Suurem osa naistest saavad orgasmi nii nagu mehedki, aga 2 naise puhul ma ei saanud aru, kas ja millal nad said. Ei teagi nüüd, kas nad bluffisid või tõepoolest mõnel naisel tuleb nii vaikselt ära, et teine inimene ei suuda tajuda? Mõlema puhul olin omadega hädas, et juba tükk aega olen keelekat teinud, aga ei saa kuidagi kätte ja siis lõpuks teatab, et ta tõesti ei jõua enam, sest on juba nii mitu korda saanud ja jalad ka ei kanna enam.
Usun, et orgasmi saamist on võimalik väga hästi ära petta, aga kui vahekord on meeldiv ja miski ei häiri, ei näe sellel erilist mõtet. Kui hirmus uni on olnud, siis endalgi vahel tekkinud tunne, et äkki peaks orgasmi teesklema, et saaks juba magama
. Kummiga läheks vast õnneks, aga ilma kummita ära ei peta
Orgasmi teesklemise maailmameister on vaieldamatult Karolin Tsarski, kelle puutevaba orgasmi demo sai näha Kanal 2 Heelia Sillamaa saates "Päriselu lood: vallaline Eesti" ja TV3 Duubli saates. Kui keegi minu käte vahel niimoodi võbeleks, jääks tõesti uskuma, et ta sai... aga äkki saigi, sest naise kõige erogeensem tsoon asub kahe kõrva vahel ja tugeva mõttejõul on kõik võimalik