Foorum
2020-04-20 11:03
Võib-olla juba täiesti ära leierdatud teema, aga siiski.
Mis moodi sellised pildid nagu meil siin on, üldse TOPi satuvad?
Kuntstilises mõttes on tegemist ju eksrementidega.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 11:13
Kas sa arvad, et see iha leht on mingi kunstisait?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 11:29
Sait teenib selle pealt, et kasutajad ostavad VIP-staatust, mis võimaldab mingi hulga 10p-hindamisi, või ka eraldi 10p hindeid. Kui keskmise kasutaja eelistus on "urruauk pärani" vms, siis vastav pilt oma 10p-d saab ja TOPi rändab. Lisaks käivad siis õukonnamängud: iseenda või "omade" üles hindamine, ülejäänute alla hindamine 1p pannes jpm. Allahindajad blokeeritakse ja teevad uue konto, et uuele ringile minna; alla taotud pilt võetakse maha ja pannakse uuesti, et ikka toppi pääseda; …

Suurte egode, keskmise kasutaja arusaamade ja ajalooliste tegurite koosmõju.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 12:06
Las need kunstikriitikud hindavad ja toida iha lehte.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 18:45
Topis on saasta palju, sest enamik, kes seal on, blokeerivad mehed, kes 5 panevad, ära. Lisaks panevad iseendale või varikasutajatega enesele kümneid ja hoiavadki mitteblokeerituna mehi, kes neile ainult kümneid panevad. Ise käivad ilusate piltidega naistele halbu hindeid panemas. Seega Iha Top ei näita sittagi, vaid on vaimsete probleemidega naiste pärusmaaks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 20:07
Kes sa selline oled?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 22:49
Veidikenegi võiks ju püüda ilusat pilti teha.
Muidu tulebki välja et TOPis on topis
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 22:55
Räägib mehelaadne toode, kes lubab, et oskab erootilisi pilte klõpsida
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 23:02
Sinu tehtud pildid on koledad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 23:08
Minu mäletamistmööda olid madleenil siin dusja tehtud pildid üleval. Igati topi väärilised. Ka nende arvates, kes silmadega vaatavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 23:22
Teine pilt on päris huvitav, aga fotograaf oleks võinud kivi asemel naist pildistada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 23:39
Minu arvamist mööda ongi just püütud pildile jätta õhtu päikse peegeldust vees. Süri vähemaks ja kontrastsust juurde ja mulle täitsa meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 07:36
Metsakoll ja tissimeister, kaks põhikriitikut.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 09:24
Need pildid mis te välja olete toonud on minu silmis ikka kõik väga kenad.
Fototehniliselt võib alati norida, aga need on pildid mida on püütud ilusaid teha.
Topis on mingi suvaline telefoni klõps, milles pole mitte midagi vaadata. Mitte midagi!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 10:30
Vaata Epimetheus, Need pildid meeldivad paljudele, ka neile, kes arvavad, et viis on väga hea hinne ja seda peab alati panema, kui meeldib. On jah väga hea hinne, aga piisab ühest viiest ja pilt enam topi ei pääse. Sellepärast püsivadki keskpärased pildid palju paremini topis.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 12:00
qwerty112, need lingid on sinu tehtud piltidest? Pole pahad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 14:27
Arusaadav. Sitt ujub ikka pinnal
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 19:51
Kuule, teemaalgataja, tee mõni pilt ja pane see toppi ära! Ihaportaal on nii mage, et võtab ohkima, kui jälle tasuta meelelahutust pole. Kes sa oled siis selline?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 20:14
violiina, võiks teha diili, et las teema püsti pannud härra palkab profifotograafi ja laotab oma kunstigalerii siia laiali (mitte viinerinäituse vormis). usun, et ilunäljased poleks kade kümneid jagama. ning pääsebki kunst toppi. probleem lahendatud.
pilditute anonüümsete fekaaliõngitsejate hädaldamised paraku ei mõju piisavalt veenvalt
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 20:22
Miks see top ùldse oluline on? Mina panin pilte ùles selleks, et oleks aimu kui pikk ja paks ma olen. Ja kui olengi kole kui òò? /nagu mingi Virussa seda teab../Miks ta minust mòòda ei jaluta? Mina ei kài meeste pilte otsimas selleks et neid solvata. Ònneks mina neid mòttetuid riistapilte ei vaata
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 21:53
sirruke, madala enesehinnanguga inimesed saavadki just kellegi solvamisest ja materdamisest rahulduse. las neil siis olla see rõõm. parem ikka kui mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 16:33
Nagu näha on teema võtnud tuld ja mõned kelle konnasilmadel tallusin on oma pahameelt siia välja elama tulnu. Hea!
Caprichosa, lihtsalt turunduse felarve huvides, kui palju sa iga kuu kulutad, et tops püsida?
Noh, et kui ma peaksin ükskord avastama, et till lühike ja kõht ripub, siis tean paljuga peab arvestama, et oma allakäigu trepile kässarit tõmmata iha vaatajate silmis.

Violiina, mul on olemas üks selline omadus, mis hindab võimeid ja tulemust kriitiliselt. Just good for background.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 17:36
tore, et pildikriitikud tunnevad huvi võõraste eelarvete vastu. kahju muidugi, et enesekriitika ei luba neil omaenda kunstfotode galeriid siin avalikustada- oleks vähemalt, kellest eeskuju võtta

pildi üleslaadimine on siin teatavasti tasuta. kui iseendale kümnete ladumist ei harrasta, siis nn topis püsimine samuti mingeid kulutusi ei nõua.
pigem võiks rahakottides sorijad huvituda, kui suure augu piltide hindamine fännide ja tulihingeliste onaneerijate eelarvesse tekitab.
üks härrasmees mainis, et mõnel kuul on telefoniarves ligi 200-eurosed "üllatused".... tänu minu ebakunstiliste piltide hindamisele.
põhiline boonus selle eest on, et saab oma kirjale kohe vastuse, mitte ei pea paar nädalat ootama, kuni tema sõnumit märgatakse.

aga miks peaks võõraste taskute sisu kellegi hingel üldse kipitama? see tekitab küll pisut hämmingut. ilma igasuguse pahameeleta.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 18:26
Teemaalgataja on pede ju, ma algul ei pannud tähele seda. Meeste top on natuke teistsugune küll. Minu arust naiste topil pole erilist viga... no loomulikult see pole kunstisaal, aga ilusaid ja huvitavaid pilte on siiski palju, eks muidugi need ühtede ladujad tõmbavad väga palju ilusaid pilte välja sealt.... no mis teha. Ja nende muredega, et oi kui mage see kõik on ja s..t, võiks pöördumise teha siis Iha administatsiooni poole, et ehk tuleks mingi muu süsteem, mille järgi toppi valitakse, vbl leitakse isegi kunstikriitikud ja tehakse mingi zürii.
Siiski on natuke kohatu ise pildituna olles viriseda mingite piltide üle. See on minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 18:30
Mingit konnasilma juttu ma alles hiljuti sain oma postkastist lugeda, ei mäleta nüüd täpselt milles asi seisnes, aga tundub, et keegi rahulolematu igavleja käib erinevate kontodega ja viriseb mingite tühiste asjade pärast
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 18:44
konnasilma jutu ajajatel on ehk endal suur vistrik tagumikul, mis ei lase rahulikult arvutis istudes sportlikke abielumehi meeste topist välja selekteerida
aga mu meelest oleks ka viisakas, kui see loodav kriitikute žürii oma kunstpildid kõigepealt letti laoks. et oleks kaugele näha, milliste fotograafia-gurudega tegemist
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 20:43
Teemaalgataja, pahameelest tegid sina ju teema! Et mismoodi keegi kommenteeriatest ja vastajatest siin pahameelt praegu välja elab? Sa võiksid vähemalt püüda mingitki oma lemmikpilti siis topivääriliseks hinnata. Või mis sina mõtlesid, kuidas need asjad käivad? Ikka, et Iha on süüdi ja kõik peab sinu maitse järgi sulle esilehel serveeritud olema, kuna miks peaks ise vaeva nägema oma piiratud mõistusega, et otsida pilte mis meeldib ja neid siis vastavalt tunnustada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 20:59
Caprichosa ja Violiina, rahunege nüüd maha ära ja vaadake ise ka mis putru te siia kribate. Sammuti võite rahumeelselt vaadata neid pildilinke mida teised kasutajad on siia teemasse postitanud.
Võrrelge oma piltidega ja hinnake ise kas turundus on adekvaatne või olete ennast lihtsalt narriks teinud.
Teemat algatades ma tõesti ei uskunud, et mingi seltskond oma pilte ise hindab. Nagu seletusest lugeda võib, siis on teil terve hulk varikontosid mille alt te siis endale 10 ja konkurentidele 1 laote jah?
Mis võiks olla minu point oma pilti siia panna kui teie oma 1 laadungid teele panete?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 21:07
qwerty, kas sa suudaksid kasvõi korra arvamust avaldada ilma mulle sõnu suhu panemata?
esiteks ma pole kuskil käinud arvamust avaldamas, milline on minu jaoks "tippsaavutus". üldse peaks nagu igaühe oma asi olema, kas paneb siia uduse mobiiliklõpsu või midagi enamat- igal pildil on ju oma fännid, ka pealtnäha kõige mõttetumal, vähemalt kommentaare vaadates jääb selline mulje.
seega igaühele midagi.
profitasemel fotokunstnike ning pilditute kriitikute jaoks on vast siiski teised saidid. kui keegi pole veel aru saanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 21:17
lugupeetud autor,
tegemist on täiesti rahuliku vestlusega. kuigi sinupoolne teemapüstitus võrdles kaasfoorumlaste pilte "ekskrementidega".
no vaatasin rahumeelselt oma pildi linki, mille qwerty siin "topiväärilise" pildina esile tõi........ja edasi?

igaühel on ilmselt erinev ettekujutus, milline pilt peaks esimesel või viimasel kohal paiknema. kõige lihtsam oleks tõesti ise eeskuju näidata, teiste mahategemise asemel, eks.
hetkel teed küll sina end narriks kui siiralt usud, et kõigil siin sada varikontot ja iga kuu tuhande euro eest ennast hindavad. isegi kui oleks kellelgi ülearust raha, siis oleks ju tegemist totaalse lapsikusega.
aga pane ise oma kaunid pildid üles, küll siis ka fännid ka tekivad. nii üllatav kui see ka poleks

ps. annan isiklikult lubaduse, et hindan su pilti kümnega. muidugi juhul, kui see nii kõrget hinnet minu silmis väärib
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 21:22
Koik naiset on ilus ,seksinukut
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 21:24
Epimetheus. Ei, ma võrdlesin oma pilte sinu omadega Mina teen täiesti vabatahtlikku piltide postitamist, mitte ei turunda siin kedagi Miks sa närvi nüüd läksid? Ma pole iialgi mingeid varikaid teinud, et teisi maha hinnata, või ennast hinnata. Sain aru, et sinu point ongi ainult iriseda.viriseda, mitte pilte teha ja loomulikult sa virised varikonto alt. Või polnudki su eesmärk siin kunstisaali otsida?
Mul on päriselt väga viletsa kvaliteediga pildid ja ise klõpsitud, ma pole seda kunagi eitanud... mul siiski natuke aega kulub, et siia midagi mõelda või panna üles siia aga mul on hea meel, kui kellelegi meeldib. No paljudele ei meeldi... mis siin peaks nüüd ennast puruks jooksma sinu arvates või, kuna mingile pilditule vingurile ei sobi.
Loe MisterJ 'i postitust, et arvasid tõesti, et siin kunstisaali või? Mul on oma arvamus, miks sa selle teema tegid... putru sa keedad ise ju
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 21:42
Oi te olete ikka päriselt naljakad!
Aga pange edasi!
Ootan põnevusega järgmiseid ekskremente ja jälgin kuidas need üle hinnatakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 21:59
Nalja peab ju saama. Tore, et alustasid
Mine käi nt. Ermitaazis, või ok Kumus, või kus iganes ja näe ilu ja kunsti enda ümber.. parem veel, kui järgi teed Sissepääs muidugi natuke maksab kahjuks.
Teemasid võib siin väga palju teha. Mulle ei meeldi ka palju asju siin, mis teha... Aga sina siiski ürita ellu jääda selle paari kuu siin oldud aja joosul ja tegele oma konnasilmadega, mida sa siin postkasti jagad ja samuti foorumisse. See on viirusnakkus muideks ja hoia omale see jama.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 22:03
Noh, päris põnev juba sul, et ootad sitavaatamist.... küll siis saad süüa ka seda ükspäev
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 22:10
pildi kvaliteedi hindamiseks ja selle üle irisemiseks on teised saidid, qwerty. ei jõua ikka kohale?
sina ei leia minu piltides mõtet ega vaatamisväärset ja ometi käid neid vaatamas, kuigi oled ära blokeeritud. kas tõesti pole ühtki saiti terves internetis, kus saaksid oma mõttekate kunstfotode vaatlemise kirge rahuldada???

minu jaoks on peaaegu igal pildil oma lugu. paljudele jõuab see kohale ja seepärast ka fänne rohkem kui tigedaid kriitikuid.
kui ma tänan fotograafi ilusa päeva või helde modellitasu ning vägevate emotsioonide eest, ei puutu telefoni ega kaamera hinnaklass üldse asjasse. kusjuures mõned paljude lemmikud ongi just suvalised mobiiliklõpsud. ju siis nemad sealt miskit positiivset leiavad enda jaoks.
kui sina ei leia, palun tiirle siis mõnel teisel orbiidil.
"kaastundest" laod sa suht tihti mõttetule udupiltidele kümneid, aga nende fotode omanikud sul miskipärast hambus ei ole
aga võõraste pildilinkide ladumise asemel esitleksid ehk oma suurepärast portfooliot, kus pildi mõttekus ei seisne ainult genitaalide eri nurga alt jäädvustamises.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 22:13
konnasilmajorsil tundub jah olevat mingi fekaalifetiÅ¡. kohe kuidagi ei suuda eemale hoida ja ise ka ette ei näita, kuidas kunstiinimesed perfektselt asja serveerivad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 22:28
Nojaa, qwerty klõpsitud aqamaryni kontol olevad pildid
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 22:29
kvertieisaaikkaaru etkeegieisoovitema"suhtlemist"
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 22:31
Ootame turundust ja perfect perfomace'i
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 22:35
Koska.......arusaamiseks on aru ka vaja

aqamarini galeriid olen kunagi vaadanud ja ei tekitanud erilisi kunstilisi orgasme, sorry. maitsed ongi erinevad ning milleks enda oma teistele peale suruda ja paremaks pidada?
sinu arusaam kunstist peegeldub profiilipildilt kaugele, qwerty. selle adumiseks ei pea isegi kontot vaatama.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 22:54
Kuidas puutuvad kobras ja auto iha piltidesse????
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 22:54
aitäh ülima kunstielamuse eest, qwerty. aga kui mind väga huvitaks iga suvalise anonüümse kriitiku hädakisa, oleks ilmselt ammu kõik pildid maha võtnud ja sul polekski, mida kritiseerida.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 22:56
no auto=peenise pikendus, madleen. kuidas sa loogikat ei taba?
ja punnsilmadega kobras on nagu qwerty ise minu kontot inspekteerimas
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 23:00
Kui sa selle lahti seletasid, saan ma muidugi aru.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 23:12
See on sul tõesti vaatamise viga. Ma olen neid väga lähedalt näinud ja olid vägagi ühel kõrgusel
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 23:12
Qwerty, kui sa teeksid vahet tavalisel halvustamisel ja iroonilise, sarkastilise varjundiga öeldul, siis oleks kõik kombes.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 23:25
Kadunud Rinnakas tavatses öelda:"Aktifoto pole Faktifoto" ja ma olen temaga 100% nõus

Qwerty, kas sa oled näinud naist, kellel on mõlemad rinnad täpselt ühesugused?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 23:32
Qwerty, ole nüüd korra ka ometigi mees või siis vähemalt käitu vastavalt, mitte ära lalise, virise ega igise igas teemas, mis teatud kasutajatega seotud on. Natukene vastavat huumorit võiks ikka mõista, mitte kõike isikliku rünnakuna võtta. Lihtsalt sõbralik soovitus.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 23:46
Dragu, no mis teha kui qwertyl kombeks väiksele lõõpimisele isiklike mahategemistega vastata. see on tema tase

neid kehalisi vigu on otsitud siin aastaid ja siis imestatud ja solvutud kui sellele väikse peenisehuumoriga vastatakse.
normaalne (jah, HÄRRAS)mees ei hakka avalikult ega personaalselt postkastis kellelegi iluvigu külge kleepima....vähemalt siis mitte, kui ise naisega kohtuda soovib. selline asi võtab ju automaatselt igasuguse suhtlemise soovi ära.

kusjuures perfektsionistide rahustuseks võin öelda, et ma absoluutselt pole fotogeeniline. seega pilte luubiga uurides leiab kindlasti mõningaidki kohutavaid defekte. kuna see meeldivat reaalset suhtlust õnneks ei häiri, pole ka probleemi.
pilte vahetan siin enamvähem ülepäeviti, et igavaks ei läheks. kellegi kõõrdsilmsed kommentaarid seda ei mõjuta.

madleen,
hmmmmmmmmmmm......kui nüüd mälu värskendada, siis minu rinnapartiid oled sa igast asendist näinud ja lähemalt kui mõnigi mees oma märjemates unelmates aga on ju vana tõde, et teoreetikud on alati kõige targemad.
˅ näita rohkem ˅