Foorum
2021-02-23 15:21
Palun tellige elisupernovale süüa ja juua!

Ta on juba mitmendat päeva näljas ja joomata!
Kontol on kogu aeg palved, tooge süüa, tooge juua, tooge süüa, itaalia toitu!

Eriti murelikuks teeb see, et ka elise sõbranna caprichosa ei telli talle süüa, ilmselt on ka tema näljast nõrkemas. Tellige ka caprichosale süüa!
˅ näita rohkem ˅
2021-02-23 15:47
aprillveebruar, mis sind vaevab? rahuldamata seksinälg vist, et nii napaka päevateemaga tähelepanu otsid?
mul saab muide kohe väga maitsev ja tervislik lõunasöök valmis. võin sullegi pakkuda, aprill.
aga tasuta lõunaid muidugi pole
˅ näita rohkem ˅
2021-02-23 16:06
No aga paku siis elisile seda maitsvat ja tervilsikku lõunasööki, las ta masseerib sind siis selle eest

Ja ma ei otsi tähelepanu, ma juhin tähelepanu, sellele, et kerjamine on veres.
Tehakse ju massaazi ja ollakse "edukad" aga selle kõige juures tundub ikkagi liig mis liig endale ise süüa tellida.
Kas te kuskil supermarketi kassas ka ootate niikaua, kuni tuleb keegi, kes teie eest maksab või?
Et me räägime siin, et pole vahet, mis tööd keegi teeb, kes on juuksur, kes erootilise massaazi tegija aga erootilise massaazi tegija(te)l on paljuski selline suhtumine, et kogu elu peaks "kingituste" näol laekuma, mitte, et teen "tööd" ja siis ostan endale oma raha eest süüa või sõidan taksoga.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-23 16:23
aprill, kuidas see sind peaks puudutama, kes kellele mida tellib või keda masseerib? tundub, et võõrastes eludes urgitsemine on sul veres ja ilmselt saad sellest ka rahulduse...kompenseerimaks mida?

jah, osadele naistele ehk laekubki kogu elu kingituste näol. sa võid neid naisi siunata või üritada maha teha...aga mida see sulle annab, aprill? tunned end seeläbi parema inimesena?
või kardad, et sinu mees (kui sul selline aksessuaar peaks juhtumisi leiduma) kingib samuti osa sissetulekust mõnele sensuaalsele massöörile?
igatahes paluks edaspidi minu nimel mingeid üleskutseid mitte edastada, kui võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-23 16:43
No ma ei edasta ju SINU nimel üleskutseid. Kas sul on loetust arusaamisega raskusi?
Ja miks ma ei võiks OMA nimel edastada üleskutseid kellegile süüa viia? Minu meelest on asi õilis, kindlasti ei ole tore tühja kõhtu kannatada. Toetage toidupanka ka! Andmisest saabki rahulduse
Lisaks sa ise väidad seda ju kogu aeg. Kõik need mehed, kes sulle lihtsalt midagi vastu küsimata annavad, on sinu jutu põhjal ju ülimalt rahul. Miks siis kõik inimesed ei võiks lihtsalt andmist praktiseerida? Kas sul on kuidagi kade, kui teised inimesed ka rahuldatud on või?
˅ näita rohkem ˅
2021-02-23 17:00
ära demagoogitse, aprill. millest sa nagu järeldad, et ma olen rahul, kui mõni netitroll teeb oletustele tuginedes minu kohta üleskutseid?
kui mul oleks millestki puudus, siis oleksin täitsa suuteline sellest ise teada andma, eks.

aga teeks siis omalt poolt ka õilsa üleskutse.
kuna oma luuludest lähtudes on ju täitsa normaalne võõra inimese kohta mingeid järeldusi teha- vähemalt aprilli arust.
seega, kutsun kõiki üles jagama õnnetule proua aprillile sõprust, sooje tundeid, armastust, seksi!
kuna ILMSELT on proua üksildane, rahuldamata, suhtluse- ja peenisenäljas.
TÕENÄOLISELT juba pikki aastaid- see seletaks tema vajadust teiste eludes tuhnida, näppu viibutades moraalitseda, väsimatult jälgida võõraste inimeste kontosid- lootuses leida infi ärapanemiseks.
päris hale tegelikult.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-23 17:11
Oh vaesekesed ja näljased
˅ näita rohkem ˅
2021-02-23 17:13
no just, vaesele aprillijuulale kuluks üks magus peenis ära, ILMSELT terve elu juba nälginud
˅ näita rohkem ˅
2021-02-24 00:57
Seksisoov on ju igati tavaline ja mõistlik huvi? See pole küll asi, millega tögamist üritada!

Toidu kerjamine on muidugi tase omaette siin... aga tuleb vist tõesti mõttemaailmast.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-24 01:58
minge Vabaduse platsile ,Džässiklubisse
˅ näita rohkem ˅
2021-02-24 03:43
Õnneliku lõpu eest võib ju selle itaalia toidu korra tellida😀Vähemalt ei pea mööda söögi kohti vedama nagu nt näljane spicegirl soovib
˅ näita rohkem ˅
2021-02-24 08:19
˅ näita rohkem ˅
2021-02-24 13:16
Sa qwerty oskad ise ka midagi originaalsemat oma kontole kirja panna. Käid siin teiste kontode pealt malli võtmas.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-24 13:23
mister, originaalsus eeldaks aju olemasolu. aga kui seda pole, tuleb teiste mõtteid ja kontode sisu copypasteerida, eksole.
nii et pole mõtet qwertyga pahandada, ega ajuvaba elu pole tal ilmselt kerge

vanajpihub, veel vanas eas otsustasid härrasmeheks hakata?
ja ellips reklaamib mingit uut homoklubi või?
˅ näita rohkem ˅
2021-02-24 21:23
Exole, tulen keskkonda ja mis ma näen, ei pakutagi enam neid uriinimaitselisi kiluleibu 🤗just nüüd kus nõudlus nii suur muidu ikka aasta ringselt härradele suupisteks topiti 🤗..
˅ näita rohkem ˅
2021-02-25 09:22
Kehval ajal läheb kõik kaubaks
˅ näita rohkem ˅
2021-02-28 00:45
vaat, selleni pole minu aju küündinud - et lähedase surma siduda mingil viisil siia litsimaja lehele ja seda rõhutada.... Selline mõte kõlab veel naisterahva tekstist, hea et sellist looma pole kohanud.
Normaalne inimene ehk puhkaks sellest saidist mõne aja sellistel puhkudel
˅ näita rohkem ˅
2021-02-28 11:45
jallekoos, oled kindel? kas ka sinu peenis on kehval ajal kaubaks läinud?

qwerty, aga miks peakski hiigelriistaga bi-meeste tagaotsija saama Elisupernovale kirjutada? ilmselt eelistab daam heteromehi, on sul nii raske seda mõista

ellips, su aju küündimatus pole kindlasti paljudele üllatuseks. aga miks on ühel homomehel pidev vajadus naisi nimetada loomadeks, putsideks, hooradeks jms? see on siiani arusaamatu.

ja head inimesed, annetage touchile vett ja intiimpesugeeli! proual on jätkuvalt probleem oma uriinihaisude ja -maitsetega. aidake ometi inimest ja nautige siirast andmiserõõmu
˅ näita rohkem ˅
2021-02-28 13:15
Kui vaadata millise järjekindlusega sa caprichosa toitu🥪🍌 pe... ja pu... topid, vajad sa kordades rohkem kasimist🧽, kui keegi teine🤗
Aga jah sinu uriinihõngulised kiluleivad mida sa aegajalt härrastele siin avarustes, pu... serveerid on aegumatu klassika, seega oleksid olnud vägagi teemas läinud pidupäeva valguses.
Hügieenitarbed olen suuteline endale ise ostma ja lõhnatundlik olen ma tõesti. Aga sina capri ära häbene kätt väristada, teil on see sõbrannaga ju veres suisa ja vett ja tükike seepi🧼 ( tervise edendamise seisukohalt) suudavad härrad sulle kindlasti pakkuda, suurest andmisrõõmust. Sotsiaalsed ja enesekohased oskused arenevad välja varases lapseeas, vaadates sind caprichosa, võib tõdeda, et proua caprichosa lastetoas on suured lüngad, mitte ainult lauakommetes vaid ka..
˅ näita rohkem ˅
2021-03-01 12:41
toetage parem Jotti et ikka Torrest kapist võtta oleks
˅ näita rohkem ˅
2021-03-01 16:56
Mul polegi kehvi aegu olnud sp ei oska mitte vastata. Nõudlust üleliia.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-02 02:17
caprichosa - olen juba mõned korrad vastanud , saite samad nilbused tagasi nagu minu aadressile põhjendamatult loopisite siin. Tegin spetsiaalselt vahepeal pisut taandumist, et näha kuidas toimib edasi siinne olustik.

Ja ei eksinud- et arengut pole toimunud. Mul ükspuha, kas topid omale kõike auku, oled lesbi, või mistahes olevus ja samuti mingite peerude arvamused
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 09:36
Huvitav nüanss härrasmehe definitsioonis ...

Kui vanajn kirjutab, et "Õnneliku lõpu eest võib ju selle itaalia toidu korra tellida😀Vähemalt ei pea mööda söögi kohti vedama nagu nt näljane spicegirl soovib"

ja caprichosa sellest ajendatuna lisab, et "vanajpihub, veel vanas eas otsustasid härrasmeheks hakata?

Siit tekib küsimus, milline mees ikkagi siis on see müstiline härrasmees, kas mees, kes maksab teenuse eest (õnnelik lõpp = itaalia toit) või tegi vanajn härrasmeheks see, et ta ütles ühe teise kasutaja kohta halvasti?

Aga lisaks siis veel ühe viite, et
kui kõht on tühi, siis bolt, wolt, ziticity, tellitoit jms kullerid ja tellimiskeskused toovad nii itaalia, aasia kui ka muud rahvusköögid koju kätte täiesti ilma probleemideta ja kindlasti oluliselt kiiremini, kui jääda siia juhust ootama, et äkki keegi vaatab kontot.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 09:46
Kas see nüans nüüd nii huvitav ongi? Võibolla on palju huvitavam see, et kas härrasmehele ongi alles vanas eas munad kasvanud
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 09:54
Ja huvitav, mille põhjal siis saab järeldada, et munad on kasvanud?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 10:09
Või kes see munadega härrasmees siis on?
Kasutajanimi ei riku (härras) meest?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 20:04
aprilljuuli konto on küll kõige kaduva teed kulgenud......aga see härrasmehe defineerimise küsimus ei lähe ilmselt iial moest
mu meelest kvalifitseerub härrasmeheks mees, kes ilma suurema hädaldamiseta rahuldab igasugused naise näljad. olgu siis itaalia toidu, seksi või millegi muu järele
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 20:45
qwerty112
2021-11-13 20:09:50
Ütles ex teila kui caprile neti tagasi andis
-------------------------------------------------------------------------------------

qwerty, ära rohkem peale võta
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 20:59
qwerty112
2021-11-13 20:46:44
Natuke vast ikka lubad, no nii 100 grammi.
-------------------------------------------------------

no oleneb, mida 100 grammi
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 10:05
qwerty, miks sa oma vaimukused ära kustutasid? hakkasid kaine peaga häbenema?
˅ näita rohkem ˅