Parma - sellised on olnud ka minu tähelepanekud.
üldiselt on see jah nii, et neid on 2. kuid see on natuke teine teema.
jah, Desire rääkis siin järglastest ja sellest, kuidas need mingit neile nähtavaks tehtud käitumist jäljendama hakkavad ja millised inimesed nendest siis saavad. tal oli ka näide sellest, kust teatav käitumine mehel nt tuleb.
nii see on, kuid mul tunne, et me tahtsime Desirega rääkida siin millestki muust. nimelt teemaks olid naised ja nende käitumine naisena ning sellest tulenev. ehk siis - see, mida naine endale saanud on, oleneb ka naisest endast ja sellest, millise käitumisega ta rahuldunud on.
Desire näites olnud naine sai endale selle mehe, keda tema tahtnud oli, mis siis, et ta seda ei tunnistanud. teatud käitumisega see naine sellise mehe endale ju saigi. kui oleks teisiti käitunud ja teinud, siis ei oleks tal ka olnud seda meest ja seda suhet.
pean mainima, et mina pidasin ka siin silmas meheks ja naiseks saanud inimesi ning naise ja mehe vahelisi suhteid. sellest, mida kümneaastaselt tehti, ma rääkima hakata ei tahtnud. ma rääkisin nendest, kes on meheks saanud ja sellest, mida tuleks naisel teha, kui ta tahab rahuldavamaid suhteid, paremaid mehi jne.
st et kui naised tahavad paremaid mehelt, suhetelt jne paremaid tulemusi saada, siis peaksid ka naised mh midagi endas muutma.
mina nt ei ole mehi emmenud ja tunnistan, et ma ei teagi, mis tunne on teist emmeda (nunnutada). seda tehku nendega nende emmed, mina sellisest suhtlemistehnikast huvitatud ei ole. ma ei saa ja ei taha ka hakata parandama inimeses seda, mis teiste inimeste käitumise jm tulemusena temasse kinnistunud on.
see, mis teises kinnistunud on, puudutabki seda va nemaks olemist jms teemasid. see puudutab suhteid teiste naistega ja nende käitumist, mis ka muudab meest.
kui on näha, et mehel on mingid nn nähud (tahab emmemist, ümmardamist jne naiselt),siis peaks tal olema ka naine, kes teda emmeda tahab. nii need rahuldavad suhted tekivad.