Foorum
1
2
3
...
32
33
34
2021-12-04 20:24
Teed mis "vitukandja" Mida sa taas mõtled, Kes sa oled? Ai sorry sa ju eesti filoloog...(suhuvõtja) kuna minu eesti keel pudikeel... sa ei parem hakka mind kedagi võrdsustama... Tead sa lihtsalt vastik lits, kes vihkab kõikkija kes veel julgeb kirjutada,,,
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 20:25
aga ehk purjus soomlane. capi ära lase võimalust
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 20:27
väga kaunis kirjakeel, iff9/vanamees0/lepplyy....
kindlasti kõik naised tormavad nüüd sinu juurde sinna soome ehitusplatsile võsa vahele
oleks tore kui keegi sul korra elus ka reaalselt suhu võtaks. muidu seisneb su nn suguelu ainult kümnetega tõmblemises ja sõimates "vastikuid litse", kes su pikalt saatnud
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 20:33
mis see sind äkki huvitab... sa parem ise rahulda purju soomlasi- Prost oled ja prostik jääda... ka soomlaste jaoks... Ai mul muide palju, kes sind keppiunud... kas saadan nimed?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 20:44
Uih... Capri loogika või kogemuste järgi ju hindavadki teda ainult need, kes tahavad korra eluski suhu anda, mis pole sugugi üllatav
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 20:46
Kui saaks siis ka siin sind plokiksin... Sa ju täelik älykääbik...Sulle kõik varikontod, aga unustad enda kontod ja koerad, kes keppi tahavad , aga ei saa,,,sa kõikki ja kõikke eitad... kes tegelikult sinust paremad on..Soovitan siin selle sinu sittaloppmise... teistele..vaid sitta keeramise...
˅ näita rohkem ˅
2021-12-05 09:29
Miks sa vitumüüja kiunatasid? Ikka kriibib? Saa juba üle.
Kõik teemad ei ole selleks, et sa oma ilmajätmise fantaasiaid saaksid kedrata...
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 00:28
slave, nii nunnu oled
aga pole sulle miskit müünud. seega kiru neid müüjaid, kelle kauba ostmiseks või rentimiseks sulle luba on antud.....

aga tõesti. kui teenusest ilma jäänud mees hakkab tegema üldistusi.....et "IGA" külaline jääb ukse taha, kes liiga vähe materiaalselt panustab, aitaks ehk visiit psühholoogi/psühhiaatri juurde haiget saanud ego ravida.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 00:45
Kelle vittu sa caprichosa müüd. ei suuda kuidagi siit foorumist seda välja lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 00:50
oleks jah täitsa huvitav teada, kelle vagiina siis slave minu käest ostis? hetkel küll nagu ei meenu sellist diili.......
samas on slave kogu aeg pasundanud, et tema tasulisi teenuseid ei tarbi. aga ju oli siis nii ahvatlev vagiina....et ori loobus nii põhimõtetest kui rahast
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 01:05
On tal midagi üldse olnud, et loobuda?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 01:17
see on hea küsimus
aga normaalsest inimlikust suhtlusest loobus slave juba ammu.....ju siis sai seeläbi õnnelikumaks.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 09:14
Tahaks caprichosaga väheke mürada
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 10:09
pagan miisuke, mul olid ka just grupikamõtted
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 11:20
Külmaga peab ju sooja tegema 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 11:55
Ma võiks ka kampa tulla 😉
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 12:34
Capri, unista edasi. Isegi mitteisikuliste teemade juurde tõttad vinguma... Püüa aru saada, et sa pole tegelikkuses mitte midagi erilist. Lihtsalt ennast haipiv vana hoor, kes jutustab väljamõeldud lugu mingist orjast, teenusest jms, et oma saba kergitada.
Ammu on selge, et mind ei huvita tavaline seks ja minu teemas pole sul mitte midagi pakkuda.
Või oma vitukest kiita, kuid meil EI OLE selles osas ühiseid huvisid, harju juba ära lõpuks!
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 12:34
Kindlasti võetakse sind Tarts kampa, aga kõigepealt tuleb sul broneerida sviit viie tärni hotellis kuskil Antillide piirkonnas.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 12:45
jfjm
2021-12-06 12:34:14
Kindlasti võetakse sind Tarts kampa, aga kõigepealt tuleb sul broneerida sviit viie tärni hotellis kuskil Antillide piirkonnas

Broneerimisest on vähe kasu. Maksma peab ka + sinna ja tagasi sõit ning teenused. Tootmistöölise palgast ilmselt ei jätku.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 13:28
slave, kus ja millal ma oma vagiinat siis kiitsin ja millal sulle selle müüsin või rentisin? ehk täpsustad?
või peale turumutiliku udutamise polegi sul miskit öelda?
igaüks on kellegi jaoks eriline.
tõesti kahju kui slave pole leidnud, kes teda piisavalt väärtustaks...ja seepärast otsib lohutust võõraste inimeste halvustamisest.
aga ilmselt olid üsna meeleheitel, korduvalt taotledes täitsa "ebahuvitava vana hooraga" kohtumist, slave?
ning isegi raha eest võimalust ei saanud.
ju siis sa seda ei väärinud, harju juba ära lõpuks
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 14:01
Ma maksan ise Tartsi eest.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-06 14:10
Dragunov, jõulud on imedeaeg, üks heategu päevas Kasvõi pooletoobisele.

capri, just sellise valeliku plämaga "...aga ilmselt olid üsna meeleheitel, korduvalt taotledes täitsa "ebahuvitava vana hooraga" kohtumist, slave?
ning isegi raha eest võimalust ei saanud." lased sa ennast täiesti alla.
Sind ei ole üldse keeruline raha eest saada. Katse on tehtud Lahustud nagu parm odekolonnipudeli ees.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 10:01
Me võime keset linna jõulukuuse all ka hullata kui hästi makstakste
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 11:02
slave, sa oled ise avalikult foorumis tunnistanud, et soovisid korduvalt teistkordet kohtumist....ning hiljem hakkasid seda fakti häbenema. kes siis valelik on? jah teadsid väga hästi, mis laadi kohtumine see oleks olnud ning olid ka valmis tasuma.
kahjuks sa ei mõjunud piisavalt usaldusväärselt ja ilmselt ka mitte piisavalt erutavalt.....seega rahapakkumisest ei piisanud.

raha eest või ilma rahata saanud sa mind endiselt pole. muidugi võid luulusid esitada kui muud võimalust "kõva mehe" imidži loomiseks pole
loomulikult võid teha ka "katseid" varikontodelt ja uuesti kohtumist taotleda....nagu ukse taha jäänud luuseritel kombeks
aga virtuaalsusest kaugemale pole enam lootust jõuda, eksole. olgu siis rahaga või rahata
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 11:47
Hindamised ka kahjuks piltide all veel näha
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 12:52
" jah teadsid väga hästi, mis laadi kohtumine see oleks olnud ning olid ka valmis tasuma."

Selge vale. Rohkem polegi midagi rääkida ega arutada.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-07 13:30
Slave, kas see oli ka vale, kui sa paar aastat tagasi foorumis kiitsid, kuidas sa Capri piltide peale pihku lööd? Sa teadsid ju juba siis, millega Capri tegeleb. Capri pole selle ajaga muutunud. Mis põhjustas sinu suhtumise muutumise?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-08 09:13
See ei ole vale, ma kirjutasin küll sedasorti asju.

Mis sellegipoolest ei tähenda, et ma oleksin tahtnud temalt "sedalaadi" kohtumist osta.

See on tüütuseni kirjutatud teema, aga kui sa ikka ja jälle avalikult küsid ja tegelikult vastusest omamoodi püüad aru saada, on suhteliselt mõttetu vastata.

Vastan siis ikkagi uuesti Asi ei ole selles millega ta tegeleb. Kas said aru?
Asi on selle milline ta ISE on. Kas said aru?
Eelkõige selles, kuidas ta suhestub teiste inimestega, väärtushinnangutes ja tema luiskelugudes koos ülbe valetamisega.

Et kuidas enne oli hea ja nüüd on halb?

Kui ma temaga kunagi ammu kokku sain, rääkisime elust-olust ja BDSM teemast. Ta ei esitanud raha küsimist, kuid sellegipoolest ei sobinud oma eelistuste pärast. Lihtne ja tavaline lugu.
Sellest tegelikult ei oleks hea isegi kirjutada, aga kui ta ise meeleheitlikult mingit muud muljet püüab jätta siis ok.

Palju aastaid hiljem oli mul vaja massaaži ja kirjutasin talle paar korda ja ainult massaaži pärast, sest sellisena ta esitleb ju ennast ka. Pealegi tahtsin ma näha, kas tema hoiakud, olemus ja eelistused on muutunud. Ei mingit seksteenuse huvi.
Ta vastas, ei öelnud ära, kuid ajad ei klappinud. Mulle polnud see lõpuks nii oluline ja sain massaaži mujalt.

Aga kuna ma olin teda ammu päriselus näinud ja kinnitasin, et ta oli kunagi ilus naine, siis hakkas ta sellest alatult kinni ja püüab jätta mingit ukse-taha muljet.
Miks? Ei ole keeruline arvata. Enese upitamiseks ja minu halvustamiseks.

Ennast upitab ta nagunii, see ei ole mingi saladus. Mind halvustab , sest mul on arvamus sellest, kuidas prostitutsioon naise väärtushinnanguid ja olemust võib muuta. kui seda teha nii nagu päris paljud elustiillina teevad.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-08 10:09
Slave, seline kannapööre tekitas minus kohe teatud kahtlusi. Tundub, et oled inimene, kes tunnistab enda vigu vaid siis, kui sellest võib kasu lõigata. Aga vaata ette, naised on jutukad. Ma kuulsin, et sa polevat selle projekti tulemustega just eriti rahule jäänud, aga taganemiseks ei näe sa ka praegu mingit põhjust.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-08 10:36
Ei näe selle vana mula ketramises mingit kasu... kuid eks sina näed ikka asju nii, nagu tahad näha.
Jutukad naised ja projekt jääb minu jaoks mõistukõneks.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-08 11:29
Slave
Mille üle sa pidevalt protesteerid? Neela alla oma ego ja ära mängi tõbrast Capri vastu. Kui teema on ammendunud su jutu järgi, siis ära ketra seda edasi. Sa oled hullem kui päevadega naine.
Jahtu maha ometigi.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-08 12:40
Vahest sa pooletoobine märkasid, et jott esitas küsimuse, mitte mina ei jutusta vägisi midagi. Ja jott ei ole minu varikonto
Egost jms asjadest arusaamisest oled sa veel väga kaugel.
Varsti näeme
˅ näita rohkem ˅
2021-12-08 13:59
miks see cap nii pikki jutte kirjutab kas see on vanaduse märk või tähetund hakkab siin lõppema
˅ näita rohkem ˅
2021-12-09 10:09
oi, nikuke/tikuke ei pea muretsema........tema igavesti nooruslik tähetund on kohe-kohe algamas ja varsti ka peeniste hordid nikukese onnikese uksele koputamas.
aga kui "pikad jutud" viitavad ründavale vanadusele, on slave järelikult juba üdini raugastunud
˅ näita rohkem ˅
2021-12-09 17:54
slavetodomme
2021-12-08 09:13:36
See ei ole vale, ma kirjutasin küll sedasorti asju.

Mis sellegipoolest ei tähenda, et ma oleksin tahtnud temalt "sedalaadi" kohtumist osta.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

naljakas, kuidas slave püüab kogu hingest jätta muljet nagu poleks ta teadnud, mis stiilis kohtumistega ma tegelen.....
ometi sai talle kohtumise programm ja kirjeldus saadetud......isegi lasteaialaps oleks selle põhjal järeldanud, et pole tegemist nn tavalise või spordimassaažiga
aga ilmselt on orjal raske iseendalegi tunnistada, et oli valmis minu puhul oma põhimõtetest loobuma

muide, tolle ammuse kohtumise ajal mul polnudki veel mingeid konkreetseid eelistusi.....
eelkõige tahtsin aru saada, mida mõtlevad ja tunnevad bdsm maailmaga seotud inimesed. kuigi reaalselt olid ühe suht hardcore orjaga siis juba mõned kohtumised toimunud, oli suur tahtmine nö sügavuti asja sisse minna. slave oli tänuväärt uurimismaterjal oma kogemustepagasi....ja kohvriga
hiljem olen mõelnud, et isegi natuke kahju, et ta hiljem minu juurde ei sattunud. kui juba mu nö eelistused paigas olid..
aga viimase paari aasta laim ja sapipritsimine tema poolt muidugi tõestas, et oli õige otsus teda oma maailma rohkem mitte lasta.
paraku.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-09 21:57
"ometi sai talle kohtumise programm ja kirjeldus saadetud....."

Uuesti paduvale. Selle pärast sa nii "sümpaatne" oledki

Programm ja kirjeldus... my ass
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 10:57
miks peaks nagu valetama sellist asja, slave?
kohtumist planeerides saadan igaühele kohtumise kirjelduse, see on elementaarne eks. muidugi see ei garanteeri kohtumise toimumist....
aga võid edasi mängida süütukest, kes üldse ei osanud kahtlustadagi, et erootiliste nüanssidega seansiga tegemist
kui see su enesega rahulolu kuidagi mõjutab.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 13:18
Et nagu sa valetad ja siis nõuad teistelt äraarvamist, et miks sa seda teed?
Omamoodi mäng aga ära mind sellesse sega.

Ma ei mängi mingit süütukest (ja ei ole kaamel ka muuseas).
Kohtumise kirjeldust sa mulle ei saatnud. Punkt.

Mul ei ole tegelikult sinusuguse ärakeeranud tegelasega mitte midagi arutada. Jäta nüüd idiootsuste tootmine järele, sa ei huvita mind absoluutselt.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-10 13:28
mul ei ole põhjust valetada. kõik, kes on kohtumist taotlenud, loomulikult teavad, mislaadi seansiga on tegemist.
või üritab slave ennast ja teisi uskuma panna, et oli valmis tavalise klassikalise massaaži eest kordades rohkem tasuma- "ebahuvitavale hoorale"?
pidi ikka suur massaažinälg siis olema
˅ näita rohkem ˅
2021-12-11 19:52
jfjm
2021-12-06 12:34:14
Kindlasti võetakse sind Tarts kampa, aga kõigepealt tuleb sul broneerida sviit viie tärni hotellis kuskil Antillide piirkonnas.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

vaevalt et nüüd mingi sviidi bronnimine grupikahuvilisele härrasmehele peavalu valmistaks
aga mu lemmik geograafilise piirkonna maakeral tabasid ära küll, jfm
˅ näita rohkem ˅
2021-12-11 21:11
vanamees0
2021-12-11 21:02:45
aaaups seekord 24h ei pea vaatama mingit mõttetut pilti päeva VIP Ai capri vaat vaevalt nüüd see neidis kohe siia minu poole nn. metsa kohe tuleb
------------------------------------------------------------------

vanamees0 kohe ei saa minust üle ega ümber, ikka mainib kohusetundlikult ära
aga oletasid täitsa realistlikult.........nimetatud neidis kohtub ainult reaalse raha, mitte iha kümnete eest nagu enamus teenindajaid ilmselt. (mingil hetkel põhjustas see fakt vanamehes mõõtmatut depressiooni, miskipärast ).
˅ näita rohkem ˅
2021-12-11 21:16
2021-12-11 21:05:09
Sulle capri ainult kiidusõnad, nagu näha oled hakanud ise ka aru saama, sul mingi puue, hälve, otsid mööda netti sündroome, diagnoose oma käitumisele. Pole aastaid siin sõna võtnud, kummaline mind ristida tourette sündroomiga, see veits ikka iseloomustab sinu tõmblemist siin igas teemas.
Sa oled tekitanud siin aastatega oma käitumisega mulle huvi, jälgin su etteasteid, tõmblemisi, kõigi alandamisi. Kes on hobused, haned, konnad jne. Ja samas ulud, kuidas sind kõik kadestavad, ahistavad, kiusavad, sa ju kaunitar, isegi pildid pole töödeldud.
Tegelikkuses oled jupijumal, nartsissism on su diagnoos, see on isiksusehäire.
Usud, et oled nii eriline ja seisad teistest kõrgemal, et seda suudavad mõista vaid väga erilised, teatud staatuse või level’iga inimesed. Lõviosa sind ümbritsevatest inimestest on sinuga suhtlemiseks liiga madalalaubalised. Tihti otsid kontakti sellistega, kes su särale hiilgust lisaksid, sest niisama üksinda särada pole kuigi kirgas. Vähemalt voss, tarts ja jott on jäänud veel sinuga ühte paati. Oled empaatiavõimetu, tundetu, hale inimvare.

Tundub, et Kiizu siin naela pea pihta saanud... vaadates capri viimast kommi minu kohta
˅ näita rohkem ˅
2021-12-11 21:29
jaa vanamees.....tõesti oli minust hirmus tundetu sinu kohtumisesoovi ignoreerida, peale kõiki neid kümneid, mis mu piltide hindamiseks kokku kuhjanud olid mitte empaatia raasukestki eksole
aga kui see tuli sulle nüüd Å¡okina, et teised teenindajad samuti virtuaalsete kümnete eest kohtuma ei torma, siis oled endiselt eluvõõras....
ainult läbi ekraani vist naistega suhtledki?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-11 21:47
Ega ma ei imesta jaa.. sa niikui vana grammafon... muud ei oska...Aga pean saladuse katte all tunnistama, et ikka siia metsa ka õnnestunud 10eest naisi meelitada Parun ära kurvasta siis enam minu sexelu pärast
˅ näita rohkem ˅
2021-12-12 10:22
ega unistada pole keelatud, vanamees. see ju täitsa tasuta
muidugi võib igal reeglil ka üksikuid erandeid olla....kasvõi korra elus, nii et ära kaota lootust. kuigi nii elukogenud küpselt mehelt ootaks ehk peale kümnete ladumise oskuse ka pisut rafineeritumaid võrgutuskunsti nippe
loodetavasti saad kunagi üle kurbusest minu tohutu tundetuse ja empaatia puudumise pärast
˅ näita rohkem ˅
2021-12-12 11:33
Ei oska selle peale öelda muud, et "küürakat parandab ainult haud"
˅ näita rohkem ˅
2021-12-12 12:09
tundelisi, kaastundlikke ja odavaid teenindajaid sulle, vanamees! ega sa selle küüru pärast pea kohe haua poole kihutama....elu on ju tegelikult ilus. ja onaneerimine endiselt tasuta
˅ näita rohkem ˅
2021-12-12 16:21
Mul pole vaja teenusepakkujaid, niikui sina oled.. Lisaks see küür sinu probleem,sa sellest ka hauas rahu ei saa... ja ma ennast niipalju ikka hindan, et endale pole vaja kätt külge vaja panna... Tore oodata mis sa järgmiseks vastad
˅ näita rohkem ˅
2021-12-12 16:38
aitäh muretsemast, vanamees. kahjuks mul pole mingeid probleeme ega ka vajadust teenusepakkujate peale raha kulutada-
nagu sina seda siin aastaid oled teinud
ennast võid ka muidugi hinnata jah. peale nende iha hinnete sul vist mingit muud varianti polegi oma suure mehelikkuse tõestamiseks?
aga päriselu need hinded paraku ei mõjuta- nagu oled vist juba kogenud
˅ näita rohkem ˅
2021-12-12 16:44
capri ... kahjuks ma taas pean mainima, et pooletoobine sa vast oled... ma eales pole teenusepakkujaid kasutanud,,, ja ei taha ka... see keda ja kui palju hindan, minu isiklik asi... ja veelkord palun jäta minu sexelu rahule... vaata kuidas ise endaga hakkama saad
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
32
33
34