarakud😂 vaid sinu enda litsikarjääri ajalugu sinu kannul käib, pea 20 aastat mööda Eesti meedia maastiku ja iga päev lisad vaid värve..

Staažikas prost oled pole miskit öelda
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 17:36
mingi vana eit capri räuskab kõigiga. olgu, rämps eidele ei viitsi oma aega kulutada, pensionär on sulle ju olemas
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 18:13
mingi ninakas rauk iniseb kõigi naiste kallal nii väsimatult, et tekib kahtlus, et tal polegi millelegi muule oma väärtuslikku aega kulutada.
kas järjekordne hooldekodu elanik netti pääsenud?
˅ näita rohkem ˅