Foorum
1
2
2020-08-11 12:37
Küsimus eelkõige meestele, kas suudate aru saada, kas naine saab tegelikult rahulduse või teeskleb selle saamist
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 14:23
Teen siis ise otsa lahti, ise küsin ise vastan, kui naine saab orgasmi siis paljudel tekivad kaelale rooskad laigud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 14:29
ja paljudel ei teki mingeid laike ega muid silmaga nähtavaid "asitõendeid". seega mees, kes üritab mingit kindlat retsepti erinevate naiste puhul rakendada, kobab tegelikult pimeduses
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 14:32
õige capri, tumedama nahaga naistel tõesti ei teki
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 14:34
luts, väidad siis, et kõik heledanahalised naised on tippu jõudes laigulised? noh, mina näiteks ei ole. kuigi sünnipäraselt on lumivalge nahk, päikese eest varjatud kehapiirkonnas
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 14:42
capri, eks see oleneb ilmselt veregrupist, kuid üldselt on küll heledama nahaga naise erutus paremini jälgitav
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 15:04
Orgasm ja poomisel ongi silmade liikumine pahupidi ja jalgade vibreerimine suht sarnased ilmingud, naisel toimib vibratsioon kauem kui mehel
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 16:18
No minu abikaasal tekkid punane laik rinna ülaossa, kaela piirimaile kohe kui ta märjaks läks. Orgasmini oli siis päris pikk tee.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 16:24
Alt suriseb, kui koged orgasmi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 16:44
jah, eks igaühel need laigud ja surinad natuke omamoodi. sellepärast polegi mingeid surmkindlaid sümptomeid, mis iga naise puhul täpselt samad oleksid.
minul näiteks algab surin varvastest ja liigub magusate lainetena üle keha.....mitte ei surise ainult "alt"

ja trixy, enamus naisi vast teab, et tupelihaseid saab täitsa kontrollitult pulseerima panna.....nii orgasmi ajal kui ka niisama oma lõbuks (või mehe meeleheaks ), ilma orgasmi kogemata.

tavaliselt on orgasmihetkel inimestel silmad kinni, et mõnu intensiivsemalt tunnetada. mul näiteks samuti.
vikerkesta vaatlus oleks seega raskendatud. muide, ka lingami-Epu koolitusel õpetatakse, et seansi ajal tuleks masseeritava silmad kinni siduda.

seega ainus kindel meetod oleks ilmselt naise kehale mingid andurid kinnitada, et targad masinad registreeriksid kehas toimuvad muutused.
või siis suhelda naisega, kes ausalt ja häbenemata ütleb, kas oli hea ja mis oleks võinud parem olla
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 21:02
Mõnel naisel hakkab ka siin raha nägemisest alt surisema.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 22:00
misterJ, võid rahulik olla......sul nii palju raha pole ju ja isegi kui oleks, siis surisema ikka ei hakkaks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 22:34
Orgasmil on mitmeid vorme. Vahel saadakse emotsionaalne orgasm, kui mitte kõige parem seks partner tahab sind.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 22:41
Aga seks panter on juba enne seksi laiguline
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 22:43
mmm...mu meelest just emotsionaalne orgasm on võimsam, kui just see Kõige parem partner sind tahab.

härra luukere pidas vist seks leopardi silmas?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 22:47
Kas esiteeskleja pidas siinkohal nüüd kõige parema all kõige rikkamat silmas?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 22:50
Gold digger.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 22:50
Ega siin nalja pole, Jott vana kepikunn paneb kõik naised värisema...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 23:19
esipihkuril on ilmselt raske uskuda, et armumine ei sõltu rahanumbritest. huvitav, on ta ise üldse kunagi tõeliselt silmini armunud olnud? kahtlen natuke selles......
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 23:23
sinu puhul kahtlen sügavalt, et kas ikka ei sõltu tahanumbritest see nn. "armumine"

Orgasmi teesklemist juba kirjeldasid, asi nüüd siis armumistki teeselda on...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 23:43
orgasmi on teeselnud ilmselt 99,9% naistest. ning kindlasti mõned mehed ka enamasti sellest lihtsalt ei räägita...
aga armumist teeselda oleks emotsionaalselt liiga koormav, vähemalt mu jaoks.
armumine on tegelikult nagu gripiviirus. tabab eneselegi ootamatult ja võitle sellega, kuidas oskad, tuleb ikka mingi aeg põdeda.

nn "armumiste" koha pealt ei oska seega kaasa rääkida.
aga viimane armumine viis ikka korralikult katuse pealt kõige jaburam, et suhtlus toimus paari kuu jooksul virtuaalselt ning juba enne pildi nägemist võtsid ekstaatilised fantaasiad võimust. ja reaalis oli veelgi parem kui märgades unenägudes, nii et tundub olevat elukestev armumine....ka peale mitme aasta möödumist.
ahjaa, mees rahamurede küüsis tõesti ei vaevle. aga alguses jättis pigem sendilugeja kehviku mulje, aga no see oli ilmselt sihilik kavalus mehe poolt isegi kui ta pankrotti läheks, ega siis armastus kuskile kaoks....seda hirmu ei ole.
slave'i vaevanud kahtlused muidugi ei kao kuskile, juba põhimõtte pärast
ja miskipärast oma teeseldud või teesklematu armumise kogemusi hoiab kiivalt vaka all.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 23:46
Ei, ma nüüd jagama ei hakka. Jutt ikka naiste värgist.
Kuigi jah, selle viiruse tõrje kohalt tuli pisut tuttav ette. Nii nõme on kasvõi natuke esiteesklejaga sarnaneda!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-12 12:31
Mida rohkem 10 sendiseid, seda rohkem capri alt märg on.

Vot selline kiri saadate mulle.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-12 12:34
Ikka saadeti, mitte saadate. Käsi hakkas värisema kohe.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-12 18:07
Küsimuses ei ole täpsustatud, kas oma või võõras naine või kas peaks seda arvama naistuttava pealt, aga ma arvan, et olenevalt mehest ja naisest tõenäolisemalt teeseldakse rohkem oma mehega kui võhivõõraga/meestuttavaga. Seda võib lugeda sõltuvaks mitmest asjast, mida ma ei hakka siin nimetama.
Kogemused on kindlasti eeliseks, küsimine ei ole ka veel häbi teinud kellelegi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-12 18:48
Kas me räägime siis vaginaalsest orgasmist🤔? Ma ei tea küll, et mul väliselt mingid eritunnused siis oleks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-12 20:15
Põhjaliku orgasmiga muutub tutt vesisemaks ja lõdvemaks, tundlikuks ka, tugevalt näppida siis enam ei saa. Mõnel läheb keha enne krampi. Peale täiuslikku orgasmi vaevalt naine enam ennast natuke aega puudutada ei lase.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-12 20:52
Niksi teed, orgasmi saad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-14 02:02
Ei, kindlasti ei suuda seda hetke kõigil veel märgata. Orgasmi saamine on suurem ideoloogiast. Kui naisel oli hea, siis ilmub ta mehe ellu uuesti, kui ei, siis peavalud ja aega ei ole, on samasugused vabandused, kui mees ütleb, et asi on mehes.
Välised muutused on teeseldavad, eriti raskelt saavatel naistel. Sisemine muutus on eristatav ja siis saab igaüks aru. Siis on sama nagu peenisel ainult vastupidi.
Tupp tuksub ja on jäik.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-14 02:07
üks on selge , kui tekkivad sinakasmustad laigud siis pole ta saanud enam ca nädal orgasme ja ilmselt ka edaspidi enam mitte
˅ näita rohkem ˅
2020-08-14 17:18
Keprik,
see on küll täitsa usutav sümptom orgasmi saamise kohta, kui naisel pidev seksiisu kallal. head asja tahaks ju veel ja veel....
ning peavalu ja muude ettekäänete pidev esitamine mehele võib tähendada, et naine pole veel orgasmi kunagi saanudki, vähemalt selle konkreetse isasega mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-15 10:08
On naisi, kes ei teagi orgasmi tunnet pikka aega. Siis ei osata võrrelda, kas jõudis orgasmini või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 17:21
Keprik, on tõesti.
väidetavalt suur osa naisi ei saagi mitte kunagi orgasmi......aga nende mehed ei pruugi sellest üldse teadlikud olla

aga usun, et see orgasmitute naiste hulk vast viimasel ajal vähenemas- tänu pidevalt täiustuvatele pumpavatele, tukslevatele, õhkstimulatsiooniga ja muude lisadega vibraatoritele
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 17:30
enamikul on siiski probleemiks kogu väline surve, millised nad peavad olema. kui naine ikka kogu aeg põeb, ega mul siin liigset kilo või seal volti pole, kas meik püsib ja kuidas soeng jne, siis ongi keha pinges ja õiged mahlad ei liigu selle surve all mitte üks gramm
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 17:41
just nimelt, kass. põdedes võib mahlasus üldse kõrbekliimaga asenduda....
enesega rahulolevana jõuab nirvaanasse palju lihtsamalt samas miskipärast ei usu, et kõik ideaalilähedase välimusega naised orgasmituse probleemiga pole silmitsi seisnud.
paljud naised avastavad oma tõelise seksuaalsuse alles 40+, 50+ vanuses. kuigi välimus ehk enam supermodelli standarditele ei vasta.
ju siis sellesse ikka jõudes väline surve enam nii väga ei koti
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 17:45
Kui mõeldakse välimusele, siis ikka ehk on veel endal mingi huvi asja vastu, aga mis siis, kui ainsaks põhjuseks on hirm, et muidu jäetakse maha?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-29 17:51
küsi midagi lihtsamat, jfjm
see hirm võib ilmselt üsna kurnav olla. mul oli kunagi pigem hirm, et mees hakkab mossitama nagu kommipoes magusast ilma jäetud laps.
seda vist nimetatakse halastusseksiks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 14:54
Tasulised naised oskavad hästi teeselda, nokumudijad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 15:22
Eks see liigitub ametikohustuste hulka.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 15:58
Jah, tasulistel meestel on teesklemine palju raskem '
Tegelikult tekkib küsimus, kas mehed oskavad naisi lugeda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 21:33
Kas pàriselt ka on veel mehi, kes saavad aru kui naine teeskleb? Ma ei usu seda.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 22:19
teeselda võib väga osavalt, seda ehke ei tunta nii kergelt ära aga ma usun et ei jää ära tundmata see kui naine ei teeskle
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 22:25
No kurja kui naisel hää väriseb kui haavaleht, niisama oiata oskavad kõik aga tupe võbelemine ümber riista seda juba ei peta
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 22:50
Jah, kuidagi kripeldama jääb on juhtumeid, kus jääb arusaamatuks, kuna tupp jäigastub ümber suguti ja võtab viimase nii kaissu, et värised ise, kui haavaleht.
Nende kahe koostöö, või tundmine on tõesti, kui kõrvade liigutamine, asi millega ei peta ja ümber suguti võbelemist peab ka oskama tunda kõik võtab aega. Meeste kärsitus on sama kiire, kui rahuldus, siis ei teagi, kas naine teeskles, või mitte..
1 kord olen ka ise teeselnud.
Purjus, kummiga, pidu täies hoos ja naine purjus, mind veeti võrku aga tunne oli, et vajub varsti ära mis ikka, kiire lõppmäng ja pidu edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 12:52
michan, väga tabav tähelepanek

aga vähegi treenitud tupelihased saab ilma mingi pingutuseta igatpidi võbelema ja kokku tõmbuma panna...orgasm ja isegi erutus pole selleks tingimata vajalik, kallid orgasmisümptomite teadlased
mees, kes võtab aega naise üleserutamiseks, kogeb ilmselt naise teesklust tunduvalt harvemini kui kärsitud pumpajad.
ja tunnetus on tglt kõige tähtsam. hea tunnetuse ja keemia korral võib ka paariminutilisest kähkukast maavärina-orgasmi saada
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 12:54
500eurosest on ka võimalik orgasm saada.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 12:57
qwerty nägi unes, et kasutas 500 eurost anaaldildona?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 13:13
1000 kirja päevas 500eur pakkumistega. Reaalis jääb saamata 500 000€
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 13:19
qwerty, siis oled päris kõvasti miinuses oma bisnessiga seal onlyfansi seksiäris?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 13:33
Onlyfans töötab ilmselt kenasti. Alles oli uudistes juttu kuidas hollywoodi filmikompani staar teenis päevaga 1 000 000$ onlyfansis oma pilte müües.
https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/ex-disney-star-bella-thorne-22583336

Mida või keda sa capri veel ootad.
˅ näita rohkem ˅
1
2