Foorum
2021-01-30 08:33
Eks igal oma mallid ja arvamused.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-31 00:32
naiste kohta on siin kirjas -https://et.themedicaltips.com/6034793-womens-body-shapes-10-types-measurements-changes-more#menu-2

meeste kohta - kõhn(sale); täidlane, turske, kõhukas, atleetlik, rasvunud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-31 13:56
sportlik - kes teeb sporti
kõhna - see kes on kõhna, seda on silmaga näha kui inimene on kõhn
volüümikas - volüümikas ongi volüümikas või siis see liivakella kuju
paks - paks on paks, tal on pekivoldid kõhul, paksud jalad
˅ näita rohkem ˅
2021-01-31 16:37
https://www.raamatukoi.ee/kehaehitus-ja-iseloom

https://dea.digar.ee/cgi-bin/dea?a=d&d=eestispordileht19330301.2.5
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 19:36
aga kui volüümikas või paks teeb sporti, on ju ka sportlik?
muide, tõelisi "liivakellasid" kohtab euroopas suht harva......kuskil Kesk-Ameerikas ja Kariibi mere saartel näeb aga selliseid isendeid, kellele kõik kergelt ammuli vajunud suuga järele vaatavad. keskelt suht saledad, enamvähem M-suuruses daamid, aga puusaümbermõõt kuskil poolteist meetrit või rohkem. eriti rannas oli huvitav selliseid naisi piiluda
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 20:15
Capri, ma tean väljaspool iha saiti nii mõningaidki naisi, kelle keha on liivakella kujuga. Seda põhilisest igapäevasest korseti kanmisest.
Nii, et Eestis ei ole sellised naised sugugi harvad.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 21:35
ei tunnegi nagu reaalis ühtki naist, kes iga päev end viitsiks korsetti aheldada muidugi pole välistatud, et sellised tänapäevalgi olemas on.

aga on liivakellad ja on ekstreemsed liivakellad. neid viimaseid euroopa riikides tõesti pole just igal sammul kohanud. aga Kariibi saartel ikka mitu korda päevas jalutasid sellised prouad puusade õõtsudes mööda, et isegi paljunäinud kohalikud mehed rippuva alalõuaga järele kõõritasid kusjuures huvitav, et näiteks Mehhikos ilutsesid ka mõne poe vaateaknal liivakell-mannekeenid....keskelt peenikesed ja tohutu pepu ning mõõtmatult laiade puusadega.
siin üks tagasihoidlikum näide latiino-liivakellast. oli ka kaks korda suurema pepuga daame seal näha
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmLFimoiDoLIlSxpN_HjgaeOy_SVtN5KhL-g&usqp=CAU
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 21:59
Peamiselt gooti stiilis elavad naised.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 22:01
Erik Orgu soovitas kükitamise harjutusi teha pidavat sama sugude vormi saama
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 22:02
Gooti stiiliga tuli mulle kohe meelde härra S
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 22:39
sul on kelmikad mõtted, jfjm
kusjuures Jennyfer Lopez vist kunagi rääkis, et teeb 50 kükki igal hommikul. sellised sirutusega kükid ja tõesti toimivad, muide.
ilmselt orgu tagumikule on ka positiivset mõju avaldanud
˅ näita rohkem ˅
2021-02-02 08:41
Kus juures ma sain Orguga tuttavaks just siin ihas oma esimestel aastatel
˅ näita rohkem ˅
2021-02-03 11:40
siia sobib ka keha muutus vajadusele -

hetero muutub homoks - nt. motomees24 , muidu blokkija aga täna on ta homo Ida-Virumaa pool, kuulutuse järgi.Ilmselt jäi rahast puudu kütuse ostmisel, irw
˅ näita rohkem ˅
2021-02-03 12:03
Motomees24 on teise kontoga Dalia nii,et vahest emane ka
˅ näita rohkem ˅
2021-02-03 15:04
kiisuke, kas tegite siis koos kükke?

ei mullips, see teema on kehakaalust, mitte soolisest orientatsioonist või selle muutumisest või rahast või kuulutustest. nii et ei sobi sinu kiunatus siia, täitsa vale koht.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-03 16:07
Tol ajal tahtis ta ainult seksi kui seda ei saanud jäime sõpradeks , Aa midagi oli hüppenöörist siis jutt
˅ näita rohkem ˅
2021-02-03 17:06
orgu polnud kaine järelikult
˅ näita rohkem ˅
2021-02-03 18:50
Kui nii arvad siis on ta koguaeg sinu arust purjus
˅ näita rohkem ˅
2021-02-03 21:44
Mis teadust siin nii väga ikka on. Valida saad valikud, mis siinsel lehel olemas, täpsustused on alati võimalik profiili kommentaaridesse panna.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-04 08:43
vaat see oli nüüd tore teadasaada , ainult, et caprichosa - sa kiisuke75 jätsid ju vastamata , järjekordselt vastasid minule - kordan veelkord . pole vaja mulle vastata ja isikustada.
Seega on tegemist äkki transseksuaaliga?
Siis on ju teemas vägagi sobiv ja pealegi kui lugesid minu märget , seal oli samuti ka kord mees või naine esinemine kirjas .
Mul on tõesti villand selliste praagamagude pööritamisest, kirjuta kui midagi selgitada aga mitte lihtsalt, et päev kirja oleks pandud! Selleks on naistel pahad päevad või lihtsalt WC..... (seksiga ei ole seotud)
˅ näita rohkem ˅
2021-02-04 09:15
Motomehel on veel kontosid aga ok ma neid ei tutvusta rohkem sulle Kui ma midagi kirjutan siis mitte kunagi ainult konkreetselt vastamiseks ühele inimesele vaid ,et see on üle üldine vastus kõigile lugemiseks ja arutamiseks
˅ näita rohkem ˅
2021-02-04 15:07
Kiisuke75 ja ellips sobivad ideaalis hästi kokku
terve tsentner tselluliiti kahe peale kokku.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-04 15:08
Aga kumb on tugevam kas kleenuke mees või volüümikas naine?
˅ näita rohkem ˅
2021-02-04 15:16
Kas lubri tahab uuesti kirjutamise keeldu ?
˅ näita rohkem ˅
2021-02-04 15:24
Sa kiisuke muidu tugev või nõrgu
˅ näita rohkem ˅
2021-02-05 08:11
Loomulikult on mees tugevam, meid on loodud evolutsiooniliselt olema juba tugevamad kui naised.
Ja kui FFA ilma abivahenditeta, siis mees teeb endast isegi paar kümmend kilo raskemale naisele ära. Vastupidises situatsioonis sellist asja ei näe.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-05 11:51
Siin keskkonnas on mõeldud ilmselt ikka puhtalt kehakuju. Sportlik ja normaalne on üheselt arusaadavad. Volüümika kehakuju korral on siin ja seal mõni cm üle ja paksuse korral, mida siin keskkonnas ei saa valida, on ikka keha proportsioonidest väljas ja seda halvas mõttes. Mul mehena on näiteks korralik päästerõngas ja seega olen tegelikult lihtsalt paks.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-05 14:03
kiisuke75 - kui sa ei iskusta , siis ära märgi - ellips ja igasuguste lisadega -ei siin ega mujal teemades , St.kui vastad ja märgid -ellips , siis oli konkreetne vastus temale ja mitte teistele. Teised on siis juba naaksujad kellegi varjust, ehk kellel pole omal aju
˅ näita rohkem ˅
2021-02-05 14:48
Endast rääkisid vaata ikka teemat ka kuhu mida kirjutad
˅ näita rohkem ˅
2021-02-06 02:14
kiisuke,
mullipsil puudub ilmselt teemade sisulise eristamise võime.
kahjuks seltsimees ei suutnud veenvalt selgitada, kuidas siis kuulutuste üle vingumine, kütuseraha või seksuaalne orientatsioon peaks kehakaalu teemaga seostuma.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-06 07:57
Ja milline on siis tugev naine
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 00:25
2021-02-03 11:40:20
......... Loe veelkord(...chosa ja kiisuke) ja vabandust, pean ütlema - sa vana loll kui lehm: sa ei oska lugeda ja siis kirjutad juba terve nädala midagi muud ning äkki tormad suvaliselt uuesti kallale.... Sulle oleks paras käbi igasse auku tagurpidi.
Teid mõlemaid lugedes ajab oksele - küsiks , palju teile makstakse - et koguaeg sitta püüate teha ja kõikides teemades? Millise tahapanija pärast te nii hirmsasti püüdlete ?

Ärge vastake ja korrake kui ei suutnud teha selgeks 03.02.2021 kirjutatut
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 01:58
Meile makstakse hästi ,et mitte vinguda vaid elada
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 12:06
kas keegi on aru saanud, miks ellipsil on nii meeleheitlik naiste sõimamise vajadus? kas seepärast, et noored mehed kohtlevad teda vana lolli kohioinana, kelle üle ainult irvitatakse ja blokeeritakse?
ja igas suva teemas nende blokkide ja kuulutuste üle vingumine näitab, et meeleheide on ellipsil tõesti suur ja kõikehõlmav.
aga mis see nagu aitab kui tulla nt käesolevat kehakaalu teemat risustama suvalise kuulutaja-blokeerija üle irisemisega?
keda peaks huvitama, kas ellipsi blokeerijad on homod, heterod, transvestiidid või zoofiilid? ja KUIDAS see ikkagi kaaluteema või sportlkkusega peaks seostuma?
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 12:35
Kes sõimab naisi, kes mudib nokusid.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 12:37
jah, mister, vähemalt hea, et sina oled stressimaandamiseks selle nokumudimise valinud. ikka viisakam kui võõraste inimeste sõimamine, eksole
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 14:40
Ellips, kas sa ei arva tõesti, et sellise naiste sõimamise maania all kannatades saadki pidevalt 1-sid ja blokke? Kui sulle kohioinas siin iha saidil ei meeldi olla, kao kuradile siit.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 15:11
caprichosa, ma arvan et tal pole kellegi teisega suhelda nagu ka sinul pole. kuna teil pole omavahel suurt klappi, aga suhtlusvaegust põete mõlemad, siis sobib teile üksteise sõimamine ka.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 15:34
Teatan veelkord, jätke omale pealuusse - kõik kes siin või kontole kirjutavad ja arvavad, et neil on õigus minu arvele kirjutada häbemattusi- teadke, et ei ole. Olen selle kohta öelnud, et vastan lõpuks samaväärselt kuid mitte roppustega- tehke vahet: loll, baaba,lits, prost , need pole roppused ja teid alandavad - sest te kasutate samaväärseid kooslusi pidevalt ka mitte mind teemasse segades, omavahel(nö.tähtkujud IHA-s). Seega on ju tegemist teiepoolt kasutustega samaväärsete sõnadega, armastuseavaldusega?
Millest siis pahameel?
1-ga hindamine - no tehke nüüd kaagutajad MrTartsile märkus - mis ta sellest kirjutab vales teemas ? Pange talle kambaga kohe seitse korda järjest teksti ....
Ja kokkuvõttes - kes sittus siinse teema ära - JUST TEIE ISE , sest teie lugemisoskus oli ju =0 .
Teil meeldibki pööritada kõik segamini , sellist naiselikkust näitab välja MrTarts jmt., naised - et oigate, kuidas teil on kui valu mulle pandavatest 1 ja mind see häiri. Märgin lihtsalt vastavates teemades, kes on nii julge -et pärast blokeerib. Millest hirm- see on teil, neil , lapsik.

Nüüd on vastatud veelkord kõikidele teie leierdatud küsivatele tekstidele, püüdke siis enam mitte käiata...

Kui käiate - olete ühise nimetajaga - baabad, babuljad (käiamisel vaadake kogu foorumis algatajate kontode nimesid, kasutatud sõnavara ja pange kõigile võrdselt - mis te lalisete siin. Nii peate nõustuma ka iseendale märkuse tegemisega!
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 17:11
Mine oled ära tüüdanud, mitte keegi ei torgiks sind kui sa oma ininaga vahele ei trügiks. Huiab omaette kuskil meeste piltide all
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 19:55
Vaatasin üle ja minu arusaamade kohaselt tegi esimese teemavälise postituse keegi seltsimees ellips
˅ näita rohkem ˅
2021-02-09 11:31
jfjm, esimese teemavälise postituse tavaliselt teebki seltsimees ellips. enamasti on tema postituste sügavam eesmärk kuulutajate kirumine ja nende soolise orientatsiooni üle arutlemine....või hädaldamine hindamiste ja blokeerimiste üle.
kui siis viisakalt küsida, kuidas tema postitused antud teemaga seostuvad, kukub seltsimees sõimlema. selline tore "kultuuriedendaja"

aga käesolev teema käsitleb siiski kehakaalu ja -vorme.
kas kaal või vormikus kuidagi seksuaalsust mõjutavad? kindlasti.
inimene, kes oma kehaga rahul ja füüsiliselt tegus, on ilmselt ka voodimaadluses aktiivsem
samas alakaalulisus mõjub veidike ebaerutavalt, vähemalt mulle.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-09 22:28
caprichosa - pista omale küünal vagiinasse ja rahune - sa käitud oma soigumisega siin kõigerohkem teemaväliselt , sul on ikka niikuradima kiim- et peaks sind mööda hõõveldamata käsipuud allalükkama, saaksid rahulduse. Sa isegi ei saa siis rahu kui ei vatsa enam teie pasale.
Ja raiu omale pähe - Teema nimi on .....välimääraja ja seega teema algataja on pannud vaid osalise kirjelduse, mida tema mõtles. Peale mind kirjutas kohe kiisuke75 ja kui te temale mütsi pähe tõmbasite - siis asusite solkima IHA TÄHTEDENA? teemat ja muudkui panete .... Minge sööge heina koos
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 11:31
Kas sinul ellips mingi elu on ka olemas või ongi sinu elu ainult IHA?
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 11:31
mullips, sinuga hetkel keegi ei rääkinud ega vastanud sinu verbaalsetele fekaalidele. aga kuna ilmselt vaevled tähelepanupuuduses ja ilma naisi sõimamata seda ei saa.......ok, teeme su päeva õnnelikumaks siis ja spetsiaalselt sinu jaoks mõtestame lahti teemaalgatuse:

2021-01-27 22:58:25 Kehade välimääraja
Mille järgi siis hinnatakse seda, kas välimus on sportlik/kõhna/volüümikas/paks ? Kas kaalu järgi? Kehamassi indeksi järgi? Mõne volüümika preili pildilt vaatab vastu sportliku kehaga neid ja on ka vastupidiseid kogemusi. Et kus need piirid siis on kus sprtlik muutub tavaliseks ja tavaline volüümikaks?
-------------------------------------------------------

kuskohast seltsimees kollips luges välja vihje, et teema käsitleb kuulutamist, seksuaalset orientatsiooni või selle muutumist? (mida ta igasse teemasse sisse pressida üritab).
nagu jfjm mainis, alustasid just sina teema risustamisega. klassikaline rahuldamata trolli käitumisviis.
ja siin naisi sõimates ilmselt taod samal ajal meeleheitlikult teise käega pihku

aga teemaks endiselt siis, et milline keha on sportlik, kus lõpeb volüümikas ja algab "paks"? seltsimees ellips oskaks kindlasti kaasa rääkida, kui korraks unustaks näriva mure kuulutajata/blokeerijate/hindajate üle
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 21:24
Targutajatele - loe oma Tartsi kirjutatut kohe teema alguses, vaga teemakohane....Edasi loe koik kirjutised labi ja saad teada ,et yle 20 kirjutise pole teemakohased,kuigi need on see sinu klass siin IHA tahed,kellel on ajus vaid,et nad on A ja O .
Loe,kiisuke75 kirjutas ,et motomees24 on Dalia- siis kirjutasingi tema Dalia ks olekul 😛, et sa rott ei saaks salvata,jah minu 2 kirjutist ei ole teemakohased,kuid need on tingitud teie kirjutistele vastamiseks.

Ara muretse minu aja parast, aega on alati kui aega votta ja too peab olema mittessegav

Saite nyyd rahulduse?

Ja kui koik kirjutised teemas loed,siis kirjuta kohe nimeliselt valja eraldi,kes pole teemas - kui leiad,et koik on teemas,siis on ka minu kirjutised alati teemas ,ja lopetada see mola!
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 21:46
Kle, Ellips, see kellega mind paari nii kangesti paned, on ausalt õelda kompliment. On teatud naised, kelle ees ma võtan mütsi kummarduse saatel peast ning põlvele langedes käele suud anda. Tema vanus on meelikõitev, tema figuur, hullutav.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 21:51
Olen sulle juba Eilips öelnud , mine
Sellest pole midagi halba kui tark vahest lollitab , kui aga loll tihti targutab on teema perses
˅ näita rohkem ˅
2021-02-18 08:54
milline su enda keha.?
˅ näita rohkem ˅
2021-02-18 13:37
Kiisuke 75 nõrk naine
˅ näita rohkem ˅