Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2021-01-22 12:26
kiisuke, selle orja haiguse vastu aitaks ilmselt ainult kastreerimine, koos pikaajalise internetikeeluga
aga kui soovib endast räbaldunud egoga rämpsmehe muljet jätta, siis lasku käia. kloune on alati vaja
˅ näita rohkem ˅
2021-01-22 12:31
Mis on haiglane?
Et ma küsin selle käest, mis ta point on niimoodi esinedes?

Avalik iha foorumi arvamus? Miks talle see oluline on?
Nagu ka iga hinna eest esilehele jõudmine?

Ja minu kohta kirjutab suvalisi enda fantaasiaid tõe pähe...

Järelikult on ka muus elus need fantaasiad siin väljendatud, kuid leivatükk vajab teenimist ja tuleb sipelda siin. Pesku parem linad puhtaks ja "härrasmehed" räägivad temast paremini.

See on üks hale ärpleja ja kuna ta on nii ülbe, pole mul temast isegi kahju.

Järgmise katsena näitan teile, kui kerge on tema "valikust" läbi saada. Ikka suht suva vennike võib lõualotiga minetti saada, kui vähegi tahab.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-22 13:20
Kui võtta nüüd sõnavõtte tervikuna siin ihas Caprichosa suhtes , siis on ainult kaks inimest raiunud kes mis on Caprichosa . Üks väidab , et ta on kõike seda saanud mida Slave ei saanud aga teab ,et mehed saavad. Aga nii sama inimesena on ju Caprichosa täitsa tore inimene eks ainult väga pikk tee on saada selle tundmiseni ja võtta teenusepakkujat kui inimest. Ma olen kõigi suhtes erapooletu ei kaitse ei laima kuid Slave tunnista kui sa oleksid saanud teenust ükskõik kas raha eest või tasuta sa ei ütleks siin mitte midagi oleksid täitsa kuss onju
˅ näita rohkem ˅
2021-01-22 21:42

Uus level on rääkida linadest, mida nähtud ei ole
˅ näita rohkem ˅
2021-01-22 21:50
Mis paneb foorumis kõnetama asju millest halligi ei tea? Ma ei tea slave... orjaarmuelust essugi ja ma ei räägi sellest, samuti ei tea ma capri... tegemistest, ja ma ei räägi sellest.
Kõik info, mis touch õhku paiskas.
Kuidagi imelik on lugeda luulusi, kellegi mõttefantaasiast, mida kirjanik ise nii siiralt usub.

sama siin, kahtlemata jookseb väike filmike silme ees, kuidas keegi end väljendab või ise?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-23 13:21
jah, mis sunnib halvustama ja laimama võõrast inimest, kes pole sulle midagi halba teinud? hea küsimus, Keprik.
turumuttidel kripeldab tavaliselt haiglane uudishimu hinges või sügav mure, et äkki kellelgi läheb hästi....et äkki ongi eluga rahul ja lausa õnnelik. see ju hea põhjus mingite luuludega ründamiseks
slave on korduvalt otse välja öelnud, et kui ma "halbade kõrvalmõjude" üle kurdaks, kahetsuspisara poetaks "allakäigu" pärast......siis tema hing oleks rahul. ainus, mis teda närib, ongi ju aimdus, et mõni "valede põhimõtete" järgija saabki muretult elust rõõmu tunda.......mis muudab tema teooriad "müüdavatest" üldjoontes mõttetuks moralistlikuks soigumiseks

orja ammendamatuks "infoallikaks" on viimasel ajal saanud mõne naljavennast netitrolli fantaasiad, milliseid leiab ilmselt igast nn kohtumiste teemast (nagu slave väga hästi teab).
ahjaa, veel eelmisel aastal kaitses ta ise mind selliste laimajate eest, tuginedes oma reaalsele kogemusele.
aga nüüd levitab innukalt valesid ligastest linadest, kõiksugu iluvigadest ning omalt poolt lisas ka vale alkoholismi ja tablettide kohta. no et oleks täismäng
kiisuke, sul on ilmselt õigus, et ise nende linade vahele pääsedes oleks ori täitsa kuss
aga kuna asjaolud kujunesid teistsuguseks, jääb üle rahuldust otsida hambututest rünnakutest. justkui see midagi muudaks.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-23 14:08
Lauaalusele tervitused 🤗
See, et internet on täis nn. Härrasmeeste kommentaare juba aasta see oli mis🙃...
Ei ole kohe kuidagi seotud minuga ja need on ju kõigest nn.klientide tagadiside ja klient on meil ju kuningas. See, et teenindaja end kuidagi allalastuna tunneb ja seda igas teemas rõhutab ei tähenda, et klient laimu levitab. Tagadiside lihtsalt mis neti avarustes ringleb aastaid
Ja mis halvustamisesse puutub, siis antud teenindaja tegeleb sellega pea igas teemas
Et nagu siis...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-23 14:28
Sama võiks ju caprilt küsida.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-23 14:37
No jätke järgi, ega capri ei halvusta ju kedagi. Ta vaikne ja vagur lambuke.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-23 14:41
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 11:45
"...Üks väidab , et ta on kõike seda saanud mida Slave ei saanud aga teab ,et mehed saavad"

Kiisuke, kuni su heietused põhinevad minu mittesaamisel, jääda sa valele alusele oma juttudega. Aga noh, kui mõni asi on nii magus uskuda, siis naudi omaette Ei saa lõpuks keelata seda fantaasiamaalima, isegi kui minu teema mingit nurka pidi sees. Aga jah, omaette siis...

Kajaho, ega seda juttu oleks päris vähe, kui räägitaks vaid sellest, mida on nähtud Võimalik, et ma isegi olen neid linu oma silmaga näinud, kuid tagasiside eneseimetleja teenuste kohta on ju saadaval linkidena. Ja seal on linade kohta nii mõndagi öeldud.

Ma tõesti ei soovi c sinu teenust, ega taha sind ka siis, kui peale maksta üritaksid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 11:50
"...ahjaa, veel eelmisel aastal kaitses ta ise mind selliste laimajate eest, tuginedes oma reaalsele kogemusele"

Otsusta nüüd ära, kas kostsin su eest või mitte. Vahepeal juba eitasid seda.
Ja muidugi oli sinust tavalisel moel alatu hakata sellest mingit fantaasiat veeretama. Ei sobinud siis ja ei sobi ka praegu. Mida sa tühja tõmbled?!
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 13:18
Kui hakata foorumit läbi lugema on siin eelmise aasta kevadel sinu kirjutised kus olid d veel nõus Caprichosa pärast ltide peale onama, aga peale spicegirl iga suhtlemist muutus äkki sinu mõttelaad. Olite spicegirl iga kahekesi nagu hagijad , üks avalikustas nimed ja aadressi teine enam äkki onada ei taha. Miks sa äkki Slave meelt muutsid? Sama moodi qwerty , mis paneb äkki kirjutama naise kohta ,et ei taha teda kui pole saanudki
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 13:25
mulle kiisu pildid meeldivad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 14:17
Kui enam onada ei taha, siis oled hagijas?
Spicegirl? Mis temaga on?
Ei juhtu midagi päris üleöö ja äkki. Natuke oli aega seda päriscaprit ka vaadelda. Sealt edasi on arvamus ainult hullemaks läinud.

Kas see teema ükskord juba ei ammenda ennast?!
Absurdne ja mõttetu ja ei huvita kedagi peale illusionisti enda.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 14:56
absoluutselt arusaamatu, miks täiesti ebahuvitaval teemal ligi aasta aega järjest jauratakse. nagu oleks põnevamatel teemadel arutlemine ära keelatud
slave nagu kangesti tahaks langeda samasse liigasse õnnetu qwertyga, kes mitu aastat erinevatelt kontodelt kirjadega pommitas ja avalikult foorumis hädaldas, kuna ma ei näinud põhjust temalt bloki mahavõtmiseks ja temaga suhtlemiseks.......ja nüüd piuksub pea iga postituse lõpus refräänina, kuidas mina teda hirmsasti tahtnud olevat

peale "päriscapri" vaatlemist slave siiski millegipärast soovis uuesti kohtuda, kuigi mõnes postituses seda eitama kipub. miskipärast pidas vajalikuks ka piltide peale onamisest avalikult teada anda....
ei oska öelda, mis siis tema jaoks järsku hullemaks muutus. mina olen täpselt seesama inimene, kes eelmisel kevadel või mõned aastad tagasi.
reaalselt kohtujad pole alkoholismi, ligaste linade või misiganes allakäigu sümptomite üle muide kurtnud. sa võid neid asju oma peas välja mõelda, slave........see päriselu ju kuidagi ei mõjuta. aga kahtlusi sinu võimalike vaimsete häirete kohta tekitab küll.......ka erapooletutel kõrvaltvaatajatel.

ja laimu eest on igaühel end õigus kaitsta, nimeta seda "eneseimetluseks" või milleks iganes.
kui sinu kohta mingi suvaline netitroll kirjutaks kuskil soppa kokku "allakäigust" .... a la sul pole kodus pesumasinat, su sokid haisevad, neelad tablette ja masseerid õllekõhuga, kuidas sa ise reageeriksid, slave?
eriti kui seda laimu hakkaks takka kiitma inimene, kes alles hiljuti kaitses sind sarnaste trollide luulude eest.......toetudes omaenda positiivsele kogemusele?
lihtsalt mõtle natuke, proovi empaatiavõimet arendada. vahelduseks lahmimisele.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 15:14
lubage kõrvalepõikena meelde tuletada , et teema on sõnaseletused . olete hullema läbu teinud siia kui läbu ongi .
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 15:42
Jumal tänatud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 16:06
"...peale "päriscapri" vaatlemist slave siiski millegipärast soovis uuesti kohtuda..."

Puhas soovmõtlemine. Pealegi olin ma siis juba Touchi ori ja mul ei olnud õigust midagi soovida. Pealegi ei jaga ta mind rämpsuga.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 16:37
Ära siis sitta torgi see haiseb niigi- lihtsalt Eestipärane ütlus
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 21:20
No aga räägiks romantikast, näiteks? Mis on romantika?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 21:37
mister , tule nüüd reegi daamidele, kuidas sa romantuliselt voodis lamad neid oodates
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 21:43
romantika on see kui rämpsmees kujutleb end mingi tigeda moori orjaks ja asub selle käsul laimama võõrast inimest, kes talle miskit halba pole teinud
ja eriti romantiline härra lamab hoopis laua all daami oodates, Kommar.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 21:50
mina ei tea aga mister pidavat teadma ,küll ta tuleb ja reegib kuidas ,kus ja millal aga see on kindel ,et herrasmehed laua all küll ei kooserda ,mu vanaema juba ütles seda , kass käin laua all
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 21:55
no see võis vanasti nii olla. tänapäeval käib kass kaisus diivanipadja eest või aksessuaarina ridikülis. samal ajal kui härrasmees laua all daami varbaid keelega masseerib
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 21:58
ei ei kus sa sedasi .mu kadunud vanaisa ütles ,et tema olla kolm korda näinud kui möni daam on laua peal olnud , nu sellised natuke ulakad . aga ühtki herrat laua all küll pole ta näinud ja mina usun teda , usun teda rohkem kui ennast.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:10
ju tema poolt kohatud daamid polnud siis piisavalt võimukad
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:19
nad olid olnud nati ulakad ainult
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:22
Et kui caprichosa nimeline end emamesilasena tunneb ja uriinimaitselist banaani p.. Härrasmeestele serveerib on muidugi ülim erootika ja kui aastaid hooramisega leiba teeninud teenindaja leiab õiguse suud pruukida ja laimata on see siis ok?
Mingi müüdav lits võib sõimata teist rämpsmeheks aga enda aadressil sõna HOOR on nagu...sa oled muutunud tõesti haledaks kõigi naiste taustal, on vaid kaks võimalust.. aastate pikkuse hooramisega ei adu sa enam reaalsust või lihtsalt nühid julmalt inertsist
Ma ei viitsi Jub ammu eriti süveneda sinu luuludesse aga üks on kindel
Slave kaitseks pean küll ütlema, et kindlasti pole need tema luulud vaid klientide tagasiside ja kui igal pildil vahib vastu veini pokaal ja lill p... Ja v... vahel banaan siis ilmselgelt ei saa see olla vaid üks üleminekuea iseärasustes,

Saa nüüd üle, sest ülekäinutel on ka oma arvamus, mis ei pruugi sulle meeldida
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:23
nojah, see pole päris sama asi alandlikkust nautiv daam võib ulakalt käituda, aga härrasid laua alla ta ilmselt ei kupata
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:27
no ega mina ka ei tea aga kui daam äkki romantiliselt annab vihje aga ei, ei ma ei tea romantikast miskit , lüürikast ehk nati aga romantika see kõlab nagu remontika , mõhkugi ei tea aga mister , vot mister teab
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:29
Küll see kepist ilma jäämine ajab tigedaks. Küll ühel miniviiner ja teine ori, nüüd siis uue staatuse saanud "rämpsmees". No vaata capri minu varikas nagu sa jälle ütlesid see suurte tissidega sai päeva vipiks.

caprichosa

2021-01-25 00:01:07
kindel ikka, et naine? võib-olla mõni su tissikontodest ehk hoopis, qwerty?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:31
Seega sinu lauaaluse ja mei armastatud keprik roosas kleidis kes laua all istub polegi härra? 🧐
😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:36
qwerty on igate romantik tegelikult , kõikse romantilisem kindlasti , kui see muidugi on romantika aga vast ikka on . ma usun .
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:37
Eestlase lemmiktoit on teine eestlane - näm-näm, head isu
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:37
Sul õigus sir kommu. Ikke on romatiika
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:38
ma usun sind qwert , usun sinusse
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:41
oi kommar, kõik on õpitav.....nii romantika kui daami pisikeste soovide rahuldamise geniaalne oskus kui sa praegu mu laua alla end pressinud oleksid, pakuks sulle kohe romantiliselt kanasuppi, värske tilliga. aga misteril on kindlasti ka selle kohta oma arvamus
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:43
aitäh, 2JZ. isu on hea aga hetkel manustatav supp on tõesti eesti kanast tehtud, kuidas sa ära arvasid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:43
kommar tilli ei söö ja kanasuppi ainult siis kui kommar haige aga praegu kommar terve ja laua alt kommar kunagi ei söö. see pole romantiline , nu kui näiteks daami nööpi koos otsidfa see ehk läöheks veel kuidagist . aga ikkagi mister teab tema on romantiline mees
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:44
Caprichosa, supi lõhna tundsin
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:45
tänksu toetuse eest sir. kommu.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:48
capri ,kommar võib vahest mõnd daami küll romantiliselt pihust sööta aga see on harvem kui päikese varjutus meil
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:50
kommar, mis mees see selline on, kes tilli ei näksi? nagu ütles juba jänkuonu: mina kana tillita ei söö
ja supp on diagnostika mõttes väga hea.......näed 2JZ tundis isegi läbi ekraani lõhna, järelikult koroonat ei põe
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:52
no tegijamad härrad muidugi söödavad ennem daami pihust kui 24/7/366 pihku löövad
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:55
kommar on põhimõtetega mees . romantikat pole seega till on jänestele ja nõrkadele ,kommar ja mehed söövad peterselli ja karuluku , vot nii , romantika romantika
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:56
Kommar, söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:57
ära õpeta isa püsti pissil käima , vot nii romantik siin mul , näksi tilli
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 22:57
Caprichosa, koroona on jah mulle võõras.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-25 23:00
aastas siiski 365 päeva. Mõnel vast 366 päeva. Vast siis kui peab MTA-l päeva juurde teenima et maksud makstud saab.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9