Foorum
1
...
3
4
5
...
34
2020-05-02 21:37
turumutilikest omasooiharatest onklitest hoian kindlasti eemale. nii et ära pabista, opop.......sind ära vägistama ei tule
˅ näita rohkem ˅
2020-05-02 21:44
no selge miks sa jottist Capike eemale hoiad. anna vanamele ka võimalust, jott ju hea kortsus tilliga ja sul vahet ole mida imed. ehk viskab sulle mõne krossigi
˅ näita rohkem ˅
2020-05-02 21:59
tore teada, et opopile kõik imemiseks kõlbab. seltsimees sobitub väga hästi müüdavate teemasse oma krosse lugema
˅ näita rohkem ˅
2020-05-02 23:06
Ebavajalik märkus täiesti. Capri, räägi mitmekuise nurumise järel tavaliselt end pildistada lased
.......siin ühel läheb varsti juba pool elu mööda ja jääb lunides lausa vanaks
˅ näita rohkem ˅
2020-05-02 23:21
tore, et müüdavate seltskond on jälle täiendust saanud

härra luukere......kui vanaks jäänud fotograafil korralik statiiv, ei siis väike käte värin sega, eks tavaliselt lunitakse nii umbes mõned aastad seda pildistamise privileegi. mõni nutikam härra, kes kingitustega ei koonerda, on vahel isegi mõne kuuga löögile pääsenud. suvaline tillizoomimise guru üldiselt minu silmis fotograafiks ei kvalifitseeru
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 00:33
Capi kas sul on rahetäht ka suus kui sind koinitakse
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 00:40
Kas Capri ka imeb oi oi siis ma maksma
˅ näita rohkem ˅
2020-05-03 00:46
Ma teeks täna niksi natuke küll omikul tööle minema
˅ näita rohkem ˅
2020-05-04 19:20
caprile meeldivad ainult funktsioneeriva ajuga mehed
˅ näita rohkem ˅
2020-05-04 21:47
Virussa, sulle teeb Capri tasuta
˅ näita rohkem ˅
2020-05-04 22:02
alfaMard ehk piirduks omaenda teenuste reklaamimisega? ja tasuta võib ainult mõni kass sulle käpaga vastu nina virutada
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 13:11
"mittemüüdavatega suhtlemiseks" loodud teema jätkub endiselt tasuliste kirumisega.....nagu oligi arvata
ja muidugi saab oma peapesu õnnetu pagar, kes ei viitsi/ei pea vajalikuks vabal ajal kogu tutvusringkonnale saiahunnikuid küpsetada.
oskused on ju olemas ning oma tööd naudib........aga miks ta, igavene ahnepäits, puhkepäevadel ainult oma mehele või valitud isikutele hõrgutisi jagab? järsku julgeb veel arvata, et tal lausa õigus oma valikute ja elu üle otsustada, suvaliste maiasmokkade isude rahuldamise asemel

kahjuks jätab "esiori" märkamata pisiasja, et pagar naudib endiselt töörassimist. kuigi vaba aega suvalistele tasuta saiajagamisega ei täida. järelikult hobi pole kuskile kadunud ja töörõõm samuti. lihtsalt valitakse, kellega seda hobi väljaspool tööd jagada. liiga raske mõista?

kui massöör masseerib vabadel hetkedel ainult armastatud meest, kas peaks see nagu massaaži hobina välistama?
kui prostituut seksib puhkepäeval ainult oma mehega, kas sellest peaks nagu seksivajaduse ärakadumist järeldama??
kui eskort käib vabal ajal reisimas või restoranis ainult parima sõbra või eluarmastusega, kas seega ta nagu ei naudikski reisi ja head toitu?
kui domina piitsutab tasuta ainult lemmikorja, kas peaks järeldama, et töine domineerimine talle üldse lõbu ei pakugi?
jne............

kõrvaltvaataja võib ju endale luua illusiooni "töö käigus vajaduste ja nautimise kadumisest". seeläbi end paljusiunatud tasulistest ehk kuidagi õilsamana tundes.....
enamasti ei kao need vajadused kuskile. kuigi valikuid tehakse rangematest printsiipidest lähtudes ning igale libeda keelega ja treenitud muskliga casanovale ei anta rohelist tuld oma privaatmaailma sisenemiseks.

kindlasti ükski pagar ei pahanda, kui temaga tutvuda tahetakse ühise hobi jagamiseks. aga kui tutvujaid on sadates või tuhandetes, läheb keeruliseks, eks. seega nutikas tutvuja võiks valida pagari, kelle saiakesed pole nii populaarsed kõik on ikka valikutes kinni.......

anyway, kui tasulise erootika puhul tegemist "erivormiga" ja keskmiselt seksuaalsemaid fantaasiarikkamaid naisi hunnikute viisi niisama lõbutsemist ihkamas, milles üldse probleem nagu? "erivormide" pärast südant valutamise asemel ehk keskenduks lihtsalt elu nautimisele?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 14:10
2020-05-05 13:55:49
aprilljuuli:
"tasulistel ei ole ka töövälisel ajal midagi tasuta, nad eeldavad, et kui tööpäev lõpeb, siis elu jätkub täpselt sama moodi ja iga pilgu eest, mis nad härrasmeestele heidavad"

lugupeetud proua ehk viitsiks mu eelmist postitust lugeda.......
igaühel on siiski olemas isiklik eraelu ja privaatmaailm, ilma mingite tunnitasudeta- meeldib see sulle või mitte.
esiorjale see asjaolu ilmselt pole kohale jõudnud ja isegi kui on, ei taheta seda lihtsalt tunnistada.
ja vastuseks sinu küsimusele:
jah, korduva vestluse soovi esitati korduvalt. kas slave'i moralistlikud tõmblused on tekkinud selle soovi rahuldamata jätmisest või murest maailma hukkamineku pärast- eks seda tõlgendab igaüks oma järelduste tegemise oskusele vastavalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 19:52
Oled kellegi nokut ka vahepeal mudinud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:16
Ausalt tahad teada? Krt seda ikka mehi ei huvita, mulle meeldiks teada kuidas teise naisega mürada on
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:17
Lehmaonu, kas maa onl naisi siis vähe?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:23
Maal on naisi küll mu lüpsinaised ka siia ihasse lisaraha teenima tulnud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:32
Vaata, et su naiste kontosid ka kinni ei panda
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:33
Miks neid kinni panema peaks ?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:34
Kas sa üritasid ka raha teenida ,oled ilmselt endine misterikoska
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:36
Teie läbuteema ka ära kustutatud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:38
Mida Misterikoska siis nii halba tegi?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:41
Miks dragunov kinni on ,mis teil toimub siin, normaalsete inimeste kontod kinni pandud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:43
Dragu võttis ka selles kustutatud teemas palju sõna. Olid ta nende skisofreensete misterikoska ja teleeduoi omanik?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:48
Tänan ei mul üks,piisab naisi saan oma karjalauta siit hulgim,linnanaised on lehmadest vaimustuses. Kontsadega miniseelikus nügivad hargiga silo ette ja seda vaid jeepiga sõitmise eest. Mina saan tasuta tööjõudu ja hüva sedasammustki
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:49
Pole kuulnudki et keegi kinni. Ja mis pòhjus oleks? Làbuteema oli ainus teema miks siin ihas olla. Miks ei sulgeta àhvardajate kontosid? Mul on nii mitmedki kirjad alles.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:51
Just vaatan minagi totude kontod lahti normaalsete omad kinni
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:55
Virussa, opakas jne. Kui palju on mulle tulnud àhvarduskirju mind tappa ja kàstud mul ennast tappa? Ja need kontod ruulivad oma idiootsete jaburustega. Dragunov oli normaalsemaid kasutajaid ihas. Ta pole kedagi sòimamas kàinud. Kummaline?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 20:58
No kui skisofreenid siin eri kontode vahendusel iseendaga räägivad, mis sa muud nendega ikka peale hakkad. Dragu on jah veider juhus. Ei oskagi pakkuda, mis sitaga ta hakkama sai
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:09
2020-05-05 15:30:38
jfjm:
"Slave on siin avalikult tunnistanud, et Capri meeldib talle ja et ta onaneerib tema pilte vaadates. Enda seksuaalse kiiksu tõttu, ta aga ei saa täit rahuldust, kui naine teda ei alanda ja nii ta üritabki siin pidevalt provotseerida, et ehk õnnestub järjekordne solvang väljameelitada."

jfjm, kusjuures mullegi on sama mõte aeg-ajalt pähe tulnud
aga selles suhtes vaidleks vastu, et erootika/seksi nautimiseks peaks justkui alati mingi tohutu ja põhjalik eelhäälestus ning ülieriline mees vajalik olema.
muidugi lisab pikk eelmäng naudingule nüansse ning armumine mõjub nagu afrodisiaakum....
aga hommikused unesoojad kähkukad, kui eelmäng pmts puudub ning ärkad päriselt alles orgasmi ajal, on ilmselt paljude mõnulembeste naiste lemmikud
ja mõnedki naised on vast kogenud võõra sensuaalse parfüümi järele lõhnava mehe läheduses erutuselainet üle keha voogamas.......poes, ööklubis tantsides, massööri juures, kasvõi lennukis või arstikabinetis
seks tundmatuga pidavat muide masturbeerivate naiste fantaasiate topi tippu kuuluma.
feromoonidest mõjutatud kehakeemia toimib tegelikult sekunditega- nagu looduses loomadelgi. ja enamasti otsustab naine alateadlikult juba esimestel minutitel, kas tunneb tungi isasega seksida või mitte.
igasugused hiljem lisanduvad, vähem või rohkem kohustuslikud paaritusmängud ei muuda ju asja sisu.

kõik need alateadlikud tõmbed, lõhna ja puudutuste taju toimivad täpselt samamoodi ka nö materiaalselt motiveeritud kohtumiste puhul.
lihtsalt kõiksugu teesklust ja võltsi moraali on vähem ning ajaraiskamist samuti
ning pole üldse ebatavaline, et teenusepakkuja meeldivasse härrasmehesse lausa ära armub....(kuigi siinsete "teadjate" arust teenindajal ju mingeid tundeid ega naudinguid ei eksisteeri, rääkimata eraelust).
aga rääkides konkreetselt orgasmi teesklemisest, siis selles osas suudavad kombekad koduperenaised prostituutidele sajaga silmad ette anda
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:12
Ma erutun kenade naiste peale tihti, jutule sattudes lausa kokutan
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:17
Mina pole iial elus tundnud et ma hoobilt kedagi voodisse tahaks. Ma ka noor olnud ja juba siis ei ole seda tunnet tundnud. Nii et minu puhul ei tule kòne allagi siit mingi isasega kohtuda Kuulutusi loen ka vaid selleks et imetleda, kui keeleoskamatud on paljud seksi otsijad. Tehke keegi uuesti parem làbuteema. Polnud seal midagi hullu. Just lahe oli.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:22
Eks naised ehk mõtlevad teisiti
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:31
sirruke, aga tee siis läbuteema. kui läbuisu on
naised ongi erinevad ja samuti iga mees ei tunne ilmselt tungi võõra amatsooniga kohe erootikat praktiseerima asuda.
sellepärast kõik intiimteraapiat pakkuma ei sobigi.
aga kui võõra keha lähedus tundub pigem erutav kui vastumeelne, saab nautimine võimalikuks ka ilma jfjm poolt mainitud suure eelhäälestuseta

kirjaoskamatute kuulutuste lugemine paraku minu hobide hulka ei kuulu. vähemalt seni kui jagub reaalseid vaimu ja keha kirgastavaid kohtumisi
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:32
Tubli tüdruk,5+
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:34
Capri, aga see mida kirjeldasid, ongi see sama eelhäälestus. See on see tunne, et ma tahan teda.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:37
Kas oled capri màrganud kuulutuste rubriigis sellist kuulutust, mis kutsuks vastama? Mina pole kòrgharitud, olen tavaline maaelu arendaja, aga 100 % .le meeste kuulutustest on kirjaoskamatud. Ei ole atraktiivsust ..on vaid kingituse pakkumine. Mina ootaks ikka mehelt eelkòige kirjaoskust, mitte seksioskust. Seksida oskab iga isane.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:40
Iga naise vastu erutust ei tunne aga mõni võtab kokutama, kas temaga kohe mürada tahaksin see on ka küsitav aga mõnda tahaks lihtsalt siilitada nii riietes kui ilma
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:42
nojah, aga selline eelhäälestus võib vabalt ka suvalise mehega koos olles juhtuda. ükskõik mis situatsioonis, samuti intiimteraapia sooritamisel
no võib-olla sirrukesel mitte.
aga igas naises on peidus kerged nümfomaniakaalsuse alged, olen selles veendunud. mõnel juhul need pole lihtsalt sattunud piisavalt viljakatesse tingimustesse, et õitsele puhkeda
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:48
Naised lähevad just selliseks nagu mehed lasevad minna, natuke julgustust ja hallist hiirest saab selline hää nõid , hommikul aga paneb jooksu . Ei usu ise ka mis öösel tegi
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:49
sirruke, päris ausalt pole märganud......kuna mul lihtsalt puudub soov, aeg ja vajadus kuulutustesse süvenemiseks.
hea kui jõuaks kümnendiku kirjadestki läbi lugeda. aga kuskil 80% kirjutajatest võib küll kirjaoskajateks liigitada- täitsa hea tulemus, eks

aga minu meelest võiks seksi käsitleda kunstiliigina. ning iga mees pole paraku kunstnikuks sündinud.
ainult korraliku pintsli olemasolust alati ei piisa
õnneks on piisava õpihimu korral võimalik jõuda üsnagi kiiduväärsete tulemusteni
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:50
capri..ma kahjuks pole seksiasjanduses nii tark ja mul on raske aru saada. Mina pole ei mùùdavate ega mittemùùdavate poolel. Ma lihtsalt viskan sellise jobu nagunii oma elust vàlja kes minuga kos elades teise juures kàib. Olgu see naine mùùdav v mittemùùdav. Minu ellu selline iial ei mahu. Valis armukese, asjad kokku ja kadugu lageda taeva alla..keda huvitab?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:51
Pole ka kuulutusteni jõudnud naisi leiab muidu ka
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 22:04
capri..mina loen just kuulutusi selleks et saan ajaviiteks naerda kirjaoskamatute ùle. Vahel vaatan kirjaoskamatu profiili ja opaa..tal kòrgharidus? Mida nagu?. Mulle ka meldib jaburaid kuulutusi lugeda..ainult lugeda. Aga kui ise jabura kuulutuse panen..on vanamuti postkast kohe populaarne ja iha meestel pole ju seda paari euri et seda osta.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 22:19
Sirruke, arvesta, et pooled kuulutused on kirjutatud seisundis, kus jalad enam ei kanna ja käed suudavad veel vaid tähti toksida, kui pihtasaavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 23:52
Saan aru et aju pole òiges seisundis ja midaveel? Aga iha meeste kuulutusi lugedes oleks tòòtu Juhul kui ma oleks prost
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 02:26
Sirruke ehk pöördusid arsti poole sa kordad ennast koguaeg ja igas teemas. Kas politsei pole öelnud ära intrigeeri inimesi ,et nad sulle halvasti ei ütleks, kaks kuud loe sinu lauseid ühtesid ja samu ja seda veel kahelt kontolt
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 07:12
Ma ei kàigi igas teemas. Vikerkaare teemasse pole vaadanudki. Arsti juurde làhen siis kui mina tahan. Keegi ei tule seda mulle ùtlema. Vaata ennast.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 07:27
Keda ma intrigeerinud olen? Kui ma ùtlen mingi skype kùsimise peale et mind ei huvita- siis olen kohe lipakas, keda tappa lubatakse? Ma ei pea siin kellegagi kohtuma ega tutvuma. Vaatan et sa ise kàid poole rohkemates teemades.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 14:55
ok, selles on enamvähem ühele meelele jõutud, et iga tööd saab nautida ning see ei tähenda nagu peaks nauditavat tegevust vabal ajal hobi korras tervele tutvusringkonnale pakkuma.
jah, koristamine või saiaküpsetamine ehk ei kuulugi baasvajaduste hulka.
aga näiteks söömine kuulub, eks. aga vaevalt veini või delikatesside degustaator viitsiks vaba aega täita kõigi sõprade või sõbraks soovijatega veini juues või praevaagnaid tühjendades. eriti kui neid sõpruse pakkujaid iga nädal mitusada....
pigem veedetakse isiklik kvaliteetaeg ikka oma mehe/naisega või paari lähedase sõbraga.
hirmus "mandumine".......eriti vaadates nende mätta otsast, kes pole armukese- või sõbratsooni misiganes põhjusel pääsenud.

hea küsimus, mister: "Kui küsija on rahul ja võimaldaja on rahul, miks sina pead halisema ja oma arusaamu peale suruma."
mulle jääb ka arusaamatuks, miks just kõrvalseisjatel on kõige suurem himu kellegi põhimõtteid ja elustiili mutta tampida.
kui armukade või solvunud naine piksenooli pillub, on veel psühholoogiliselt mõistetav...
aga miks mingid suvalised tegelased, kes oma väite järgi polevat isegi kohtuda soovinud, nii tagajalgadel on

orjad muide enamasti seksi ei soovi ega loodagi. ka slave polnud selles suhtes erand.
aga milleks nagu eitada korduvat korduvale vestlusele pääsemise sooviavaldust? ei hakka siin kirjavahetusi eksponeerima. aga võin kinnitada, et fantaasiaga küll tegemist ei olnud
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
34