Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2021-01-03 15:54
Kuna paljud ei tea mis on mõne sõna täpne tähendus, siis teeks sellise teema, kus siis targem rahvas meid valgustab.
Sõnad , mis paljudes segadust tekitavad, on lits, hoor, prostituut, homo, piider, pede, gooner ja kooner. Listi võib täiendada.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 16:19
Suurem jagu iha meessugu on Tartust, mitte ,et neil midagi viga oleks aga naiste puudus pidavat olema. Lihtsalt naisi ei ole
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 16:26
Kas siin on seos, et paljud naise valivad prostitutsiooni tee ja naistevalik sellepärast kitsam? Ma olen aru saanud, et Eesti demograafiline trend on selline, et naised pigem koonduvad linnadesse ja maal noortest ainult mehed alles. Tartu võib erandlik olla - väga imelik linm ja omasooiharaid on ka Tartus absoluutselt kõige rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 16:29
Mis jutt see on, et naisi vähe on? Naisi on sitaks. Ja seda kõike tänu pededele. Mida rohkem on pedesid, seda rohkem on vabasid naisi normaalsetele meestele. Muidugi siis läheb asi liiale, kui nad mingeid imeõigusi omale nõudma hakkavad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:14
karps justkui loodaks, et kui paljud naised prostitutsiooni teed ei valiks, siis tekiks neis paljudes naistes võitmatu iha temaga tasuta seksida? miskipärast kahtlen selles
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:18
Muidugi tuleks prostitutsioon ära keelata. Siis saaksin ma ka diivani peal lösutada ja naised muudkui kraabiksid ust.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:19
no selline oleks karpsi ideaalmaailm
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:21
Igav hakkaks ju, kui ilma pingutuseta seksi saaks. See oleks sama, kui jahil käies loomad ennast ise maha laseksid.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:30
Oh teid... See naiivsus ja must-valge maailmanägemine ajab naerma. Nppd ma mõistan, miks mõni siinne konflikt nõnda kaua üleval on püsinud ja tõesti paistab tegu olevat alateadvuses olevate kompleksidega, kui enesest ei julgeta tõde tunnistada - näha end tõepeegli ees alasti - ja siis teisi hakata üsnagi ründavalt sildistama.
Ma vastan sulle ausalt, Caprichosa, et kui prostitutsioon ära keelata, ei läheks minu elu kuidagi paremaks ja ma ei olegi selle ärakeelamisest rääkinud. Lits jääb ikka litsiks ja sellist naist endale ikka ei tahaks. Natuke üle fantaseerid ja püpad mulle oma kinnisideed minust pähe sokutada. Ma olen küllalt enesekeskne inimene, aga mitte nii egoistlik, et ma enda perspektiivist kaugemale ei ulatuks asju nägema.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:41
karps, aga oskad mingi põhjuse esile tuua, miks see lits sind tahtma peaks? või ükskõik milline naine?
et mida sul on omal poolt pakkuda, et oleksid ise naise jaoks nagu kingitus?
ära keelata mõningaid nähtusi lihtsalt pole võimalik. aga mida see halvustamine sulle annab? ma ei ründa, lihtsalt oleks huvitav teada.

Vosss, mõne jaoks on ka diivanilt tõusmine pingutus...teise jaoks vbl rahakoti avamine ja kõige suurem pingutus oleks südame avamine, seda enamus litsideks sõimajaid ei suudaks elu sees teha. sest anonüümne halvustamine ekraani tagant on palju mugavam ja turvalisem, eks.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:53
Lits peaks mind tahtma vast siis, kui ma taha või suhkruissi taoliselt muid hüvesid jagan. Ma ei oska küll enda poolt öelda muud, mis võiks teisele miskit pakkuda, sest inimsuhted ei sõltu ainukt materiaalsest. Põhjused, miks üks või teine meeldib, on saladuslikud ja tihti seotud hormoonidega ja palju muuga. Siin ma ei saa ühest vastust ka anda.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:08
tglt pole miskit eriti saladuslikku. mõni mees lihtsalt läheb naistele peale, kuna on ilus, seksikas, tark, viisakas, enesekindel, karismaatiline.....ka hea huumor mõjub muide seksikalt
kui meest pole loomuliku atraktiivsusega õnnistatud, on heaks tavaks see materiaalselt kompenseerida. mitte et see oleks mingi kohustus....see on lihtsalt üks võimalus ja ilmselt teeb kedagi õnnelikumaks. milleks seda siis maha teha? eriti kõrvaliste isikute poolt, keda ei sunnita ju mingit teenust tarbima?
kuna sul, karps, ilmneb kalduvus inimeste liigitamiseks (litsid ja mittelitsid jne), võtad järelikult iseennast liiga tõsiselt ja proovid oma ego halvustamise läbi kergitada......ausalt, see ei mõju üldse seksikalt.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:17
Lõik capri ankeedist:
FOORUMIS ropendamine ja labased postitused jahutavad kindlasti maha.
Capri oma labaseid postitusi kindlsti ei märka.

caprichosa
2021-01-03 17:29:43
kui qwerty kvalifitseeruks minu külaliseks, saaks ka võimaluse
Milleks ma peaks saama võimaluse mahajahtunud naise juurde?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:22
see siin on isegi peris huvitav teema arendus . ei lahterda end ja paluks ka mitte teistel seda teha . Lits ?? noh kui keegi arvab siis arvab, mis sellest, päike ikka tõuseb idast ja loojub läände. Kui ta teeb seda tööna siis nii on. seda ametit on peetud aegade algusest. kui keegi on treial ,kas me siis teda peame pidevalt kutsuma kuule treial ja kui juhtub praaki tegema siis hei sina kuradi sita keeraja treial va loll ja lodev loom. see on minu arvamus , et eelkõige peab inimest austama olenemata mis ametit ta ka peab , nu ma tean et nii paljudki tahaks mind nüüd ristitõmmata. karps vat hetkeks teise pilguga , miks peaks lits mind tahtma . kui lits siis tal neid kliente ikka reast võtta ja valik meeletu . aga vaata litsi tema mind tahab nende sadade seast . ei ei ma ei väida midagi ja ärge silti kohe pange ja peamine olgu lits või mis aga ta on eelkõige inimene
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:28
Mõned tegevused on ühiskonnas rohkem tabud kui teised ja seega mõnede ametinimetustega on sama lugu. Kindlasti on sõprus- või töökollektiive, kus inimest kutsutaksegi ameti järgi treialiks, tuletõrjujaks, müügimeheks..., kui ta selles solmapaistev on või oma ametiga erineb teistest kollektiivis. Mida me räägime nendest inimestest, kes end ise nimetavad litsideks, hooradeks...?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:33
ma ei tea mida sina neist räägid ,mina ise neist ei räägi isegi ka siis kui keegi üritab uurida . on asju ju mida mehed ehk arutavad ainult oma väga lähedaste sõpradega . kuid eelkõige on ka nemad inimesed oma vigade, oma mõtetega ja muude heade omadustega ja loomulikult halbade,
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:38
Ma arvan, et kui töö(amet) meeldib, siis on ju kõik hästi. Keegi pole sunnitud kellegi teenust tarbima. Ma ei saa üldse aru, millest selline sõim ja viha. Amet ju meest ei riku. Kas naist rikub?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:43
incel on rahvsuvaheline termin mehe kohta, kes seksuaalselt aktiivses elueas otsib, aga ei õnnestu seksi saada. Lühidalt öeldes mittevabatahtlik tsölibaat.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:55
Kus maalt algab ,et naine on lits ?? Mõne jaoks algab juba sellest kui naine kes kodus peksa saab põgeneb tuttava juurde ja märk ongi küljes
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:57
Aga kui mees kodus peksa saab ja tuttava juurde põgeneb? Kuidas teda siis kutsuda?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:58
mina küll ei tea kus maalt , äkki leedust või poolast või hoopis saksamaalt
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 19:11
Mees on ilmselt argpüks
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 19:35
Aga mitte lits?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:02
Aga kui mehel pole seksikust, modelliliku ilu, jääb alles enesekindelus ja karismaatililisus ning galantsus. Siis kah naist ligi meelitab?
Ma ei pea silmas mehe shrekilist inetust, pigem keskpärasust. Muide seksikus on suhteline mõiste.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:06
Pff... Välimus pole kõige olulisem. Kui sa ikka oskad naisega käituda ja oled piisavalt enesekindel, siis sellest on rohkem kui küll. Ja päris tihti lööd läbi ka otsekohesusega. Mitte siin vaid päriselus.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:09
Peale otsekohesuse ka siirus näiteks.
Capri võib ju enda ideaalne loetleda, kuid kui iseloom on praht, siis pole ju tema ideaalist mingit tolku.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:11
Kui naine lööb litsi, kas see kvalifitseerub vägivalla alla?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:13
Oleneb, kas selle kohta mõni kohtulahend on.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:18
Caprichosa väitis, et mehed, kellel pole suurt lööki naiste seas, saavadki selle materiaalse hüvega kompenseerida. See on väga labane lähenemine, kuigi tänapäeva seksuaalvabaduse maailmas kehtib tõesti Parretto printsiip, kus 20% meestest saavad 60-80% naistest ja sarnane seis ka vastupidi, aga see on liiga lihtsustatud ja lisaks loomariigile omasele printsiibile on siin palju muudki mängus. Indiviididel on väga palju erinevaid omadusi, mis vastaspoolt köidavad ja pigem tuleks öelda, et mölakatel on raskem, aga kui pole päris Quasimodod, siis hea tööga on võimalik ka enda aktsiaid tõsta.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:20
Pigem ütleks, et ausatel on raskem.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:23
Aususel on ju piirid, millest üle ei astuta. 110% ausat inimest ei ole olemas.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:31
110 prossu ausust on juba ülearu. Kust see 10 prossu tuli? Sõbralt?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:40
alustame kõigepealt sõimusõnadest ja siis suhtlusväljenditest
Näiteks Gurva
Kurva(gurva) - Kõigilt, kõigelt sooviv taha saada igasse auku grants.
Nimetame halvustavaks ja solvavaks.

Täpselt samasse auku lähevad prostitutsioonid, litsid, pihkurid ja lõppmata palju väljendeid.

Tavaliselt ühe või teise kaitseks, rünnakuks mõeldud solvang.
selleks ei ole vaja leksikoni.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:44
See juba sama, kui 110% hetero. Neil on vähemalt teada, et see liigne 10 on bi-huvi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:46
Kajaho, kas siis lits, libu ja prostituut tähendavad kõik ühte ja sama?
Ma olen üsna kindel, et ei tähenda.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:47
Keprik on poolakatega suhtlend
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:54
Prostituut on ametlik ameti nimetus, teised on slängi sõnad, mille tähendus võib varjeeruda. Eestlased pole ju isegi selles päriselt kokkuleppele jõudnud, et kumbal pole mune, kas oinal või jääral
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:58
Jah voss.
Voss"
lähevad küll nagu pede, lilla, pepukas ja muude alla.
Õs ütleb argumenteeritult mida tähendab prostituut ja neeger. Ärge mõelge neile mingeid lisasi külge või muutke neid eesti keeles mingiks muuks mõtteks, vastasel juhul hakkame varsti leivale "sitt" ütlema.
Eesti keel on piisavalt vana ja tähenduslik, seda pole mõtet muuta võõraste mõtetega. Võõras peab ise eesti keele tähendusi õppima. Ja neist samaväärselt aru saama.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 21:04
Oinas on munateta , jäär on see kes sugu teeb
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 21:04
Karps12!
Mida tähendab ladina keeles viirus?

Ja seda täna?
Halloo!
kas natuke ajast maha ei ole jäänud. See keel on väga ajale jalgu jäänud, eriti tehnika osas, näiteks mobiiltelefonipuutetundlik displei, millele pole isegi eestikeelset vastet.
Viska ladina keel kohe prügikasti, selle tähtsaid teadmisi seletavad arstid, et tavainimene lihtsatest asjadest aru ei saaks.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 21:08
"kiisuke75
2021-01-03 21:04:12
Oinas on munateta , jäär on see kes sugu teeb"

Head uut aastat kiisu... , sinust olen ka puudust tundnud, aga see on väga hea tõlgendus isasele sokule.
Sokk on teatavasti sarvedega, kuigi erinevad loomad, nagu pull ja härg.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 21:09
Displei eestikeelne vaste on ekraan või kuvar. See, et mõned eesti keelt ei valda ja ei hinda, ei tähenda kohe, et meil on ajale jalgu jäänud keel.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 21:10
Selles küsimuses on tehnikat puudutavad sõnad täiesti ebaolulised ja võiks aru saada, et selle lõigu tsiteerimise mõte oli just nende eestikeelsete sõnade lahti seletamine. Vähetähtis pole muidugi ka see ladina keelne etümoloogia, mis on huvitav ja aitab mõista, kuidas ka tol ajal inimesed asju nägid.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 21:17
Kiisuke, see on jah ametlikult paika pandud, aga minu juured on mulgimaal ja seal laenati veel üsna hiljuti naabrikäest oinast uttedega sugu tegema. Kui nüüd kellelgi tekkis küsimus, et miks laenati. Aga sellepärast, et verd parandada.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 21:28

Et peremees ei peaks jääradel mune lõikama
Kardan, et see vereparandaja oli ise päss.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 21:33
"Vosss
2021-01-03 21:09:11
Displei eestikeelne vaste on ekraan või kuvar. See, et mõned eesti keelt ei valda ja ei hinda, ei tähenda kohe, et meil on ajale jalgu jäänud keel."

Eesti keel ei olegi ajale jalgu jäänud, väidan ladinakeelseid seletusi, mis Karps12, välja tõi.
Ladina keel on ajast ja arust seisma jäänud, või tõlgendatakse seal ühte mõistet mitmele asjale. Eesti keel on palju rikkam.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 21:58
Tegelikult on just praegu ladina keel tõusuteel ja seda populariseeritakse aina enam paljudes erinevates valdkondades.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 22:00
Ekraan on laen venekeelest kuva tähendab soome keeles pilti
Päris eesti keelne oleks pildinäidik.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 22:09
just, uutele väljunditele otsitakse koguaeg õigeid sõnu
Samuti sündis leim, mida tänaseni ei taheta registreerida.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 22:43
Ja ega piltki päris eesti sõna pole, see pärinebsaksa keelest. Aga et ta võeti üle ja mugandati küllalt ammu, siis võib seda omaks pidada
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9