Foorum
2020-12-29 19:24
Kupeldamine on palju laiem mõiste, kui seksima sundimine. See on igasugune vahendamine, kui sa saad sellest kasu.
Kupeldamine on ka see, kui sõber teeb sulle joogi välja, et sa talle mõnda head tibi soovitaksid, kes kätteannab, või lubaksid tal paar tunnikest oma korteris vallatusi teha. Mõlemad tunduvad küll täiesti süütud asjad ja neist mingeid probleeme tavaliselt ei teki, aga käivad kupeldamise alla, sest sina said tasuta joogi.
˅ näita rohkem ˅
2020-12-29 19:32
õige härrasmees kepibki kukega teineteist korda mööda ,noh et te teaks
˅ näita rohkem ˅
2020-12-30 09:10
Inimene on loodud paraku tiiraseks olendiks ja mida enam ta seda himu rahuldab, seda tiirasemaks ta muutub, pole siin erandeid meeste ja naiste vahel või ka tänapäeva suvasooliste vahel, kõik ikka tiirasuse rahuldamise eesmärgil. Kunagi üritati seda tiirasust usukommetega ohajata, paraku ebaõnnestunult, sest tiirasus inimloomust maha ei jäta. Tark ärimees seda tajunud ja teinud tiirasusega teenimiseks eraldi majandusharu( seksitööstus ja teenindus), sest see ju puutab iga isendit maa peal, seega tõotab head kasumit.
Kui juba äri siis iga indiviid kasutab seda oma ajumahu järgi, kes paneb teised tööle ja ajab raha tasku( kupeldajad), kes seda ei suuda see müüb ise oma keha( prostid), niikaua kuni keha tarbimisväärtus veel kestab. Nii on see aegade hämarusest tänpäevani.
˅ näita rohkem ˅
2020-12-30 10:17
Pole need inimesed midagi tiirasemad, kui teised loomad. Ainuke vahe on selles, et loomad alluvad loodusseadustele, aga inimesed sülitavad neile.
˅ näita rohkem ˅
2020-12-30 17:58
see viimane lause tabas küll kümnesse, jfjm.
aga enamus loomi on tiirased ainult jooksuajal. samas vaevleb või mõnuleb enamus täiskasvanud inimesi pideva rahuldamata tiirasuse käes või tegutseb selle rahuldamise eesmärgil...
˅ näita rohkem ˅
2020-12-30 20:41
mis on nõrgem pool ja kupeldamine? Kedagi ei saa kupeldada kui too enda ahtrit ei vea väljakutsuvalt kuhugi. Teiseks, teemas märgitud - õrnem pool naine? Kuidas õrnem pool? Ikka väga tugev pool kui paarkümmend lonti ämbris käib järjest.
Tugevam kui mehed- riist läheb villi ja ei tulegi niipalju kordi .... Siin saidil küll oli keegi, kes igas tunnis 3 korda pani ja nii terve ööpäeva, seega mölas tugevam aga ämbrite vastu ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2020-12-30 20:49
Ellips teab vaid neid ämbreid, millesse on võimalik astuda ja ikka koos soki ning saapaga
˅ näita rohkem ˅
2020-12-30 22:44
Ellips võiks oma figuuri parandada. Muu üle ei kurda, aga trenni võiks rohkem teha kehale.
˅ näita rohkem ˅
2020-12-30 22:55
Jyrto, on põhjusi miks ma intensiivselt ei saa teha mida kõike sooviks ja teen , palju mida võin , seega hooajal ujumist ja rattaga sõitu. Seepärast, lihtsalt ütleme - kes niipalju suudaks ja niipalju hea näeks välja , oleks kõva poiss.
˅ näita rohkem ˅
2020-12-31 00:06
mis sellest keha treenimisest kasu oleks....aju jääks ju ikka sama nõrgukeseks ja ega need sügavad mõtteavaldused "ämbritest ja baabadest" kuskile ei kaoks. muidugi oleks huvitav teada, kas väsimatu vagiinade kirumise põhjustab asjaolu, et ellips koorus ise munast või saabus siia ilma ehk anaalsel teel hoopis
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 13:17
Läheks teema juurde tagasi ja kus on see piir? Paarid ja teisalt kuritegelikud kupeldajad. Üks ei välista teist.
Ise olen vältinud tasulisi paare ja kohtumised ära jätnud, kui raha küsitakse. Eelkõige tekkis küsimus asja legaalsuses ja raha eest seks on ka ebaväärikas tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 18:43
Pole kuulnud ,et tussunoku ennast müüksid. Paaride seksuaalelu rikastamine on nende oma asi kuidas
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 18:50
Oi, kas sina polegi kuulnud. Homost Lubricate teab kõigist kõike.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 18:53
Seda ma näen kõike pannud ja kõigile andnud nagu iha ainus mees
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 18:58
Juba nimi ütleb, et libe kala.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:07
peamine et see penskari paa nimetab homoks,kuigi pole seda
head arvustajad koos
põrsas kiisuke sa võiks paksperse vait olla.või on sulle mõni homo munni suhu toppinud nagu vossile.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:08
Kas sa ripppersega homo ei saanud täna kellegilt suhu võtta?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:10
🤣🤣🤣 mõnel läks aastavahetus ikka väga raskelt, et tuju nii nulli tõmmanud. Lubri, ära mossita, terve aasta on veel ees. Küll sa ka kellegi leiad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:10
mul pole rippperset nagu sul aga ma võin ju sul litsile toruteipi anda,kleebid oma ripptselluliidi oma keha külge haisukott
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:11
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:15
näha ikka et madalalaubalised olete,kordate oma sõnu
imbetsillid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:16
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:22
Ärge riielge lubriga. Ta on täna odeka asemel vist kogemata torusiili joonud ja ei saa vist ise ka enam aru, mida räägib.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:27
sa voss oled sama lame nagu see penskari paar.enne kui kedagi homks sõimad tee selgeks endale kes on homo ja kas vastutad oma sõnade eest kui kedagi homoks nimetad?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:28
Millal ma sind homoks nimetasin?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 13:33
Minu jaoks on arusaamatu see, et keegi võib pealt vaadata, kuidas oma naist pannakse. See on räige alandus, mida praktiseerisid mongolid.
Mind aga huvitab asja puhul see, et kui sa üürid teadlikult korterit prostituudile, kes seal litsab ja sulle siis maksab, võib kaasa tuua kriminaalasja, aga kui sa oma naist lased teisel mehel oma korteris keppida ja selle eest raha võtad, siis selle ees pigistatakse silmad kinni. Pakun, et intiimasjades on raske ka tõestada, kui tegu on paariga. Naisepeksja naine ka ei tunnista tihti, et ta mees vägivaldne on.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 14:38
noh, võib-olla erutab ka mõnda naist oma mehe peenise otsas ratsutava võõra naise vaatamine. kui karpsi suhe põhineb omandiinstnktil, siis muidugi jäävad taolised fantaasiad arusaamatuks.
aga tõestada, kes kellele ja kui palju midagi kinkis või maksis, on taoliste kohtumiste puhul ilmselt üsna raske jah. kui just pangaülekannet ei teostata, selgitusega "naise seksuaalse ärakasutamise tasu"
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 14:51
Paljud mehed ei suuda ka mõista ,et naistel on mees sõpru keda nad usaldavad , ei pea olema aga meessõpradega mitte mingit intiimset kuigi välja paistab nagu oleksid armukesed
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 15:47
aga sina pole naine,oled lihtsalt emis,rasavlõug.õudus vaadata su pilte netis,kuidas sellist solgiämbrit on võimalik nikkuda,rõve loom
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 15:55
Lubri miks sind Saue vahel taarat korjamas nähti , kas emal said pampersid otsa
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 15:58
pole kunagi sauel käinud hoor.hea kujutlusvõime sul emis.
oma aukudes rooma ise,kui kassst oam trselluliidiga välja saad
tyra sa võiks ära kõngeda koroonasse
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:01
Ei hakka haigused mulle külge aga lubrikated töllerdavad küll haigena jalus
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:04
ma olen terve nagu purikas,ei joo,ei tarbi nagu sina tselluliidi kreeme väliselt ja seesmiselt.
jube vaadata seda aknet su persel ja solgiaugul,rõve
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:06
Kui mees müüb oma naist, siis on midagi ikka väga valesti. Soovitus sellele naisele. Anna korralik mats mehele jalaga keradess ja leia endale keegi, kes sind austab
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:10
kedagi maha müüa saaks ainult orjanduslikus ühiskonnas, eestis ilmselt mitte.
aga kui naine rendiks oma meest välja?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:20
Tea kui palju naisi järjekorras oleks
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:27
Müümine või rentimine. Kaks erinevat sõna, üks ja sama tähendus. Tundub, et Eesti ühiskonnas on kõik võimali. Küsimus vaid selles. Kas see naine on ka õnnelik kui mees temaga niimoodi käitub? Võib-olla on ... ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:31
Naist ei saa ju sundida, naisel peab siis ikka omal mingi huvi olema. Nojah raha aga kui asi ikka ei istu siis raha eest ka ju ei tee , mees peaks nagu kindlus kõrval olema mis teised mehed eemale peletaks. Kui mees aga ise seksuaalselt vilets võib naine päris nõus olla
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:36
Mismõttes naist ei saa sundida? Ega sa ei taha öelda, et inimkaubandus baseerub vabatahtlikel? Et sul ei röövitagi kuskil naisi inimkaubanduse tarbeks või mõni jobu ei käi naisele peale, et peaks oma v**uga lisaraha teenima?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:36
Siiski maailmas on miljoneid naisi. Mille pealkirjaks võib panna inimkaubandus ja sunnitud prostitutsioon.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:41
Nõrgad naised siis kes seda teha lasevad, eks neid ole Eestiski sel juhul paari kontod tuleks politseisse teavitada kus naist pakutakse
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 16:53
Piisab ka adminnile teatamisest, suvel oli siin mitmed naiste kontod mis pakkusid teenust kui mees pealt vaataks
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 19:48
Ma saan, kui edumeelne paarike otsib kedagi, kes põrutaks naispoolt kui samal ajal meespool nautides seda pealt vaatab. Sellest ma ei saa aru, kui sellise kuulutuse puhul märgitakse, et soovitakse ka kingitust. See on juba kriminaalne tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 23:03
Nõus, sellet võiks ehk karistusseadustikus ära fikseerida või minimaalselt väärteona käsitleda, et hoida fiktiivabielusid ja inimkaubandust ära?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 14:54
alluv, müümisel ja rentimisel on siiski täitsa erinev tähendus. kui sa paariks tunniks auto rendid, kas ütled siis, et ostsid uue auto endale või? ilmselt mitte.
kas eestis hetkel röövitakse kedagi inimkaubanduse tarbeks või sunnitakse naisi võõraste meestega seksima? kindlasti kunagi on ka selliseid juhtumeid esinenud, aga tänapäeval siiski vähetõenäoline...
riikides, kus naine on sünnipäraselt allasurutud seisundis ja pmts õigusteta, ei aitaks vast ka karistusseadustiku muutmine. kuna juba aegade algusest peale on peetud loomulikuks naise kohtlemist seksi- ja sünnitusmasinana.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 15:10
aga kahjuks sina capi oled ju prostituut
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 15:30
tore, et gayprostituut eee oma kogemust jagas
aga teema on siiski paaride kupeldamisest. mitte kellegi personaalsetest fantaasiatest minu isiku suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 16:03
sind capi prosti ju kupeldakse ju koguaeg. aga kahjuks vähesed tahavad. ehk ludri, elips, mister ja mingi vana jott
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:17
minu ankeedil on suurte tähtedega kirjas, et EI PAKU SEKSI. ometi mingid ajuhälvikud esinevad oma kupeldamise ja prostitutsiooni luuludega........tõesti on lugemisega raskusi nagu näha.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:21
sa capi võid siin väita mis tahad, aga prost sa oled ja ole kena suurenda oma kummitisse veel rohkem. siis ehk lähed paremini peale.kuuluta end rohkem voodi.ee
˅ näita rohkem ˅