Teatan veelkord, jätke omale pealuusse - kõik kes siin või kontole kirjutavad ja arvavad, et neil on õigus minu arvele kirjutada häbemattusi- teadke, et ei ole. Olen selle kohta öelnud, et vastan lõpuks samaväärselt kuid mitte roppustega- tehke vahet: loll, baaba,lits, prost , need pole roppused ja teid alandavad - sest te kasutate samaväärseid kooslusi pidevalt ka mitte mind teemasse segades, omavahel(nö.tähtkujud IHA-s). Seega on ju tegemist teiepoolt kasutustega samaväärsete sõnadega, armastuseavaldusega?
Millest siis pahameel?
1-ga hindamine - no tehke nüüd kaagutajad MrTartsile märkus - mis ta sellest kirjutab vales teemas ? Pange talle kambaga kohe seitse korda järjest teksti ....
Ja kokkuvõttes - kes sittus siinse teema ära - JUST TEIE ISE , sest teie lugemisoskus oli ju =0 .
Teil meeldibki pööritada kõik segamini , sellist naiselikkust näitab välja MrTarts jmt., naised - et oigate, kuidas teil on kui valu mulle pandavatest 1 ja mind see häiri. Märgin lihtsalt vastavates teemades, kes on nii julge -et pärast blokeerib. Millest hirm- see on teil, neil , lapsik.
Nüüd on vastatud veelkord kõikidele teie leierdatud küsivatele tekstidele, püüdke siis enam mitte käiata...
Kui käiate - olete ühise nimetajaga - baabad, babuljad (käiamisel vaadake kogu foorumis algatajate kontode nimesid, kasutatud sõnavara ja pange kõigile võrdselt - mis te lalisete siin. Nii peate nõustuma ka iseendale märkuse tegemisega!