Foorum
2010-11-30 15:00
Sex elus on ju niigi loomulik osa elust,miks peaks veel nippe trikke juurde õppima?Palju kirjutatud sel teemal,et sexi teeb paremaks omavaheline klapp ja seksapiilsus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 15:00
täitsa nõus eelkõnelejatega...inimesed muutuvad ja arenevad elu jooksul erinevalt,,see kui kooselu alustades klappis kõik ja iha oma partneri järgi oli pidev,ei tähenda seda,et see iha säilib igavesti.On inimesi,kes arenevad ja kasvavad koos,nende seks elu klapib siiani,teised arenevad erinevas suunas mingil põhjusel ja nii tekivadki probleemid kooselus..selge on see,et rääkida tuleb suu puhtaks,aga paljud meist seda ikka õigel ajal teevad ja siis kui aru saadakse,et elu ei ole selline,kui alguses,siis on paraku hilja seda juba lappima hakata.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 15:42
Elmar59, lihtsalt kõik ei ole sündides kohe nii osavad! Mina olen küll aastatega igasuguseid nippe ja trikke juurde õppinud!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 19:45
no aga mõni lamab jällegi selili käed ja jalad laiali ja pärast ütleb, et igav oli, samas on mingi valehäbi proovida vahelduseks ka miskit muud.... , saun, söögilaud ja pesumasin võivad ka head kohad olla.....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 20:00
Mõnikord on asi veel hullem näiteks kui mees ei võta naist vaid naine meest
Aga kui naine teeb hästi süüa ja hoiab kodu korras siis pole sexi vajagi,seda saab mujalt ka
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 00:25
Voodi minnakse üldse peale abiellumist. Järelikult saab küll abielluda.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 08:23
Arm- kust need kombed ja tavad pärit?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 08:59
See on nagu põrsa kotis ostmine Kui ikka ennem proovida ei anta siis naiseks ei võta
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 09:01
Kes tänapäeval enam ikka põrsast kotis ostab (ärge arvake miskit valesti, see on vaid väljend ... ma ikka veel leian et notsud on tegelikult nunnud ).
M
Nõustun täielikult Coya-ga. Iga suhe edukaks ning sünkroonseks arenguks on vaja omavahel suhelda. Tean kümneid inimesi kes teevad oma abielu kõrvalt mingeid seksmänge kellegi teisega peale oma abikaasa. Põhjuseks just nimelt see et teine pool ei taha midagi kuulda oma kallimasoovidest proovida miskit uut või teistsugust. Ma muidugi ei tea kõneleda selle info tõesusest, kuid nii palju kui olen selliste inimestega suhelnud siis olen alati kuulnud nende suust ühte ja sama väljendit: "Ma mainisin kaasale vaikselt oma soovist ja fantaasiast kuid ta tegi selle väga konkreetselt selgeks et tema ei teeks eal selliseid asju".
Ja siis ongi käes hetk, kus unistuse omanik mingil hetkel tunneb end täitsa üksi kuna tema kallim ei saa temast aru (tegelikult mis veel hullem - ei püüagi aru saada). Muu kooselu tundub nagu klappivat aga vot miski jääb puudu ning oma kallim seda puuduolevat ei võimalda. Siis minnaksegi ja tehakse see mujal ära, kuna oma kallim sellega nõus ei olnud. Ja see jutt käib ühte moodi nii naiste kui ka meeste kohta muide (et te siin koheselt ainult mehi petjateks tembeldama ei hakkaks).
Olen alati imestanud, et miks inimesed võtavad suhet kui iseenesest toimivat asja - tegelikkuses iga suhe on pidevas arengus ja muutustes ja elus peab tegema pidevalt valikuid selleks et nende muutustega kaasas käia. Nii imelik kui see ka ei tundu, kuid ka inimeste sekselu muutub aastate jooksul ja tekivad teistsugused soovid nii endal kui ka kallimal. Ja nende soovidega peavad arvestama mõlemad suhte pooled. Veelkord.... suhtlemine, suhtlemine ja veel kord suhtlemine millele peab järgnema kompromiss.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 09:10
Vot ongi nii. Naiseks võetakse (enamasti siiski võtavad vist naised mehe) selline korralik, kodu hoidev ja hall hiireke. Pole muret. Keegi üle ei löö, naine pole kahh flirtija tüüp vaid käitub igati siivsalt. Kodu on korras, toit tehtud, pesud pestud ja triigitud jne. Ühelt naiselt vist palju nõutud, et sexiks veel kõigele lisaks sama osavalt kui professionaal Alguses muidugi on huvitav mehele (jälle midagi uut ju). Naine kahh kõrvuni armunud, on nõus voodis mõne meeletuse ka tegema. Pärast on nii nagu on. Ja kaua see mees seda üht ja sama hiirekest tahakski? Ma ei imesta üldse, et ringi tõmmatakse. Ja kui nüüd see hall hiireke ka veel korra peaks "libastuma" ja maitse suhu saab. Nii rumalad naised üldjuhul pole, et aru ei saa, et mees petab. Selliseid kooselusid on oi kui palju.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 09:16
Desire777 õige. Ma olen kah alati rääkinud, et ega siis seks armastusega seotud ei ole
Tähtis ongi vaid teha endale selgeks kas abielluti kinnisvara soetamise lepingu alusel (ehk siis taheti kedagi omandada) või siis koostöö lepingu alusel. Kui ivaks on koostöö siis see eeldab ka mõningaid kompromisse (kas siis kohati silma kinni pigistamise nöol või muul viisil)
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 12:41
Ainult hea seksi najal küll abielu ei püsi.Statistika järgi on püsivaimad hoopis mõistuse-abielud.Ja seda näitab elugi.Kõike ei saa korraga.Kuigi,mõnel võib ka vedada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 19:42
Ja mees võtab asja mõistusega, et naine ei anna ja lepib sellega?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 10:22
...võib ka vastupidi olla,-naine võtab asja mõistusega,ja lepib Aga ma pidasin mõistuseabielu all silmas teadlikke kokkulepitud kompromisse,mis rahuldavad mõlemaid pooli
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 12:14
Paremini püsivad need suhted,kus armastus ei tähenda omamist
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 12:29
mina ei saa sellest n-ö omamisest vist aru. millest te räägite? kui suhtes üks mõtleb juba selle peale, et teine teda omab, siis mul tekib tunne, et ta ei ole selles suhtes enda vabal tahtel (mitte tema enda valikul) ning üritab siis tee endale n-ö vabana hoida (selle jaoks, kui parem variant kusagilt ilmub). seni lihtsalt on ja on rahul sellega, mida saab.
või mis see on? kohustustevaba suhe? et tulen, millal tahan ja sulle ei ütle, millal ma minema hakkan jne? ei saa aru.
ma ei oska isegi armastusega seda väljendit seostada. mis on sellel armastusega tegemist. ma ei ole kunagi tulnud ka selle peale, et vaadelda suhteid kui kellegi omamist. kui sellise pilguga asjadele vaatama hakata, siis see väljend, et ma võtsin ta endale naiseks, on ka natuke imelik. ma saan aru, mida sellega ütelda tahetakse, aga sellisel juhul võiks ju ka see võetu tunda, et ta n-ö võeti endale selleks, et saaks teda omada nt.
või muutub suhe teise omamiseks siis, kui see kinnituse saab? nt vabaabielus saab ametlik abielu nt? vat ei saa aru
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 12:41
peale selle on olemas sõltuvus ja sõltuvussuhted. sellise juhul endale enam ei teadvustatagi, et ollakse sellises suhtes. teatud inimestel on see alateadlik, teatud inimestel mitte. siis on see omamine nagu kinnisidee vms. sellised tegelased peavad saama ravi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 12:48
jfjm: jep, siis oleks palju lihtsam elada. võid rääkida mida mõtled, ilma et teisel sees jälle ei kihvataks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 12:55
Kui on olemas juba suhe siis ka sõltuvus...igat tutvust ei tohiks nimetatada suhteks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 13:08
elmar - jah, on olemas, aga selline n-ö sõltumine on ka normaalne ja isegi vajalik. niikaua on, kuni suudetakse seda vajadust suhtes (ja endas) kontrollida. kui see hakkab kontrolli alt väljuma, siis saab hakata rääkima sõltuvusest. see ei pea olema tingimata ühepoolne, kahepoolselt sõltuvaid suhteid on ka olemas (nn kaassõltuvus). st seda, et kellelgi on rahuldamata vajadusi, mida ta ei suuda enam ise kontrollida. keeruline.
aga mind huvitas pigem omamine kui selline. kuidas teie sellest aru saate? kas "omamises" on midagi patoloogilist?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 13:14
Mul on praegu suhe sigaretipakiga,kuigi ma ilma selleta läbi ei saa,siis sõbrale pakun ikka.Ja ei ütle ära ka sõbrapakutust
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 13:17
Juuksur,mida selle sõna"omamine" all mõtlesid?Üsna lai mõiste.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 13:23
elmar- seda ma siin uuringi, et mida selle "omamisega" silmas pidada. mina ei olegi sellest rääkinud, jfjm ja tegelikut ka nicedude mainisid siin enne omamist ja suhteid, kus see omamine sees on ma olen seda ka enne siin kuulnud, et teist ei peaks omama jne, aga millega siis tegemist on, ei ole aru saanud. st ma ehk saan aru, aga ma ei tea, kas need rääkijad ise on saanud aru sellest nt?
tundub, et sellesse suhtutakse negatiivselt. hirmutab natuke jne mind ennast see ei ole hirmutanud, seega tahtsingi teada, et miks see hirmutab või mis selles negatiivset on.
ma pakkusin siin mingeid variante.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 13:26
ma ise olen arvamusel, et see on natuke seotud turvatundega ja selle vajamisega, selle vajaka olemisega. ehk siis intiimsusega, lähedusega.
mulle on jäänud tunne, et omamisest räägivad peamiselt need, kellel on sellega natuke probleeme. inimene, kellel on need vajadused saanud normaalselt välja areneda ja kelle vajadused on rahuldatud (sel määral, et need ei ole tal kunagi rahuldamata jäänud ja ta tunneb ennast teistega ja teisteta (kui ta ei ole nende läheduses) turvaliselt.... st ta ei pea pidevalt kinnitust sellele saama), ei ole ka tungivat vajadust ega hirmu selle ees.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 13:59
Kui nüüd teema algusesse tagasi minna,siis üks põhjus on see,et seks toimub õhtul,siis kui magama minnakse.Aga kui oled päevast väsinud ja mõtted keerlevad varasel ärkamisel,siis mis korralikku seksi sealt veel loota on?Mees saab kõll enda toru tühjaks,aga kas ka kaasa sest midagi tundis?Ja kaua sa selle heategevusega ikka viitsid tegelda.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 14:05
Jah juuksur mul on olnud probleeme ome endises suhtes selle nn omamisega. Nimelt mu eks pidevalt uuris kus ma olen , mida ma teen ja mis mul edasi plaanis on. See oli nagu 24/7 raporteerimine eriti tähtsa koorma vedamisel üle euroopa. Ja selline haiglane kontrolli vajadus eksi poolt oligi seesamune omanditunne sest, et ta arvas et ma olen ainult tema oma ja ma teen kõike täpselt nii nagu tema tahab.
Suhtesse astudes inimene ei omanda teist inimest vaid peab hakkama pidama läbirääkimisi ja otsima kompromisse ning olema pidevas paindlikkuse seisundis et suhe toimiks. Suhe kus üks ütleb "Nii, nüüd teeme nii ja jutul lõpp" või siis "Sa ei tee ju sedasi.. mulle lihtsalt ei meeldi see ja ma ei taha kuulda mingeid pakkumisi kus me mõlemad natuke võidaks ja mõlemad natuke kaotaks - ma tahan ainult võitja rollis olla"... selline suhe ei saa minu arvates eal normaalselt toimida ning eksisteerib vaid seni kuni see n.ö. omandatud pool seda kannatab ja AINULT ennast paidlikuks teeb selleks et teine pool õnnelik oleks. Kuid igal inimesel saab mingil hetkel mõõt täis ja ta soovib iseseisvust ning austust oma otsuste suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 14:13
Enamasti inimene oskab kaasa rääkida selles, mida ta on ise kogenud, tal on sellest kogemus.
Omamine ja sõltuvus ei ole minu päevakorras ja vist ei ole ka neid kogenud.
Suhe on suhe, mis neile ikka nimetusi panna.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 14:13
no see ongi see, millest ma räägin. mingid tunded jm on kontrolli alt väljunud, normaalne enda kontrollimine on asendunud millegi muuga - teise tegevuse kontrollimisega. sellises suhtes on muidugi keeruline olla, sellest ma saan aru. kui endal sellist kontrollimise maaniat ei ole, siis on arusaadav, et selline suhe sulle ka normaalne ei tundu ja sa tahad sealt lahkuda
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 14:16
Aga milleks rääkida haigetest suhetest? Eriti, kui omal neid pole olnud, siis on päris raske ette kujutada ja rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 14:23
mis teemasse puutub, siis mulle meeldis nicedude arvamus (2010-12-01 09:01:13).
olen seda ka enne siin maininud, aga mul endal on sama arusaam suheteset olnud. st suhe peab olema pidevas arengus ja muutumises. muidu tekib väsimus, muututakse mugavaks jne. ja kui suhtest mingid vajadused rahuldamata jäänud on ja endal tahet ka on, siis hakatakse tegelema n-ö asendustegevusega. tekivad teised suhted, huvid
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 14:51
Milleks rääkida haigest suhtest?Aga sellepärast,et ei eksisteeri ideaalset,täiesti tervet suhet.See võib olla vaid meie unistustes.
Suhe on nagu tee,mis pole kunagi ideaalselt sile.Seal võib olla jääkonarusi,mis kaovad kevadel iseenesest.On auke mida tuleb täita.Suuremad väljaulatuvad kivid tuleb väljakaevata või siis neist lihtsalt ringi minna.Osa teid on rajatud sohu nii,et neid saab kasutada vaid talvel.On ka jäätee,mis kaob sama kiiresti,kui tekibki.Ka uuelt,siledalt asfaldilt võid leida juhuslikult sinna sattunud prügi.
Rööbastee on küll hea,sile ja viib täpselt õigesse kohta,aga sellel liikumine on igav.
Ja kellel meist ei meeldiks pilvedes hõljuda,aga kunagi tuleb ikka maa peale tulla ja see võib valus olla
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 11:22
Väga paljud mehed annavad heameelega kogu otsustamise naisele. Mul on korduvaid kogemusi sellega. Pikapeale muutub tüütavaks kui mees vahib otsa isegi siis kui vaja hommikul riidesse panna ja isegi sokke omale ise ostetud ei saa. Äkki tema valik mulle ei meeldi, on seda jama veel vaja.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 11:28
Kõige lihtsam ja ausam vastus küsimusele mida sa teed aga mida sa nüüd teed aga mida nüüd... mis see sinu asi on. Ja rohkem sellist nuhkimist enam ei toimu. Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 11:38
võimalik jah, aga oma osa on siin naiste juhtimise vajaduses. naine ju teab millised kruusid on ilusad, milline voodipesu. mingi hetk ei viitsi mees enam jageleda naisega mingi hetk naine avastabki kuidas kõik tema õlule on kogunenud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 11:49
Vale. Tuleb leida selline mees kes ei lase endale jumal teab mis jura pähe määrida. No ega ikka ei kanna küll lillelisi alukaid kui endale ei meeldi. Selliseid mehi on ka olemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 11:56
Samas oli omal ajal isegi huvitav nii jonnida. Ühel peikal loopisin praktiliselt pool riidekappi välja kommenteerides enda tegevust, et no mida riided. Aeg oleks midagi kaasaegsemat hankida. Kusjuures oleme ammu lahus aga ta siiani küsib minult vahest nõu riiete ostmisel. Peab mainime, et nüüd näeb ta märksa parem välja ja ausalt öelda on ta tänulik mulle suisa nii ekstreemse käitumise eest. Teisel peikal lasin remondi ära teha. No ei tahtnud sellises kohas kudrutada. Loomulikult sain ka selle tahtmise. Ja loomulikult voodipesu. Minu jaoks tuli loomulikult täiesti uus soetada.
Samas miks keegi vastu ei hakanud? Ahh mine pe*sse, ma ei mõtlegi su kapriisidele alluda!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 11:56
Tegelikult mulle ütles juba vanaema kunagi ammu kuldsed sõnad:
"Mida vähem teineteist näed, seda rohkem armastad"
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 12:00
Hmm, mingi iva on selles isegi olemas. Ma kahh ei viitsiks 24/7 üksteise kaelas rippuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 12:15
Desire777: aga sina kui naine otsusta ära mida sa ise tahad tahad juhtida - juhi, kui ei taha, ära kunagi juhi. kaks juhti viivad kõik tegemised kraavi. kuna ükski naine ei tea isegi mida taha tahab, siis pole mõtet kunagi naiste arvamust tõsiselt võtta
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 18:39
Kuidas ei tule tõsiselt võtta?Naine võib mitteteada,mida tahab,aga ta teab alati,mida ta ei taha ja see on palju tähtsam.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 18:45
miks see naine nii tähtis peab olema?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 18:52
Aga sellepärast,et mehed ilma nendeta ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 20:22
Väga hästi saavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 20:52
Saab küll jah ... ago no mis elu see on??
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 21:14
pugisin just kaks sefiirikorvikest... kui mul oleks naine, jääks mulle ainult näpud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 21:43
..ilma naisteta on kurb mu meel .iha on ainus koht,kus ilusaid naisi leida võib
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 21:52
Papi,kui koguksid kokku paarkümmens mõttekaaslast(meest) ja koliksite asustamata saarele siis hoolimata sellest kui targad,tugevad ja terved te olete,on mõne aja möödudes see saar jälle asustamata
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 21:58
ma nii fataalselt ka nüüd ei mõtleks. ei pea eralduma ühiskonnast, aga endale tuleb jätta elu nagu filmi, ela ise ja lase teistel surra
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 22:06
elmar, pole miskit nii kurb.Ilusaid naisi kohtab kõikjal.Tähtis, kuidas ilusa naisega saada lähedaseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 22:13
kumb on ägedam kas saada ilus naine voodi+möllud+värgid või hakata kodu mängima?
˅ näita rohkem ˅