vaata ärakeeranud mõtteviisiga impotent slave....
esiteks, ma ei saa pensioni, seega penskari aunimetust pole veel välja teeninud .p
teiseks, on olnud piisavalt õnne elu jooksul kohata mehi, kellega see win-win seks täiesti toimib....näiteks 7 aastase kuuma kooselu jooksul......jah, sinust poole noorema ja tunduvalt ilusama mehega, slave
toiduvalmistamise kulusid ju keegi ei arvesta, kui kokata pereliikmele või lihtsalt kallile, erilisele inimesele.
sama kehtib seksuaalse naudingu kohta.
kui slave pole ühelegi naisele eriliseks/kalliks suutnud saada, kas peaks siis naistes vigu otsima ja neid halvustama? või tuleks tal siiski enesekriitiliselt korraks peeglisse vaadata?
minu jaoks pole midagi kaduma läinud ja kalli mehega koos veedetud aega endiselt rahasse ümber ei arvesta. isegi kui ta kalleid kingitusi teeb.
ei propageeri midagi. aga ei saa ka aru, miks peaks tingimata maha tegema restoranitoidu nautijaid või erootikateenuse tarbijaid?
igaüks tarbib seda, mille järele isu....miks see peaks suvalisi näljaseid kiibitsejaid üldse tagajalgadele ajama? .p
sapiseks muutuvad ilmselt teenindajad, kes valimatult kõiki vastu võtavad.
mina siiski valin väga hoolikalt- nagu sa juba tead, slave
ning meeldivate seksapiilsete galantsete meestega kohtumised lisavad elule ainult magusust
laimajate kurvastuseks: reaalsed kohtujad siiski teavad, et hügieen on kohtumiste juures elementaarne ning alkohol välistatud. Å¡ampust ei paku hommikustele ega õhtustele klientidele ning ise ka ei tarbi. erootika ja alkohol ei sobi kokku, võiks juba aru saada sellest mõni vagamammi
lõbu ja mõnu on ilma ebatervislike aineteta palju intensiivsem.