Foorum
1
2
2010-09-07 18:42
Kõik mehed on sead? Aga naised, te olete siis ju seaemad sel juhul
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 18:47
sa riivatu oled ka seeni manustanud v?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 18:53
Eeeh ... pole veel leidnud sellist naist, kel korjata meeldiks ja marineerida neid ja siis naudinguga vaadata kui neid maiasmokana hävitan ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 18:57
mis põhjusel selline teema sis?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 19:35
No nüüd leiutas. Mitte Sead nad veel pole nad ainult põrsad. Naised on aga maod. Tarkuse, mürgi ja kavaluse sümbol.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 19:49
Minu teada on selline ütlus,et mehed on sead ja naised litsid
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 19:56
elmar59-kus seda kuulsid? oi, oi- litsid me võime kõik olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 20:16
oi,oi,oi ... elmar, sa nii tige naiste peale? Risto, just litse võib olla igas soos - ka soo keskel Aga kas kõik ikka on, nagu Elmar väidab ...

Aga selles valguses tahaks küll ühte poja ema näha, kes käratab vihas: Kõik mehed on sead Ja siis hõõruks käsi ja kostaks, et sa ju seaema
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 20:23
Mehed sead..naised seatud ja kõik on ilusti paigas
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 20:24
Ma pole tige naiste peale mitte kohe aga turul olla naised nõnda öelnud,et ihas olla pooled kasutajad litsid
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 20:29
elmar- ära käi turul vaid mine Selverisse
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 20:33
Wish ... saad poja ja oledki seaema ... lihtne eks Kratsi või seina aga nii see paraku on Ja kus ta siis paigas on kui naised pidid koduloomi armastama

Elmar ... ja sina muidugi rüütel ei olnud ja siinsete naiste eest välja ei astunud .... või kartsid ka templit saada ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 20:34
elmar59: Mitte pooled vaid ikka ilusasti kõik koos on litsid, kui just nii ütlema peab ja mõtlema. Muide Sina ikka ka, ei saa ju Sind meie meeldivast seltskonnast välja jätta. Prostituudid oleme me ka kõik, me kõik müüme ennast vaba tahtlikult oma tööandjatele. Muidugi võimalikult sootselt.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 20:37
Aike,aga siinsed paljud ei tööta üldse,kuidas neid kutsutakse?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 20:41
Eks nad on siis viletsad müüjad muideks ka koduperenaine töötab
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 22:10
ei tea jah. tundub, et siin on teemadest puudus. iha mehed purjus v? hämmastavalt ühtlane on see tehnika siin. sa riivatu hakkad ka naksitrallistuma?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 22:11
klassikast:"me kõik oleme ühtviisi müüdavad, mõni ainult on natuke kallim kui teine"
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 22:24
Mul oleks mõned head teemad arutluseks kuid millegipärast ei tihka enam neid siia laialivalguvasse virr - varri poetada kuna rohkem sellised tõsisemat laadi või nii Aga ega ei kurda ka, eks siis aruta ja vaagi neid kellegi teisega kuigi oleks huviga kuulanud ka muu rahva arvamusi
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 22:34
Barb-too aga lagedale.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 22:54
Sain juba ühe kasutajaga asjad selgeks räägitud Tundub et poleks mõttekas selliseid teemasi siia püstitada kuna sooviks ikka tõsiseltvõetavaid vastuseid kuna sisuks oleksid inimsuhted jne, probleemidele lahenduste leidmised. Eeldaks konkreetseid ja arukaid vastuseid. Aga noh, eks seda mängulisust ja lusti ole ju ka vaja Saame probleemidele ka mujalt vastuseid
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 23:05
ehhmmmm.et mehed nagu sead.. võimalik,aga naised need jäävad ikka naisteks.. ..............
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 23:07
Ühes laudas on nii lambad, lehmad kui ka sead ühes armus...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 23:08
...ja pole vaja nimetada inimest loomaks, võtad talt vastutuse...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 23:13
Whayme-ei ole meestel ka midagi viga
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 23:16
Näidake mulle ühte täiuslikku meest
Kas sina, Risto saad seda enda kohta öelda?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 23:21
kuule ma siin barb .. tead,, rõhun kyll kellelegi väga hinge..aga..antakse andeks . nu see oli mul jutt nyyd niisama ,,et väljendada ,et need mehed siin..pole kyll sead, ptyyii ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 23:22
Barb- samas võiks olla väiklane ja esitada vastu küsimuse naise suhtes?
Loomulikult pole mina ja kas ma peaks olema?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 23:47
et siss täiuslikkusest ka juttu jeahh.. .. oot ma mõtlen.. ytleks omalpoolt sellised read,,..täiuslikkuses võid sa ju kasvada ..aga ninakaks ei tohi muutuda ,,jne jne... .. muidu saabki sinust siga ..khhmm vaat ,,kus nyyd tuli loogik ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 00:52
keegi meist pole täiuslik.tähtis austada ja armastada ennast, siis suudame ka teiste suhtes olla mõistvamad. Nautida elu ja olla... olla sellised nagu tahame ja oskame.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 00:57
Risto ).. ; 5+ istu nyyd.....palun.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 01:25
Whayme- ega ma püsti tahagi seista
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 01:28
aga kullake lama siss,, ,,pss.. polnud koeraga tegu... ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 01:39
Risto.läheme parem tuttu..))... jätame teema selle teistele siia ripakile eks , me poleju ainsad uhked ja ilusad Eestimaa peal,,, murrrrrrrr , nurrr... .. olge SÄRAVAD;; TEEMAD SELLEKS JU ONGI ,et arutada.. .paiiiii...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 05:34
Risto,tavaliselt ongi just iseenda austamine ja armastamine see,mis segab teiste suhtes mõistev olemast

Paar korda siga küna ümber käis
kus sees veel toitu küll,kuid sellega mis teha
kõht seal on kindlalt tuubitud ju täis
nii täis,et ägisemas keha
............................
siis isekalt ta kärssa sirutas
ja viudi kummuli siis küna virutas

See oli vist Jakob Tamm,kes kunagi nii kirjutas
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 07:09
Sellega olen mina nõus. Kui naine ise "kasvatab" omale sea siis ta saab ka omale seast mehe. Need millised mehed me saame on ju naiste endi teha. Mul kunagi üks töökaaslane pidevalt hädaldas, et ta mees on võimatult vastik tüüp. Samas ta ninnu nännutas oma poegi ja mitte üks polnud tema pojakesi väärt. Ma siis ütlesin talle, et sinu mehe ema kasvatas sulle sellise mehe aga mida sa ise praegu teed? Kas sulle endale meeldiks sellist meest saada nagu su oma poeg. Peale seda ei julgenud see töökaaslane enam kordagi oma mehe üle viriseda. Poega aga nännutas rõõmsalt edasi
Ja teine asi. Kui sa lased endaga halvasti käituda siis ära loodagi paremat kohtlemist. Kui oled sellise käitumisega nõus siis ära kiunu.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 09:05
Desiree777,väga hästi öeldud
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 09:23
Desire, mõnikord me mõtleme sinuga väga ühtemoodi jagan seda arvamust, et naised saavad ise paljuski seda olukorda muuta.
vähenõudlik naine "kasvatab" endale ka vähenõudliku mehe. mehed siiski seavad ennast naiste järele, mitte vastupidi. millegipärast on mõned naised selle unustanud
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 09:37
Desire ja Juuksur. Lapsel on ju ometi 2 vanemat!!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 09:52
desire ütles hästi...
seega kõik need naised, kes kasvatavad sigu, on seakasvatajad

kõik mehed keda kasvatavad sekasvatajast naised on sead - kõlab tõetruult
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 09:53
just,,naised- naised ,,TEIE KÄES ON VÕIM.. ...khhmm;.. ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 12:36
Parma - sellised on olnud ka minu tähelepanekud. üldiselt on see jah nii, et neid on 2. kuid see on natuke teine teema.
jah, Desire rääkis siin järglastest ja sellest, kuidas need mingit neile nähtavaks tehtud käitumist jäljendama hakkavad ja millised inimesed nendest siis saavad. tal oli ka näide sellest, kust teatav käitumine mehel nt tuleb.
nii see on, kuid mul tunne, et me tahtsime Desirega rääkida siin millestki muust. nimelt teemaks olid naised ja nende käitumine naisena ning sellest tulenev. ehk siis - see, mida naine endale saanud on, oleneb ka naisest endast ja sellest, millise käitumisega ta rahuldunud on.
Desire näites olnud naine sai endale selle mehe, keda tema tahtnud oli, mis siis, et ta seda ei tunnistanud. teatud käitumisega see naine sellise mehe endale ju saigi. kui oleks teisiti käitunud ja teinud, siis ei oleks tal ka olnud seda meest ja seda suhet.
pean mainima, et mina pidasin ka siin silmas meheks ja naiseks saanud inimesi ning naise ja mehe vahelisi suhteid. sellest, mida kümneaastaselt tehti, ma rääkima hakata ei tahtnud. ma rääkisin nendest, kes on meheks saanud ja sellest, mida tuleks naisel teha, kui ta tahab rahuldavamaid suhteid, paremaid mehi jne.
st et kui naised tahavad paremaid mehelt, suhetelt jne paremaid tulemusi saada, siis peaksid ka naised mh midagi endas muutma.
mina nt ei ole mehi emmenud ja tunnistan, et ma ei teagi, mis tunne on teist emmeda (nunnutada). seda tehku nendega nende emmed, mina sellisest suhtlemistehnikast huvitatud ei ole. ma ei saa ja ei taha ka hakata parandama inimeses seda, mis teiste inimeste käitumise jm tulemusena temasse kinnistunud on.
see, mis teises kinnistunud on, puudutabki seda va nemaks olemist jms teemasid. see puudutab suhteid teiste naistega ja nende käitumist, mis ka muudab meest.
kui on näha, et mehel on mingid nn nähud (tahab emmemist, ümmardamist jne naiselt),siis peaks tal olema ka naine, kes teda emmeda tahab. nii need rahuldavad suhted tekivad.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 13:34
oehhh,,kallis Juuksur, teeks ka kokkuvõtet.., et siis mehed..ärge arvake ,,et teid tahetakse nunnutada)).--PIDITE JU ise HAKKAMA SAAMA.. see tõekspidamine ju looimispäevadest saati selline ,,.. aga kuidas kellelegi,,aga ikkagi naised ruulivad ,, SEST Juuksur kallike pani just pika puuga,,, see et pika tekstiga ,,kõigile oma ,, -- mina tänan. ,, kellel see loetud tekst,,nyyd minupoolt EI meeldinud , kerib tagasi eks . Päikest.. ....
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 22:41
loomasõbrana häirib mind inimeste mölaklusele loomanimede andmine...milles need sead süüdi on? olete mõnda elusast peast näinud (üle 5 minuti)? või lehm - minu arust üx ilusamaid ja inimese jaox kasulikumaid loomi aga jälle sõimusõnax tehtud...ma ikkagi ei häbene enda lehmatähtkuju (Sõnn noh aga emane - järelikult - lehm!)
˅ näita rohkem ˅
2010-09-09 00:36
ja sa ka puht segane ,,eks-OYA-kallike-see-- polnud minupoolt solvang,, vaid - räägiks kaasa sõnaga lehm (naisoopoolele)). meetele mõrudaks lugemiseks --,, yks tytarlaps(täisealine) kirjutas mulle,,et,, tal on meestest villand..alati,,kui kellegagi kokkulepitult kohtub. seksivad,,WÄGA HEA .aga.. unustatakse.!!... ja temal mulje see ongi jäänud ,,et ta lehm.. ainult lykka jalad laiali ja jälle valmis.. mõneti karm eks . aga tema kaunis inimene .. ta otsib siin elus ju jäävat meest - nagu mina,, aihhhhhhhhhh , nyyd punnitage silmi ,eks . aga asja teist- tõesti ei saa!!! .kui just.minujaoks imet ei synni...khhm seda palju loota. lihtsam elada .
˅ näita rohkem ˅
2010-09-09 07:38
Suur tänu juuksur, et tegid mu teksti veel arusaadavamaks. Nüüd on ilusti puust ette ja punaseks ja KÕIK saavad aru mida ma mõtlesin oma tekstiga.
Whayme kas sa süstid omale mingit sodi või? Ma juba pikemat aega olen üritanud su tekstidest mõtet leida aga enne lõppu läheb juba algus käest ära ja lõppkokkuvõttes olen ma ainult mingit mulinat lugenud. Südamerahuga võib su tekstist lihtsalt üle libiseda. Aru ei saa ma nagunii, kas ma loen või ei. Nüüd küsiks kas ma olen ainus kes midagi aru ei saa või pole mul lihtsalt annet sellist teksti arusaadavaks kokku veerida?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-09 08:49
Desire777.. kas pole mitte kuulnud siis ytlust,,kel pea ei võta ,, võtavad jalad .. .. aga kullake libise SUUREKS TERVISEKS ja muideks rikutusaste on punases!! .. sa kahjuks veel ,,ALLES mustas,, masendus woi. palun ÄRA MASENDU. libisema pididju ,see ka ju jummalla lahe tegevus ,, annan selleks sulle võimaluse .. näed siis ,,kui LIHTNE On Elu... ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-09 18:20
Ausõna mitte midagi ei saanud aru. Edaspidi ma lihtsalt libisen sinu tekstist mööda. Nüüd on juba selge, et ega sealt muud midagi lugeda pole kui üks seosetu mulin.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-09 21:31
Tundub,et olen üks vähestest,kes Whayme tekste lugedes tõlki ei vaja,kahju
˅ näita rohkem ˅
2010-09-09 21:36
saan ometi ise ,lisada ---,,et..SA -TÕESTI- POLE AINUS ... ..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-09 21:41
Ja mina olen siis pooletoobine Kord saan aru ja teine kord jälle kaob algus käest ... aga ma hakkan jupiti võtma nagu siis kui ma aru olen saanud
˅ näita rohkem ˅
1
2