michan - ma arutlen eelnevate tekstide põhjal(loen kõik läbi) ja ei hakka kunagi iga eelneva kirjutaja osas viitama(tavaliselt), samuti seletama mida teine mõtles. Seega peab teemas osalejal algusest peale olema arusaadav,seotus eelnevaga ja mõistmine.
Sinu viimase kirjutise põhjal:
1.Sa ei pea arvama teiste eest.
2.Sinu mittearusaamine ei pruugi olla teiste ja mittekirjutajate arvamus
3.foorumis lahatakse teemat, mitte kodanikku ja tema eelistusi(p.1)
4.Retoorika,hüüdlaused argumentidena,positsiooni määramine,pähepatsutamine -siinkohal pead arvestama kõigepealt iseennast, nn.kolmandate eest olemine, arvamustega. Koolis on väga lihtne - kui õpetajast aru ei saanud tunnis,on võimalus lugeda juurde ja vastamisel ei ütle: te pole guru, vmt. et kõik peaksid teid arvestama ja vastad kolmandaid puudutamata või isikustamata ja samasugune seis on ka sõjaväes kui seal käinud oled
. Eetika kokkuvõtlikult?
5.Foorumis ei ole kohustust vastata, on arutelu teemast(sinuga, jmt. arutelu tekkis otseselt isikustamisest)
Ma ei ole talisupleja, lähen ka täna ujuma, kasutan käepärast.
Loomulikult võid ju jälle teha uue konto millalgi ja hüpata "laeva" .
Olen kirjutanud ka raamatusse jne. , mitte tihti. Lugejad pole tagajalgadele tõusnud.
Ei võta sinu ega teiste lugusid siin irooniliselt, suurte inimeste mäng, pigem.....(seepärast blokin vaid mind blokkinuid postkastis, kellest üks osa on isekirjutanud või hindamise järgnevalt ja lisan nad kõik sõpradeks
ja üks osa neist pole üle paari kuu siin olnudki aga tegijad? -see nüüd selline gurulik arvamus?
)
Kena päeva ja lugemist