Foorum
2020-05-21 22:40
Jälgin siinset elu pikemat aega ja olen avastanud,et siin on kas ennast müüvad naised või siis eneseimetlejad. Kedagi sellist,kes oleks huvitatud lihtsalt naudinguterohkest seksist ma siit peaaegu,et leidnud pole. Peale ühe ..ei peale kahe erandi. Olen aga siin olnud juba kaugelt üle kümne aasta. ei saagi nüüd aru sellest iha.ee juhtlausest.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-21 22:51
Kas see on mingi elukutse? Nautlejad?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-21 23:11
Teemaalgataja on juba piisavalt vana teadmaks, et seksikas tähendab ahvatlevat, mitte kõigiga seksivat.
Naudingud algavad peast, mitte suguelunditest ja kui sa ei suuda olla piisavalt ahvatlev, mis naudingut sa siis pakud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 00:18
Teemaalgataja oma Hillar Kohvi vuntsiga võib soliidseid naisi ka leida, aga ihast naljalt mitte
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 01:25
Jott mis sa targutad siin... mine võta üks Torres lahti ja naudi algavat suve.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 07:19
Kohe vastati elukutse põhiselt nagu oleks tegemist professionaalide keskkonnaga ja Jott virutas taas ära "kõigiga seksimise".
Eneseimetleja võib ka nautleja olla, kui aega saab.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 07:38
Aga selles ju asi ongi, et siin on amatöörid, kes teevad seda mida tahavad, aga mitte seda mida kästakse
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 07:56
Tõesti?
Siin on ka mõned amatöörid ehk asjaarmastajad tõepoolest. Nende teiste hulgas.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 08:46
Amatööre on siin kindlasti, emotsionaalseid, aga enamus on profesionaalid, kellel töötab just pea, just see matemaatiline osa.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 09:19
Täna on siin 90 protsenti nn rahaväljapressijad olgu nad naised paarid või nn noored omasooiharad jms( ühed teevad seda avalikult teised varjatumalt). Kuskil 10 protsenti on need kes tõeliselt armastavad seksi ja neid on rohkem lõuna pool Eestis, Tallinnas on raha raha ja ainult raha, isegi kui nad seda väärt ei ole
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 09:23
Olgu ta amatöör või proff, raha küsitakse ainult nende käest kellega ei taheta. Raha eest ollakse valmis vaid sellest "pisiasjast" möödavaatama.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 09:27
a la prostid
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 09:28
Sinu iidol väidab midagi muud, kuid jah, ma olen seekord päri.
Kui amatöör juba tasu küsib, siis on ta oma kategooriast väljunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 10:18
Slave, mina vaidlen siin mõtetega, sõltumata inimesest, kes need väljaütleb. See kui minu arvamus kellegi omaga kokku langeb, ei tähenda veel, et ta mu iidol oleks. Mina vaidlen vastu ka parimale sõbrale või südamedaamile, kui leian, et arusaam on minumeelest vale. Samas võin toetada ka seda, kes mind enda vaenlaseks peab. Kui mõni sõber solvub selle peale, et ma toetan tema arvates vale inimese seisukohti, siis tekib küsimus, et kas mul ikka on sellist sõpra vaja.
Aga nüüd teemasse:
Mehed on nagu liinitöölised, kes teevad igal tootel kindla operatsiooni. Naised on nagu kontrolör liini lõpus, kes hindavad, kas toode väärib kvaliteedimärki või läheb odavmüüki, nagu hiina kaup, mis kõlbab vaid ühekordseks kasutamiseks. Prostituudid aga leiavad oma kliendid praagipoest.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 10:36
Õige nõus, samas on paljud prostiduudid samastavad teatval määral nn praagiga, sest mõistusega inimesed suudavad müüa mõte, ideed mitte kehainstinkti.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 01:05
tore, "kvaliteetinimesed" on nüüd oma sõna öelnud ja kui nad kasvõi korra elus prostituudi teenust kasutaksid, muutuksid ise ka praagiks eksole....sest ega ju mitte miski muu ei loe inimese väärtuse hindamisel.....ainult see, kus ja kellega ja mis tingimustel ta seksib või lõõgastub
˅ näita rohkem ˅