Foorum
2020-06-19 07:49
Austrias läks ükskord saunas olles päris keeruliseks olukord, kui kaks väga seksikat naist mu vastas istet võtsid.

Ei tea, kas Pärnus muuli pool on meestel ka paljaltolek lubatud?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 09:12
Pärnus on vaid nime poolest veel naisterand, sest munitsipaal maal ei tohi olla soolist diskrimineerimist. Kui on alasti rand, siis tohivad seda kõik.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 12:26
Elame puritaanlikul tagasihoidlikul ujedal põhjamaal, siis ei saa meid kelleski teiseks muuta. Meil pole alasti olek avalikus kohas kunagi kombeks olnud aegade hämarusest peale. Mõned inimesed on tahtnud seda kultuuri siin juurutada üldsuse vastuseisu tõttu suht ebaõnnestunult.
Seega eon normaalne mehe reaktsioon, kui tal naise ihu nähes jäigastub, sest siin on ihu olnud varjatud ja selle avamine pole harjumuslik Naised võiks meie tavasid järgides ka mitte meestel ebamugavusi tekitada ja hoida kehaerootika kontrolli all s.t mõistlikes piirides. aga mõistan naine naudib kui mõni isane teda indleb, siis tunneb et teda on märgatud
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 13:30
Ei maksa siin islamikultuuri juurutama hakata. Naine kindlasti ei pea olema meeste tungidest mõjutatud, ennast katma selleks, et mees ebamugavust ei tunneks..Ma kohe ei salli isaste sellist mõttelaadi, tigedaks ajab!!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 13:59
Härra Lutsberger võiks teada, et siin põhjamaal on riided olnud keha kaitsmiseks külma eest. Ja juba aegade hämarusest peale on siinmail käinud pere koos saunas. See, et mehed eraldi ja naised eraldi, on uuema aja väljamõeldis.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 14:07
...liiva, kohalike traditsioondie järgimine ei ole islam. inimene peaks jääma oma kultuuriruumi kõlbelisele tasemele, mitte kopeerima seda millest tal puudub arusaam, loomuliku intellekti olemasolu pole ju paha

Jm... õige mehed ja naised eraldi saunas on üks uus ebaloomulik feminismi ilming,
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 14:15
igas riigis leidub hingelt vabameelseid ning äärmuslikke puritaane. aga ei tea küll ühtki põhjust, miks terve ühiskond peaks joonduma mõne puritaani järgi, kellel iga asja peale jäigastub ning kes seda häbiväärseks peab.
Euroopa südames asuva Saksamaa saunades ja veekeskustes lasevad tuhanded inimesed paljalt ringi ja tunnevad end vabalt. kas seal on siis ebanormaalsed mehed või, et neil kogu aeg kõva pole, lutsu teooria järgi?

et kui mõne mehel tuksatab ainuüksi naise patuse pilgu või huulte nägemisest, kataks siis tõesti juba näod ka kombekalt kinni nagu moslemiriikides?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 14:32
capri, eesti ei ole saksamaa ja meil teised tavad kui neil, ma nagu tahan öelda, vaatamata mõnele erandile on eesti rahva oma kombekus üldselt kiiduväärt, kui sakslane tuleb siia sauna siis jätab ta meie kombeid teades püksid jalga.
meie jälle saksamaale minna või nad ära võtta, kui tahame nende kombeid austada nii peabki see olema.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 15:10
luts, aga sa ei saa ju sakslaste kombeid austada.....kohe läheb ebakõlbeliselt kõvaks
ühes teemas isegi väitsid, et teksapüksid naise jalas tekitavad sul amoraalseid mõtteid. burka oleks ikka kõige kindlam valik, eks
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 15:44
capri, jälle lähed isiklikuks sa ei oska muidu, eks siis tule enne end rahuldada kui sakslatega sauna minna seda ühest küljest ja teisest küljest käitvad sakslased loomulikult kui nad alasti on, aga eestalne vaatab ebakindalt nn ringi kas ikka näen hea välja, mis omkorda võib tekitada möödujas huvi
aga jään selle väite juurde kitsad teksad erootilised, kanku terviseks, sulle soovitan mõlemaid kanda teksasi kui burkat
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 16:12
Mitte, et ma väga nüüd lutsbergeri fänn oleks aga ma olen pm nõus sellega, et meie kultuuriruumis me siiski ei tunne end alasti vabalt.

Sakslased on seda "nudismi" harrastanud kaua-kaua, seda pidevalt näiteks tuues , ei tõesta ju midagi.

Ja kindlalt on eesti (no ilmselt ka mujal) nudistide rannas palju ekshibisoniste ja lihtsalt piilujaid perverte.

Praegune Pärnu naiste rand on ideaalne näide, kuidas need tüübid, kes varem kuskil kõrkjates istusid , on nüüd õigusega ranna keskele maha potsatanud. Et neid talutakse aga sellist alastust, mis seal veel nt 10 a tagasi valitses, enam ei ole. Kui see alasti olek nii loomulik tunduks, siis ju oleks seal praegu võrdselt nii mehi kui naisi aga vot ei ole. Täiesti riieteta päevitajaid jääb järjest vähemaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 17:02
Lugesin enne diagonaalis ja kaduma läks lause: "Meil pole alasti olek avalikus kohas kunagi kombeks olnud aegade hämarusest peale."

Kus on olnud juttu avalikes kohtades alasti ringi patseerimisest? Teemagi püstitatud selleks, et uurida millistes kohtades alastikultuuri viljelemine aksepteeritud on! Mööda on antud teemas rääkida eestlaste etnilisusest.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 17:06
Ma tahaks ka teada, kus etnilised eestlased alasti võivad olla ja teistele oma noksi saab näidata.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-19 23:40
Kõige kindlam on kodus peegli ees enda noksi näidata
˅ näita rohkem ˅
2020-06-20 01:30
Sul vaja peeglit ja suurendusklaasi, et oma noksi näha.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-20 11:02
luts, ega keegi keela sul ka eestis ja näiteks hispaanias või prantsusmaal enne nudistide randa minekut üks korralik onafestival teha
ja mul pole miskit häbeneda, et peaks suvise kuumaga burka ja teksapükstega higistama kui mõni mees peaks minikleidis naist nähes end ebamugavalt tundma, on see eelkõige tema enda (ja tema laiskade käte ) probleem.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-20 11:37
Siin toimib see mehhanism, et keelatud vili on magus ja naabri aias on õunad alati magusamad.
Eks need naiste varjatud kehaosad on ka erutavad seni, kui neid avalikult ei näidata ja peab salaja piiluma. Kui aga on kõik näha ja võid vahtida palju süda kutsub, läheb see erutuvus kiiresti üle.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-20 12:23
Naabril ei ole õunu...
˅ näita rohkem ˅
2020-06-20 15:15
Noh siis porgandid....
˅ näita rohkem ˅
2020-06-20 20:23
mis krdi porgandid... jaanid tulekul võtame kasti viina... ja sa jott ka ära kaaguta siin, mine too poest oma Torres ära.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-20 22:31
Huvitav!
Ma ei ole enda psüühikas suutnud leida kohta saunal.
Saunas on naised nagu mehed. Mingit seksuaalset tõmmet, rannas paljas naine ajab kõvatama, püksata tänavaseelik ajab kõvatama, aga saunas võin vabalt külg külje kõrval olla, kuni naine ise kätt külge ei pane.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-20 23:19
tuleb välja, et polegi meie kultuuriruumile see alastus nii võõras ja häbiväärne.....kui naine tundub saunas nagu mees
˅ näita rohkem ˅
2020-06-20 23:23
Mul läheb kohe kõvaks kui naised saunas.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 00:20
Enne tõuseb saunas kui rannas.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 08:34
Peab mõtlemise endal ümber korraldama, aga kliima ei võimalda sellist ilma, et rannas oleks nii palav, nagu saunas.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 11:45
reede öösel oli õues selline kuumus, et mikroskoopilise kleidiga ja ilma pesuta hakkas ka hirmus palav. kui nüüd kliima jätkaks selles suunas muutumist, muutuks ilmselt mõtleminegi vabamaks
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 11:48
NO SINUL CAPIL ON SELLE MÕTLEMISEGA KÜLL RASKUSI. SA PEALE MEESTE M... EI SUUDA ROHKEM MIDAGI MÕELDA
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 14:41
no sinul mikul on nüüd mõtlemist, kuidas uus konto valmis meisterdada ja veelgi rumalama jutuga tähelepanu kerjata. vaata et aju ülepingest lühisesse ei lähe
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 15:17
Tòesti..lausa uskumatu milliseid maailm kannab? Aga praeguseks aamen..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 18:46
Jooksin ka palja väel ringi täna ja päike kõrvetas kohe ära nüüd on pikaks ajaks särk seljas.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 19:29
caprichosa muidugi tegi jälle põhjapaneva järelduse ühe näite najal.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 19:31
Aga mis minu jaoks on tõeliselt arusaamatu, siis kuidas saab olla mugav ilma pesuta käia, eriti kui on suured rinnad?

Tegelikult ei saa ma ka sellest aru, kuidas on mugav ilma aluspüksteta käia.

Päriselt
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 20:00
romantilisel kohtumisel ja eriti kuumal suveõhtul pole harjumuspärased mugavused alati primaarsed, aprilljuuli...
tegelikult saunakliimas võrdub mu jaoks liigsete riiete kandmine pigem ebamugavusega ja minimalism ruulib
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 22:41
Kle aprjull, eks see ole ikka igalühel harjumuse asi, kus ta kannab, või millal kannab aluspesu, ex ole. Ma ka ei kanna pesu suvel... Keda kotib
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 22:48
eks see on harjumuse asi Nii palju kui võimalik,siis suvel küll pesu ei kanna
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 22:56
See aluspesu jutt ei olnud hinnang. Keegi ei pea end puudutatuna tundma. Lihtsalt imestan

Ma imestan selle üle ka, kui keegi on 20 kraadise külmaga palja peaga. Mina ei saa
˅ näita rohkem ˅
2020-06-21 23:49
No kui kõrvadevahel vaid tuul puhub, siis pole vahet mis peas on.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-22 10:58
no mul hakkavad juba 2 miinuskraadi juures juuksed külmetama. aga see ju natuke teine teema. vaevalt et troopilise ilmaga aluspükste puudumisel midagi ära jäätuks
˅ näita rohkem ˅
2020-06-24 11:30
Unistaja231 blokeeris mind. On järelikult pederast
˅ näita rohkem ˅
2020-06-27 21:18
Kas keegi teab Tartus Ihaste kandis kohti kus saaks segamatult alasti päevitada ja trenni teha
˅ näita rohkem ˅
2020-06-27 21:25
Lodjakoja juures on omasooliste rand
˅ näita rohkem ˅
2020-06-27 21:32
Ma tahan päevitada, mitte muid “tegevusi“ teha. Kodus on piisavalt võimalusi "tegevuseks"
˅ näita rohkem ˅
2020-06-27 23:15
Sul ripub jubedalt kole sedasi
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 06:35
Mis ripub koledalt
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 14:59
No miks siis kodus ei päevita?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 14:37
Mingi teema, kus ma pole veel olnudki Pidin ju olema, kes lausa igas teemas sòna vòtan ùhe proua meelest
˅ näita rohkem ˅
2020-07-04 21:56
Terekest, varsti ilmad ilusad ja soov oleks kuskile päevitama minna Kas oleks kaasamõtlejaid?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-19 18:49
Küsimus siinsetele.
Kui palju siin naistest harrastavad nudismi rannas?
Nudistidest vastas sugupooled võiksid ühendust võtta ja mulle privaatselt postkasti kirjutada. Ma ei häbene rannas alasti päevitamas ja ujumas käia, kuid piisavalt mõistlik, et ei tee seda väga avalikus kohas, kus lapsedki mängimas. Pigem privaatsemas kohas.

Niiet võtke ühendust ning saaks rannas koos mõnusalt aega veeta, vahest midagi enamatki.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 11:55
jah, kui hakata seda "enamatki" juba enne kohtumist rõhutama, siis ilmselt jäädki üksi sinna privaatsemasse kohta peesitama, tarts
˅ näita rohkem ˅
2021-06-20 12:32
Kusjuures ei. Planeerin rakvere tüdrukuga ranna kohtumist. Ta ei välista enamat, seksika videokõne läbi mis öösel oli.
˅ näita rohkem ˅