Foorum
2010-09-19 21:59
mikhan- nõrk mees joob end täis ja tormab kõrtsi kaklema.
Kes tahaks olla nõrk?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:00
justjust!...ja vurvhiks end üles ning kutsuks su varblasesse kohvile, siis laseks tuulekesel kergelt seelikut kergitada ja...ok!...ei, ma ei tahaks ikka nii mortaalset lõppu, ma tuleks ikka pükstega
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:02
aga, parma, ma vabandasin ka, et selliselt teema metsa keerasin, vast ka mitte õelade mõtetega, pigem vastupidi
ja, uudishimu on endiselt suur, et kes ikka ja midaette võtaks, vabandust, et endal mul nii ebaseksikad asjad plaanis on...
kuid, kui need lambid parandatud saaka - ehh, jumal teab, mis siis oleks.d
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:05
wrong, risto, need lõbud pole nõrkadele, sellest lõbust saavad osa ainult tõelised tugevad isased. nõrgad on välja mõelnud selle blaablaablaa vägivald on nõrkuse tunnus jne
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:05
Lili aga sa parem mõtle, et miks keegi ei taha tulla neid lampe vaatamagi? Alusta sellest.
Ja räägi ka mida sina mehena veel teeksid kui lambid parandatud ja korter remonditud
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:07
Lili,aga varblasest saame ju edasi minna minu teadmistejanu rahuldama
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:09
mikhan. Nõrk võib ka kõrtsi minna ja juua aga saab rohkem peksa lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:11

peksta ma ei viitsi, seega kõrts jääb ära..., kardan, et keegi lampe vaatama ei tule sestet...ma lihtsalt ei ütle kunagi, kus ma elan
nii...jfjm-ile näitamise jätaks päevaplaani küll...peab veel mõtlema, ma nüüd nats loen teie jutte ja kogun ideid
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:12
no just, peksa saada pole mingi lõbu, sellepärast see kaklemine polegi nõrkade lõbu
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:15
mikhan: miks sa arvad, et peksa pole lõbus saada? Desire kliendid näiteks on kohe karjas uksetaga ootamas kunas laksu saab!

Lili see lambi teema on sinu probleem. Aga nagu aru saan siis sa oleks uhke, et sul nüüd till on.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:16
Vai, vai näe kui targaks siin veel võib vanuigi saada. Vanasti öeldi ikka et kätega räägivad ned kellel mõistust napib. Täna päeval vist jah asi ikka tõesti arenenud ja puha.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:21
usud sa , parma, et ma iial ei tahaks mees olla..ei tilliga ega ilma...selge see, et probleem on lihtsalt oma lohakuse tõttu lahendamata, tuli näitena meelde lihtsalt, et siiski on asju, mis vaid meeste rida tundub olevat
ja, kui ma üheks päevaks mees saaks olema, siis, kindlasti mitte uhke mees...selle peale küll ei viitsi päeva kulutada
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:22
nojah, kui nüüd selle kandi pealt vaadata, siis jah on neilgi kõrtsu asja
Vanasti räägiti igasugu lollusi, aike, milleks raisata mõistust pikale plärale, kui probleem on vägivalla abil lihtsalt ja kiiresti lahendatav
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:23
Lili, nii et kui mees oleks, siis teeks praktilisi asju? Ehk siis loodad, et saad ka mehe oskused ja mõistuse? Kas nüüd siit saame mott öelda, et mehed on oskuslikumad?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:28
ei, nii küll ei saa öelda - naised, muuseas, kirjutavad palju paremaid krimkasid, ära proovigi väita, et selleks pole mõistust tarvis
aga, ju ma ikka ei oska mehe moodi mõelda, ma jah, ma paneks kohe selleks päevaks kuulutuse ja parandaks siis kohe kõikide IHA naiste ripakil asjad kodudes ära
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:29
Lili. Kas ka suguelu asjad parandaks ära?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:33
ma vaidlen vastu, ehkki naised kirjutavad tõesti ka väga häid krimkasi, Patricia Cornwall näiteks. aga Boriss Akunin on mees, ja sellele pole teil midagi vastu panna.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:33
kui ikka , lisaks põlemasaanud lambile, ka muud elektrit tekib - no, milles siis küsimus, kirge minult meheksolemine ehk ikka ei võta
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:37
Lili, et siis ikka seksiks kisuks ikka ära. Aga miks just naiste juurde läheks parandama?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:46
huvitav, parma, kas olen siis jätnud mulje, et ma olen mingi, absoluutselt aseksuaalne koll või!
ja, kui ma oleksin, mees, kasvõi päevaks...hmm...jumal seda teab jah, misk ma automatselt arvan, et siis naisi kohe hakkan eelistama!?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:49
Lili loe omaenda postitusi natukeaega tagasi. Kohe hakkasid asju parandama. Seksi teema oli kuskil kaugel tagapool.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:54
ma ei arva iial, et seksiteema üleüldse päevakorrale saab kerkida näiteks kohvikus jalga kõlgutades...nojah, seda võib siis kas kiiksuks või kasvõi fetishiks nimetada, aga...minu jaos on maailma seksikaim mingit tööd tegev ja seda hästi teha oskav mees - nii lihtne see ongi:
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:55
kas näiteks seemendaja
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:57
lili: No vot hakkame kuhugi jõudma juba.
Aga. Üks pisike aga. Miks on sul veel siis lambid parandamata? Kas läheb enne seksiks kui lambid korda saavad või on see meeste meelitamiseks? Või sa oled aseksuaalne ja kardad meest kutsuda, et äkki läheb seksiks?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 22:59
no, kui ta seal, muskel kenasti mänglemas, omi totsikuid sätib ja pulli, justkui mõnd kodujänest siia- sinna veab - miks mitte!...mees missugune ju!
mikhan...vana tõde ju - ega amet meest ei riku!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:02
Lili. Seega läheb seksiks enne töö tulemuse teada saamist. Sellest siis räägigi aga mitte mehest, kes oksab oma tööd hästi teha jne.
Töömehe välimus on siis oluline hoopis!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:05
lili, see vidin tuleb sul uus osta, ja see led mis vilgub on võibolla ka läbi
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:09
mikhan sa ka ikka. Räägi Lilie parem kuidas ja kui keeruline see kõik on ja kuidas sa pead ikka musklit pingutama igati ja kindlasti peab seda palja ülakehaga tegema
Sina aga jahud, et pirn on läbi ja osta uus.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:12
Lili aga kui sul till oleks kas sa siis ka nteistele naistele nii teekdi, et käiks välimust näitamas ja loodad selleabil seksi saada? Või töötasuks nõuad seda?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:12
tegelikult, mul käis elektrik ja susserdas siin hulka asju ära, kaasaarvatud seesama vidin, mis arvatavasti oli korras, vaid lamp oleks tulnud ära vahetada
uus vidin, mille vastu too sosselektrik siis vana vahetas,, on nüüd nähtavasti ise vigane
aga, nüüd roniks uuesti sinna kupli alla - vaat, siin ongi see mehe ja naise täienisti erinev mõtteviis - mees on valmis 2 nädalat targutama teemal, et kas siis läheb seksiks või mitte, naine kooks selle ajaga 6 kampsunit valmis ja arvatavasti jõuaks nii mõnigi kord seksigi teha
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:15
Lili: mis seal targutada oleks?
Asi on,ihtsamast litsam.
Kas seksime või ei seksi?

Mitu kampsunit valmis said selle ajaga?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:16
10 purki seeni on marineeritud
Midsomer`i mõrvar ka kohe selgunud, saabki omad led-id kustutada ja...tuttu!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:17
ok see oli sisse juhatus, sellega ma tahtsin öelda et seda tuleb teha, unless, kutsud mind, tood tabureti, ma astun selle peale, pingutades reielihast, mis võtab sind jalust nõrgaks, siis võtan selle vidina sealt alla, veresooned paisuvad mängleval biitsepsil, ma avan selle ja vaatan läbitungiva pilguga mõistatuslikku hi tec mikroskeemi millest lhtsurelik midagi aru ei saaks, siis pean alla astuma taburetilt, mu kube läheneb su näole et sa juba oiatad ja kõhulihased värelevad su keeleulatuses, siis teen ma midagi millest sa midagi aru ei saa, käsitsedes hämmastava osavusega jootekolbi, sa oled juba ihast hullumas kui ma asjanduse jälle sisse lülitan ja imeline valgus valgustab....
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:19
Liliga on siis jokk. Ei saanudki teada, mis ta mehena rohkem teeks. Ega see kupliteema hästi ei mõju.
Niipalju saain siis aru, et mehena teeks praktilisi asju eelkõige ja pärast seksiks ka. Natuke oleks ta uhke ka tilliüle (jfjm'mile näitakas seda vähemalt) Kuplialusest ei saanduki teada.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:20
muuseas, ma oleks üsnagi meelitatud, kui keegi viitsiks minuga seksimise nimel korraldada NIIISUGUSE etenduse pirnuvahetuse jaoks!
kindlalt läheks seksiks, kindlapeale, vaata ette, mikhan!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:24
mikhan. Tore et ma sain kasuks olla jälle. Jätka samas vaimus. Võta kaasa veel mingi skeem ja kindlasti suurendusklaasiga okulaarid.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:25
ma nüüd värisen juba, et sul seksi on lihtne lubada, aga kas ma sellest vidinast jagu ka saan
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:26

ma annaks oma 2 pooltervet led-lampi niisama ära, kui keegi siin foorumis latrajatest julgeks reaalselt ka midagi ette võtta
seega,, tuleb ikka lehekuulutused lahti lüüa, et ikka elektriku asjus ja...kahjuks ikka jälle naisena.D
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:28
A sa proovi mehena!!
IHA kontkestis võidab mees iga kell.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:33
oda, mikhan, mida sa nüüd selle "vidina" alla mõtlesidki???...Lilit ve?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:44
hmm..et kui ma siin maha hõikaks, et "mees otsib elektrikku vidinaparanduseks"...et, sa, parma, tuleksid siis kohe kergema jalaga kohale või?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 23:56
Eip. Mina ei tuleks.
Aga siin lehel on mehi küll kes tuleks ilma midagi hõikamatagi. Ma võin sulle neid paarkümmendtükki suunata kui tahad.:
˅ näita rohkem ˅
2010-09-20 00:03
nagu ma eespool mainisin, ei häiri mind eriti kellegi suunitlused, peaasi, et vidinaga hakkama saaks
aga, pettuse peale ei tahaks välja minna, pärast saan ka siin foorumirahva ees kellegi poolt häbiposti pistetud
olks siis nii, et mees on mees ja naine on naine, tänan koos minuga seeni marineerimast igatahes!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-20 00:05
midagi taolist tõestas kord ka jeremy clarkson
˅ näita rohkem ˅
2010-09-20 00:08
Näedsa, kui sa tegeleks oma lampidele parandaja otsimisega, oleks need ilmselt juba korras. Sina Lili aga tahad sellest kõigest ainult rääkida, et saaks sellelajal hoopis seeni marineerida.
Ja kui sa siit lehelt otsid lampide parandajat ja siis hakkad hoopis temaga seksima, sii slähed häbiposti. teine tuleb kindla usuga, et saab lame paranda ja sina hakkad seksima.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-20 00:08
hihii...ja, teie vaadake igaksjuhuks hommehommikul omad vidinad üle, mine tea, äkki homme juba see päev, mis naisena tuleb üle elada
˅ näita rohkem ˅
2010-09-20 00:25
äkki on nii, et need lambid ei tohigi kunagi korda saada, võibolla nad ongi seal ainult meeste kohalemeelitamiseks, võibolla alati kui elektrik on nad korda teinud, tuleb teisest toast teine elektik kes nad jälle katki teeb
˅ näita rohkem ˅
2010-09-20 08:56
ehh teid - sumisejaid))--
˅ näita rohkem ˅