Ah-jaa veel üks asi...kui juba läks andmiseks siis anname. See osa on meestele lugemiseks paljuski ja järelduste tegemiseks. Mille poolest on transseksuaalid halvemad teistest ? Pagan, mul on tuttavaid vähe ja sõpru üks-kaks, kuid need inimesed võivad kinnitada, et tegelikkuses olen mina inimene kes saab oma eluga ja saab kõik mis ma tahan. Arvamus, et transseksuaalid on ühed ninnu-nännud mis paljudel on täiesti vale. Ma suudan ollaväga beibe kui ma seda soovin samas suudan ma visata laudast sitta välja ja ma ei tee nägusi, ma võin visata viina meestega ja rääkida autodest, ehitusest jne, ma võin nautida veini ja shampust naiste seltskonnas ja rääkida roosadest seelikutest ja meikimisest. Mul puudub vajadus eelistada ühte sugu teisele sest ma suudan mõlemaga lävida võrdselt kui ma seda soovin. Ma olen saanud endale oma enda toimiva firma, mis on minu oma, ma olen ise enda kätega seda ehitanud( krohvinud, värvinud jne ), mul on meelekindlus teha asju ja mul on meelekindlus jääda just selleks kes ma soovin olla ja ma ei häbene olla sellisena nagu olen. Ma tean mida teen, ma tean mida tahan ja ma tean, et elus ei ole olemas tasuta lõunaid, ma tean, et eesmärkide saavutamiseks ma pean tegutsema. Miks mulle tundub, et naised saavad sellest aru ja neil on rohkem kohusetunnet ja nad on tegelikult edukamad ja ma austan neid seepärast ja ma olen ise uhke, et ma soovin elada ühena neist. Miks ma näen nii palju lauslollust meeste poolt, miks ma näen nii palju alla ja põhja käinud mehi kes otsivad head elu naissoo kulul. Mees peaks olema see kes teeb, on võimas ja pakub tuge. Sama tahan minagi aga kahjuks peab mees olema , minust targem, võimekam, enesekindlam ja paistama välja minu kõrval ja olema kuningas...kahju, et need kuningad on ära võetud enamik. Minu parim sõber on taoline kuningas, mees kes teeb tööd, tal on pere, tal on kõik mida ta tahab, ta hindab mind. Ma naudin selliseid mehi ja austan...sets ta on MEES mitte poisike ja ninnu-nännu. Kuid ma ei aja talle kätt külge sest minu jaoks ta saab jääda ainult sõbraks kuigi mina võiks tahta ju rohkemat aga ma ei hakka mitte kunagi hävitama tema tasakaalu ja austan seda. Seega ma ma olen naine hinge-põhjani aga Mees minu jaoks on see kes on suur hingelt, tasakaalukas ja iseloomult ja olemuselt kui viiking, karm vaenlastele aga oma naisele hell ja õrn aga peab oskama ka naiste plärast üle olla
. Ma ei tahtnud oma etteastega kedagi solvata ja palun sügavalt vabandust kui keegi mehepoegadest solvus aga sel juhul ei ole sa minu jaoks mees kui solvusid vaid ikkagi veel kel on palju-palju elust õppida ja muutuda alles MEHEKS ! Selline on minu kui naise nägemus elust ja meestest.