Foorum
2021-01-03 17:32
sa eee võid siin väita mis tahad, aga prost sa oled ja ole kena suurenda oma mikroviinerit. siis ehk lähed paremini peale.kuuluta end rohkem kummiaju.ee
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:55
kuuled prost capi, kas tõde oli valus kuulata
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:58
prost eee, südamlikud uue aasta tervitused su mikroviinerile, et ta sama nunnu edasi oleks
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:02
ja sinule prostile kliente rohkem, miie ludri, elips mister, ja mingi vana jott. ehk sellel aastal saad ka nooremaid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:12
eee, sina kui vana ja kogenud prost peaksid ju teadma, et pederastid naistest ei huvitu.......need ludrid jäävad sinu klientideks edasi, ole rahulik. ei paku sulle konkurentsi

mingil vanal jotil on ajumaht tunduvalt suurem kui sinul....ja seepärast ei tasu sul kade olla, elu ongi vahel ebaõiglane ja karm
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:40
capil on tõde valus kuulata, kui talle kõik päevavalgele tuuakse. kuda ta end müüb ja tahab teha end huvitavaks. aga prost oled ja prostiks jääd ja kasvata oma kummitisse
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 18:46
Kas eee-l on foobia prostituutide vastu, et ta siin sedasi paugutab? Või jäi kuskil millestki ilma?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 19:32
Teatud väärnähete (nagu pedofiilid) vastu on loomulik avaldada negatiivset reaktsiooni. Prostituudid pole küll sama masti, aga me saame kõik aru, et sellist tegevust ei pea ühiskonnas normaliseerima.

Caprichosa, mind paneb veidi hämmastama, et sul on jaksu siin foorumis nii palju vaielda. Mitte isegi minu või slavega, aga kohati sa lähed mõne kasutajaga kaasa lapsikute solvangute loopimisega kohtades, kus võiksid täielikult ignoreerida või järsku pakub selline teineteisele ärapanemine meelelahutust? Igatahes teisi oled sa ka viisakalt eriarvamustele jäädes varmas isiklikult ja kohati väljamõeldud eelarvamuste najal solvama. Rnme käisid ka minu pihta teatud kummalised seisukohad. Ma enda teada pole sind litsiks (võid parandada ja mälu värskendada, kui eksin) nimetanud, vaid rääkinud pigem filosoofiliselt ja üldisemalt enda seisukohast. Ma oleksin võinud ka su silikonrindu arvustada, sest ma eelistan naturaalset ja põlgan võltsi - ma pole seni seda teinud. Ma ei ütle, et ma ei teegi seda ja ei hakka ka personaalset isiklikku arvamust välja ütlema, aga ma pole siinses arutelus isiklikuks läinud ja see, et sina seda väga kergekäeliselt teed, oleks minu suurim etteheide antud momendil.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:26
Mis asja
capri on prost, väidab 1, kellel on ihas caprichoosa poolt blokk pandud.

Õigustatud blokk ma ütlen. Eesti ja maailma tandemil, kõiki naisi kes "ei" viisakalt väljendavad, prostiks peavad tulebki blokeerida.

Karps12!
Usu, sa ei tunne caprichoosa, kaldun arvama, et valdav enamus, kes reaalselt temaga kohtunud ei tunne teda.
Caprichoosa arvamused indiviidide suhtes, on väga tõesed ja ühekski solvumiseks pole põhjust, pigem tõde hinnata.
Miks ta reageerib üldistavale halvustamisele, siis see on ju teada.
sest kõiki ei saa ühe vitsaga lüüa.
Teised ei viitsi sõna võtta ja vaielda, teised reklaamivad kõike aga enam ei viitsi vaielda.
Prostituudi pärusmaa jääb väga kaugele nõuka aega, kui iga pihkur oli ebard.

täna võib gooner olla täiesti normaalne mees ja prostituut pealekauba.
Capri ei ole neist kumbagi ja uuel ajastul seltskonna naistel nimed puuduvad, nad ainult tunnevad elust rõõmu, sinul on võimalik sellest osa saada, piltide vaatamisel.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 13:20
Eestis on ka reaalseid juhtumeid, kus paari meespool on kupeldamise eest karistada saanud. Asja teeb hullemaks ka alaealine:

https://www.postimees.ee/3475955/mees-moisteti-15-aastase-tudruku-kupeldamises-suudi-karistada-said-ka-kliendid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-06 12:16
Paar artiklit veel sellistest juhtumistest. Kui paari kontok suhtleb mees ja tahavad kingitust, siis on kahtlane

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/91830807/onnetu-armulugu-voi-kupeldamine-kui-marekit-paeval-kodus-polnud-pakkusid-aafriklannad-tema-korteris-seksteenuseid?

https://epl.delfi.ee/artikkel/82681695/tootud-parnumaa-mehed-kupeldasid-oma-naisi-teistele-meestele?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 17:28
karps,
paneb ka mõneti hämmastama, kuidas sul on jaksu kõiki neid artikleid läbi lapata, lisaks meeste kuulutuste sirvimisele ja samal ajal kurva kuju rüütlina prostitutsiooni tuuleveskite vastu võidelda.
jah muidugi võiksin ignoreerida seltsimees prostituut eee postitusi. aga kõik ju teavad, et ta on prostituut, seega tahab teha end huvitavaks, kuigi oma pilte näidata ei julge.....lihtsalt aitan tal ennast reklaamida, informatiivsete kommentaaridega
ja kui prostituudiks/litsiks/hooraks nimetamine on täiesti normaalne suhtluse osa nagu siin osad kodanikud üritavad selgeks teha, siis pole ka neil mõtet solvuda eksole

kui karps kasutab litside teenuseid ja selliseid liigitusi naiste kohta, miks siis litsmehe tiitel ei meeldi? ok, võin ka mungaks sind kutsuda, aga mõte jääb samaks...
rindu võid arvustada kui oled oma silmaga üle vaadanud või käega testinud, muidu jääb suht lahjaks.......nagu toidukriitik, kes pildi järg toidu maitsele hinnanguid jagab. või nagu ori, kes pole teenust proovima pääsenud, aga igal võimalikul juhul seda halvustab.
kui härrasmehelikkuseni ei küündi, siis kübeke (mehelikku) viisakust võiks ju siiski leiduda?
nii et lepime kokku, et mina karpsi peenist ei kritiseeri......seni kui testinud pole
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 11:12
Mitte ainult paaride puhul. Isiklikult väldiksin tasulist seksi võõrastega põhjusel, et kunagi ei tea, millal keda kupeldatakse ja kliendina pead hiljem võib-olla politseis aru andma.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 11:37
jah, aga kuidas näed seda ette, et tuttavatega ja tasulist
a eks see nn tasuline sex on üldse kummaline,
palju see erineb käsitööst, emotsioon olematu,
aga üllatavalt levinud,
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 11:58
olematu empaatiavõimega väsinud liinitööline ilmselt erilist emotsiooni ei suuda pakkuda ja loogilise mõtlemisvõimega kliendid temalt seda ei ootagi. burgeriputkast ju gurmeeroogasid küsima ei lähe
kvaliteetaja ihalejad lihtsalt valivad teenindajat. tõenäoliselt ka tasustamisel ei koonerda.
mõnele võib muidugi gurmeerestoran kummaline tunduda....et milleks? kui kodus saaks tasuta praekartuleid
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 12:45
Tasuta gurmeepraekartuleid
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 12:52
mister, kus neid pakutakse? sinu residentsis kõigile sisseastujatele?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 15:14
enamus kõrtse ei ole burgeriputkade tasemel,
ja kuld ja kard ja vali reklaam ei tee lihatükki gurmeeks
ja juhtub ka seda, et peale gurmeed lähed burgerit vaja
seega - nii ja naa
˅ näita rohkem ˅
2021-03-05 09:19
kas siin litse on.?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-05 09:41
Ühe kiilas kukal paistab
˅ näita rohkem ˅
2021-03-05 10:56
jfjm, see kiilaka kuklaga on vist litsipaar tegelikult...mees ja väikemees
˅ näita rohkem ˅
2021-05-01 13:50
tegelikult, kuni jätkub kliente nii burgeriputkale, kõrtsile kui gurmeerestoranile, on järelikult neid kõiki vaja......et oleks valikuvõimalus, olenevalt hetkevajadusest. vaevalt et keegi terve elu ainult gurmeed tarbib või ainult burgeritest toitub
˅ näita rohkem ˅