Foorum
2010-09-30 21:28
ning,,kas väiksematel inimestel on väiksem ja suurematel suur !??!! ..khhmm ,,see polnd kahh päris kohane vist,,sest inimesi on igasmõõdus,,ja käed pyksis teistel me käia ei saa ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 21:37
Risto,mustlannaga olen seksinud aga see pole vist rahvus
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 21:40
kuidas tundus,,.,). elmar59... ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 21:45
Täitsa viimase peal oli Pärast mitu päeva olin veel pilves
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 21:49
teada - vuuduu- värki
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 22:31
Whayme- mõnel väikest kasvu inimesel võib püksis olla suht suur. mõnel kogukamal vastupidiselt naeruväärselt väike.
endal kogemus Hollandi kuningriigi kodanikuga.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 22:39
Risto..ehhmmm,,)..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 22:54
väike aga tubli..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 22:58
... ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 23:36
Whayme- kuid sina? kellega on olnud võimalust voodit jagada?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 00:34
Täiesti teemast mõõda tekst siin ju . Ma saan aru ,et ma olen blondiin ja ei saagi kõigest kohe aru, aga.... Teema algas ju hoopis millestki muust. Ja nüüd ma unustasin juba ära ,mida õelda tahtsin
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 00:38
Risto rääkis siin ledavast hollandlasest ja tema riistast.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 01:17
vioola - Sa pole ainuke, kes kurdab, et jutt LÕPUKS ALATI läheb läbuks
Nagu näiteks on läbustamiseks just see teema: http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=17&post=46600
Ma ühena paljudest tõstatasin sellise teema "Foorum - kas teemapõhine või jututuba..." http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=17&post=46503 ja päris huvitav sai... kuid selgus, et ka seda on nii mitmeti juba arutatud - tulutult
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 01:33
aga teemasse...
kui ausalt, siis vene neiud/naised oskavad olla ahvatlevamad ja seksikamad, kui meie "põhjamaised" naised...
olen korduvalt kuulnud oma kõrvaga, kui eestlanna ütleb "oih, miuke lits..." nähes seksikat naist, kelle rahvus ilmselgelt pole
eesti... ja samas mõõtes teda, kelle kohta nii öeldi, oma pilguga: kurat, aga ta on ilus, seksikas ja ahvatlev Naine! Ilmselt on temperamendil ja temperamendil vahe ja kõrged kontsad pole loomulikud kõigile...!? Aga ausalt... "kasetohust viiskudes naine põllega"... ja isegi mu "väikemees" lehvitab selle peale lõdvalt - aidaa
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 01:39
Mulle meenub "Nõukogude Naine" esikaas. Pildil kasetohust viiskudes naine põlle ja vikatiga. Kah vene neiu/naine.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 08:51
OOOZZZaaaa NYYD ma Eenammp TÕESTI ei tea , kas olengi Eestlane ,, vaatan yhest otsast AAZZZAAA,,- ja hinges tunnen JUBEDALT MARUTAB , pean VIST HISPAANIASE TAGASI minema Itaaliasse ennaammpp ei julge --,, jooksevad ise,, jalust maha .--- .miks mehed niiiiiii meelad.. !!??!!:. aga teadagi ... naistega ju sama lugu. kui nad vaid oskaksid ,, pigem tahaksid olla Julgemad .....aga ikkagi me punastame(nagu öeldakse),..kui iiiillllluzz ja tark mees komplimenti teeb ,,mmmmm.......)...... või siss suurest erutusest.lausa järgijookseb ,, egas jeahh,, temperamentsus MAKSAB .. õnneks EESTIS KA OLEMAS TÕELISi EESTI MEHI JA NAISI ;; minu maitsele .,, nu ma siss nyyd ei lähe Hispaaniasse eks ... muidu ÄKKI Võetaksegi,ära .. nagu kunagi keegi tark ytles::.. tubli,ytleja):... sinna kuhu syda - sinna ka jalad ... ...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 08:54
Ka seda teemat on jahutud juba korduvalt ja korduvalt. Pole neil rahvustel suurt midagi vahet, pigem asi kinni ikkagi indiviidis. On oldud päris mitmete erinevast rahvusest kodanikega ja kõigil omad head ja vead! Venelaste temperamendi kohta oli eriti hea näide selline, et hakkas teine meeletuid paaritumishäälitsusi tegema juba enne, kui ma asja kallale olin jõudnud asuda Oli kuidagi koomiline Siiski eesti naiste kohta niipalju, et kui peaksin oma parimad elamused reastama rahvuste järgi, siis esikolmikus oleks kindlalt eesti naised Minumeelest pole nö põhjamaisest külmusest ja tuimast olekust siin juttugi.....või olen ise lihtsalt eriliste fruktide otsa sattunud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 09:00
või läheks yldse ... Türkki.)...!!??!!.......... . aa jaaaa Risto kallis kysis ,,et kellega > MINA ->> OLEN VOODIT JAGANUD.. .....jeaaaaHHMM..)).. alati ma PARIMATEL AEGADEL OLNUD VOODIST väljas ---------loodusesNTks ,,rahustamiseks ytlen.igav mitte ei tohiks olla ... huvitav,, miks alati pakutakse mugavuseks voodit?? ..aga jehh see teine teema ;()) ,, teine --, teema .!!! ...
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 09:36
Rahvad võib jagada veini-, viina- ja õllerahvasteks. Seksuaalkäitumine on neil sageli vastav. Veinirahvad on sensuaalsed, õllerahvad on praktilised, viinarahvad on äkilised.
Eestlased, sakslased ja britid on õllerahvad. Väga huvitav nendega sageli ei ole, aga suurt draamat ka mitte.
Itaallased ja prantslased on veinirahvad. Tunded on suured ja sõnad ning kehakeel vastab tunnetele. Samas kui nad ei ole armunud, siis võivad kiiresti su unustada ja edasi liikuda.
Venelased jt idaeurooplased on viinarahvad. Nemad alustavad ka suurte tunnetega ja võivad teha ektravagantseid kulutusi, aga mingist hetkest võivad muutuda agressiivseteks ja tekitada konflikte.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 10:53
Norras elavad ilusad põhjamaalased. See oleks valik nr 1. Läti või Leedu kodanik oleks ka huvitav variant.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 11:02
Aasia mehed (ja naised) igal juhul ilusamad ja eksootilisemad kui norrakad või lätlased
Mehhikos oli ka superkenade meeste protsent erakordselt suur...tekitas ahvatlusi
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 11:59
Siilile selge, mikd sa kahel pildil murjamiga
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 12:21
Norrakad on mu lemmikud ! Veri on paksem kui vesi.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 16:17
Aga islandlased? Ma ei mõtle haldjaid, kes seal liustike koobastes elavad.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 21:31
Koobastes elavad trollid, kes haldjaid söövad.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 22:40
Nigeerlased oskavad hästi raha välja petta.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 22:41
Moslemid teevad hüva pepunussu.🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 23:09
põnevad kogemused kiisukesel
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 23:11
aga siinkohal täpsustaks, et kas "murjamid" on mingi kindel rahvus?
või liigitab üks eelkõneleja nendeks kõik, kes temast atraktiivsemad ja apetiitsemad on...
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 23:31
Araablased ostavad naisi kaablite eest, tõin oma kaablid loomaaeda🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 23:38
vaatasin jah, et kaamelite puuri juures vedeles paar roostes ja räsitud kaablijuppi.
eks igal kaubal ole õiglane hind
˅ näita rohkem ˅
2024-05-03 23:44
Jaapanlastel on 5cm aga väga kärmelt seksikad kuigi harrastavad kilplaste tööd teha
˅ näita rohkem ˅
2024-05-04 15:08
Parim voodikaaslane on eestlane. Sängiasju on kõige parem emakeeles ajada.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 09:57
"Murjan" (sõnast maur ehk moorlane, Mauritaania alalt pärit tõmmud berberid) tuli meile läbi rootslaste ilmselt ja algselt tähendas tõesti kindlat rahvust. Eestlased on selle sõnaga tähistanud siiski kõiki, kes tumedama nahavärviga.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 20:01
Aplaus, robes
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 20:41
Kõige romantilisem on iirlane.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 20:47
aitäh selgitamast, robespierre.
siiski tundub kummaline kui "murjamiks" tituleeritakse näiteks jaapanlast, kes sünnipäraselt sama kahvatu jumega kui keskmine eestlane
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 20:47
robbespierre! Rootsis neil on käibel teine sõna siiski -- "svartskalle" enamjaolt, et kui käib ajalehest läbi midagist.
Sellega nimetatakse neid kes polegi üldse mustad aga on lihtsalt tulnud lähis-idast. Kuid ka on kasutusel "neger", "negrid", "negress".
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 21:10
"Svart person" on rootsikeelses ajakirjanduses üldjuhul
"Svartskalle" on mu rootsi kollegide jaoks sõimusõna ja seda ei kasutata.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 21:50
@leedilea nu sinu kolleegide jaoks ehk küll...

, aftonbladet. Otsing. Paned sinna "Svartskalle" , ning leiad neid artikli pealkirju lausa küll ja küll, kus 2023 veel kasutusel seal. samas "svart person" ei ole kasutusel. Küll aga leidub "mörkhyad".
Pigem aga on ristitud ümber juhtumid miilitsas numbrikombinatsiooni alla, ning ajakirjandus nimetab neid "noorukiteks", et ei annaks mitte mingil juhul miskit nn. "signaalelementi" välja (ehk sama kijutamine toimub soomes siis)
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 21:53
Venelane teeb oma armsama jaoks kõik niikaua kui on armunud.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 21:56
Ma kirjutasin muidugi paari-kolmesaja aasta tagusest keelest, kui see sõna eesti keelde tuli. Murjanit ei loetud esmakordselt kaks aastat tagasi Aftonbladetist, see on vana sõna.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 22:04
Murjamid olid ju neegrid, nii on lasteraamatutest meelde jäänud.🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 22:21
robespierre, see ka, ehk saab isegi päritolu määrata et millise maakonna dialekt see oli algupäraselt. Neid kasutatakse endiselt et millest on väga raske ikka aru saada kui minna linnast välja.
Ent see sama nagu eestis sattuda saarlase, setu või võrukese otsa ja siis kuulad suu ammuli seda kohalikku murrakut.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 00:49
Maur tähendas ikka Keskajal elanud moslemit, kes paiknes Ibeeria poolsaarel, Sitsiilias ja Maltal. Araablased, berberid ja Euroopas elanud moslemeid võis nende hulka liigitada. Nt. saratseenid, kelledega sõdis Karl Suure vanaisa Karl Martell nii 700. aastate paiku, võis üldjuhul liigitada kõikide Araabia hõimude alla. Ei mauridel ega saratseenidel ole mingit pistmist negriididega.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 06:39
Oi oi, kui tark sa oled.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 10:04
Keskmine eestlane ikka jaapanlasest heledam.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 10:07
Aga, kas Pipi neegrikuningast isa võib murjamiks ümardada, kui ta kultuuri omaks võtnud? 0.0
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 10:17
robespierre, Ei tohi segi ajada Mauretaaniat ja Mauritaaniat. Mauretaania oli kunagine piirkond, mis kattis umbes poolt põhja aafrikast, Mauritaania aga tänapäeva riik, mis paikneb selle piirkonna lõunaservas. Selle nime andsid riigile prantslased ja mauridega on seal vähe pistmist. Maurid olid päritolult rohkem araablased, kui neegrid. Samas valitsesid jupp aega Mauretaaniat ka vandaalid, keda arvatakse pärinevat Euroopa põhjaosast. Islam jõudis sinna alles kaheksandal sajandil.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 10:27
kui see keskmine eestlane mõned kuud nt Kagu-Aasia päikese all veetnud, kas koos jaapanlasega või ilma, siis muutub ka kohe automaatselt mingiks maurist "murjamiks"?
üritus nahavärvi järgi inimesi paika panna või kuidagi halvustada näitab mu meelest mitte ainult rassismi vaid ka piiratud maailmanägemist.
˅ näita rohkem ˅