mõnus keha kas sa mind piitsutada ei tahaks.....
tahan et sa võgistad mind teiste naiste ees
mulle megalt mega meeldib see lakkumise teema ja piitsa ka saada
tean mis tähendab femdom! olen sellega igati kursis ma olen seda kogend igati! aga kusjuures
mõned teemad sealt on väga erutavad ja mõned mitte
kas Femdom on tere tulnud? no ma ei pea silmas seal kõike
mul ka see nn. piitsutada saada tahtsin seda küsida ka veel kas kultset värki ka teed
imeks su märga kiisut,,,mmm su kliitorit rammiks keelega ja laseks ennast sul trapiga keppid
a,,,,olen kiimas naine
sa voiksid mind kinni siduda ja jalutada nagu koera ja vitsa mulle anda ja pähe mulle sittud
a
tahaksi proovida domiina kätt, kas selleks soiksin
mind huvitavad ka siu huvid??
Lõpuni mitte ühega rahul ei olnud...
See, kes raha järgi oli, oli kõige hullem variant... oleme paljudest asjadest kokku leppinud ja kohe kui pani mind raudu hakkas minu piirid ületada... lõppes sellega, et peale järjekordsed piiri ületamist mina lõhusin käerauad ja tema jooksis ära kõrval tuppa...
Esimene kohtumine leheküljest hakkas sellest, et hakkasin õpetama naist siduda... et kõik oleks naturaalne, näitasin seda tem
a peal... varsti ta sai absoluutselt abituks ja... tema toopäev ei saanudki Käskijanna rolli proovida..
kas sa ei tah anissama enda oskusid näidata anoori poisile kelle on suur isu seda kõike proovida, aga võimalust ei ole
No ma soovin olla sinu alandlik orjapoiss Tahaks, et Sa teeksid minuga igasuguseid huvitavaid asju
lihtsalt tahaks kuld sind teha kõike mida palud
kas sul mu atriputika olemas.kas sul on sopru kes tahax pealt vaadata kuida ma rooman su ees.akki anna sulle oma msni?
leks huvi just selle domina vastu ja sellega tegeleda ,sest paistab et sind huvitab see ka
alandad mind ja lõpuks kused mu peale...
Ma tahaks et sa mind hullumoodi piinaks )
Tahan,et sa karistaks mind selle eest,et olen nii paljusid naisi nikkunud.
tahaks nii,et sa mulle dildoga pepusse paneks...
ma olen nahksepa poeg algul annad mulle piitsa... ja mina vastutasuks nikun sind võimsalt
nu arvan et see straponi värk sobiks mulle olen ammu sellele mõelnud ja tahaks lihtsalt pro
ovida )) ma täitsa normaalne kena noormees v6in sulle msnis t6estada ja ei usu et see väga
perverssne huvi mul
ma oskan lugeda inimese mõtid aga vahel loen nii valseti mõtid et jube
tahaksi tinda naisi karmi kätt ja proovida seda et mu peale pissitaks-kui keelekas samala ajal võimalik oleks oleks hea.pole selliseid kogemusi ja tahaks neid omandada.
Need siis mõned näited mis kirju ma oma postkastist leidnud olen.