Foorum
1
2
2021-02-22 09:00
Kes see caprichosa on, ja miks ta blocki mulle pani. Nägin päeva vioi, mõtlesin pilti vaadata aga ma olen blocked. What
˅ näita rohkem ˅
2021-02-22 09:54
Logi välja ja vaata kontot ning pilte palju soovid.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-22 11:41
teismelise mõistusega naisterahvas kelle elu keerlebki siin, kui talle 10 ei pane saad blokki
˅ näita rohkem ˅
2021-02-22 12:25
Milline karjuv ülekohus Mitte see, et noormees blokeeriti, teemaalgatusega ta näitas, et oli seda väärt, aga miks ta mind pole blokeerinud? Tahaks kah väljavalitute hulka kuuluda
˅ näita rohkem ˅
2021-02-22 12:49
Ma nagu ei mõistnudki seda et mis juhtus. Ma pole ta kontot kunagi vaatanud ega kirjutanud talle. Seepärast oligi see blokk müstika. Aga tähendab et ta pidi reaalselt mind üles otsima et mulle blokk üldse panna
˅ näita rohkem ˅
2021-02-22 13:28
no ole uhke ,et sind vaatas
˅ näita rohkem ˅
2021-02-23 07:48
Asi on selles, et ta tahab topis olla
Siin panevad paljud edevad naised bloki peale, kui 5-ga hindad - rikkusid ta skoori ära
Rate.ee lasteaed on ihasse üle kolinud.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-11 13:41
Miks temast nii palju teemasid on mitmes alateemas?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-11 14:04
jah, miks näiteks ladekast on nii vähe teemasid? jällegi karjuv ülekohus
˅ näita rohkem ˅
2021-03-11 14:24
Nu sa said vähemaltteada et ta on sind blokkinud, vanasti nägid kõiki kes sind blokkisid, mul oli ka üks kes aegajalt uu konto tegi ja siis kohe ära blokkis, nu ja siis. Nüüd seda osa enam listis pole, nii et sind võivad veel paljud blokkinud olla aga kuna sa pole nende pilte proovinud vaadata siis sa seda veel ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-02 22:44
Võta seda kui komplimenti🙂🙃
˅ näita rohkem ˅
2021-04-03 11:30
Loomulikult, kui keegi on blokeeritud, kuna tundub ebameeldiv või ebahuvitav, võiks ta seda komplimendina võtta. Mõelgem ikka ja alati positiivselt :-P
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 20:29
Kiirelt vananev naine oled😀...positiivsed me kõik
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 20:41
tore teada, et kõik siin saidil figureerivad prouad pidevalt noorenevad.....ilmselt vaid mina vananen nende arust valguse kiirusel
õnneks regulaarselt kohtuvaid härrasid see kurioosum ei paista häirivat. võimalik, et nemad samuti vananevad ning tunnistavad seda fakti lausa iseendalegi.
aga positiivsuse osas ei tasu üldistada. mõned on kindlasti näiteks covid-negatiivsed
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 21:16
See oli lüpsinaine juuli krt ja mina istusin põõsas. Juuli tegi viisakalt niksu ja astus igakord ka sammukese lähemale. Kui talle vastasin pani kitli hõlmad avali palja sääri kummikutes plagama sest küsisin paberit
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 21:25
Oi kellegil on ärevushäire 🤗🤗🤗tekkinud 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 22:15
Vaatasin täna esimest korda vaade minu jaoks ei kurda , minu vananässi silm ei seleta juba ammu hästi prillgi ees
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 22:26
Ega ometi paanikahäire caprichosa 🤗🤗vähe sellest, et sa ei mäleta oma vanust, heegelda aastaid kõigile teistele..arstionu kindlasti aitab ja aitavad valged seinad, hinga rahulikult kullake.. need on kõigest sinu luulud, paar tabletti ja kõik on jälle nagu enne🤗🤗🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 22:34
Millest arvamine, et tselluliidine ja silikooniline vanamutt on miskit mida normaalsed mehed trukkida tahavad? Arvad tõesti, et nad jooksevad sulle tormi? Mehed on ka inimesed, nad valivad.. Sinu osa on need, keda teised ei taha ka raha eest.. Irooniline onju.. Slave kuldsed sõnad uuesti...
"sina caprichosa oled siin oma seletamatut teenust müümas ning egotrippi tegemas ja mina olen suhtlemas ja lõbutsemas.
Kui mul enam lõbus pole, siis teen midagi muud mõnda aega, kuid sina oled oma veidras turunduskanalis kinni.
Ma oleksin nagu ori, kuid selles mõttes sinust palju vabam, imelik, eks?

.. Sama siin, kiunu niipalju kui tahad aga sa oled kõige tavalisem lits, mida sa ka ei räägiks ja kui palju sind su tugigrupp ei toetaks.. Tegelikult miks paanika?
Ja natuke tsiteerin minu jaoks olulise inimese ridu..

.. paneb imestama see luul, et kui caprichosa kirjutab, siis see on kõik tore ja sõbralik iroonia, sarkasm, huumorimeel ja jumala pärast, mitte midagi isiklikku aga kui teised inimesed sõna võtavad, siis nemad ründavad isiklikult, halvustavad, sildistavad jms
Kuigi huvitaval kombel ei rahuldu caprichosa mitte ainult ise selle sõbraliku iroonia edastamisega, vaid tal on väga vaja, et keegi ikka toeks oleks, ka teises foorumis püüab ta mingit tädide teemat käima tõmmata, kuigi sellele siiani väga ei haakutud aga eks töö selle nimel käib edasi..

Võta vaiksemalt mutike🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 22:35
mis siin ikka paanitseda, touch. reaalselt näed ju vähemalt 70+ välja- see on mitme inimese erapooletu arvamus, kes su instagramis avalikult näha olnud mõne kuu vanuste piltide linke mulle saatnud. seega natuke naljakas on see pidev mure sul võõraste inimeste "parim enne" üle, soliidse vanaproua poolt.
saaks veel aru, kui mõni 16-aastane tibi selliste avaldustega esineks, endast vanemate inimeste suhtes
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 22:45
Millised soovunelmad🤗🤗, saaks aru kui seda räägiks mõni 16-aastane tibi aga lõigatud 50+prostituudi suust on see kompliment🤗, mul pole instagrammi🤗🤗vanainimeseasi🤣.. Oled siin ihas ainulaadne pensionieelik kes ei idane, ei mädane ja on eatu🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 22:49
ka paljud 30+ inimesed on su värskeid pilte näinud ja kommenteerinud, touch.....mitte sinu vaid su pereliikme kontos, ei hakka detailidesse laskuma siin. seega see sinu "parim-enne möödas" kilkamine võõraste inimeste aadressil mõjub suht tobedalt ning tekitab kahtlust, et sul kodus vist ammu kõik peeglid puruks pekstud
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 23:07
Minu kodus on terved peeglid🤗 ja perekond, mida sinul pole, kui sa sellest räägid, nii vahel lihtsalt juhtub, ühele antakse pwreõnne ja sinusuguse le võimaluse seda kõrvalt vaadata ja lihtsalt imeda mis teistes üle jääb, sinu vanuses on see rohkem kui hale aga 🤗 kindlasti on sinu perekond ja vanemad uhked sinu üle, üle linna prostituut ju🤗 ups, sul polegi ju peret sest ex ees jättis sulle tühjad pihud, mida nüüd kasutad munnide poleerimist ks..oh seda elukest..
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 23:22
Üks lõik mehe kirjast sinu kohta caprichosa

.. Ei meeldi,ausalt.Olen teda oma silmaga näinud.Mul sõber kommenteeris mis tädi otsa ta sattus kui kasutas tema seda niiöelda teenust.Kohutav kuidas üks eesti naine omale ise sitaämbri pähe tõmbab.Häbi et meie eesti naiste seas sellised idioodid on,situb täis meie naiste margi.

Sa ei kujuta ette vist mida mehed tegelikult sinyst arvavad ja see pole kohe kindlasti see mida sina arvad🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-04-14 01:22
Tripperisse oli surnud palvevend,
see on ülikooli kõige viimne lend.
Kurvalt veereb surnuvanker,
kelle tapnud pehme shanker,
mehed munnidega leinakella lõid
˅ näita rohkem ˅
2021-04-14 11:03
perekond on täitsa olemas, touch......ja muide tervitab sind soojalt
nii et jätka aga mürgiauru väljalaskmist, oled paras naljanumber siin juba oma vahutava vagiinavihaga
ja loomulikult ma olen maailma vanim mutt, eriti vanaproua touchi noorpõlvepiltide kõrval ning loooomulikult mitte kellelegi minu juures ei meeldi- seepärast ilmselt enamus soovibki püsikülalisteks saada et lihtsalt jube ebameeldiv on
tglt ju kõik tahaksid hoopis touchi kortsuliste käte hellust nautida, aga touch paraku sokikudumisega ja ussitamisega liigselt hõivatud

mõningad härrasmehed on minu postkastis avaldanud arvamust, et touchi probleem seisneb olematus suguelus.......kuidas austatud foorumi lugejad arvavad?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-14 11:11
Ma olen ka ikka juba varsti pool sada näinud aga hing on ikka 16 ei ole siin midagi see on kevad mis kõik naised keema ajab
˅ näita rohkem ˅
2021-04-14 11:24
caprichosa kiitmast end ei väsi ja kui väsib puhkab
kiidab edasi
see on elutähtis asi
mida teiste hooleks
ei või jätta iialgi
caprichosa jalgu hargitab ja
päevast päeva peeglit piinab
mõtleb jalgevahega ja pühakiri allpool vööd, jutlust peab ja kiidab liinitööd Enesemüügiratas veereb mõrv rahakotis armastuse illusioon
me mammist caprichosa ämblikuna esilehel võrku koob ja härrasmehe pähe läheb nii rauk kui vanur ja rumal noor enesemüük aastast aastasse toitis
caprichosa tegi agaralt tööd nüüd mammi kerjakott vööl ihas kui tööl
müüb muinasjuttu perse vahel, et ei katkeks toiduahel
˅ näita rohkem ˅
2021-04-14 11:28
Kui lüpsinaine caprichosa hommikul ihasse tööle tõttas, nägi ta metsa vahel põõsastes ühte väikest mehikest, keda ta tulnukaks pidas.
caprichosa : "Mina olen lüpsinaine caprichosa ja võtan mehel suhu."
Mees põõsastes punnitas silmi ega vastanud midagi.
caprichosa : "Mina olen lüpsinaine caprichosa ja võtan mehel suhu."
Kui caprichosa ka kolmandat korda oli ennast tutvustanud, vihastas mehike ja käratas:
"Mina olen metsavaht Juhan ja situn siin."
˅ näita rohkem ˅
2021-04-14 11:36
Esimesed nõgese lehed olen minagi see aasta juba söönud, täna teen granaatöunaga punase kapsa salatit .....
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:48
kiisuke.....kas mitte sügis ei aja veel rohkem keema?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 09:53
violiina
2021-11-14 08:07:45
Ma ei tea kas see on nüüd õiges teemas küsimus, aga küsiks Capri käest, et mis kell võib ärgata ja foorumis kirjutada?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

küsimus oli natuke vales teemas, aga sellest pole midagi
üldiselt võib vist täheldada, et mida vanem persoon, seda varem läheb hommikul vara uni ära.......kui veidi postituste statistikat teha
touch nt jookseb tihti juba enne kl 6 foorumit oma sügavate mõtteteradega täitma. särab juba enne päikesetõusu
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 10:05
Granaatõuna sõin eilegi see vist teeb hea une, Pidevad seksi pakkumised ajavad igasugu isu siin kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 10:09
hommikust, kiisuke. väga tervislik valik
pidevad seksipakkumised näitavad tegelikult, et eesti mees on elujõuline. ja järjekindel
mõtle kui kurb kui naistele enam seksi üldse ei pakutaks...ja mehed ainult omavahel toimetaksid.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 10:13
Mehed on meil siin võimsad Lihtsalt uskumatu kui ka võimekad
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 10:26
Koerinen
2021-02-22 09:00:55 Caprichosa?
Kes see caprichosa on, ja miks ta blocki mulle pani. Nägin päeva vioi, mõtlesin pilti vaadata aga ma olen blocked. What
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Õigustatud ettevaatusabinõu.
Temal omad soovid ja teil härra on omad, ju ei klappinud kokku, neid blokke tuleb plokkide viisi, kui veel eraldi inimestest teemasi tegema hakkate.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 10:33
Nii on piisab ka lausest foorumis mis ei meeldi ...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 15:43
kiisukeselt on blokk kerge tulema.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 15:48
täitsa savi kas blokib või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 15:55
Blokk on Iha lehel igaühe enda valik. Ei meeldi gei = blokk, ei meeldi hetero=blokk
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 16:45
sexikitecatil ka blokk kerge tulema Mul täitsa savi, las blokivad .Otsivad suure riistaga bimehi ju
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 17:03
Ega blokeerimine ei ole halvustav tegevus, täiesti normaalne, kui kellegile karvane mees ei meeldi, siis lihtsalt blokib ja mehel samuti selge pilt, et selles nurgas võimalus puudub.
Inimesed ja meeldivused on erinevad, tänaseks olen juba esimesi indiviide maski- , vaktsiini vastaste blokeeringuid näinud.
Mis on eriti lahe, sest 2a tagasi ei olnud sellist sõna olemas

mis peamine, leidke kaaslane kellega on sobivus, mitte see, kellele proovite meeldida.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-17 14:32
keprik, mõned kahjuks ei taipa, et ühepoolsest meeldimisest ei piisa...
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 13:17
viktoria97, video osas ei tea, aga kõik muu jutt on sul õige -- näha on et see koht muudeti krokodillitiigiks kus kaks tegelast on moderaatorite põlve peal -- Aetakse küll kasutajatingimuste osas näpuga järge, aga näha on et kelle suhtes need reeglid ei kehti! On näha need erandid et kelle videod ja pildid laetakse kiiresti üles, ning kelle kaebustega tegutsetakse vägagi kärmelt, kuid samas on hulk kontosid on mis mitte kunagi kinni ei lähe samamoodi reeglite vastu eksimise eest.

Ei tea, miks?

Touch, tervisi!
huvitav lugemine minevikust sulle olulise inimese ridadest:
"" .. paneb imestama see luul, et kui caprichosa kirjutab, siis see on kõik tore ja sõbralik iroonia, sarkasm, huumorimeel ja jumala pärast, mitte midagi isiklikku aga kui teised inimesed sõna võtavad, siis nemad ründavad isiklikult, halvustavad, sildistavad jms
Kuigi huvitaval kombel ei rahuldu caprichosa mitte ainult ise selle sõbraliku iroonia edastamisega, vaid tal on väga vaja, et keegi ikka toeks oleks, ka teises foorumis püüab ta mingit tädide teemat käima tõmmata, kuigi sellele siiani väga ei haakutud aga eks töö selle nimel käib edasi..""

mhmh
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 13:19
nonii, mida!? pool lehekülge postitusi siit vahepealt kadus. selgitusi edastamata.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 14:31
rahu99 on ka pidevalt postitanud igasugust jura, mis kasutajatingimusi rikub. Sellegipoolest foorumi kasutamise õigus alles
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 14:32
Aga nagu näha, varem oli vähemalt mingiski ajaks piirang peal. Muidu kukub kohe sisse logides foorumis mölisema
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 15:34
Mis sellise verbaalse kakluse mõte on? Kujutage ette, et olete tänaval ja kusagil eemal on keegi silmapaistev isik (mida iganes ka arvata, aga Caprichosa kahtlemata on siin saidil silmapaistev). Te lähete ütlete talle tere, aga isik ignoreerib mind. Kas siis hakkate kõigile hüüdma, et vaat kus lugu, keegi ignoreerib?
Või lähete ja sõimate nii teda kui hüüate ka teistele, kuidas teile ikka tema vanus või välimus vms ei meeldi?

Maailm on seksinäljas mehi ja naisi täis, paljud neist on väga atraktiivsed. Minge keppige mõnda neist, mitte ärge siin üksteist sõimake. Elu saab kohe ilusam.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 16:39
Mis sul blokki vastu sa 99% ihast kõik ära blokkinud.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 18:49
Sama kogemus siin, olen uus muidugi ihas ja ei tea täpselt mis ja kuidas siin asjad käivad…ei jõudnud kontot lahtigi teha et vaadata seda “top hinnatud naist” ja juba nägin et olen blokeeritud. Huvitavad tegelased siin koos ikka
˅ näita rohkem ˅
1
2