On ikka internetis võimalused! Mingi täiesti suvaline hoor kiidab ennast taevani, et hinda kruvida ja ennast luksuskaubana näidata. Samal ajal ka vagura lambukesena ning ohvrina, mis on eriti koomiline.
Kui tema iseloomu kohta midagi arvata jääb tase teise klassi peale "ise oled" pidama, ehkki stiil on paatoslik.
Inimesena täielik rämps... ja nii õõnes.
Kommar, kas poolehoid tuleb sellest, et nimetatu armastab ka foorumit jututoa aeglaseks versiooniks muuta? Igas teemas.
Loomulikult olen nõus, et massaaži tehakse enamasti laua peal või matil. Aga ega temal siis massaaž põhiline ei ole. Vaata ikka neid kommentaare linkidena.
Ja täpselt, midagi saanud või mitte... miks peaks igalt hooralt midagi tahtma?! Eriti kui see praalib almustega ja ülbitseb. Kui tavalist massaaži küsid, lööb põnnama.
Iga kriitika siin võib nutuks või halaks või materdamiseks või mutta tampimiseks tituleerida. iga asja kohta võid muudetud rakursi alt halvasti öelda. Näiteks sinu jutu kohta võib öelda, et sa vingud minu kallal.
Tõsi on see, et reaalsust see ei muuda. Võib muutuda ainult ennast müüva hoora tajutav kuvand. Ja selle eest ta siin vehib, mis hirmus. Et olla ideaalne luksasjake... mis on reaalsusest päris kaugel.
Millele ma alati viitan, on see, et ta on hakanud ise oma lugusid uskuma ja kui keegi teda enam ei taha või ta iseloomu kritiseerib, siis on absoluutselt võimatu, et ideaalse hooraga midagi viltu on. Kindla peale on see mittetahtja "kibestunud" või "ilma jäänud". Ülejäänud õukond hakkab lihtsalt kaasa määgima. Reaalsusetajuja
Minu huvi on kahepoolse panusega mõlemale poolele naudingut pakkuv bdsm, kuid c huvi on tasu eest pauk lahti ajada.
Väga suur vahe! Tal ei ole mulle mitte midagi pakkuda.
Peab olema tõsine filosoof, et nii erinevate huvide puhul ilmajäämist näha.