Foorum
1
2
2020-08-31 13:47
ise just kurtsid, et pool milli päevas jääb sul saamata....ei tundu väga tõhus ärimudel, qwerty
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 18:11
vanajnikub on kohe nii kindel, et tunneb àra? No ei tunne mitte 1 meedàra naise teesklemist. Teeselda on nii lihtne..Las mees olla siis hàppi, arvates et ta on kòva kult ja suudab naisi rahuldada Mul on elukogemusi ja tean millest rààgin.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 18:12
* mees àra..parandus.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:08
sirruke, see vananikkar on vast pigem meeste pepude võbelemisi tunnetanud........seepärast jätabki naisküsimuses pisut kohtlase mulje
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:17
capri on kah meeste pepude võbelemise õra õppinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:21
kas fantaseerimine ära ei tüüta juba, qwerty? sina ju minu juurde võbelema ei pääsenud. jaura parem reaalsetest kogemustest, mis sa niisama luulutad
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:23
Räägi ikka enda eest. Naised kes ära põlatakse hakkavad alati mehi ja nende suguorganit halvustama.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:29
samuti ka naised, kelle välimuse kallal aastaid inisetakse, kordagi reaalselt kohtumata, võivad hakata inisejat ja tema suguorganit halvustama. eksole üllatav
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:30
Sul ju keha perfektne nagu sa ise väidad. pole ju vajadust iniseda.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:36
paluks linki, tsitaati või muud konkreetset viidet, kus olen vastava väitega esinenud.
qwerty, sul on tobe komme oma luulu esitada kellegi teise väitena......kahjuks see ei jäta sinust targemat ega paremat muljet.
nagu ka krooniline vajadus kellegi keha maha teha, lihtsalt valetada asju kokku.
need ei mõjuta ju kuidagi kellegi suhteid reaalsete inimestega, mõistad? seega suht mõttetud ininad
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:39
kuidas selle maha tegemisega on capri kui topis olevatele naistele hinded 1-3 laod. Kas see ei ole siis maha tegemine.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:43
saa üle oma hinnetest ja luuludest nende kohta. pealegi pildi hindamine pole mahategemine ja isegi kui oleks, siis ma võiks ju kolm korda päevas teha foorumisse hüsteerilisi teemasid, kuidas keegi julges minu pilti hinnata
aga tõesti, on nagu põnevamaid tegevusi. sul vist pole, qwerty?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:45
ja katsu teemas püsida, eks. jaga parem oma tarkuste varasalvest õpetusi, kuidas sina täpselt kindlaks määrad, kas naine sai orgasmi või mitte.
publik ootab tarkuseteri, qwerty
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:46
Loomulikult sa capri pole ju kellegile hindeid 1-3 pannud, eriti veel teistele naistel kelle pildid topis esilehel on, või ma eksin. Vaevalt küll.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:48
palun ära läbusta oma lapsikustega teemat. kui mingi elutähtis hindamiseteema öösel magada ei lase, tee sellest teema ja lase luuludel lennata.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:49
tunnistada sa ei julge aga teha julged.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:50
ja katsu teemas püsida, eks. jaga parem oma tarkuste varasalvest õpetusi, kuidas sina täpselt kindlaks määrad, kas naine sai orgasmi või mitte.
publik ootab tarkuseteri, qwerty
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:52
Sinule pole vaja seda seletada.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 01:03
mitte minule vaid kõigile iha kasutajatele ikka. või arvasid, et viibid privaatses jututoas, qwerty?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 01:06
Sina oled spetsialist. Lase aga tulla oma kogemustel. Minu jutt on sinu arust jama ju.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 01:07
Nahhui need hinded , üks hea kepp leevendab igasugu valu isegi hambavalu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 01:08
eks capri aitab sind kenasti sellel teemal.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 08:19
"...qwerty, sul on tobe komme oma luulu esitada kellegi teise väitena......kahjuks see ei jäta sinust targemat ega paremat muljet.
nagu ka krooniline vajadus kellegi keha maha teha, lihtsalt valetada asju kokku..."

Nagu jotist kirjutaks

Ja hindamise koha pealt peaks C küll moka maas hoidma. Selle hindamisõeluse kohta võivad paljud naised siin ühte-teist öelda.

p.s "mokk maas" ei tähenda raha eest spagaadi tegemist.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-08 11:54
Suurem osa naistest saavad orgasmi nii nagu mehedki, aga 2 naise puhul ma ei saanud aru, kas ja millal nad said. Ei teagi nüüd, kas nad bluffisid või tõepoolest mõnel naisel tuleb nii vaikselt ära, et teine inimene ei suuda tajuda? Mõlema puhul olin omadega hädas, et juba tükk aega olen keelekat teinud, aga ei saa kuidagi kätte ja siis lõpuks teatab, et ta tõesti ei jõua enam, sest on juba nii mitu korda saanud ja jalad ka ei kanna enam.
Usun, et orgasmi saamist on võimalik väga hästi ära petta, aga kui vahekord on meeldiv ja miski ei häiri, ei näe sellel erilist mõtet. Kui hirmus uni on olnud, siis endalgi vahel tekkinud tunne, et äkki peaks orgasmi teesklema, et saaks juba magama . Kummiga läheks vast õnneks, aga ilma kummita ära ei peta
Orgasmi teesklemise maailmameister on vaieldamatult Karolin Tsarski, kelle puutevaba orgasmi demo sai näha Kanal 2 Heelia Sillamaa saates "Päriselu lood: vallaline Eesti" ja TV3 Duubli saates. Kui keegi minu käte vahel niimoodi võbeleks, jääks tõesti uskuma, et ta sai... aga äkki saigi, sest naise kõige erogeensem tsoon asub kahe kõrva vahel ja tugeva mõttejõul on kõik võimalik
˅ näita rohkem ˅
1
2