Foorum
2010-09-21 13:26
mis nüüd minul rääkida on. sina räägid endast ju, mina ei peagi seda tegema. mina teen sellest järeldusi, mis mul muud teha ongi.
tegelikult ma ei tea, kuidas tema teemaks tuli. sa ju hakkasid temast rääkima, mitte mina ma rääkisin siin kellegi teisega
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 13:27
Apelsin ... sa ei ole ainuke ... paljudele naistele selline pakkumine postis ... aga miks te vastu ei võta ... hea soodne tasu sekundite eest
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 13:41
Juuksur kallis; aga ,kes esimesena kommis..,mehhh !!??! ..ja nii ta ka mulle silma jäi..kui. ei-- sa .. saa !!!!)... ei ei ei --ei saa neid sõnu minult .punnita kuidas suudad. ropendama ma tõesti ei hakkaks (pole kompetensis) . pole vaja minu ees nihh usinasti kyhveldada eks ,, , rahune , tegelik kannataja olen ju mina ,, eks ??,sest tean kellest jutt käib ,,ja ,, aihh mm,, nu sorry ,,et hoolin. sorrrryyy,,.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 13:42
Juuksur ja whay viimased 1,5 lehte kaalusid teineteist ... Ja kaalu neil selles kaaluta olemises ei olnudki ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 13:45
tead, Whayme. grow up. sa oled mingis fantaasias
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 13:46
mis kuradi kaalumine? mitte keegi ei ole kedagi siin kaalunud. tegemist on mingi lühiühendusega. nüüd W lahendagu see, kui tahab
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 13:53
juuksur,kes nyyd vanem on .. .
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 17:54
Iha "kullafondiks" Whay ja Juuksuri ettevõetud kaalumine
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 17:55
jess, boss!!! ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 18:02
See oleks päris mõnus kui sa Whay nii hommikul kohviga tuled ... siis muidugi võid ka veidi familiaarsem olla
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 18:04
ok ok,, riivatu
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 09:12
Minumeelest sellise kirjavahetuse avalikustamine näitab absoluutselt eetika puudust. Siiralt loodan, et need kirjad jäävad teile viimasteks. Kui ma kellegile kirjutan, siis ei eelda küll, et oma kirju foorumis peaks nägema. Ehk panete ankeeti, et kirjavahetus kirjutaja nimega saab avalikustatud foorumis.
Sellist avalikustamist ennegi olnud ja kõige totram, kui ankeedis, et otsin sponsorit nii ja nii palju eeku tunnis ja siis foorumis kurdetakse, et näe kuidas see kirjutas ja küsis keppi, oi kuidas nüüd ma solvunud olen.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 09:22
Teise inimese kirju ei tohi jah avalikustada, see on seadusega keelatud või siis tuleb luba küsida.
Muidugi, ma arvan, et pildita kasutajate korral pole hullu, pole ju teada, kes kirjutas, aga ikkagi, eks ta on eetika
küsimus jah. Kuigi, mida imet erilist siin ikka keegi kirjutab, kirjad on üpris sarnased, kui abileuettepanekud välja
jätta.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 09:26
Nõustun Aix64 arvamusega.Privakirjad hakaksid kaotama igasuguse mõtte,kui neid foorumis kõik lugeda saaksid.Ka eksperimente,kellegile tegemiseks ei tohiks avalikustada.Naljakas jah,kui tahan kellegiga tutvust luua,saan seda juba hommikul foorumist lugeda
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 09:27
minu hinnang sellele on sama, mis Aix´il. ma ei ole ka sellisest avalikustamisest aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 09:40
elmar - 5+. seda ma olengi siin rääkinud, et seda ei tehta. kui tehakse, on endal midagi puudulikku
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 09:58
ps. Ka sellest on tükkaega tagasi räägitud. Mul on isegi paar blokkimist veel alles sellest ajast.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:08
Kus on kirjas kelle kirjad need on??? Kui julged sellist soga kirjutada siis peaksid olema ka valmis selleks, et sinu saast avalikult üles riputatakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:12
"soga" on väga suhteline mõiste tegelikult. kui võtta kellegi kirjade suhtes vastu selline otsus, siis peab olema valmis ka selleks, et
ühel ilusal päeval leitakse enda kirjad eest teiste "soga" alt. ma ei ütleks, et see oleks eriti meeldiv perspektiiv
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:15
Jahh, miks mitte. Kui keegi arvab, et mu kirjad on totaalne soga siis ma ei keelaks neid üles riputada. Kui julgen kirjavigu täis soga kirjutada siis võtan vastutuse ka, et see avalikustatakse. Ja kordan. Kus on kirjas kelle kirjutatud need kirjad on mis siin välja tõin?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:16
Alati leidub mass suhtlejate hulgas pahatahtlikke kasutajaid,kes meelega provatseerivad kedagi ja hiljem avalikult koht neile kätte näidata.Mul endal pole küll sellest sooja ega külma aga mõnele võib sellega küll ebameeldivusi teha..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:17
ma ei tea, kas keegi üldse rääkis siin sinu näidetest. ma kaldun arvama, et jutt oli üldse kirjade avalikustamisest. mina rääkisin ka üldisemalt
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:21
Kas see mitte ei distsiplineeri? Kui on ikka oht, et su vigane soperdis üles riputatakse siis ehk enne mõtled ka mida kirjutad? Kuigi neil vist on sellest seni ükstaskõik kuni ei avalikustata ka nende nimesid.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:28
distsiplineerid? keda? ja milleks? sa taha panna neid grammatikat tundma või mida tegema? kas nad hakkavad peale seda paremaid kirju kirjutama? ma pakun, et need nimesed (kui nad peaksid enda teadet siin nägema) ei julgegi enam kellelegi midagi kirjutada.
hirmust. mine tea, mida jälle nendest näitama hakatakse. anonüümsus peaks ka olema. me ei ole pedagoogid
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:29
Kes ütleb kui palju kasutajatest üldse foorumit loeb?Kirjutajaid siin vist oma paarkümmend.
Mina blokiks kõik soperdajad ära kui mulle seda keegi teeks.Lõpude lõpuks saab ju ennas ka blokkida kui närv enam vastu ei pea
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:39
foorumi lugejaskond on kasutajate poolt üpris aktiivne. leidub ka selliseid kes näpuga lausa järge peavad kirjutajate suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:41
kindlasti jälgitakse ja jätavad selle endale meelde. ja nendelt nägijatelst ei ole enam lootust mingeid kirju saada. mis sellest, et nad isegi võib-olla tahtsid seda teha
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:42
Ma võtan enda mätta otsast. Mul oleks küll piinlik teisi edasi tüüdata kui ma ilmselgelt suhtun kõigisse hoolimatult (sellega et kirjutan kirjavigadest kubisevaid segaseid kirju). Ja see oleks küll tore kui sellised soperdajad enam ei julgeks kirjutada. Kellele seda soga vaja peaks minema? Te viitsite seda lugeda? Kuigi olen enam kui kindel, et nad on süüdimatud ja soperdavad rahumeeli edasi. Loomulikult on võimalus sellised tüütud soperdajad ära blokkida. Ja kui ikka mõni hull liiga pealetükkivaks muutub siis olen ka seda võimalust kasutanud. Samas sellist jura oma postkastist saada on ikka väga tüütu. Nagu üks naisterahvas kunagi mulle ütles tõuseb selliste soperdiste arv just nädalavahetusel ja mida hilisem kellaaeg seda hullemat soga tulema hakkab. Ma ei tea mitu kirja teie päevas saate. Kui aga minu ca 15 kirjast osutub ainult ca 5 korralikult kirjutatuks siis on siin ikka midagi väga valesti. Mul on lihtsalt kurb, et meil on liiga palju selliseid kes ei tea õigekirja ja kuidas ennast arusaadavalt ja viisakalt väljendada. Sellest ka see minu algatatud teema.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:45
arusaadav, aga see näitlik õppetund ei õpeta neile vist eriti midagi. või kui õpetab, siis ettevaatlikkust. nagu laks tagumikule, ainult selgitus puudub, miks ta laksu sai. kui kellelgi oleks siin soovi õppida, siis nad ka teeksid seda või oleks juba teinud. nii et minu meelest ei ole sellel näitusel siin väga mõtet. lihtsalt meelelahutus ja nagu ikka kellegi teise arvelt
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:49
Mul oleks väga hea meel kui see "laks nende tagumikule" ka midagi aitaks ja nad vähemalt mulle sellist soga enam ei kirjutaks. Miks nad "laksu" said on siin väga kenasti ära põhjendatud.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:55
Vaatasin, et osad kasutajad kopeerivad siin kirju otse oma postkastist koos saatja kasutajanimega.
Tuletaks meelde EV Põhiseaduse:
II peatükk; PÕHIÕIGUSED, VABADUSED JA KOHUSTUSED

§ 43. Igaühel on õigus tema poolt või temale posti, telegraafi, telefoni või muul üldkasutataval teel edastatavate sõnumite saladusele. Erandeid võib kohtu loal teha kuriteo tõkestamiseks või kriminaalmenetluses tõe väljaselgitamiseks seadusega sätestatud juhtudel ja korras.

Ning seejärel ka EV Karistusseadustikku:
2. jagu
Põhivabaduste rikkumised

§ 156. Sõnumisaladuse rikkumine
(1) Kirjavahetuse ja sidevahendi abil edastatud sõnumi saladuse rikkumise eest - karistatakse rahalise karistusega.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 11:00
nicedude- õige ta on. Kuid paljudele see kohale ei jõua kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 11:06
nicedude, see on läbitud teema ammuaega tagasi juba. Paar isikut blokivad sind selle eest ja asi läheb aga edasi.
Sellised kes kirju nii kopivad, et kasutajanimed näha on, tuleb hoiatustesse panna.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 12:51
Üksasi on sõnumisaladuse rikkume,teine asi kui sogast pannakse,see küll karistusseadustikku ei mahu
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 13:03
Miks mitte "eriti vingeid" üllitisi kaasihalejatega jagada? Keegi ju ei avalikusta siin ilusaid pöördumisi teistele lugemiseks!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 16:06
millised need ilusad nüüd on?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 17:28
apelsin: Teksti võite ju avaldada kuid sõnumisaladus tähendab seda et koos sõnumiga ei tohi avaldada selle postitaja nime.
Elmar59: Ja karistusseadustiku silmis ei loe kas sisuks on seosetu jutt või riigisaladus. Sõnumi saatja silmis võis tema tekst olla vägagi seoses tema mõtetega või kirjasaaja ankeedilt nähtud infoga.

Oleks eestis sama korrektne seadusandlus nagu USA-s, siis siin foorumis nii väga ei lõõbitaks seaduste üle. Sest igaüks teaks, et tema õiguste rikkumisega saaks raha teenida ning neid rikkujaid seeläbi reaalselt karistada.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 17:34
Ei taha ilkuda aga ka natukene õigustteadust tudeerinuna julgen väita, et sellisel kujul teksti avaldamine nagu seda ihas tehakse kindlasti mingit krim vastutust kaasa ei too. Lihtsaks põhjuseks on see, et aksala, desiree777, elmar59, ksskss jne jne ei ole kellegi seaduspärased nimed ning neid Rahvastikuregistrist ei leia Tegemist on anonüümsete kasutajanimedega, kus puuduvad delikaatsed isikuandmed! Eetiliselt jah pole ilus neid avaldada aga see jäägu asjaosaliste endi südametunnistusele
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 17:44
Jahh USA-s elanuna tean sealset elu. Paraku aga ei ole ma siin välja toonud mitte ühtegi kasutajanime, muudest isikuandmetest rääkimata. Koos kasutajanimedega avalikustamist...nooh.. ma ka ei pea eetiliseks. Samas kui sa ikka ropendad ja ähvardad (mind näiteks on lubatud radika külge siduda ja per**e ke**ida ) siis sellised ropendajad ja ähvardajad võiks tõesti koos kasutajanimedega kuskil siin välja tuua. Ehk paneb mõtlema? Kuigi mõnele on ka see nagu hane selga vesi. Kui lähebki elu seepärast kibedaks (teised ka hakkavad teda vältima teades milline ropendaja ja ähvardaja ta on) siis teevad lihtsalt uue konto ja asi läheb samamoodi edasi. Mulle kohati tundub, et mõni eriti kibestunud vennike (ju on mitmelt naiselt äraütlevad vastused saanud) tuleb elab meelega oma maailmavalu esimese ettejuhtuva peal välja. Või äkki saab mõni sellest suisa omamoodi rahulduse? Ja no tõesti. Kes teeb kindlaks kes on mingi kasutajanime taga? Ma saaks aru kui avaldaks siin ees -ja perekonnanimega koos privaatkirjavahetuse.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 17:48
Huvitav oleks teada,kas meil kedagi lihtsa möla eest trahvitud ka on?Meil niigi trahvivõlglasi,kes kunagi midagi ei maksa,mõtlen siin avalikukorra rikkujaid,ebakaines autojuhte,muid võlglasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 17:51
Möla eest, vaevalt
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 17:53
nicedude ja aksala: RS avaldamise eest läheb vangi ära niikui naksti. Olgu siis anonüümne või misiganes kasutajanimi.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 17:56
Parma meil ei lähe vangi kurjadegijadki, sest vangis lihtsalt ei jätku kohti. Saad tingimisi heal juhul ainult.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 17:56
parma RS nagu riigisaladus?? Kui nii, siis vaevalt see riigisaladus on, et mõni kasutaja on debiil või ropu suuvärgiga
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 17:58
Kas keegi omab siin riigisaladusi või...kas riistamõõtmed on riigisaladus asi läheb ikka päris käest ära...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 17:59
aksala: ei siis alles lähed kinni kui sellest RS'ist pikalt laialt räägid. Sa peaks seda teadma.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 18:54
Desiree ... ma ei mõika ka, et miks avaldasid need. Enamus seotud ju ka sinu tegevusega? Ja need, kes ajasid segamini, neile oleksid saanud ju selgitada, et mis on Femdom. Nad kasutasid roppu suud? roppe näppe siis Olen ennemgi maininud, et p**s, t**a, v**t, p**se, m**n jne on murretes, veel möödunud sajandi alguses, kasutusel olnud kui praegu noku tussu, pepu ...

Ja kas ilma nimeta kirjade avaldamine ikkagi distsiplineerib? Arvan, et mitte. Aga samas koos kasutajanimega ei ole ju õige avaldada. Seega kaob igasuguse avaldamise mõttekus ära.

Aga üks mõtteke siiski. IHA HÄBIPOST! Administraaatorid panevad vastava isiku lihtsalt avalikult üles, kes on näiteks kolmelt erinevalt teiselt kasutajalt kaebuse saanud ja need oleksid ka õiglased. Ja, teeb uue kasutaja ... noh jälle häbipostis .. peaks ju inimesel siiber ka saama sigadustest lõpuks
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 18:57
Kes kohtunikuks hakkab? Timukat on ka vaja. ja Desire tõmbame esimesena rattale ja anname piitsa. Harjutamise mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 01:59
ma umbes sama ka silmas pidasin mis riivatu. Kui asja positiivselt vaadata, siis teb se potensiaalsed kirjutajad ettevaatlikuks oma kirjutiste suhtes isikutele kes seda avaldada võivad. Soperdis on defineerimatu mõisteja iialgi ei tea mida keegi soperdisels peab ja seda avalikustab. Ma ise suhtuks ettevaatlikusega, sest täna esimene kiri, peale kuu aega suhtlust äkki solvutakse ja avaldatakse kogu kirjavahetus lisaks nimedeka ja kui kohtutud, siis ka kohtumiste üksikasjadega.
Muide vanemad olijad peaksid selliseid intsidente mäletama, kus kasutaja A ja kasutaja B vahel toimus tervet foorumit vallutanud sõda kus ei jäänud varjatuks ei päris nimed töökohad, aadressid ja telefoni numbrid. Tuttavatest ja üksikasjadest rääkimatta
˅ näita rohkem ˅
2010-09-23 07:44
Kordan siis veelkord. Asi ju polegi üldse nendes soovides. Asi on kuidas üldse siin ihas kirjutatakse (minu poole pöördutakse). Soovid soovideks aga miks sa ei austa seda inimest niipalju, et vaevuks kirjutama korrektselt. Sulle riivatu meeldib saada kirjavigadest kubisevat kirja? Ja tõesti tore oleks kui need soperdajad mulle enam ei kirjutaks. Mina sellist soga oma postkastist saada ei taha. Ehk hakkab mõni mõtlema mida ta üldse valesti teeb. Kindlasti pole mina ainus, kes oma postkastist sellist soga leiab. Ja ma olen päris kindel, et kui oleks valida korralikult ja viisakalt kirjutatud kirja vahel või sellise soga vahel siis valivad kõik esimese variandi.
˅ näita rohkem ˅