Foorum
1
...
156
157
158
...
182
2022-08-04 10:21
Vaktsiinidega on ikka nii, inimene peab teadma mis talle vaja. Tõesti kui pole pikalt aastaid gripis olnud pole nagu ju vajadust. See sund süstimine on küll nõme, et muidu ei saa kuskile liikuma jne. Miskipärast on vaktsineeritud rohkem haiged ja haigemad.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 10:23
Võtke päikest ja sööge suvel marju.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 10:47
Isiklikult on mul halvad mälestused ja nägemused tuttavate najal sest covidi vaktsiinist.... Aga nagu ütlesin ennem inimene teab ise mida vajab seepärast ei pea teda idioodiks.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 11:01
Oh, jah, jälle see vaktsineerimine.
Ei, ma pole vaktsiini vastane, aga asja tuleb mõistusega võtta.
Terve inimese veres ei ole antikehasid. Neid ei peagi seal olema. Tähtis on see, et organism suudaks neid vajadusel toota. Terve inimese jaoks on need antikehad sama mõttetu koorem, nagu kummikud kõrbematkaja seljakotis.
Kui toimub nakatumine, siis tekivad ka antikehad ja kui oht on möödas siis nad kaovad. Võibolla isegi kulutab organism energiat nendest vabanemiseks.
Vaktsineerimine on nagu koolitus, kus õpetatakse immuunsüsteemil viirust äratundma ja selle vastu võitlema. Kui koolitus on edukalt läbitud, siis korduskoolitust samal teemal pole vaja. Viga on selles, et koolitus küll viidi läbi, aga lõpus keegi eksamit ei teinud. Mitte keegi ei tunne huvi, kas peale vaktsineerimist ikka tekkisid antikehad. Võibolla antakse riskigrupi inimesele alusetu turvatunne.
Mind paneb imestama, et kui gripi puhul tuleb igal aastal uus vaktsiin, siis koroonal kasutatakse kaks aastat sama. Ravimifirmadel ei ole kiiret uue vaktsiini väljatöötamisega. See paneb mind mõtlema, et nad omavad infot, millest avalikult ei räägita. Paanika on ikka veel üleval ja vana lehma saab lüpsta.
Uus luud pühib ikka toa puhtaks ja võib olla et neid, kes surevad, ei aitaks ka vaktsiin.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 11:24
Need noored kes surid hävitas vaktsiin mis tõi välja inimese haigused mida arstid polnud tuvastanud. Vaadake vanga viimaseid seeriaid mis ta tuleviku kohta lõpus ütleb. Kõik on meditsiiniliselt ettearvestatud kuidas maad haigetest puhastada. Tugevamad ja targemad jäävad ellu.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 11:57
Kommar põdesin seda nn viirust eelmine aasta, olen krooniline haige. Põdesin kergelt. Seega see teooria ei pea paika.
Seega see pole siiski vaktsiin mida kõik lasid suures hirmus süstida vaid eksperimentaal ravim nagu talvel Tanel Kiik Riigikogu infotunnis väitis.Aga nagu öeldakse hirm on meie kõige suurem vaenlane.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 12:01
Mina, kes ma olen saanud ateistliku kasvatuse, ei usu pimesi mitte millessegi, aga ühtegi ust pauguga kinni ka ei löö. Kui leidub mingi kõrgem võim, kes arvab, et ma peaksin temasse uskuma, siis küll ta oskab endast minule märku anda.
Küll aga usun ma saatusesse, aga paraku seda pole kuskilt lugeda, mida minust on saatuseraamatusse kirjutatud. Tahaks loomulikult uskuda, et seal seisab sada aastat lõbusat elu, aga tegelikult võib juba homme olla vikatimees ukse taga ja öelda, et sinu tund on tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 12:08
Elada tulebki vaid tänases päevas ja uskuda endasse. Kui ma täna saan oma lähedaste heaks ehk tuleviku heaks midagi teha siis ka teen aga, et hakkaksin planeerima vaid enda heaks pole kunagi plaanis olnud. Elan nii, et teised Minu pärast ei kannataks, elan nii, et just täna ja praegu on mul alati hea.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 13:31
Dam ,vat lotoga ka võidedakse aegajalt, ehk oli see sinulgi nn lotovõit. olen ka ise põdenud kuigi olen vaktsineeritud ja õnneks kergelt ,kuid minu tutvusringkonnast on nii mõnigi läinud teispoolsusesse ( vaktsineerimata ) ja on ka selliseid kes väga raskelt põdesid ja järelmõjud suht rasked , üks kes eelmine aasta algul põdes on senini maitsemeel kadunud . seega oletada mis õige mis vale . igaüks ise otsustagu mis talle on õigem aga ega seepärast pole dragu idioot, et vaktsineeritud ja nüüd veel põeb ja nagu kuulukse siis õnneks väga kergelt.
jfm sa siis ikkagi usud ,usud oma saatusesse, kuid kes määrab inimese saatuse. ateist ütleb , et inimene ise kuid kui inimene teeb mingi otsuse siis mis baasil ta teeb selle otsuse , teadmiste,alateadmiste või mille pealt.kes või mis juhib inimese saatust? see küsimus on inimkonda paelunud juba vast sellest ajast kui need jalad hakkasid selle maa peal tatsuma.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 14:28
Ka tavagripiga kadusid maitsemeeled, kuid siis said ravides inimesed antibiootikume nüüd oled covidi ga kodus ja ravid end käsimüügi ravimitega
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 15:02
Jah, eks millessegi/kellessegi uskumine/mitteuskumine on täiesti individuaalne ja vaba suhtumine, mis aga ei põhine ühelgi faktil ega tõel, vaid ainult isiklikul arvamisel/mõtestamisel/mõistmisel millestki. See on lubatud kõigile.
Näiteks ümberlükkamatu fakt on, et 2+2 = 4, sest nõnda kinnitavad matemaatilised reeglid, mitte vaid üks inimene.
Näiteks mõnd ajaloolist sündmust aga ei saa alati faktina esitada, kuna pahatihti on selle kirja pannud vaid üks isik, ja nagu öeldakse, kirjutab ajaloo võitja.
Alati võib aga keegi ka öelda, et tema ei toetu matemaatilistele alustõdedele ning kinnitab, et 2+2 = 5. Kõige hullem on aga millegi pimesi uskumise/uskumatusega. Siinkohal lüüakse silmaklapid ette ning kinnitatakse vaid üht, just enesele sobivat maailmavaadet, nägemata ja mõistmata siinkohal teist osapoolt. See on fanatism, mis ei toetu ratsionaalsele mõtlemisele, vaid muudab rahva automaatselt ühe teatud maailmavaate esindajate pimedateks järgijateks. Hüüdlausest "Mõelge oma peaga!" on saanud poliitiline farss, sest mida sa ikka mõtled, kui puuduvad teadmised ja kogemused teatud teemas.

Lisaksin, et ei AIDS ega ka mitte vähk ei ole kiirelt vohavad taudipuhangud, mille sa võiksid endale kärmelt ükskõik kustkohast kaela saada. Kui ma õigesti mäletan, siis on AIDS'i/HIV vastu olemas täiesti toimivad ja edukad ravimid, mis pikendavad eluiga ja parandavad elukvaliteeti suuresti. Vähk aga on maailmas möllanud juba sama kaua, kui inimene puu otsast alla maale kolis. Esimene kirjapandud ürik sellest räägib ühest Egiptuse valitsejannast, kes kasutas ohtralt erinevaid iluvahendeid ja kuidas ta sellest nahavähi sai ning lõpuks ka otsad andis. Kuid taaskord - see pole pandeemia, vaid üks paljudest rasketest surmaga lõppeda võivatest haigustest, nagu ka erinevad südamehaigused, kõrgvererõhutõved jne. jne. jne. Loetelu oleks piiritu.

Lõpetuseks pisut teist laadi juttu, seda nimelt tervishoiutöötajate ja patsientide teemal.

Viimase kolme kuu jooksul olen haiglas veetnud juba peaaegu et 1/3 koguajast. Kardiokirurgias vestlesin kahe nädala jooksul varieeruvast vanusest inimestega, kes olid saanud ka vaktsiinist tõsised vastunäidustused, sealhulgas raskemad südamekahjustusedki. Nooremate seas leidus aga neid, kes uskusid, et just vaktsiin päästis nad hullemast. Viibides hetkel covidi osakonna isolatsioonipalatis näen ma aknast oma silmaga paari meetri kauguselt noort ema, kelle laps mainitud viirusega võitleb, ja seda juba päevi. Taolised vahetud vaatepildid panevad sind mõtlema ja tajuma kordades paremini kogu situatsiooni ühtse tervikuna. Ei uudised televiisoris ega postitused FB's ei suuda edasi anda reaalses maailmas kogetuse tunnet. Seega kõik see, kuidas ja mismoodi mõni haigus kellelegi mõjub, on ääretult individuaalne. Tähtis on teada ja saada kuulda mõlema osapoole mõtteid, inimesi mõista ja kuulata nende läbielamistest, mitte aga tormata kaitseseisundisse ja asuda kohe kellegi "poolele". Tänulikud võivad olla need, kes paranevad kergelt ja seda tüsistusteta. Vanus ja kaasuvad haigused on loomulikult vesi tõveveskile.

Siinses osakonnas on tipptasemel personal, kes teeb vahetusi 24h tagant. Pidev kaitsevahendite seljast võtmine, vahetamine, lamavate patsientide eest hoolitsemine, proovide võtmine, kogu info talletamine ja lisaks sadu muid tegevusi võtavad nendeltki viimase ja seoses sügise saabumisega hakkab kerkima ka kurnatuse tase. Niisiis mõelgem neile tublidele meestele-naistele, noorukestele õdedele, arstidele ja kõigile, kes annavad oma panuse selleks, et inimesed saaksid ravitud olla. Isekus tuleb heita kõrvale, jätta maha see pidev mina-mina suhtumine ja mõelda ka end ümbritsevatele inimestele.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 18:06
Edu sulle ja usu edasi seda mis on meelepärane, ma näen kuidas meil inimesed meil töölt lähevad lihtsalt on haiged kogu aeg ja ei jaksa enam tööl käia.
Asi on nimelt selles, et inimesed käivad silmaklapid peas ja jäätegi käima.
Jõudu siis paranemisel varsti sügis ärge unustage omale sutsakas teha.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 18:21
Tea kas nüüd tuleb naistele ja meestele eraldi ravim kuna ahvirõuged ka nüüd
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 19:23
Nii äge on vaadata, kuidas see kõik pöörab lehekülge hetkel. Ehk siis see, mis oli ennem tõde, pole enam tõde... Ja see mis ennem polnud tõde?? Saab nüüd tõeks??? 😂
Super ajastul elame me ikka. Kui inimesed saaksid vaid sellest ka aru, et me ole e siin lihtsalt ühed energia tootjad, kes toodavad voolu sellele kõigele... Siis oleks tase! 😁
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 20:20
Vanasti väntasime dünamo, et voolu saada.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 21:17
Uskumine ei ole fakt ega tõde, kordan seda.
Millessegi meeletult uskumine ei muuda seda ehtsamaks.
Soovitan toetuda ratsionaalsele, kaalutlevale, analüüsivale mõtlemisele ja mitte lasta end kaasa tõmmata fantaasiarikastel legendidel ega FB's jagatavatel, "puhast tõde" kuulutavatel postitustel.
Enne lugemist ja jagamist tasub mõtelda, kellele on too sisu tegelikult kasulik ja tulutoov jagamiseks, ehk on see seda ainult "uudise" loojale/loojatele endile. Need head ja õilsad "tõekuulutajad" levitavad ju loomulikult kõiki suuri teadmisi ja saladusi vaid selleks, et inimesed nägijateks aidata.

Tegelikult teab juba esmakursuslasest meediatudeng, kuidas lood tegelikult on ja millisel viisil saab panna massid internetis liikuma. Võib ju hüüda, et mõtle oma peaga, aga olete te märganud, kes taoliseid hüüdlauseid üldsegi kisavad ja loobivad? Nendeks on poliitikud, meediamogulid, usuhullud, Å¡arlatanid, värviliste kivikeste ja helmestega ärijad ja taolised iseendale kasumit ja tuntust taotlevad inimesed.
Neile loeb vaid see, kes paneb nende postitusele like'i ja karjub toetuseks kaasa, seejures teadmata mida karjuda, isegi see mõttejupike söödetakse Juhi poolt Järgijatele ette. Säh siis sulle suurt ajutegevust ja individualismi, mis peaks väljenduma oma peaga mõtlemises.
Järgijate mass määrab kõik. Mõnel idioodihakatisest staarikesel võib olla kordades enam järgijaid kui ühel austatud ja tunnustatud doktoril või filosoofil, ent see näitabki suurepäraselt, et oluline pole alati mitte niivõrd see, millisel teemal sa kirjutad, vaid hoopiski kuidas ja millise alatooniga. Too kindlasti sisse vana hea meie vs. nemad temaatika, õhuta inimesed üles, viska veel juurde tsipake juttu nanotehnoloogiast või 5g-mastidest ja oledki üleöö maailmakuulus Juht ja suunaja.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 21:27
Kae õudu, fbst teemasid koppima
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 21:30
Ei tea, kes seal näoraamatus veel käib, täiesti mõtetu koht, informatsiooni saab palju parematest kohtadest.
Nagu reaalselt ka, see inimene kes ikka veel usub seda, et 99.99% ellujäämis võimalusega viirus on reaalne ja ohtlik nagu seda meile maalitakse uudistes ja teles siis need inimesed tuleks ravile saata 😂
Selle inimese peas ei saa kõik korras olla, kui ikka veel usub seda 😄 vaata paremale ja vaata vasakule, mis juhtus? Sinu elu hävitati nende ebaseaduslike piirangute mitte selle viirusega 😄
Valitsus ja meedia ongi see viirus… viirus, mis hävitab siiani inimeste elusid 😄 ja tainad usuvad seda jama.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 22:00
No gripp on ju eluaeg laastav olnud. Lapsed lähevad kooli, uued õpilased ja uued tatitõved niuhti platsis. Mina olen elanud eluaeg omaette majas rahvast eemal, läksin kooli lasteaed olin kohe kahepoolses kopsupõletikkus. Lapsepõlv möödunud suurem jaolt Taevaskoja sanatooriumis, kaks korda aastas mitu nädalat. 70 aastatel oli haigusi mis nüüd välja ravitud ja tänapäeva arstid nii 40 aastased ei teagi.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-04 23:05
Informatsiooni võib leida igasugust ja seda tõepoolest kõikjalt, kuid selles tundmatus ja ohtlikus vees tuleb osata ujuda ja mitte esimese uudise peale karile joosta. Laias laastus võib informatsiooniks pidada nii propagandat, reklaame, valeinfot kui ka lihtsat aprillinalja. Lugeja/vaataja otsustab, mis teda kõige enam paelub ja kõnetab ning nii võib ta kinni haarata kõigest, millest pea suudab end läbi hekseldada.

Reaalsus ja ohtlikkus on mu enese silma all täiesti nähtaval kohal, olen ise selle elavaks tõestuseks ning seda ei pea ma kinnitama ei televiisoris ega uudistes. Elus on põetud paljusid tõbesid ja grippe ning nendest ka paranetud, aga ükskord saab õnn otsa ja millal see saabub, pole teada kellelegi meist.

Jah, ma tunnen meeletut kurbust selle üle, et üks endine pisisuli Brauer nõnda suure trahvi sai ja et Vooglaid otsustas praeguse sõja taustal ka möla maha võtta, aga pole vaja paanitseda, pööbel leiab endale alati uued iidolid ja vabaduste eest võitlejad. Kui rahvas ise korrast ja reeglitest midagi ei pea, siis tuleb tal endal peeglisse vaadata. Kas kiirust ületades ja trahvi saades süüdistame ka politseid ja kirume valitsust?
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 03:10
Sa pole ammu niksi saanud seepärast olemagi kokuaeg haike
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 06:26
Steve Jobsi viimased sõnad, miljardär, surnud 56-aastaselt:

"Olen jõudnud äris edu tippu. "Teiste inimeste silmis on mu elu edukas.
Siiski on mul töö kõrvalt vähe rõõmu olnud. Päeva lõpuks on rikkus lihtsalt fakt, millega olen harjunud.
Praegu, lamades haiglavoodil, meenutades kogu elu, mõistan, et kogu tunnustus ja rikkus, mille üle ma nii palju uhkust tundsin, on haihtunud ja muutunud mõttetuks peatse surma ees.
Sa võid palgata kellegi, kes su autot juhtiks või sinu eest raha teeniks, kuid sa ei saa palgata kedagi, kes sinu eest haigeks jääks ja sureks.
Kaotatud materiaalseid asju leiab jälle üles. Kuid on üks asi, mida ei leita kunagi, kui see kaob - "Elu".
Ükskõik, millises eluetapis me praegu viibime, ajapikku astume vastu päevale, mil eesriie sulgub.
Armasta oma perekonda, abikaasat ja sõpru... Kohtle neid õigesti. Hinda neid.
Vananedes ja targemaks saades mõistame tasapisi, et kandes 300- või 30-dollarist kella - mõlemad annavad sama aega...
Olgu meil 300-dollarine rahakott või käekott, sees on summa sama;
Sõidame 150 000 dollarilise autoga või 30 000 dollarilise autoga, tee ja vahemaa on samad ning jõuame samasse sihtkohta.
Et joome pudeli veini 1000 eest. $ või $10 pohmell on sama;
Et maja, kus elame, on 300 või 3000 ruutmeetrit - üksindus on sama.
Sa mõistad, et sinu tõeline sisemine õnn ei tule selle maailma materiaalsetest asjadest.
Kas reisid esimeses klassis või majandusklassis, kui lennuk kukub alla, siis lähed koos sellega...
seega .. Loodan, et mõistad, kui sul on sõbrad ja vanad sõbrad, vennad ja õed, kellega sa arutled, naerad, räägid, laulad, räägid põhja-kagu- või taevast ja maast,.... see on tõeline õnn!!
Vaieldamatu elu fakt:
Ärge kasvatage oma lapsi rikkaks. Hari neid, et nad oleksid õnnelikud. Nii et kui nad suureks kasvavad, teavad nad asjade väärtust, mitte hinda.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 09:04
Oi ära räägi, täna on ju paljudel pensioni päev
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 09:44
mida sina miisu pekihunnik ka tead?
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 09:47
Misterj saab ju jämejala gruppi et iha sponsida
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 10:29
Ma olen vaktsineerimise vastane kuid olen sundvaktsineeritud. Rohkem ma seda viga ei tee. Sest peale vaktsiini kadusid minu enda antikehad ja ma pole ennem kunagi nii haige gripiga olnud kui nüüd.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 11:16
Mina ka vastane ja sunni peale ei teinud seda, leidsin töökoha kus seda ei nõutud.Pole gripis olnud ega seda vaktsiini ka teinud.Kui olin nn selles viirused 1 päev 37,0 kõri valutas ja natuke sai köhitud ka.Kogu moos, aga telekanaleid pole mul juba 2 aastat ja seda saasta mida seal söögi alla ja peale räägiti inimestele sellest ma ei tea midagi.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 11:27
Seda ta on.. kuid enamus rahvast endiselt ei môika olukorda teed oma süstid ja ikka oled positiivne, ikka jääd haigeks ja pead maski kandma - ja täielikult vaktsineeritud pole sa kunagi, ikka uus booster”kui haigeks jääd siis põed kergemini”… ohkan selle peale “nojahh, ja siis kui ära sured, lähed 100% taevasse”?
See karoova on tõesti haigus… süstla-otsas-rippumise haigus, verstapost mida inimesed ootavad, hullem kui Stockholmi sündroom 🙄👀… ja jahh…
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 17:25
Kahjuks ei istunud kodus, tööl käisin ja ilma maskita kuna nuiasin vaktsiini eest vastutasuks südameastma puhul maski kandmise keelu ei ole kunagi maski kandnud ei ole kunagi 10 päeva kodus istunud, hiljuti käisin rahus ka palavikuga tööl missest et koroona oli. Ei ole kahjuks alla andja ei enda ega teiste suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 19:53
Suurem osa arste on süstimatta, ei lastud neid töölt lahti kuna tööjõu puudus. Üks naabrimees süstis 3 doosi pluss 2 gripivaktsiini ikka oli aparaatide all kuu aega haiglas, kardan haigus on vaid hirm mis teeb inimesed haigeks. Joodikud on palavikus võtavad koos viina ja näed elavad rõõmsalt ikka edasi, samas kes hoidub inimestest kannab maski on palavikuga suremas. Ei saa kõiki maha laita selleks et just sul on õigus. Kõigil on omad kogemused. Kui nüüd arst soovib mind vaktsineerida siis on kindel EI. See pool aastat kondivalu ja hingeldamist ei ole kannatamist väärt. Kui tuleb sõda olen kodumaal eest valmis surema mitte ei põgene välis riiki.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 21:22
On ka minul täna raju reede käsil. Tänu headele analüüsidele ja näitajatele kärutati mind covidi osakonnast vanasse heasse kardiokirurgia isolatsioonipalatisse. Esmasp. saab tõenäoliselt juba tavapalatisse, edasised plaanid on aga lahtised. Endiselt mingisuguseid tavapäraseid nakkussümptomeid ei esine, söögiisu on laes ja ega paarist kangemast dringistki ära ei ütleks. Hapnik taastub ja tervis tuleb. Vandenõu missugune!
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 21:54
Kui tihti sa ennem süstimist hapnikupuudusega haiglas olid?
˅ näita rohkem ˅
2022-08-05 22:27
Minu põhihaiguseks on alates sünnist kuni tänase päevani Eisenmengeri sündroom. Kaht esimest kopsupõletikku oma elus enne neljanda eluaasta täitumist raviti mul siinsamas Tartus.

Kopeerin lühidalt tõve enese iseloomustuse: "Juba lapseeas kirurgiliselt sulgemata jäänud suur vatsakestevaheseina defekt võib puudega kroonilisel haigel põhjustada Eisenmengeri sündroomi, mille korral tõuseb rõhk kopsuvereringes nii kõrgeks, et Å¡unt läbi vatsakestevaheseina defekti muutub paremalt vasakule kulgevaks ja süsteemsesse vereringesse satub hapnikuvaene veri".
Lühidalt öeldes on haiged nii süda kui kopsud ning ilma ravimiteta oleksin ammuilma mullavõileiba haukamas.

Minu vanemarst-õppejõuna tegutsev kardioloog on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ravi osakonna 1976. aastal ja kardioloogi kvalifikatsiooni omandas ta 1983. aastal, seega on tegemist oma ala vaieldamatu spetsialistina.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 07:51
Räägin tervisest. See teadmine üllatab teid kõiki. Nimelt, inimese tervise hävitajate TOP 3: 1. kohal on STRESS; 2. kohal on VIHA ja alles 3. kohal on valge suhkur, alkohol, suitsetamine, vaktsiinid, ravimid, ebatervislik toit ja - elustiil.
Põhimõtteliselt stressiga kaasneb 2. ja 3. koha tegevused, nii, et paras "pomm". Püüdke vältida stressi, ärge vihastage millegi või kellegi peale ja loobuge mürkidest.
Minu raviarst astma alal ei soovitanud mingil juhul seda suitsiidi ravimit süstida aga mul polnud isegi plaanis.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 07:59
Kommar oled sa kosmoses käinud, et tead milline maa on?
Ja seda mähet näo ees pole mina kandnud, töö juures kes olid talvel kõik vaktsineeritud tööl ja need kes polnud need käisid rõõmsalt tööl, sest nad olid terved inimesed.Juba meil algas, vaktsineeritud juba teist korda haiged, jälle terved peavad ka nende töö ära tegema.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 09:45
Meil vaktsineerimata istus pea talve läbi kodus kuna lapsed olid korontsikus ja tema Muudkui lähikontakne... Mis rõõm muidugi kui kaasal hea palk, võib ju istuda aga jah ise on ta ka tihti haige kuid ütles kohe milleks enda antikehasid hävitada kui pole kunagi kõrges palavikus olnud. Minul aga kui vaktsineeritul oli aasta peale süsti nädal aega 40 palavik. Ei nohu ega köha aga ometi korontsik pures sest röga lõi küll pärast väga lahti ju olid kopsud aastatega tolmuses keskkonnas paska täis korjanud.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 16:38
Täiesti õige, kuid tähelepanu väärib see, et stress ja viha tulenevad meist enesest, meie käitumisest ja suhtumisest nii endasse kui teistesse, need pole eraldiseisvad haigused, mille jalutamise ajal külge saad. Lühidalt öeldes suunake oma pilgud ka kastist väljapoole, ilma ühtesid ja samu mantrasid korrutamata, avardage silmaringi ja vaadet ning maailm muutub helgemaks ja pilk selgemaks. Ei kõla ju keeruliselt?

Pole ilmselt kellelegi teadmata, et enamus viirushaigustest tabavadki organismis seda kõige nõrgemat ja õrnemat kohta ning see on igaühe puhul individuaalne. Rohtude osas ei pea ka meenutama, et ikka ja ennekõike tasub oma arstiga arutleda ja nõu pidada. Fakt on, et ka arst ei ole mitte alati maailmatark ega pruugi sajaprotsendiliselt teada, kuidas kellelegi mingi toimeaine mõjub ja organismis toimetab, see tuleb siiski endal kindlaks teha ja pead kasutada. Rohi võib ju olla ainult sulle määratud, ent see ei pruugi veel tähendada, et sa seda ka taluda ja võtta saad.
Teine variant on konsulteerida apteekriga ning kolmandaks tasub lugeda ravimi infolehte. Kasutage kõiki variante ja analüüsige ning mõtelge.
Kõige halvem otsus on aga hakata midagi ise teadmiseid omamata eeldama ja selle põhjal ravikuuri kokku panema või mis veel hullem - soetada endale tundmatuid x-vahendeid ja imerohtusid mõnest tundmatust internetipõhisest "apteegist."
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 16:46
Ei ikka küüslauk ja kuuseokas parim ravim.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 17:36
Rahvameditsiini kiidan igati heaks, see on aastasadu eksisteerinud maarahvatraditsioon ja inimesed olid suutnud aegade jooksul omandada teadmiseid sellest, mida raviks tarvitada ja mida mitte, sest neil olid vastavad kogemused ja teave olemas. Kopsuraviks kasutas juba minu vanaisa männiokkaleotist, mida kuumana joodi.
Siin ongi suur erinevus kunagise ja nüüdisaja vahel. Varasemalt olid inimestel sajanditepikkused ja ulatuslikud teadmised sellest, mis toimis ja millisel viisil, ja seda olulist infot anti ka järeltulevatele põlvedele kaasa, et tarkus ei kaoks. Keegi ei pistnud suhu midagi tundmatut. Nüüdsel ajal aga kuulutab mõni suvaline süüdimatu lollpea internetis sellest, kuidas ta endale MMS'i sisse kulistas ja sellega end lausa et surematuks muutis. Üks loll ees, teised järel, ja me veel imestame, mispärast on tänapäeval nõnda ohtralt mürgistusjuhtumeid. Ei maksa kõike suhu ka pista ja pärast kiirabisse joosta ning sealt abi otsida.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 20:23
Jaa, loomulikult, Dragu! Ma tean, et sa oled lapsest saati terviserikkega. Aga nagu päriselt, kuidas pandi sundseisu terveid inimesi...? Hirm on jah see, mis tapab.... sumahirm teeb seda kiiresti.
Terveid, kes peaks töötama ja makse maksma, et mitte nii terved saaksid maksumaksja raha eest natuke muretumalt elada!.. pandi asutusi kinni ja tehti inimesi töötuks! Ma ei pea siin võrdlusi tooma suurürituste ja väikeste tegijate vahel... kus viirus liikus ja kus mitte.
Ärge olge nii enesekesksed!
Vaadake suuremat pilti!
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 20:41
Pole seksikas teema, aga ka minul oli valik, et kas ma vaktsineerin või mitte. Oli valik! Valisin vaktsineerimise, et saaks vabamalt liikuda ja uskusin, et ma olen nii tugeva tervisega, et see peab sellele jamale vastu. Täielik omavastutus.

On mingid jamad, mida varem polnud....ja praegu mul küll sellist mõtet pole, et tõhustusdoosi vajaks.
Ah jaa, olen korra põdenud läbi selle surmava viiruse pärast vaksineerimist. Kokku puutusin ka siis, kui ei olnud vaksitud.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 21:18
Jajah, vabamalt liikuda, et ma ei peaks taluma seda igahommikust ninatorkimist, nagu kurjategija.
Ma siiralt loodan, Dragu, et sina oled elus praegu tänu sellele, et terve meditsiinipersonal sai õigel ajal vaktsiinid.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 21:28
Kirjutasin, et usun saatusesse, Kui minu saatuseks on surra koroonasse, siis ma ka suren sellesse, tehku ma kui palju vaktsineerimisi tahes.
Stress on muidugi hirmus asi. Stress tähendab, et organism on pinge all. Covidiga on kahesugune stress. Esimene on see hirm haiguse ees. See on puhtalt mõtlemises kinni. Sellest pääsemiseks vaktsineeritakse, aga see tekitab teistsugust stressi. Viiakse immuunsüsteem häireseisundisse ja nende tõhustusdoosidega ei lasta tal maharahuneda
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 21:41
Kuna algas see üli ohtliku viiruse puhang?
Ja nüüd küsimus, kuna algas vaktsineerimine? 😄
Miks surma numbrid tõusid üles, kui vaktsineerimine algas?
Kas see vaktsiin ei pidanud mitte aitama? Numbrid oleks pidanud ju alla minema… Lubati ju… 😄
Mõtle hoolikalt… HOOLIKALT, keda sa usaldad! 😉 Sinu elu on mängus hetkel 😄
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 21:54
Ei kardagi ega põegi selle haiguse pärast, tekkis lihtsalt küsimus miks peale vaktsineerimist alles haigeks jäin kui ma puutusin paar aastat täielikult kokku haigetega. Miks oli vaja teha seda sutsakat kui ennem olid mu antikehad kõrged ja peale vaktsineerimist need hävinesid. Miks peale vaktsineerimist paljud muidu terved alla 40 a inimesed lihtsalt äkki insulti surid? Miks noortel tekkis nurisünnitus? See on kõik tavaelust mu lähikonnast.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 22:34
Ma ei võta sõna vaktsiinide toime ja kõrvaltoimete suhtes, Ma ei oma selles suhtes lihtsalt kompetentsi. Küll aga julgen öelda, et vaktsineerimispoliitika oli all pool igasugust arvestust, Seda võib nimetada suisa kuritegelikuks. Anti teatud grupile inimestele õigus karistamatult levitada viirust, samal ajal kui ülejäänutel olid peal piirangud, mida põhjendati viiruse leviku tõkestamisega. Riskigrupi inimesel on ju täiesti ükskõik, kas ta saab nakkuse poesabas seistes või kodus vaktsineeritud pereliikmelt. Poesabas saab ta vähemalt ise hoida distantsi, aga pereliiget ta ju ei kahtlusta. Noh ja sellel, kuidas juba ebatõhusaks tunnistatud vaktsiini pealesurutakse, on minumeelest küll tugev korruptsiooni lõhn juures.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 22:46
Seepärast paljud arstid end ei vaksineerinudki ja nüüd otsivad uut hirmutamise meetodit.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-07 00:08
Lapsena sain peksa söögi alla ja söögi pääle, juhuks kui keegi veel seda siin ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-07 06:48
Kas see peksmine oli sinu kasvatusmeetod, et sinust inimene saaks?
˅ näita rohkem ˅
2022-08-07 09:33
Hirm ongi arutapja, aga seda laseme me teistel endale ise sisendada, mitte ei arutle ega analüüsi midagi enda aruga. Olen samamoodi kõikjal ringi liikunud ning kasutanud vajalikke kaitsevahendeid seal kus peab, aga 100% garantiid ei eksisteeri kunagi mitte milleski. Paanitsemine ja hüsteeritsemine on need halvimad variandid. Ise analüüsi, arutle, mõtle ja tegutse ning vajadusel ka vastuta. Riskikäitumine ei vii kusagile ja niisamuti mitte ka pea liiva alla peitmine või igasugusest tavaelust loobumine. Jäägem mõistlikuks.
˅ näita rohkem ˅
1
...
156
157
158
...
182