Foorum
2010-09-23 08:28
ohh sa mu meie ,, Desire.mõistan .
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 08:38
Soperdis või mitte, kuid kirjasaladuse õigus on igaühel - seega kui avaldategi kellegi teksti, siis tehke seda ilma saatja kasutajanimeta.
Naljakas teks või pärl postkastis ei kaota oma väärtust, kui sellel puudub kirjutaja nimi.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 08:41
OK- KINDLASTI-nicedude.. .
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 09:30
Oi,kuidas kõik tahaks saada meeldivaid kirju ja vigadeta veel Arvan,et paljus soperdavad meelega..ei usu mina,et kellegil õigekeelsusest,kirjaoskusest tänapäeval puudu jääb.Kujutame ette õhtust noortekampa,kes õllejoomise käigus arvuti avab ja suvalise naisele hakkab sogast panema.Vahel kasutab ka avatud postkasti teised kamba liikmed ja võib-olla kontoomanik ei teagi,mida sõbramees on välja saatnud.Tean isegi peresid,kus ühte postkasti saavad vaadata kõik pereliikmed.Paroolid paljudel teada ja keegi ei viitsi neid isegi muuta.Samuti mailiaadressid ühised.Hullem veel kui keegi alaarenguga või kibestunud inimene hakkab meelega kõike tegema.Nüüd hakkab jälle muidugi keegi mulle vastu vaidlema,et IP aadressilt saab isik kindlaks teha...Jah saab küll,mitte rohkem aga kui interneti lepingu tegija.Aga kui palju meil wifi levialasid ja avalike netipunkte,kus vahel isegi ei küsita dokumenti kui lähed arvutit kasutama.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 09:34
elmar: kui see kes võrgu ripakile jätab, paar korda krimkas aru käib andmas, küll siis ka tuvastamise peale paneb või üldse kinni. ID kaaridga tuvastamine maksab mingi 1000 eeki aastas vist.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 09:42
elmar59,,mina ka täitsa kursis sellistest,,kasutustest,;(((...
SUUR TÄNU, meelde tuletamast,,- selliseid hulle kahjuks leidub.. kahju,kohe ,,tahavad nagu ilgelt ära panna, aga ise tegelikult on niiiiiiii saamatud ..pthyyii.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 09:44
Ma tegin oma väikelinnas ise katset läpakaga ringi jalutades korrusmajade vahel ja peaaegu igast majast oli võimalik tasuta netiühendus saada...ja oleks võinud kellegi teise IP aadressi kasutada.
Ingilismaal on vist see karistatav kui keegi oma wifi levile piiranguparoole peale ei pane.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 09:47
kuulge jeahh. .kaitse end!! ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 09:48
Wifi võrgu tasuta (ehk registreerimata kasutajatele) jagamine on ka Elioni poolt näiteks keelatud. Teisi netipakkujaid pole kasutanud seega nende kohta ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 09:54
Ega seda peagi jagama.Inimene lihtsalt ostab omele wifi ruuteri ja teeb oma majas või korteris endale mitme arvuti vahel levi aga see tema vähestest teadmistest levib ju ka sajameetri või veelgi kaugemale.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 09:55
aammm.. .. a paluks nyyd teemasse tagasi eks !!))..ja ikkagi minupoolt tänud.. ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 10:37
To nicedude: Kordan sulle siis veelkord! Kuskohas näed sa minu poolt avaldatud kirjadel juures nende kasutajanimesid???
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 11:09
uskuge ,, kõik pakuvad omast vaatevinklit.. ,,ega muidu paljudel need mokad ka viltu ei oleks .. mindki ajavad väheke marru sellised kpt gbt ... aga õnneks ma mõistan,, et rumalus see paistab siiski välja.. ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 11:28
Mul on üks sub ja üks hea sõber mõlemad düsgraafikud. Ma ei põlga neid nende vea pärast. Kui selgitakse kohe ära milles asi, ei näe ma probleemi. Mis mind härib on need tahtlikud soperdajad ja viisakust mitte millekski pidavad indiviidid.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 11:31
JUST - DESIRE-kallis- .----TAHTLIK:..lollus!! häirib.. .
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 11:45
Inimestega suheldes vajatakse kolme omadust:usaldust, arukust, austust;saadakse ju teistelt seda, mida neile antakse.Nii, et selliatele kirjadele vastata samas vaimus või mis minu arust veel parem-üldse mitte vastata.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 12:51
To Desire777: ja kus sa nägid, et minu postitus käis sinu kohta? Ma ütlesin et "Olen täheldanud et osad kasutajad....."
Ei olnud ühtegi nime.
Sa lihtsalt hakkasid hoopis teist teemat ajama (et sa muudkui leiad mingeid soperdisi oma postkastis), mis ei olnud seotud minu argumendiga seaduste kohta.
Te muudkui räägite et TEIE ei taha leida seda ja toda oma postkastis ning et see ja see võiks enne selle tegemist seda teha ja muu blaa-blaa-blaa jutt. Ning siinsamas te näitate välja, et teid endeid reeglid (seadused) ei huvitagi, kui teised teiega pahasti käituvad.
Kui tahate et maailm muutuks, siis tehke omalt poolt kõik nii nagu peab ja kord ette näeb.
Kogu mu jutu iva on selles et mina vaid tuletasin meelde millised on meie seadused ning teie alustasite mulle vastuvaidlemist et miks see nii ei pea olema. Seadus on seadus ning mitte kellegi nägemused asjast siin ei loe kui te just ei kavatse seadusemuudatuse eelnõu pakkuda ja riigikogus läbi suruda.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 13:03
To nicedude: Teema algatasin mina.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 13:53
...seadused jäävad seaduseks..ei tule mitte keegi ega mitte kunagi neid soperdajaid korrale kutsuma.Õigem oleks tõesti neile vastata samaga või hoopis vastamata jätta.Mind on isegi nii blokitud,et korra oli keegi lihtsalt mu ankeeti vaadanud ilma,et ma oleks teda varem vaadanud..veelvähem talle kirjutanud
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 13:54
pole hullu igayks mõistab oma ..tnks: nicedude.. .
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 14:05
nicedude- asjalik ja argumenteeritud on sinu jutt ja vastused.Tore. Kuid paljudele see kohale jõuab....?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 07:16
Risto::5+ .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 17:09
Mind jahutab maha räpased inimesed ja intelikentsi puudus
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 18:49
elmar, äkki tundis see blokkija sind eelmise konto kaudu? Siin neid mitmetel kontodel eksisteerijaid palju või siis tehakse aja jooksul uus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 08:25
viirus see pidi ju ikka paljunema ,mis muutub paaniliseks haiguseks (mõndadel inimestel)...kellest ei tohi välja teha,sest see oleks MÕTETU enda hingeõhu raiskamine..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 22:10
Üks ajusünnitis siis ka minu postkastis:
"jh õige. mulle meeldib rohkem naisega kui mehega. aga ma ei taha ava panen mehega. ma tahan vahel kellega mehega. ma ei tutvu, see ma ei taha kellega sõber, asja teema seks korda."
Kes aru saab... tõlkigu mulle kah aru
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 22:13
tõlkigu mulle kah ära*
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 22:14
palun. ta räägib, et talle meeldib rohkem naise kui mehega, aga vahel meeldib tal seda ka mehega teha (seda siis, kui ta "ava" ei peaks tahtma). ei tutvu, kuna ei taha kellegi sõber olla. lihtsalt seks.
vist on nii?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 22:20
suhteliselt lihtne tekst ju
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 22:25
nicedude- tegemist on kahtlemata mitte eesti keelt emakeeleks pidava inimesega. Sinu puhul oleks viisakas kasutajale vastata ja anda oma arvamus, selgitus. Kindlasti ootab tema meelsamini sinult vastust vene keeles.
Seda ei saa kohe pidada mingiks ajusünnitiseks.?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 23:31
risto ma võin ka järgneva kirjavahetuse välja tuua siis saad aru et asi ei ole keeleoskuses.

Mina:
"Kas sa oled venelane?
Ma ei saa su tekstist mitte midagi aru"

Tema:
"ei, olen eestilane. sory, sa ei tea, kes olentutvumine eestis kas sa ei taha mind? kus sa elad?"

Mina:
"ei ma ei soovi sinuga tutvuda"

Tema:
"ok! ma elan rakveres. kus sa elad? me teeme suhe"

Mina:
"me juba vestlesime ja ma ütlesin et ma ei saa sinu kirjutistest mitte kui midagi aru. Sa ei tunnista kah et oled venelane seega pole meil millestki rääkida, kuna ma ei saa sust aru.
Jesli ty russkij to luchshe pishi na rsskom !"

Tema:
"siis, oK!tutvumine eestis loomikul, sa ei tea, kes olentutvumine eestis mis teha. pole vigatutvumine eestis ole tubli"

Ma sisuliselt sain nagu aru et inimene püüab tutvuda kuid kui ma temast aru ei saa......
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 23:40
Huuh. Tõesti jõle segane tekst tema poolt. Samas olid viisakas ja pakkusid suhtlust ta emakeeles. Algul ju arvad, et on ehk vene rahvusest. Aga peale seda kõike sama jura edasi panna Muide ka ma ise olen tuvastanud siit ihast paar vaimse puudega isikut. Pole küll 100% kindel aga pakun, et tema puhul on asi pigem selles.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 00:43
nicedude-selge. see vastus mind rahuldab.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 08:52
ma nii tahaks ..öelda,,et liigne seksinälg ,on jätnud mõndadesse oma jälje..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 15:56
See paneb nii kirjutama? Ohh õudust, kui see nii peaks olema.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 16:15
Desire,,tahad ka laksu we (nu nii sõbrapoolest ,,Sobiks !!??!!)) ..
. KhhMm .. kirjuta ka paar väga mööda teksti ja tõlgi endale...meeldivalt...labane kohati. .huvitav kas kirjaoskamatud said aru ,kuidas tuleb õppida kirjutama ,,kahju neist,, kuigi stop,, ei materda ma mitte kedagi !!! ,
,.on ka inimesi,kes õpivad kirjutama .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 19:29
Laksu? Ma ei saa nüüd täpselt aru kas pakud narkotsi (et ka nii segane soperdis valmis vorpida) või üks kena kolakas vastu pead ( et kuppel segi läheks)?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 22:33
hurraa Desire.).ole meelitatud lihtsalt ..,,vaata igapäev ju ei kiideta,,nii karmilt,,et viimasegi mõistuse viiks.. ,,yhesõnaga lepime kokku, kui vastata ei taha , siis sa ka ei vasta . ,diil ..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 07:50
OMG
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 07:52
Desire, te olete teineteiseest mööda rääkinud, mulle tundub. parem on sellest mitte välja teha
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 08:06
nicedude-tegemist on kurdi inimesega
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 08:43
eevake- see võib tõesti nii olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 09:01
kurdi inimesega? kust te teate? no sellisel juhul olen ka mina siin enne nende nn kurtidega suhelnud. mis siis, et need vastused meenutavad mulle pigem mingit googli slängi (inglise k - eesti k) kui midagi muud. ja vahel on mul ka niisama selline tunne olnud, et mind ei taheta või suudeta "kuulda". ehk ongi kurdid (vabandused, kui tegemist ongi olnud kurtidega)
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 09:16
Juuksur,kullake,mina olen kurtidega siin suhelnud ja tean nende kirjaviisi ja ka saanud samalaadse kirja alguses nagu nicedude,neid on siin mitmeid
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 09:37
eevake - ma ei vaidlegi sellele vastu, et siin neid ei võiks olla.- ka mul on nendega natuke tegemist olnud. mind huvitas see, et kuidas sa selles nii kindel oled, et tegemist on kurdiga ja mitte millegi muuga või kellegi teisega. sa teed vahet? lihtsalt huvitas.
see teade, mida nicedude siin näitas, oli suhteliselt sarnane (stiililine sarnasus st) sellele teatele, mis mulle saadeti, ja nagu mina aru sain, siis ei saatnud mulle seda mitte kurt inimene (kindel muidugi ma ei ole), vaid mul oli tunne, et tegemist oligi googli programmiga. st see inimene tundis inglise keelt paremini kui eesti keelt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 09:42
sa mu meie ,,kui targad systeemid) ,,muideks sa Juuksur LAVEERID,, VÄGA HÄSTi ;HETKEL!!.. .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 09:44
et mitte siin Sinuga tühjalt vaielda,parandan ennast,"tegemist võis olla kurdi inimesega",omaette kindlust andis tõik,et tegu oli Rakvere inimesega
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 09:46
tea,ma hoian sul silma peal (heasmõttes) ... Juuksur,, äänäpi nyyd seal ..komme - ,,tule saada meile parem miskit väga imelikku end postist.. (iha postkastist) teemaga seonduvat !! uhhhhhhh,, imelik tunne tekkis ,,nagu oleks puust ja punaselt ,ette teinud .. ,,karm,, ,,..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 09:54
minuga ei peagi vaidlema ju. mind tegelikult ka huvitas see, et kas sa teed vahet nendel siin. st siin internetis.
mulle tundus, et siin on tegemist ka millegi muuga peale kurtusega (kui natuke uurida neid vastuseid, mis nicedude saanud on)
eevake, miks sa minuga vaielda siis ei taha? tundus, et sa olid selleks valmis
no kui ei taha selgitada, mis siis ikka. mul ei ole kurdidega probleeme ja ei mulle ei ole olnud probleemiks ka see, kui neid siin on.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 09:59
Whayme - ma saan sulle selle roheliseks ka teha, kui tahad. ma ei aja siin sinuga mingeid asju. tegele enda või nende asjadega, mida sa tead
˅ näita rohkem ˅