kui ma ei soovi seksida - siis loen IHA saiti, sest saidi lugemisel selguvad tõsiasjad- mölamasinad piltideta on kõige seksikamad, ilusamad, ometi saavad oma võlu pakkuda kas pealemakstes või ise soovide pepre saada, ja osa on neist mingid poolbomzid siin.
Kaob igasugune soov ära. Ka ääremärkustega posti postkastis lugedes. Ma ei ole väiklane, et hakkaks nendele sitasabadele vastama ja kellegi siinsete piltide aadresse panema - küsimusega, kas too neidis on ilusam kehakujult või väga mehise välimusega....
Küll on aga siin tulnud välja kui ükskord pika aja jooksul paneb mõni omal pildi ja unustab , et varem oli kirjutanud kuidas ta on väga ilus - jah, võib olla temale tundubki nii : 175/110 , 173/90, 168/80, .Ainult ta võinuks jätta kunagi väljendamata. Mina olen rahul ca 185/97 ja mitte rippuvate rindadega, kõht ei sega mune. Vaat isegi raseerimiseks pole abi vaja.
Pigem siin ekstreemsuse otsijad - tänane kõlupeade mass ,- ekstreemsus on neile armuvalu suitsiidsus, kanep koos ajutusega või pebre ootamine töö tegemise asemel, kelmused- siin lolle leides aga saamata aru, et seks ei ole ekstreemsus. Kui ikka noor ja ilus ja märkinud , et tark ka ja miks ta siis tuleb siia otsima õpetust? - siis on ju loll!
Põlletaskust pea väljas võiksid sellised oma emme ees kiidelda ja jõudma teadmisteni vähemasti oma põhikooli hariduse baasil, et peale ülikooli ei hingaks massimeediasse -Nemad Majesteedid , vaid on Tema Majesteet. Grammatika algkursus võiks helbekestel selge olla enne kui tuhandeid pilluvad või soovivad siin, et saaks õpetust ja ekstreemsust. Teatud asju ei saa õpetada- need antakse kaasa kodanikujulgusena, suhtlusena, üksteise soovide rahuldus on sobivus ja mitte tõrjumine(inimesi tundmata määrata omadusi, siinne komme, see on lihtsalt ebasoliidsus). Õppimiseks kraapige nutti või raamatukogus lugemist võttes.