absoluutselt arusaamatu, miks täiesti ebahuvitaval teemal ligi aasta aega järjest jauratakse. nagu oleks põnevamatel teemadel arutlemine ära keelatud
slave nagu kangesti tahaks langeda samasse liigasse õnnetu qwertyga, kes mitu aastat erinevatelt kontodelt kirjadega pommitas ja avalikult foorumis hädaldas, kuna ma ei näinud põhjust temalt bloki mahavõtmiseks ja temaga suhtlemiseks.......ja nüüd piuksub pea iga postituse lõpus refräänina, kuidas mina teda hirmsasti tahtnud olevat
peale "päriscapri" vaatlemist slave siiski millegipärast soovis uuesti kohtuda, kuigi mõnes postituses seda eitama kipub. miskipärast pidas vajalikuks ka piltide peale onamisest avalikult teada anda....
ei oska öelda, mis siis tema jaoks järsku hullemaks muutus. mina olen täpselt seesama inimene, kes eelmisel kevadel või mõned aastad tagasi.
reaalselt kohtujad pole alkoholismi, ligaste linade või misiganes allakäigu sümptomite üle muide kurtnud. sa võid neid asju oma peas välja mõelda, slave........see päriselu ju kuidagi ei mõjuta. aga kahtlusi sinu võimalike vaimsete häirete kohta tekitab küll.......ka erapooletutel kõrvaltvaatajatel.
ja laimu eest on igaühel end õigus kaitsta, nimeta seda "eneseimetluseks" või milleks iganes.
kui sinu kohta mingi suvaline netitroll kirjutaks kuskil soppa kokku "allakäigust" .... a la sul pole kodus pesumasinat, su sokid haisevad, neelad tablette ja masseerid õllekõhuga, kuidas sa ise reageeriksid, slave?
eriti kui seda laimu hakkaks takka kiitma inimene, kes alles hiljuti kaitses sind sarnaste trollide luulude eest.......toetudes omaenda positiivsele kogemusele?
lihtsalt mõtle natuke, proovi empaatiavõimet arendada. vahelduseks lahmimisele.