Foorum
2021-01-06 23:49
Kuulutustes kirjutab konto omanik :
minaise192
VIP 2021-01-06 23:15:16
Noormees soovib leida lahket vanemat härrat kelle jaoks kingitus on kolmekohaline. Ootan sind hämaras toas hetkel, et uusi kogemusi sinu juhtimisel saada. AInult konkreetsed kirjad paluks. Tallinn
..............
ja tema kontol on - kingituse eest tagab(pigem ehk) kohtumise

Ehk keegi oskab selgitada sellist jama? - konto järgi tuleb temale teha kingitus ja Kuulutustes - pakub kohtumisega nõustujale KOLMEKOHALIST kingitust; see on üks osa ja teiseks, mida tähendab kolmekohaline kingitus - tema poolt on õppimas 3 tasuta kogemuste saajat?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-06 23:50
Püha Peetruse peenise nimel - kas see on tõepoolest päevateema?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-06 23:54
dragu mis sa tühja puhud, näe anna-liisa pakub kasutatud pesu müüa... osta ära ja proovi aroom ära
˅ näita rohkem ˅
2021-01-06 23:55
Pole huvitatud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 00:31
jah, Dragunov , see on siin IHA -s päevateema - et siin on selliseid tohutuid keppareid , kes ei teagi mida tahavad - pole saanud selgeks isegi 25 -ks elueaks(milall siis veel).
Teenuse osutujat mängija, peab olema -mõistusega ja selge.

Päevateema on siin samuti - kuidas piirata EV integreeritavaid lolle(vastutusvõimetud) sattumaks siia lehele ja neid on siin ilmselt piisavalt.....

Dragunov - lihtsalt lõmpsimisel pole mõtet - täna on juba näha, et mingi uus mõtlemine hakkab tänu foorumis nõelamistele tekkima- isegi osa on oma kontosid blokeerinud, lisaks on foorumist kadunud paar teadjat? kõigest ja vaikselt teinud , uue värske -konto ning toimetavad sellega(see näitab, et mõningas asjus on häbi - mis kirjutatud siin ....., alpides). Ehk mingil ajal hakkame jõudma normaalse intiimelu reeglitesse(ei ole isegi oluline siinkohal kuidas varem või kuulujuttude puhul kedagi nimetatud, klassifitseeritud)
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 00:41
Ellips, ütle nüüd palun meile kõigile, et kuidas kurat on see sinu probleem, kes ja kellega kepib, kui inimesed on täisealised ja ühiselt nõus?
Sina ei saa käia ega kontrollida teisi, kus keegi parasjagu askeldab.
Sõida hetkeks oma arusaamatu kirjapildiga sügavale persse ja ära soiu alatasa. Sina oled see, kes käib siin noori poisse lantimas ja kostitab neid imalate kommentaaridega. Seda kõike arvesse võttes tuleks ruttu sind hoiatustesse riputada.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 00:52
kole lugu jah.. pässil auk sügeleb...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 00:59
Sellepärast ilus punapea virussa ära kaduski, oktoobris nägin teda reaalselt. On küll ilusa pepuga poiss hea jalgu ümber panna
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 12:19
ellips (kes meid vägisi vikerkaare all elama sunnib), see kuulutus on palju selgem kui enamus sinu tekste. Kui pedehärra, kes poissi pilastama läheb, peab kingituseks kahekohalist summat, siis teda vastu ei võeta...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 15:38
slave .... ja Dragunov - kas te olete juhmid või mängite ? Küsimus pole , kes kellega käib vaid saidile konto tegemisel ja kuulutamisel - on see üldine tutvumissoov kõigile(teie arusaam on, et tullakse siia tuttavatena aega veetma iha lehel?! Ei, see on teie arvamus! Et on kujunenud olukord , sait on kujunenud nö.läbustamiseks ja raha teenimiseks - seda näitavad ka Teie, teatud seltskonna poolt(keda aktsepteerite) foorumi teemad - kes kelmuse ohver , läbu käsitlemise teemad jms.
Teie häda on nagu nendel perses poliitikutel ja teatud ametnikel - mitte lahendada tasandit vaid püüda kedagi peksta nurka ja nimeliselt, kahjuks on kogu Eesti juba nurka lastud , seda näitas üleeilne saade justiitsteemal ja andmekitse mõttetusest, kus kultuursuse kadumist ei seostata seaduserikkuja nime varjamisega. Seega on tasand aktsepteeritav ja te olete oma krattimisega samal tasemel, vahel mittetahtlikult - lihtsalt panete suva teksti.

Tänagi lugedes üht kuulutust , kus kirjas -tutvun 50+ ja avades tolle konto - esikaanel 50+ ning tutvumise määrangus on lisatekst 45+.
Mida see kuulutus näitab - et kuulutaja ei tea mida kuulutab ja tegemist pole mitte määranguga teie arvamusega - keppigu kellega tahes , vaid tegelikult ebastabiilse tutvujaga, kes järgmisena kellelegi haugatab : mis see on sinu asi või blokib.
Teil on aga järgnevas samasugune seisukoht nagu ka teatud loetlemata naistelt , siin.
Lühidalt, tehes konto siinsel saidil, peaks teadma täpselt mida soovitakse ja vastamised viisakalt. Muidu juhtub nii, et kõik ootavad -50000 liiget , kes esimesena kirjutab tutvumiseks(siis pole siia mõtet tulla) ja vastaja alustab siis tingimist : paku.... , mida? Sellistele oleks paras vene ruletti pakkuda. Kui siin arvatakse, et ollakse õllevahus , peaksid nood valima mitte teiemoodi õigustuse vaid mingu seisku R-Kioski juurde ja oodaku pakkumist seal 24 tundi ehk mõni loterii ostja kosib. Kõik kokku = moraal(ka seksis nagu muu igapäevane).

Slave...- keegi ei sunni kuskil ja milleski elama - kui sa sellise arvamusega oled, jmt.samuti - ei ole ka teie koht siin erootikasaidil, see pole koht kus halvustada sättumist(on ju siinsed jaotised tehtud teisest vaatevinklist ja pole kuskil märgitud , et kes ja kus võib teemat arendada, eriti kui see puudutab üldist olukorda), siis sina oma kummipaelaga poomisel oled ju ka vales teemas(peaks sellise sättumusega inimestele tegema Suitsiidide jaotise? ). Ma pole kuskil kellelegi määranud sättumisi või viidanud, keegi olevat vale. Olen viidanud üldisele moraalitusele, valedele, kelmusele, mõttetutele blokkijatele ja kui arvestada siinseid rahalisi ja kinkide pakkumisi - tundub eriti, et Ülikooli Tartus - kes vaevustes õppimisrahadega, on piisavalt ja ülegi. Õpilas ja üliõpilasühendused võiksid korjata kokku oma tundelise seltskonna ja las annetavad korporatsioonile ning selgitagu - kuidas nende heterod on homod ja vastupidi, igapäevaselt muutuvad, ka loomad vahetavad aastaajaliselt karva kord aastas. Darwinid mul siin kõik targutamas
Dragunov - veelkord kui sa pole arusaanud - sait ei tee asju korrektselt - sina räägid täisealistest, olen kirjutanud - kes on 5...9 aastat nt. hiljem täisealised ja seda saab alles nüüd teada.
Jätke meelde omale kõik targutajad - teil pole iha lehele, erootika saidile asja kui te osa küsimusi ja kirjutisi teete täiskasvanute saidil lapsikutena(nagu alaealised) ja teiseks määratlete sättumisi, nagu oleks teil täpselt teada. Ja siis äkki olete jälle täiskasvanud nagu oleks vanaemalt noomida saanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 15:48
Kirjuta siis admnnidele. Foorumis on kaks teemat "Kas Capri on lits" ja "Ellips ei leia poissi". Siin sadu kasutajaid, foorumit loevad 20. Sellest räusensist pole kasu kärbsemustagi.
See on seksisait. Selleks, et midagi-kedagi leida, tulebki palju sõeluda.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 16:20
Foorum ongi kokkuvõte ka adminnidele ja modedele, ka sina Leedilea oled valel seisukohal- pole küsimus ei Capri ega ellipsis, küsimus on hoopis - et statistiliselt võivad ju suguküpsed olla juba 13...14 aastased ja siia saidile tulijate vanusel pole kontrolli isegi 5 aasta jooksul ning tatikate eest karistatakse valesid ning pooletoobised(vastutusvõimetud) lisaks ja 18+ , kel on õige vanus - pole peale sugutungi aga mõistust vaid arvavad,et kõik augud on raha vermimiseks .... , kooliskäimise ja töötamise asemel. Tegelik mõistus sel hulgi pakkujatel saabub umbes 25...27 aastasena. See näitab, et ka pereloojatena pole nad võimelised arusaama et puts pole põrkeks ja lont pumpamiseks ainult. Tulemused on näha.
Samas on siin ka väga toredaid suhtlejaid, kel pole seks põhiosaks ja kellegi olek. Teine jagu on , kes oma ...7 kontoga solgivad(nö.korjavad või raiskavad aega mõttetult kiimeldes, trjapkad nö., infovahetajad siledalaubalised IQ).

Kahjuks, Leedilea - sa oma selges väljenduses? pole suutnud isegi selgeks saada , et foorumisse kirjutavad võib olla paarkümmnend aga lugejaid on tuhandeid ka siis kui päevas sama vaataja nt.keskm.2 * vaatab.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 16:37
Vana Hobu tahab ka ju käru kui nooremat meest otsib
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 16:49
ellips, ära mind selle Dragunoviga ühte patta küll pane, plz! Keegi paneb veel pajale tule alla ja siis ei söö seda suppi keegi...

Aga, miasja... niipalju kui jälle oli aru saada siis heidad mulle valesid asju ette. Ei poolda seda läbustamist ja müügi laiutamist. Igale asjale oma koht.
Vikerkaare osas pead küll peeglisse vaatama, sest seda mainisid sa ise irooniliselt. Ma ei poolda mitte mingisugust sättumuse pealesurumist ega vägisi armastamist. Ka omas teemas mitte. Kummipaelast ei saanud küll jälle üldse aru. Kas see on mingi fetiÅ¡i element?

Leedilea, minu jaoks on see capri-asi juba tükk aega ammendunud. Aga kui vaatad teemadesse, siis ise midagi alustamata käib see tola mul teemast teemasse järgi ja näksib nagu väike koerake sääre küljes. Koos oma õukonnaga. Kabjaline postitas väga informatiivsed lingid tema kohta ja sinna pole enam eriti midagi lisada.
Heameelega arutaksin mingeid seksuaalseid asju ja olen päris palju teemasid algatanud ka,erinevalt läbustajatest, kes kõik kohad oma intriigidega täis roojavad või aeglustatud jututoa teevad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 16:55
nonäed, Leedilea.
"ammendunud teema" tuuakse jälle täitsa sujuvalt ja suvaliselt sisse vahet ju pole, kas teema kuulutamisest või piitsutamisest või homsest ilmast, ikka on mõnel tolal vaja päevane mürginorm välja pursata.......nagu väljutamata sperma aseaine vist?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 16:56
Kõtt, krants
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 16:57
Kes on leedilea istub siin ihas tihti sees
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 17:31
Ellips, millist tasandit sina oma palja persega lahendad? Moraalist oled agar rääkima, aga ise ilastad 18+ noormeeste peale. Kus siin see loogika on?
Võta kätte ja kirjuta siinsetele ülemustele oma muredest, sinu pidev halamine ei muuda olukorda paremaks.
Ära mind selle koerapoisiga ka ühte patta topi, ma pole veel nii kaugele jõudnud, et igas teemas juba terve aasta üht ja sama naist jälitamas käiksin.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 18:00
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 18:26
2021-01-07 16:57:22
Kes on leedilea istub siin ihas tihti sees

Vana olija olen ja suhtlen siitkaudu.
Kunagi kirjutasin foorumis rohkem, siis kui seks siin veel pähh polnud. Ses mõttes on foorum täiesti jaburaks muutunud. Inimesed heidavad seksisaidil üksteisele seksi ette.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 18:43
Olen maininud igaüks tehku mis tahab kui ei puuduta mind
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 01:01
Dragunov , sina ilastad siis kõigi - alla 18 peale ka ? Kui sa ei lugenud täpselt - veelkord , Foorum on kokkuvõte arvamustest ja eriti kindlad teemad , allpool foorumis , mida vaadata .
Sa võid võtta omale sekretäri ja las suhtleb adminnide ja modedega ja loeb sulle ka ette lõimi siit. Pole vaja sul persetada kõikjal, kui sa ei loe ja ei tahagi lugeda.
Mina pole kellegi peale ilastanud, vaid olen toonud puudused välja ja neid on piisavalt- sa võid ju seda liigitada oma vaimuvaesusele või rikkusele? ja jätta teist lolliks tehes , ennast targaks näidates - jätta üldse loba kirjutamata!
Sügelemise korral pöördu sauna.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 01:12
Ellips, ära kleebi iseenda rõvedaid iseloomujooni teistele külge. Minu ankeedis on kõik selgelt märgitud.
Kulla inimene, kui idioot sa olla võid? Kui sul on ettepanekuid või muresid saidi osas, siis otsi vastavate isikutega kontakti ja räägi neile kõik selgelt ja detailselt ära. Praegu oled sa rohkem kibestunud meesmõrra rollis, kes ei salli tervet maailma.
Millal sa ükskord omaenda puudused välja tood? Kas seda peavad ka alatasa teised kasutajad tegema?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 01:37
Dragunov- see on sinu hinnang , mida sa teatud eeskuju loomisel levitad. Too välja, kus on või olen kasutanud rõvedaid iseloomujooni teistele ? ja pealegi veel mingisuguseid sinu nimetuse järgi ? Sa ei pane tähele, mida sa ise levitad ja teiste kohta kirjutad.

.......järgneva osas - sa ei pea rõhutama mulle , millest kirjutan. Teistele ei pruugi see huvitav olla, mida sina rõhutad ja miks sa arvad, et see on teistele huvitav kui sa pidevalt lihtsalt targutad ühe ja sama kirjutise - teksti kallal? Sul on vaevused ?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 12:56
Mind vaevavad idioodid, ei muu.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 13:05
head vaevlemist sulle siinsete reeglite järgi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 13:07
Kas sina tahad hakata siinseid reegleid ümber kirjutama? Sellisel juhul otsi endale teine koht, kui siin hea pole, keegi sind siin kinni ei hoia.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 13:16
ei, ma ei kavatse kirjutada reegleid ringi, soovin et neist võimalikult kinni peetakse ja sina ei hauguks tühja ja seepärast loe Foorumi lõpusosas Iha.... ja kontode kohta alustatud lõimi , siis saad aru - kuskohast algab sinu tühine ja ilane haukumine, mida mulle liidad ja saad selgeks, minul pole vaja midagi ümberkirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 13:22
Aastaid üks ja sama jutt, ehk pöördud administraatori poolde . Kui üks ja sama teeb mitu teemat ja kirjutab igas teemas, usu moderastoriks ei olegi igat su lauset , oled lihtsalt lehe täiteks ehk keegi ikka loeb
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 13:23
Moderastorid ei loe😀 telefon muudab sõnu
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 14:58
Moderast ise ka vahva uudissõna
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 15:09
no krt see telefon
˅ näita rohkem ˅
2021-01-09 23:23
toome veel ühe näite mõttetutest inimestest:
Peasponsor1 - hiljuti ilmus, - kirjutab endast- olen väga ilus, rikas; palun inetutel mittekirjutada; armastust pole olemas; ilusad pöördujad saavad mida eeldavad eeldajalt(vihje rahale?); kõneleb soome keelt (kirjutab eestikeeles). Rikkur on 25 aastane ja ei sattunud mitte soomes lõbumajja, vaid meie iha tivolisse?
Kokkuvõtlikult konto sisu ja kuulutus - tulin Eesti lihaturule.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-09 23:28
Ellips on ju ise ka hea näide.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-09 23:32
dragu sa oled vana külapede ju... paras paar ellipsiga
˅ näita rohkem ˅