Foorum
2010-09-24 11:33
ja siis hakatakse petma ja ringi laskma.Miks te v6tate omale naise ,kes ei ole voodis hea ja või ei taha sexida niipalju kui mees.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 11:51
kaunitar 30,,.. vaata,kullake,,elu see on muutuv koos inimestega ...mõistan ,,sinu,sellist,kysimuste jada.. TÕESTI MEHED,,,, VASTAKE NYYD !!... ,.. mina tahaks ka teada,, miks mehed need kõrvalt panevad ,, jätku vähemalt oma nainegi maha,,kui arvavad ..et panen ja panen ja panen ,ja ..- JAaa;;:::::!!! .tean ,et paljud ei suuda jätta oma naist -- MIKS ???aaamm ,koos soetatud vara ei taheta jagada ??EESTLANE KADE WE??????) ,, anna andeks - kaunitar30,,kui keerasin väheke sinu teemat..sry..aga mes siin ikka .. - etteJÄI.-.. edukullake. EDU!!..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 11:54
mina ka sellest aru ei saa. tegelikult ma ei saanud siin sellest aru, kellel see peaks tasemel olema - kas mehel peaks olema või naisel? et mehel nagu oleks tasemel muidug, aga naisel mitte? ja milline oleks tasemel seks.
see oli praegu teema huvides uuritud
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 12:01
aga muidugi sellepärast et me oleme liiderlikud tiirased amoraalsed ja üldse mitte nagu naised, naised miks te lähete mehele kui te pole voodis head
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 12:04
Kellelegi pole otsaette kirjutatud, kui hea või halb ta on. Sellised asjad selguvad aja jooksul ja aja jooksul võivad inimesed ka muutuda, kes paremuse, kes halvema poole. Areng toimub pidevalt, ka taandareng on areng.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 12:13
Suhte alguses ei tea keegi milline on teisepoole seksuaalsus, vajadused, huvid. Alguses on roosad prillid ees, seksi kvaliteet polegi ehk nii primaarne. Probleemid tekivad hiljem. Edasi kas ei juleta oma vajadustest rääkida või teine lihtsalt ei kuula neid ega võta omaks. Kuna meestele on seks tähtsam kui naistele, lähebki mees mujalt võtma. Naistel on mugav omadus oma seksuaalsus maandada kodutöödesse või lastega tegelemisse, mis see mees seal passib.

Osad muidugi ongi patoloogilised kõrvalt võtjaid, nendega kooselu on kohe kindlasti probleemne. Tuleb osata nad kohe ära tunda ja mitte omaaega neile kulutada. Nii nagu litsist ega prostist ega küla kõige ägedamast naisest ei saa normaalset elukaaslast, ei saa ka litsmeestest, tantsulõvidest ega mänguritest. Tasub kohe tõele näkku vaadata ja olla iseenda vastu aus ja teha valikuid millel on perspektiiv. Aga see kõik tuleb elukogemusega, noorena ei saagi neis asjus tugev olla.

Ehk naised peaks ise hoolikamalt valima omale elukaaslase, sellise kellega tahetakse seksida, kellele tahetakse head seksi pakkuda ja kes on seda kõike väärt.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 14:17
Paljud mehed valivad elukaaslasteks naised kellel on nende poolt nõutav väline sära, nii uhke ja prestiižikas ju seksi mimm käekõrval ringi liikuda, vennad ja sõbrad kadestavad. Asjal aga vahest ka teispoolsus, selgub et see üliseks püss on kas a - seksuaalne või siis pole voodielus nõus ei selle ega teisega. Nii tulevadki need seksuaalselt rahuldamata mehepojad sellistesse portaalidesse nagu siin, otsides seda mis oma suhtes vajaka. Oma naisele peale käia ei soovita, nagunii nõus pole, teha ei taha, siit aga loodetakse leida vabameelsemat naist, kellega oma salasoovid teoks teha. Palju on ka suhtes, abielus olevaid mehi kel oma naisega sõbralik suhtlus ammu minetatud, naine ei anna seksi, heal juhul 2 xda või veelgi harvem kuus tuleb kõne alla. Jällegi otsitakse puudujäävat mujalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 14:42
aga samas ei tymitaks ma liiderlike mehi... milles vaid nemad- SYYDI ON ??? . ja

ooda ,,mikhanil oli hää kyimus naised ,miks te lähete mehele ,kui te pole voodis head (TÕESTI!!)).. MIS SEBITE ;; KUI ELADA EI OSKA see ettee! ---- seksida ka - ,, see meestejaoks ju yliTähtis!! . .. aru ma ei saa)..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 15:03
ja muideks ma umaniga väga nõus !!!!,,kuigi - tahaksin lisada ,, et (teatud )naised,, vajavad (teevad) samamoodi nagu mehedgi.. ja inimestele on kõikse tähtsam see mille ta on endale pioriteediks valinud ,,.. meestel ,,esmajoones ,, seks ,,MIKS???.. ahh eii tea jeahhh ,--- mitmete otsadega teema .. arutage aga arutage ) .. kuhugimaani me peame ikka jõudma ... sest,, vaadake , teemapystitaja ju soovis teada, täpsemalt ,, ET MIKS MEHED NII LIIDERLIKUD.on..??... ja AINUs põhjus ei saa olla enda naises..prrrrrrrrrrrrr ,,jessssssver ,,kui segane teema.. ..aga väga hea pakkumine !!tnks kaunitar30-le.. ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 15:21
Ma olen Barbiga sest suhtes täiesti päri. Noored ilusad püssid pole seksis kuigi taibud või noh, tissi näitamine pole veel seksuaalsus.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 15:27
Kunagi arutasime exiga seda naiste teemat. Tema ütles et pisikesi perseid on hea vaadata aga suuri panna
Mida iganes , selle peale ütleks kuidas kellegile ja maitsed, eelistused võivad aja jooksul muutuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 15:36
Kas exid on nüüd kõige paremad arvajad, ei osanud nad ju suhet hoida. Teiseks väike voodiralli ei tee paha, natuke kiita ja äkki õnnestub (väike mehelik loogika)
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 16:03
Kusjuures imelik see et sellised exid või mis iganes mehed sisimas imetlevad ja tahavad virsikpepusi kuid elukaaslasteks ja väljavalituiks langevad ikka need suuremamõõtmelised. Vahest paneb mõtlema et ehk polegi alati väljanägemine jne see kõikse olulisem, loeb ka muu jne, kuigi jah...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 16:16
loomulikult,hindavad mehed naises ka sisemist ilu.. egas nad muidu ju ei oskaks meid ära võluda ,, et panna ja panna ).. aiii ,milline VÕLU:. .khhmm .. tissidega olen ma rahul ,, ISE EI Liputa .
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 19:48
Minul on aidanud see, et olen kohe alguses ära öelnud, et need asjad on tabud mis sulle endale haiget võivad teha. Kui eksid üks kord juba on story end ja ei mingit andestust. Uskuge või mitte aga see on aidanud. Mul pole üksi peika kunagi petmisega vahele jäänud. Samas ütleb vene vanasõna (otsetõlkes), et kui pole teolt tabatud, pole ka varas. Nii, et 100 % ei saa muidugi iial väita aga vähemalt pole siiani midagi intrigeerivat kõrvu kostunud kah. Ma millegipärast usun, et kui naised poleks nii leplikud, poleks ka niipalju muud jama.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 23:51
Inimesed muutuvad. Liiatigi on alguses seksi alati rohkem ja se eon põnevam kui näiteks peale aastast kooselu. Tekib rutiin ja kogunevad mingid okkad teise vastu. Kõike võib juhtuda.
Inimesi ei saa keelata muutumast. Petmisest hullem on ilmselt süvenev kibestumine ja viha (või põlgus) oma elukaaslase suhtes, mis siis väljendub tülides ja väikestes "ärapanemistes". Kui mees või naine mõni kord aastas teise naisega hullab ja see ta maha rahustab, mispeale pereelu on õnnelikum, siis on ju kõik hästi. Kui aga mees käib aeg-ajalt naabrinaisel külas või naine veedab peojärgseid öid mõne uue tuttava kaisus hotellides ning kodus käiakse vaid teineteist sõimamas, siis on tõesti viimane aeg lahkuminekule mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 08:26
naine võetakse perekonna loomiseks , ideaalis on jah abielulised suhted ja isiklikelu koos, aga see ei ole ju alati nii. kuni mõlemad on rahul oma elukorraldusega, siis on ju kõik ok
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 08:36
On väga edukalt võimalik elada ilma petmiseta. Ja aastaid ja isegi kauem. Ja seda isegi tänapäeval.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 11:34
Miks mehed võtavad naise kui sex ei ole tasemel? Huvitav kust see mees peaks seda enne teadma? Ikka selguvad miinused siis kui ollakse kooselatud. Miks nad aga tekivad need miinused vata see on juba iga paarikese oma vaheline rääkimise teema.
Mida mina olen kogenud on see et, esimene periood saadetakse välja valesid siknaale. Üritatakse olla see kes teisele meeldib e. olla teisele meelepärane. Aja mööduses (3kuud) aga ei suudeta lõpmatuseni ju mängida. Ilmneb inimese tegelik olemus, oma plusside ja miinustega. Mängu astub inimese taluvuse võimekus. Kuidas sealt edasi minna on juba subjektiivne teema.
Alustada aga kooselu sexi pärst no vabandage väga, laus lollus.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 13:12
No aga mõned inimesed ongi ju sellised Mille pärast vajab mees piltilusat naist? Seksi pärast ju, teda erutab ilu. Võtabki naiseks sest nii hea ju veatut naist panna ja boonuseks veel tutvuskonna ees uhkeldada.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 17:15
Põhjus ju imelihtne: alguses naised pingutavad ja teesklevad ka pärast tagasihoidliku tulemust,et on seitsmendas taevas.Kui mees on käes,siis hakkavad "peavalud" ja muud hädad
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 17:46
Ja jaa kõik saab alguse naiste salakavalusest, kahepalgelisusest ja mürgisest ilust. Samas kui neid naisi ei oleks oleks vist suht igav see maailm.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 17:51
kuidas näeb sexis välja tagasihoidlik tulemus...et nagu poolenisti saad rahulduse ja nagu ei saanud ka ..ja siis ikka naeratad ja ütled -kallis mees ...sa olid tasemel..see siis kui ta sul veel paiga pääl ei ole ..nii või...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 18:16
Vat ei saa aru,mis neil naistel peakolus toimub.Mõned lihtsalt peavad iga hinna eest mehele saama.Samuti ei saa ma aru sellest,miks muudetakse seks premeerimisvahendiks.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 18:23
Ju on siis hirm selle üksinduse ees nii suur ,et paaniliselt otsitakse ja kui keegi silmapiiril ,siis hakatakse kohe kiiresti tegelema sellega ,et ta kodustada ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 18:46
See,et sex abielus premeerimisvahend on viimasel ajal läbi ajakirjanduse lugusid kirjutatud.Mees jäi töötuks ja naine talle enam seksi ei lubanud enne kui raha toob.Mees tahtis jooma hakata aga tervis ei lubanud seda lõbu ka enam.
Järeldus,võta naine ja maksa ikka nagu prostile
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 18:57
ifim: Sa ikka üldistad rämdalt. Ma usun et, minu taolisi on küll ja küll. Ei jookese me ka kõige ahvatlevama mehe järel. Miks? Elus on enamat kui jooks kellegi järel. Maailmas on nii palju erinevaid inimesi miks peaks ainult ühega tegelema? Kindlasti on see ühte tüüpi inimeste arvamus. Samas on ka teisi kes tõesti jah on valmis mis iganes tingimustel kooselama pea asi et, üksi ei oleks. Kõigil oma teema aga ikka on teistel sellega asja. Muut kui urgitsevad ja tänitavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 19:14
Aike,Oli küsimus ja mina vastasin.Ma ei väitnud ju,et kõik naised nii käituvad.Samuti ei kurda ju kõik abielumehed ebarahuldava seksi üle.Ja ma ei väida,et muid põhjusi pole
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 19:29
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 15:20
ju siis ikka nii madalal tasemel ka polnud, et ei kõlvanud ära võtta
˅ näita rohkem ˅
2010-09-27 08:48
mnjaa-- mnjaaa aa
aaa ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 15:12
Naine võetakse selleks, et regulaarselt seksi saada.
Algul naine ilmselt pingutab rohkem ja annab seksi ka rohkem.
Kui mees käes, pole enam mõtet pingutada ja asi vajubki ära.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 15:20
Et kooselu toimiks..peavad mõlemad pooled selle nimel pingutama.Seksi nimel küll pingutama ei peaks...kui kooselu on ainult rajatud heale sexile siis tulemus ette teada.Ükski hea pole kaua hea
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 15:22
kaslane - kas see ei ole nii mitte ka meestega? minu meelest sama teema. ehk ongi see mitte mehes või naises, vaid inimestes kui sellistest kinni? mugavad oleme ja me harjume sellega, mida me teeme. kui oleme saanud endale need mugavused, mida tahtndu oleme, siis enam ei huvita. kuni tuleb teine, kes muudab midagi ja me peame temaga harjuma hakkama. kuni ta muutub meile mugavaks jne. dilemma?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 16:22
oodant,,eiiie mingeid mugavusi ,,kullake- YLBUS MAKSAB !! ))...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 16:28
Juuksur - naine võtab mehe üldjuhul hoopis teistel põhjustel kui mees naise.
Mees võtab üldjuhul regulaarse seksi nimel.
Naine võib karta jääda vanatüdrukuks, tahab lihtsalt last saada, tahab mehe poolt pakutavat materiaalset heaolu, jne.
Naisi, kes mehe seksi pärast võtavad, ma nagu eriti ei tea...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 16:30
kaslane - seda jah, et suhte suunitlus on ehk teine kui meestel, aga muu ju peab ka meeste puhul paika. noh see pingutamine ja tegemine
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 16:40
juuksur - nojah, seda küll
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 16:58
kuhu ma nyyd end pingutaks .--- NYYD.------) .kuidagi imelik hakkas ,, kodu ja lapsed ja ,,yksi istud lastega kahjuks tavaliselt nii juhtub ,enamus naistega .. ja nyyd tänapäeval siis juba ka rohkesti yksikisadega ,, näete ju - naised on ylbed ).pean vist ikka mingi targa tabeli siia välja viskama ,aga ei. kogun tarkust veel..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 17:03
whayme, kas sa istud lastega kodus?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 17:06
ahHHH OLE SA NYYD,,lapsed need pidavat tänapäeval ISE ISTUMA ..kuskil. tahad lapsi endale we ???
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 17:06
ahHHH OLE SA NYYD,,lapsed need pidavat tänapäeval ISE ISTUMA ..kuskil. tahad lapsi endale we ???
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 17:17
ei taha lapsi
ega sina vist neid ei saaks mulle teha kah, isegi kui ma tahaksin...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 17:21
ma nii sõbraNaise poolest..,pakuks,)..,kui niiiii väga vaja -,,saab ikka .me see viljastamine siiiiiiiiiiiiiiisssssssss .aii teadagi kuhu sa rihid.. sa va kaval.. ,,naine ,, ise ei taha ,,aga teine naine peab tahtma ,, vaata ka ei taha!!.l. ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 17:24
whayme - tubli, leppisime kokku, et lapsi me ei tee
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 17:32
KINDEL we,,aa ma jummalla jonnakas ka vahest ,selline iseseisev nohh, suht raske juhtum ..aga vaatab TÕESTI,, LAPSI EI TEE!!! VAID SEKSIME NAUDINGUGA :::: khhmmm )... keegi ei näind eks ,,.. ,,ptyihhee.))--
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 18:01
ega siin keegi ei näegi, kui sa just ise pilti üles ei riputa ja ei näita
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 18:03
kuule mes laulad,,kui linnuke oksapääl ) , me olemegi juba yhes paadis ,,kallis -kaslane. YHES .. ..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 13:09
Usun et probleem ei ole üldse mitte nii lihtne kui teemas küsitud.
Arvan et mitte ükski mees ei võta omale naiseks naist kellega seks ei klapi (kas siis kvaliteedi või kvantiteedi osas).
Seos miks seksuaalsed soovid ei kattu aga peitub hoopis mehe ja naise erinevuses erinevatel vanuse etappidel.
Näiteks olen täheldanud et mees vanuses kuni 25 tahab mitu korda rohkem seksi kui samaealine naine. Ning naine vanuses 25-35 jällegi tahab palju rohkem seksi kui samaealine mees. Need täheldused tehtud minu isiklike kogemuste põhjas seega ärge võtke neid tõe pähe.
Arvan et just sellest algabki probleem - naise ja mehe seksuaalne areng ei ole sama erinevate eluaastate jooksul.
Sellel teemal olen ma muidugi juba sadu kordi vaielnud kui mulle öeldakse et naise seksuaalne areng on kiirem kui mehel. Enamus naisi on mikski pärast jätnud koolist meelde vaid selle lause osa ... aga tegelikult sellele järgnes veel lause lõpp ning terviklause nägi välja nii: "Tüdrukud arenevad seksuaalselt kiiremini kuni 16 eluaastani ning siis nende areng pidurdub ja poisid vanuses 17-25 arenevad seksuaalselt hoopis rohkem ning kaugemale kui naised. Asi nimelt selles et poisid 18 saades hakkavad elu avastama ja proovivad igasuguseid asju kuid tüdrukud 18 eluaastaselt muutuvad kinnisemaks ega julge paljusid asju proovida kuna selles vanuses hakkab tüdrukutele mõjuma ühiskonna surve "olla korralik".
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 14:51
Eks me kõik õpi elu jooksul uusi nippe ja trikke! Ja kui partner nendega kaasa ei tule või lihtsalt passiivne, siis mõni kannatab, aga teine läheb laia maailma midagi uut otsima! Miks peab ilma olema
˅ näita rohkem ˅