Millest arvamine, et tselluliidine ja silikooniline vanamutt on miskit mida normaalsed mehed trukkida tahavad? Arvad tõesti, et nad jooksevad sulle tormi? Mehed on ka inimesed, nad valivad.. Sinu osa on need, keda teised ei taha ka raha eest.. Irooniline onju.. Slave kuldsed sõnad uuesti...
"sina caprichosa oled siin oma seletamatut teenust müümas ning egotrippi tegemas ja mina olen suhtlemas ja lõbutsemas.
Kui mul enam lõbus pole, siis teen midagi muud mõnda aega, kuid sina oled oma veidras turunduskanalis kinni.
Ma oleksin nagu ori, kuid selles mõttes sinust palju vabam, imelik, eks?
.. Sama siin, kiunu niipalju kui tahad aga sa oled kõige tavalisem lits, mida sa ka ei räägiks ja kui palju sind su tugigrupp ei toetaks.. Tegelikult miks paanika?
Ja natuke tsiteerin minu jaoks olulise inimese ridu..
.. paneb imestama see luul, et kui caprichosa kirjutab, siis see on kõik tore ja sõbralik iroonia, sarkasm, huumorimeel ja jumala pärast, mitte midagi isiklikku aga kui teised inimesed sõna võtavad, siis nemad ründavad isiklikult, halvustavad, sildistavad jms
Kuigi huvitaval kombel ei rahuldu caprichosa mitte ainult ise selle sõbraliku iroonia edastamisega, vaid tal on väga vaja, et keegi ikka toeks oleks, ka teises foorumis püüab ta mingit tädide teemat käima tõmmata, kuigi sellele siiani väga ei haakutud aga eks töö selle nimel käib edasi..
Võta vaiksemalt mutike🤗