Foorum
1
2
2020-08-03 07:14
Sister, võta samm või paar tagasi, enesetapuni viivat nüüd küll midagi ei olnud.
Lugesin ka seda psühhoanalüüsi, minu meelest oli see ikkagi hoolivusest kantud, nii vastuoluliselt kui see ka ei kõla ...
Aga kellele meist meeldiks, kui meid õpetama hakatakse ...
Pakun ka, et põhjused on kuskil sügavamal ...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-03 11:02
Me võtaks nüüd kõik siin sammu tagasi ja rahuneks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-03 11:30
ConcernsU
2020-08-02 11:44:08
Sirruke, oled sina ikka üks krdi argpüks ja suhtlejana saamatu, peab ütlema.
Kaua sa sellest oma nn exist lahus olidki? Ammu?!!
Külaeitede suid sa kinni panna ei ole ole osanud, nagu ma aru sain - halad siin, aga ega sa endal suud ka sulgeda ei oska, ega?
Või tegelikult, kas ei oleks ausam see, et sa ei tahagi tegelikult, et need suud kinni oleksid, eriti see üks suu?!
Sest kui seda ühte „suud“ olnud ei oleks, poleks ka seda pikaleveninud soigumist siin.
Kui sa aus endaga oleksid, siis sa ju tegelikult tuled ka ise siia külajutukesi jagama, nii nagu sa tahad jagada seda, mida sinust küla teab või mida postkastis sinust räägiti jne, sest sa kohe ei saa teisiti, eks ju?
Oled sa siis etem nii kui teised külast, arvad?

Vali, palun, kas tahaksid viia iga kord, kui sa siin kellegagi suhelnud oled, ennast närvivapustuse äärele ja korda 10 kontot sulgeda või vali parem see elu, mis sulle on praegu antud ja ole õnnelik.
Või lahenda krt ükskord eksiga omad asjad ära, aga ära tee seda siin!
Ntt saage mingil tühjal teeristil kokku ja siis tee suu lahti, lase torust tulla, mis sul talle ütlemata jäi (mida iganes), ja hingest, lase see „toru“ täiesti tühjaks. Ja siis minge laiali. Või kokku.
Ehk saab rahu siis.
Vabandan, et see post tuli siia teemasse, aga üle viskas juba

............loomulikult, taaskord nii igaks juhuks tuled ja sõimad kellegi läbi ja siis ütled et tegelikult ei tahtnud kohe üldse solvata ja unustage see asi ruttu ära!
........oleks see esimest korda nii, siis ehk mõni loll ka usuks neid vabandusi ja kustutamisi.........
˅ näita rohkem ˅
2020-08-03 11:43
Kuule “heategija”, kui ma midagi sirrukesele lubasin, siis ma seda ka tegin - lubasin, pean, sinu tegu ei aita jah tal unustada, nii et keri palun kuradile selle nõustamisega siin.
Sinu naine ei ole kannataja, et sa aru saaksid ja tema ees ma ei peagi vabandama. Sirrukesega on teine asi!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-03 12:22
Veel eile nimetas Sirruke Luukera üheks normaalsemaks meheks siin. Aga ta vist ei teadnud veel, et teda ollakse valmis isikliku antipaatia väljendamiseks, tuleriidale saatma.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-03 13:56
Ma tuletaks siis seltskonnale seda ka meelde, et enamuses me siin oleme keskealised inimesed , mitte õrnad väljakujunemata puberteedid ...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-03 13:59
˅ näita rohkem ˅
2020-08-03 14:01
Lisan rea mällu ka, et kui hakkan sisterTrixy tsitaatide kogumikku välja andma, siis oleks olemas:

2020-08-03 13:58:55
Sina oled keskealine muld, meie oleme õrnad õied
˅ näita rohkem ˅
2020-08-03 14:28
Ei tea kas õitest viljad ka saavad, või pudenevad lihtsalt unustuse hõlma...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-03 15:38
No seda õit vist on hoolega tolmendatud juba, paistab nii närtsinud välja
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 16:04
aprilljuuli
2020-08-03 13:56:06
Ma tuletaks siis seltskonnale seda ka meelde, et enamuses me siin oleme keskealised inimesed , mitte õrnad väljakujunemata puberteedid ...
----------------------------------------------------------------------------------------------

paraku tundub mõnele puberteetiku mõistusega küpses eas prouale, et kõik nooremad inimesed on vanurid ja tema ise igavesti värske õieke
˅ näita rohkem ˅
1
2