Foorum
1
...
5
6
7
...
34
2020-05-09 12:01
Ja sugulased ning sõbrad toovad usinalt jahu, mune, suhkrut.....
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 12:13
Tegelikult, tahtsin ma Slavelt küsida, et kas see kogi, mis pärast ühiselt ära süüakse, küpsetamine on ka klienditeenindus. Minuarust mitte.
Kui nüüd see hea sõber või kallim tuli mööda kodutarvete poest ja talle meenus eelmisest korrast, et mikser millega tainast segati oli vana ning katkine ja otsustas uue kinkida, kas see muudab asja kohe kliendi suhteks? Mina leian et samuti mitte. Ta tegi seda, sest nägi et on vaja ja valmistas teisele üllatuse. Küünilisemalt võttes võib öelda küll, et panustas ühisesse üritusse. Aga kook oleks ju ka ilma selle kingituseta valminud.
Lõpetuseks veel sellest, miks suhtutakse põlglikult koonerdajatesse. Aga sellepärast, et nad ei maksa, kuid nõuavad, et neid koheldakse nagu kliente. See on nagu Slave, kes naudib kui domina teda piitsutab ja alandab, ei naudi üldse kui tänaval pättide käest peksa saab.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 12:32
slave, nagu juba olen maininud, siis sa pole kaugeltki ainus õhulosside ehitaja olnud. aga ei arvanud, et nende kolinal kokkukukkumine sulle nii frustreerivalt mõjub

see eraelus lõbutsema julgustamise jutt mõjub päris naljakalt. mõni ongi nagu siiralt veendunud, et degusteerijal, massööril, prostituudil või pagaril puudub eraelu ning sõbrad, sugulased, kallimad, kellega kvaliteetaega täitsa tasuta nauditakse?
kümme korda on selgitatud, et igaühel pole asja sinna privaatmaailma. isegi kui sõbraks soovijate puhul meeldivate ja põnevate inimestega tegu, ei jätkuks puhtfüüsiliselt kõigi jaoks aega ja energiat- isegi kui lähisuhtluse puhul oleks eesmärgiks kvantiteet. isiklikult eelistaks siiski kvaliteeti. mis minu jaoks tähendab palju enamat lihtsalt meeldivusest või kergest "tõmbest"- eriti kui tegemist erootilisemat laadi sõprusega või lausa armusuhtega.

kas slave suudaks olla korraga rahuldajaks või alluvaks mitmesajale naisele, niisama lõbu pärast? vaevalt küll. paratamatult tuleks valikuid teha. kas kehakeemia, armumise või materiaalsete boonuste järgi, oleks juba sügavalt tema isiklik asi, eks. kui valik tehtud, siis ukse taha jäänud naised võivad ju kiruda, et slavel eraelu puudub jne. kõrvalejäämisega kaasnebki tihti kibestumus, mis teha.

Moon1 jaoks on temale võõras reaalsus mõistetamatu vaht. aga vahest tuleks empaatiavõime arendamine kasuks, et oma moralistlikest silmaklappidest kaugemale näha?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 14:35
no nii hädise pakkumise peale poleks enam sõnagi sinuga rääkinud, qwerty spice unustas ühe nulli kirjutamata ja selle peale ka ei tulnud, et kuu ning tähed olid pakkumise lisaboonuseks
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 14:50
spice, sina ju kurtsid murelikult, et "Paraku kehtib sama pakkumine ka caprichosale ja see teeb mind kurvaks "

aga ei olnud õnneks sama pakkumine. nii et pole põhjust kurvastamiseks. mine naudi parem seda säravat päikest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 15:09
väga õige, spice. hea huumorimeel tuleks kõigile kasuks...........ka neile daamidele, kellel kombeks vihakirjadega pommitada "räpaste prostituutidega" suhtlevaid mehi. eks ju?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 15:20
muidugi oleks tore kui mina tõmbuksin tagasi. aga mehed, kes julgenud sulle ebameeldivat kasutajat hinnata või lausa kommenteerida, ei jäta sinu vihakõnesid nende postkastides enda teada. lihtsalt sulle teadmiseks, spice. nii et katsu ikka huumoriga võtta
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 15:32
no mida sul olekski vastata olnud minu arupärimisele, spice. ega sa vist isegi täpselt aru saanud, miks järsku suur laimamise vajadus tekkis ja võõraste postkastide spämmimine tundus hea mõte olevat põhiline oli muidugi tohutu solvumine, et keegi julgeb "räpast prostituuti"(nagu sa väljendusid oma kirjades meestele) hinnata ja sinult luba ei küsigi
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 16:01
jah, läbisaamine oli lausa nii hea, et saatsid ilma minu nõusolekuta meie privaatseid kirjavahetusi mingile psühhile edasi. tõeline toetus
aga oma musta pesu mine pese mujal edasi, eks. ja ikka rõõmsalt ning humoorikalt
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 18:32
Pada sõimab katelt - ühed litsid mõlemad
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 18:40
thot, kellega konkreetselt siin teemas osalenutest oled vahekorras olnud, et sellise postitusega siin esined?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 18:54
Mul ei ole jultunust naist, kellega ma vahekorras olen olnud, litsiks kutsuda
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 18:57
aga need, kellega vahekorda pole toimunud ning suure tõenäosusega ei saagi toimuma, klassifitseeruvad litsideks?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 18:59
Kui vahekorra aluseks on rahalise "kingituse" tegemine, siis küll
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 19:02
millise kasutajaga sa oled siis kingituse eest vahekorras olnud, ehk avalikustad? kui sa seda teinud pole, siis laimamise ja sõimamisega jätad endast kibestunud pihkuri mulje, miskit muud sa ei saavuta ju. või ongi see nagu eesmärgiks?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 19:11
Viisakas ja diskreetne mees ei avalikusta, kellega ta on vahekorras olnud. Ei tee seda ka mina. Pihkur ma ei ole. Vahest olen elus kibestunud olnud, aga kas ka praegu, ei oska öelda. Tegelikult mulle tuli vaidlusi lugedes see aforism pähe ja kus mujal ma ikka seda kasutada oleksin võinud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 19:21
suvaline labasus pole veel aforism
"viisakas" mees nimetab võõraid inimesi litsideks, kuigi keegi pole talle seda vahekorda pakkunudki, pigem nii jah?
ning ajab seksuaalse signaaliga piltides vulgaarsust taga. kuigi ise on teinud konto saidile, mis pmts koosnebki sellistest fotodest.
loomulikult avaldub eriline diskreetsus ja viisakus tänaval miniseelikuga naiste alandamise üritustes .....nagunii on lits, eks ju.
no comments.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 19:28
Mul pole soont omasid tuttavaid litsideks kutsuda ja litsiks olemisel pole mingit seost sellega, kas mulle pakutakse või ei pakuta seksi.
Vulgaarseks ma pean pilte, kus mehe või naise suguelundid ripuvad ilma et ülejäänud keha näha oleks. Haruharva on selles midagi kunstilist
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 19:41
ребята, давайте жить дружно? nagu korrutas kõuts leopold

see, et pahahais foorumist läbi lehvis ja oma leivanumbreid esitas, on muidugi ebameeldiv. tal on ka ebameeldiv! raudselt arendati piltide kommenteerimise keeldu töönimega "pussufilter" ja tal on sellesse kammitsetuna väga igav!

aga ikkagi: relax. teda ei ole vaja kogu aeg endale selja taha mõelda
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 20:26
Ma olen seda nii palju juba isegi SUURTE tähtedega kirjutanud, aga c laulab ikka ees ja j tagantjärgi, et IGA tahtja vabal ajal.
J, sa võtad seda C postitustest ja määrid mulle pähe?!
See on mingi suvaline loll jutt, et IGA tahtja peab vabal ajal pagarilt saia, snaiprilt kuuli ja C-lt maeiteamida saama. Ärge kultiveerige seda minu suunal! Minu point on hoopis muus olnud. Aed ja aiaauk.
Samamoodi püütakse tekitada luulut, et mul on olnud C-ga mingi metsik läbikukkunud püüdlus. Noh, EI OLE! Ma jään siiski selles osas diskreetseks, kuigi provotseerite. Seda on minu halvustamiseks ja enda upitamiseks muidugi tore vesta, aga läheb natuke liiale tavalise foorumimöla jaoks.
Kui on millegipärast tore näidata, et mehed kellegi järgi jooksevad ja need teised on muudkui kibestunud, kes kriitikat esitavad, siis on see erakordselt hale ja lausvale. Mina isiklikult tean väga hästi, mis mulle C juures ei sobinud ja see pole seekord küsimus tasus või mittetasus. Aga ma olen endiselt diskreetne ja seda võiks austada.
Samamoodi ärge ajage mingit sousti, nagu ma praaliksin mulle tehtud muude teenuste eest mittemaksmisega. Ja nagu te saaksite sellest üldse midagi teada!
Me võime arutada põhimõttelisi asju, kuid sellist möla enda kohta on nagu mõttetu kuulata.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 21:42
Slave, sinu jutt paistab läbi.
Muide mina pole siin ju rääkinud sõnagi Caprist, mina olen rääkinud kõigist neist naistest, keda sina müüdavateks ja ahneteks tituleerid. Sina ise vaatad kogu aeg kramplikult ühes suunas.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 22:05
Ei saa ka aru,naisi mitmeid kes müüvad räägiks neist
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 23:31
J, siin läheb jutt jälle rappa! Keda ma otseselt peale C siin siis ahneks nimetanud olen? Jätame need üldistav-anonüümsed heietused välja, kus me räägime tinglikult nagu müüdava naise motivatsioonist aga tegelikult vastame C sõnavõttudele.

Ma vaatan sinna suunda, sest seal on ainuke oponent. Sina J oled kahjuks kaasalauljaks muutunud, sest sa hakkasid mulle mingit C pakutud jama omistama.

Saame jah sellest üle, kui foorum muutub nii madalaks, siis pole isegi meelelahutust selles ja võite ise üksteist edasi kiita.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 23:45
Ja juba on korduvalt räägitud, et jätke see krdi pagar lõpuks rahule! Saiade küpsetamine ei ole inimese baasvajadus.
Kõik me võtame oma ametist midagi endasse kaasa ja kui see baasvajadustele negatiivselt mõjub, siis on nagu on selle "hobiga".
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 23:46
Ilmselt on sinuga praegu mõtetu vaielda
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 07:18
Oi jfjm, sina ka juba askeldamas hommikul vara. Pole sul ühtegi vaba päeva. Ilusat päikeselist päeva sulle kuvari taga
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 09:39
Selle peale meenus, kuidas mõned aastad tagasi keegi kristjan2 ühel ööl siin pool tundi usinalt enda postitusi kustutas ja sellejärel nii enda kui sõbranna konto blokeeris.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 10:26
kverti prillidosta
kolmpostitustalles!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 10:36
Koska, kas see ongi nn pussufilter, mis paha haisu foorumist eemaldab? aga kuna mõned postitused jäid alles, on filtril ilmselt best before läbi saamas
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 10:41
eih, pussufilterseemis piltekommenteeridaeiluba
kontobännidestõppis ussitadavajamittefoorumvaidpiltideall saabkiireminikustutada leiabkõikkoheüles
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 10:53
Millega see spicegirl teile nüüd ette on jäänud? Kas koguaeg peab siis kedagi siunama, müüdavad?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 11:02
Läks omale meeste pilte korjama, hiljem äkitse ää kontosid nendega teha
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 11:27
slave, ju on siunamiseks põhjused täitsa olemas. mis müüdavusega kuidagi ei seostu. aga siin musta pesu pesemisel ja nende põhjuste harutamisel ei näe mõtet, eriti kui mõni proua oma postitused kohe häbelikult ära kustutab

slave: "J, siin läheb jutt jälle rappa! Keda ma otseselt peale C siin siis ahneks nimetanud olen?"

siin läks esiorja jutt tõesti rappa.....
et nagu sinu teemapüstitus "ahnetest teenusepakkujatest" ja kogu sellega kaasnev mullitamine polnudki siis suunatud üldisele arutlusele vaid otseselt mulle või?
et nagu minus näed maailma ainsat ja erilise ahnusega silmapaistnud teenindajat?

ja samas keeldud tunnistamast korduvaid korduvale vestlusele pääsemise katseid? nagu häbened omaenda soove ja tegusid?
ausalt, slave, arvasin sinust enamat.
vbl sulle tundub alandav kohtumise soovi tunnistamine. aga ma võtan sellist heteromehe soovi loomulikuna, mitte mingi eneseupitamise abivahendina nagu mõni kujutleb.
olles juba siin põhjendanud, miks esiori tahaplaanile jäi, ei hakka seda jälle kordama. aga kindlasti polnud mingit ülbust või viha tema suhtes. miks nagu peakski olema?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 11:54
head asja pole kunagi liiga palju, qwerty aga seksijalutuskäigule oleks sul aeg minna küll.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 11:56
sa Capi oled ju müüdav lits. sorri mul pole niipalju raha nagu jottil kes sind raha ette nikkus
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 12:12
ei jõua niipalju capoit nikkuda kui ta tahab
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 12:29
Capri, eks need 10 või rohkem aasta tagused meenutused lähevad sul häguseks ja natuke ei saa tunnistada, et kõik ust ei kraabi. Inimlik isegi. Ma ei näe ka põhjust, miks sa peaksid asju täpsemalt mäletama. Mina ka ei mäleta enam päris täpselt, võimalik, et kuna vestlus oli meeldiv, siis mehena ja aktiivse poolena pakkusin uuesti välja. Kuid seda ei ole mõtet nurumisena eksponeerida, sest ma tean seda nüüd küll väga täpselt, mida ma otsin ja otsisin ja mis klappis ja mis mitte.
"Pesu" mustaks ei läinud aga kummaline on seda siis nüüd siin pesema hakata nagu mingit megatähtsat sündmust.

Ainuke mõte seda meenutada oli selles, et kaitsesin sind nende eest, kes koledaks nimetasid ja kinnitasin, et oled ilus ja reaaselt olemas. Tänutäheks hakkad selle pealt mingeid soovmälestusi üles kerima?! Aga mida muud võikski oodata? Sain õppetunni ja tõmbaks mõnele asjale kenasti joone alla nüüd, enne kui Jott ja kass oma soovmõtlemisi siin rakendama kukuvad, asjast tuhkagi teadmata.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 12:43
slave, need eelmise aasta jooksul toimunud kirjavahetused pole üldse hägused. ning ei tõlgendanud seda ukse kraapimisena. kuigi ligi 10 korda esinesid korduvvestluse sooviga. olgu siis peale "soovmälestus", kui sulle meeldib nii mõelda. aga milleks seda eitada?
pealegi oli minu poolt kohtumise soov isegi olemas, aga see jäi lihtsalt tahaplaanile. ilmselt siis olin hõivatud oma "olematu" eraeluga või rohkem motivatsiooni pakkunud kodanikega.
sinu süüdistused ülbuses või viha otsimine on seega täitsa alusetud.

samuti võin mina kinnitada, et näed väga hea välja ja oled reaalselt olemas. ning mingit tänu selle eest ei oota.
aga see ei tähenda, et rumalatele süüdistustele ja lahmimistele reageerimata peaksin jätma, eks. kui slave on minu sõnavõtte tõlgendanud isiklike rünnakutena, siis on ta paraku eksiteel....
kuigi minu valikud on siin personaalse halvustamise osaks saanud pea kõigi oponentide poolt. sellest tingitud ka minu reageeringud, eks.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 13:09
Ei, päriselt ka, saa nüüd üle! Mingist pihkurist orjast nii palju meenutamine võib ajudele hakata
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 00:55
ära muretse, minu aju funktsioneerimist väljutamata sperma ei mõjuta
aga pihkur oled nagunii. või keeldub selektiivne mälu sedagi tunnistamast?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 12:45
täna võiks hoopis ilmast rääkida ning näiteks vihmavarjuhoidjateks kandideerijatest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 12:53
Sa oled ju gold digger.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 13:32
Jah, muidugi olen ma pihkur ja gooner ja pervert. Sõltuvuses ja uhke selle üle!
Aga kuidas sa Capri küll teadsid seda?!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 14:19
kõhutunne ilmselt ütles
aga sina pole ainus, kes oma sõltuvustega rahul ja vbl isegi natuke uhked on, slave
˅ näita rohkem ˅
2020-05-13 16:53
jfjm, huvitav seisukoht: "Prostituudile kulutatud rahasse suhtud kui raisatud rahasse, aga armastatud naisele kulutatut võtad kui investeeringut."

naudingu ja emotsiooni eest tasumist peaks siis raiskamiseks pidama? samas üle poolte abieludest lahutatakse. järelikult suur osa ka armastatud naistele kulutatud nn investeeringutest lähevad samuti tühja.......

aga miks esiori haaremi loomist halvustavas valguses näeb, seda on natuke raske mõista. kuigi jah, islamimaade haaremiomanikelt nõutakse eelkõige suutlikkust kõigi naiste ülalpidamiseks ning loomulikult võrdselt kohtlemiseks.
ja miks peaks erinevate arusaamade pärast kibestuma või kaklema või maha tegema?

enamus mehi saab ilma pikemate selgitusteta või kirjalike lepinguteta aru, et viisakas oleks autouksi avada, restorani kutsutud naise arve maksta või väike kingitus teha- isegi kui pole otsest lootust või diili seksuaalsele suhtlusele.
jah, paraku kõigi jaoks pole rüütellik käitumine enesestmõistetav ning see tekitabki arusaamatusi.
aga jfjm tabas sellega kümnesse, et "kui mees pole ise naise jaoks nagu kingitus, oleks loogiline kingitusi teha".
kingitus olemise all peetakse silmas armumist või metsikut kirge, eks. mida tuleb siiski suht harva ette.
niisama sümpaatiat või kerget huvi võib tunda ju paljude vastu.......
˅ näita rohkem ˅
2020-05-13 21:19
qwerty, kui sa väidad, et seksiks teenusepakkujaga ei ole üldjuhul meeleolu vaja, teenusepakkuja ei vääri austust jne, siis sinu puhul kehtib ilmselt jfjm torutühjendaja teooria?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 11:28
selline huvitav mõtteavaldus touchi poolt: "Meestelt nõutakse härraks olemist unustades sujuvalt, et ise lihtlabased lusti pakkujad on"

samas tsitaat lugupeetud moraaliapostli lustipakkujast sõbranna ja mõttekaaslase reklaamtekstist:
"Ja informeerin,et kui kirjutad siis ole viisakas,vastaval juhul saad kohese bloki."

loomulikult teame, et härrasmees kohtleb kõiki naisi daamidena. aga kummaline, et osad (eks)teenindajad näivad arvavat, et viisakalt peaks ainult neid endid kohtlema. ülejäänud sookaaslased/kolleegid väärivad siis ainult matslikku käitumist või?
pehmelt öeldes silmakirjalik, kas pole?

qwerty, luban sul siin vastata. aga ainult juhul, kui jälle araverelise kana kombel oma postitusi kustutama ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 13:03
ja slave'i poolt veelgi huvitavam info: "Meeleolu loomine on loomulik protsess, see ei ole mingi arvestatav kulu."

no autokohtumistel minetti pakkuv daam ilmselt jah meeleolu loomiseks suuri kulutusi ei tee.
samas nt massaažimõnu nautiv härra eeldab puhta ja hubase korteri ning mõnusa massaažilaua olemasolu. lisaks kallid kvaliteetsed õlid, pesuvahendid ja puhtad rätikud vannitoas. enda eest hoolitseva massööri puhul ka sensuaalne pesu, ilusad kingad, juuksur, kosmeetik, jõusaal, solaarium, maniküür jne. mõnede erisoovide puhul ka seksikad mänguasjad. üle 1000 euro kuus kindlasti, tagasihoidlike arvestuste kohaselt. mõnel ainuüksi korterikulud juba umbes 1000.....

nõmedaks läheb asi siis, kui neid niisama sõbraks soovijaid liiga tihti hakkab tekkima, kes tahaks niisama külla tulla ning omapoolse panuse meeleolu loomiseks annavad peamiselt oma isiku kohalevedamisega
eriti nõmedalt mõjub, kui ei saada aru, et viisakas pole tühja käega külla tulla. isegi kui lähed vanaemale külla, võtad ju väikse kingituse kaasa, või kuidas?
ja kõige nõmedam, kui hakatakse sente saagima, kes ja kui palju täpselt panustas ning mida sai või ei saanud.
see mõjub kahjuks absoluutselt ebamehelikult.
jah, võidakse esineda üldistustega nagu oleks rüütellikkus ajast ja arust ning maamunalt ammu kadunud.
aga milleks süüdistada naisi, kelle tutvusringkonnas prevaleerivad just nimelt need vanakooli rüütlid, kes on samal ajal nii sümpaatsed kui erutavad samuti- mis mõtet oleks vastasel juhul suhelda üldse, eks.

miks seda küsimust nii pikalt lahata?
no on ka varem esinenud valestimõistmisi meestega, keda pole kasvatatud naisi naistena kohtlema.
mõnigi eeldab, et nt sõpruse ja igasuguse tasuta suhtluse juurde peaks automaatselt kuuluma voodijagamine ja muu erootika. isegi kui teab, et naisel armastatud mees olemas.
mitte, et polügaamses erootikas miskit halba oleks, pigem vastupidi.
AGA- kui naise elus seda töist erootikat niigi iga päev piisavalt, lisaks südamerüütliga veedetud kvaliteetaeg, siis on lõbujanu enamasti sel määral rahuldatud, et tema privaatsesse erootikatsooni ääretult raske pääseda.
ning seepärast solvuda või solvama hakata pole erilist mõtet.

lihtsalt sellised väiksed mõtted meeleolu loomisest ja nõmedustest. mis pole mitte ainult esiorjale suunatud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 13:31
Ei olnud küll mulle, aga autkohtingu näide... Peast küpsed inimesed võivad kasvõi autos kohtuda. See ei tähenda, et neil muud võimalused puuduksid või peaksid eepilisi korraldusi tegema.

Üldiselt ma arvan, et inimene peaks ikka oma eluga ise hakkama saama, mitte seda külla tulevate sõprade kaela veeretama.

Solvumise jutt on üldse teine teema.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 13:45
capri, sa võiks välja anda prostituudi kasutamise käsiraamatu, siis saaks kõik teada kuid asjad õieti käivad ja kuidas oleks õige oma raha prosti kätte anda
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
34