Foorum
2010-09-24 19:24
Siin üks tekst, mille kopisin oma msnist. Ootan arvamusi.

kle miks see on nii ?et mehed tahavad kohe lõpptulemust ?noh naised ka ju tegelt?
selles mõttes ,et enamus otsib kedagi ,kelle on töö olemas ,elab üksi ,auto jne
nad ju alati küsivad seda
mis teed kus elad kellega jne
aga selle peale nad ei mõtle et mõnikord on parem selle poole püüelda ,kui sul keeegi ,kes sind vaimselt ja moraalselt toetab
mitte ,et enne pulmi olgu kõik olemas punkt
parem nagu et enne kui rasedaks jääme ,siis olgu kõik olemas
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 20:09
Mis seal keerukat, tuleb vaadata Maslow skaalat - ehk elementaarne, Watson
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 08:17
Vaatamisi on praeguse seisuga 101 , vastuseid 1 . ( Minu oma ei lähe arvesse)
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 08:46
Vist liiga keeruline vastamiseks
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 08:48
vaatamiste ja vastamiste suhtarv ei lähe arvesse, kuna paljud ei viitsi süveneda, et saada kätte sinu teema mõte . inimesed on lihtsalt laisad ning selle tõttu tahavad saada koheselt täispaketi . samas kui võtta ette kasvõi eesti ärieliit, siis väga tihti ongi asi selles et üldjuhul mehe kõrval on seisnud asjalik naine ning ainult seetõttu on mees ka saavutanud oma edu, samas peale edu saavutamist ja keskea saabumisel on naine visatud üle parda ning otsitud noorem, kuid peale seda on koheselt alanud mehel probleemid oma positsiooni ning vahendite säilitamiseks, sest ilma õige kaaslaseta kõrval on ta tegelikuses suur iseseisev null
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 09:58
Et saada kindraliprouaks,tuleb abielluda leitnandiga.Aga palju on neid leitnante,kes üritavad kindrali tütre kaudu paremaid paguneid saada
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 10:49
Vana see küsia oli?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 11:29
punk- sa oled lahe.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 12:23
Ostame ju valmisriideid, maju.... kuigi võiks ka ise teha!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 12:50
Üldjuhul kui noored kooselu alustavad ei ole neil elamispinda kus koos olla.Selleks tuleb võtta eluasemelaenu.Kui perre tuleb laps on reeglina ema mõnda aega temaga kodus. Seega tal puudub seni saadud töötasu.Samas tuleb laen maksta ja ka muud kulud pole kuskile kadunud ja üks kulutaja ju juures ka veel.Inimene paratamatult valib turva-ja mugavustunde.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-27 08:58
Master TLN::::..väga hästi öeldud!!. - otsige - ivasid.. .. ise arvan,et naistel sama jama kylges, nemad vajavad kaTUGE ,ja kui tydinetud, visatakse mees yle parda. khhmm .loomulikult oleneks- mehest !! ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-28 22:17
MasterTLN: Ei ole nii. Uus naine võetakse tõesti keskeakriisist võib olla aga nii peabki elu olema. Teine võimalus miks nii läheb on lahkukasvamine. Ega rikkus niisama tule, peab palju kodust eemal olema ja see muudab suhte rutiiniks. Mingi hetk mees avastab - jeerum, pool elu juba läbi, ma pean nüüd elama hakkama. Võtabki uue naise, muretseb lapsed. Miks äriga kehvalt läheb, noh keegi ei jõua igavesti tipus olla ja kunagi pead raha kulutama hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 09:38
võimalik..)..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 13:58
Miks räägitakse vaid meeste puhul rutiinist? Ka naisele kes ühe ja sama mehega 30a kooselu jaganud, võivad paljud asjad rutiinsetena näida, ometi ei lahku nad selliste meeste kõrval?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 13:59
kus on kirjas et ei lahku
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 14:05
Võtkem näitena ärimehed nagu Jaan Toots, Jüri Mõis jne. Mõlemad lahkusid oma naiste kõrvalt kellega aastakümneid koos oldud. Naiste poolt oleks ju kooselu jätkunud?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 14:08
jaa jaa- barb nyyd teab,)..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 11:34
Barb a kust sa tead et jst mees naiste juurest ära läks? Äkki on nende suhetes naine ise see kes "pakkus et asi ei toimi .. lähme lahku".
Ma pole ausalt öeldes eal aru saanud sellest lääne-maailmalikust teiste eludes surkimisest... no kelle p**set kotib kuidas keegi elab? elage oma elu.
Aga teemasse.
Selle on ilmselt tinginud ühiskond. Vaatame ju pidevalt filme ja kuuleme kuulujutte kus öeldakse "Issand ta sai omale nii hea / ilusa / rikka / osava mehe/naise". Ehk siis jõuame tagasi minu kommentaari esimese poole juurde - mille kuradi pärast huvitab kedagi kellegi teise elu? Inimene seab omale eesmärgiks teiste edu ja kui teiste eduks peab enamus mingisugust otse lõpptulemuse juurde jõudmist siis see ongi ka vastuseks teemaküsimusele. Selle pärast püüeldaksegi otse lõpptulemuse poole kuna ühiskond ise soosib ja ülistab seda.
Siinkohal aga ma ise usun et lõpptulemuse kättesaamine ei pane inimest väärtustama seda mille ta kätte sai. Püüeldes läbi raskuste millegi poole paneb palju rohkem seda kätte saades selle üle uhkust tundma.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 11:39
dude, sa meediaga ikka kursis oled? Antud juhtumite korral st Toots ja Mõis, olid lahkujateks poolteks ju härrad? Mida iganes..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 11:41
jah ma olen kursis kui palju meedia teab inimeste isiklikust elust ning kui palju tõtt rahvale ette serveeritakse Kollase meedia maailm ju
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 11:52
Meediaga hästi kursis olevana, tean et kus suitsu, seal tuld
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 12:08
Tõenäoliselt üks suhete purunemise põhjuseid peitubki tõsiasjas,et kõigi teiste suhete-ja probleemidega ollakse vägagi ``kursis``,kuid ei nähta,mis toimub nende endi ukse all...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 12:59
Suhte "väsimisel" lahkub üldiselt aktiivsem ja kärsitum pool. Tavaliselt on aktiivsemad ja kärsitumad mehed. Ja sageli on naised meestest majanduslikult sõltuvad, mis teeb naistepoolse algatuse keerukamaks. Ja naised kipuva dka emotsionaalsemad ning koduhoidvamad olema juba iseloomust tingitult.
Seetõttu siis sageli lasevad mehed jalga. Süüdlast otsida ei ole mõtet, pigem peab vigadest õppima ja eluga edasi minema. Seda nii meest ekui naiste puhul.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 08:56
sonofares2,, siin teemas nyyd nii sinujutu jätkuks - tuleks tegu,,naisõiguslastega ,, vaata..

mina omalt poolt lisan.olles naine)).. ,olgu need naised hingelt niiiiiii kodu ja pere hoidjad ,,kui tahavad,, aga vastus ,,sinu tekstist kokkupanduna selline,,:::

->>> ,Suhte "väsimisel" lahkub üldiselt aktiivsem ja kärsitum pool. (( JÄTKE MEELDE!!)) ,.Tavaliselt on aktiivsemad ja kärsitumad mehe.. ja ka--NAISED-- ... !!!!)... peaks ikka uuringu vist tegema ,, et ,kas ,Eesti On ,, sellised emotsionaalsemad.. MEHED VÕI NAISED ???.. pigem ikka nii,,ET.. TARGEM SEE VÕIDAB !!..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 10:21
Aktiivsemaks pooleks võib küll mees olla,aga otsustavamaks pooleks on tihti naine.Enamasti langetab otsuse see,kes tunneb ennast petetuna.Mehed hoolimata enda aktiivsusest,ei kiirusta vana kaevu kinniajamisega,ka siis kui uus juba ammu valmis
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 10:21
Barb- kas ikka oled meediaga hästi kursis? kahtlen selles-? tundub, et loed kollase pressi pealkirju ainult.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 10:30
Prominendid oskavad hästi meediaga manipuleerida,söödetakse ette seda mis kasuks tuleb.Minu mälestamistmööda avas proua Toots varsti peale skandaali enda pesupoe ja see võiski olla lihtsalt lõhkisest suhtest viimase võtmine
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 10:52
WAATAMMP --JEAHH.. ÄKKI JAAN ei lubanud KATIL oma pesuPOODI AVADA ...JA NII SISS LAHUTATIGI.. ..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 12:55
Kerstist sai ju päevapealt vaene kannataja,varem teadsid teda vähesed
Skandaal on parim ja lihtsaim moodus pildile pääsemiseks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 14:12
Risto - mul tellitud enamus kodumaistest meediaväljaannetest ja ise selles st meedias sees olnuna, ikka tean üht - koma teist
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 14:19
Barb- siis on tore kui tead ja tahad teada seda mida sulle pakutakse.
Tean minagi kuid paraku kõik ei ole ainult must, valge toonis. Ka seal on rohkem värvi ja kirevust nagu igapäevases elus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 08:30
just- vead on lubatud !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 08:50
Whayme- väiksed iluvead?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 09:15
jeahh,;;;;,... Ilus olen Ma Kyll !!! .
˅ näita rohkem ˅