Foorum
1
...
29
30
31
...
34
2021-06-30 23:05
kas tuleb ametist et kannatus on VÄGA lühike?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 23:08
Unistas minust minuga hullamisest tubli naiska aga ma iga päev ei taha teda tahan tutsi ka
˅ näita rohkem ˅
2021-07-03 11:23
virussa on gerontofiilist vanadaam? aga kuidas see fetiÅ¡ müüdavate teemaga peaks haakuma?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-03 12:22
nagu selgub, on äritegevuse siunaja slave muusa touch siiski hinge mammonakuradile müünud. kuna tasuta naudingut armastatud mehega nimetab avalikult lolluseks
kena vähemalt, et inimene oma tõelist olemust ei varja
˅ näita rohkem ˅
2021-07-10 22:27
Touch1 ennem ei varjanud midagi,lasi põllu ääres peeruvahele kütta,odava hinnaga.Nüüd iniseb,er korralikd naised alla 15 eurtsi ei rimmi,vanas eas õhku täis läinud vana mynnivurr.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-10 22:37
Raulmell, kullake, kas sa ei mäleta, et mina olen sinuga 10 aastat tagasi kohtunud ja sinu till ei läinud siis juba naiste peale püsti ( kunagi pole läinud).... Mida sa seniilne siin räägid tahakütmisest ja esitled end vändakängsterina, kui vaid meestelt taha saad
˅ näita rohkem ˅
2021-07-10 23:52
Oi oi, violiina pani nüüd korralikult ära
˅ näita rohkem ˅
2021-07-11 00:25
Ei, mina küll raulimellile taha ei pane. Lihtsalt tean, et tema jura loevad siin mehed, kellest paljud saavad aru, et ta dibiil on, aga kindlasti paljud võtavad seda jampsi tõepähe ja kahju, et selline kirjutab mehe konto alt, kuigi selliste jaoks võiks olla täiesti eraldi kontvariant...
˅ näita rohkem ˅
2021-07-11 00:41
raulmell ju vana vangla piider
˅ näita rohkem ˅
2021-07-11 00:57
Violiina, no verbaalselt ikka ju
˅ näita rohkem ˅
2021-07-11 21:07
2JZ, oi ei . Sellisele " Suurkujule " nagu rauli mell, ütlesin väga tagasihoidlikult.
Mul ei ole midagi isiklikku temaga, aga sellised, kes reaalses elus naist nähes oma sentimeetrid püksi ära kaotavad ja punuma pistavad, aga siin anonüümselt laimavad-mustavad, alandavad meessugu.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-11 21:26
Violiina, mnjaa... Aus vastus vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2021-07-11 21:29
Ma ei pidanud sinu kommentaari küsimuseks, vaid tähelepanekuks .
˅ näita rohkem ˅
2021-07-12 23:34
kõik taandub müümisele, tõlgendage kuidas tahate oma osalust elus. ikka müüte ennast ja soovite midagi vastu saada.
mmmmeeeees...... nnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee!

vahet ei ole, kui midagi annad, siis tahad vastu.
Jha-ah väärtused on erinevad, hinnad on erinevad ja kõike, pole võimalik indiviididel osta.
Täpselt, nagu mees/naine või naine/mees on ost/müük.
ostmise alla paigutame pakutava ja müüki müüdava. Kõige kiuste on seks kaup ja kaubaks ta jääb, sest nõudlus ületab pakkumise igas kontekstis.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 01:01
Aaaa...ma sain jälle targemaks. Kahju muidugi et mõni mees defineerib oma kooselu (abielu) ostu ja müügina.
Kajaho, aga kumb teist rohkem maksab ja kumb teist rohkem teenib teie suhtes, kui pole saladus?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 08:00
Rahaline vääring on kõigil erinev, vastavalt vajadusele. Kooselus lähevad kaubaks ka teised vajadused. Feministid võivad küll vaielda, aga jääb jäädavaks meestetöö ja naistetöö, mis on samuti kaup omaette.

On väga vähe selliseid paare, kus mees tahab vähem seksida, kui naine.
Ja on väga vähe neid naisi, kes ei ole seksinud mehega ainult mehe rahuldamise pärast. Jällegi kaup kauba vastu.
Võibolla kunagi tekkib avatud ühiskond kui seksi mõiste alateadlikult muutub ja enamus hakkab seda naudinguks pidama igapäeva elus, kuid praegune ühiskond ei ole selleks veel valmis.

Kõik on kahe kõrva vahel kinni.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 08:31
Keprik....iseasi, kui paljud naised seda julgevad tunnistada:
"Ja on väga vähe neid naisi, kes ei ole seksinud mehega ainult mehe rahuldamise pärast. Jällegi kaup kauba vastu"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

kõige iroonilisem, et reaalses elus vägagi vabameelsetena tuntud naised üritaks seksisaidil justkui pühakuid mängida
nagu milleks?
nõudlus ületab tõesti igas kontekstis pakkumise. aga miskipärast violiina keskendus just abielulisele seksile........justkui oleks see ainuvõimalik variant vahekorra toimumiseks.
ja kas keegi tõesti püüab väita justkui üheski kooselus/abielus seksiga manipuleerimist ei toimuks?
tegelikult toimub see teatud määral igas suhtes. kuna suurema suguihaga pool jääb manipuleeritava rolli......
ning äritehingud ei pruugi üldse tunnitasu alusel toimuda. aga näiteks mees ostab naisele kalli ehte või auto või viib reisile vms.
seks materiaalsete väärtuste omandamise eesmärgil, eksole. (isegi kui see naisele otseselt vastumeelne pole, põhimõte jääb samaks).
seega pole mõtet silmi pööritades abielu pühadusest ohkida, justkui see perekonnaseisuametis sõlmitud kokkulepe muudaks olematuks kõik suhtega kaasnevad materiaalsed ambitsioonid.
kes niimoodi väidab, pole ilmselt abielus olnud. või on lihtsalt silmakirjalik.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 14:26
"Ja on väga vähe neid naisi, kes ei ole seksinud mehega ainult mehe rahuldamise pärast. Jällegi kaup kauba vastu.

Irooniline on minu jaoks see, et inimesed ise defineerivad oma abielu või kooselu, kui äritehingut.
Hoolivus ja armastus võrdsustatakse kaubaga. Ja samal ajal ikka lükitakse neid"käibetõdesid" ka sekka, et armastust ei saa osta raha eest.
Mida siis abielus nö ilma rahata või partertehinguta tehakse? Mitte midagi või? Juba see nimetus ABIelu peaks vihjama, mis laadi suhe see olla VÕIKS ...sama on KOOSelu ... koos, meie, mitte sina ja mina.
Äkki see naine, kes seksib mehega ainult mehe rahuldamise pärast, teeb seda sellepärast, et ta armastab oma meest, mitte ei kalkuleeri külmalt, mida ta selle eest vastu saab?

Ja huvitav märkus jälle caprichosa sulest,

"....muudaks olematuks kõik suhtega kaasnevad materiaalsed ambitsioonid".)

Et siis see on nagu isenesestmõistetav või, et naiste ainuke võimalus oma "materiaalseid ambitsioone" teostada on läbi seksi ja meeste?
Päriselt või?
Naiste võimalus saada kõike neid kalleid ehted või autosid või reise, on kellegagi seksida, erootikatööstuses osaline olla?
Kas kooliharidus või mingi amet on naistele keelatud või?

Ja mis see pühakute mängimine ikkagi tähendab? Et "normaalne" on end müüa, kui ei müü, siis seksisaidile küll ei sobi, sest pole piisavalt vabameelne või?
Vabameelsus on ikkagi meelsus, mitte oma kehale hinnalipiku külge panek.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 18:44

aprilljuuli!
ütlused seisnevad samuti tõlgendamises, Capri ei pruukinud mõelda just neid varjante, mis te välja pakkusite.
samas on üliõpilasi, kes just seksiga oma õpinguid toetavad.
vabameelsus ei tulene ka ainult müügist, sest on olemas naisi, kes rahuldavad end ise ja võivad mehe vabalt ette võtta ilma ostmise/ müümiseta.
Need kõik on tegelikult harvad juhtumid, samuti käis ka pühakute pedofiilia läbi uudiste. (meessoo pühakute pedofiilia)

kooselus on meeldivuste tasakaal samuti määratletud kompromissidega, kaua sa mehe sokke korjad või wc prillauda alla paned?
tekkib kohe küsimus, prillaud, kas peab üleval olema või all? '
mehe vaatenurgast peaks prillaud üleval olema, sest vajadus on selline. Naise puhul all.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 18:49
seksi puhul mõte jätkub, sest seks on tugev valuuta, sellel on tagatis, sellel on mõju ja sellepärast on sõdasi peetud. Seks on kaup. Sinna ei ole mitte midagi parata.
Kas seksi eest makstakse rahas, kaelaehtes, elamises, või terve riigiga? on väärtuses kinni, mõni lubab kuu ja tähed kätte tuua!
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 14:55
Violinal hea kann,aga liiga odavalt müüb seda.Eks tal vanust ia juba.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 15:51
https://onlyfans.com/spark_of_phoenix
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 17:39
Jah,järjekordne mantra, mida kedrata. Seks on kaup.
Prostituut on maailma vanim amet. Kõik me müüme ennast jne jne

Kõik võib olla kaup, kui see ostumüügi protsessi panna, mitte ainult seks. See et miski asi või teenus on ka nö turul pakkumises, ei tähenda seda, et suhtes olles on ka see kõik kaup.
Ja see on tõesti tõlgendamise küsimus, minu point on see, et kui sina jt tõlgendavad inimeste vahelises suhetes kõike kaubana, siis see näitab teie maailma,mitte seda, et "normaalne" suhe põhineb kauplemisel.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 17:42
Ja mida see üliõpilaste näide nagu peaks kinnitama või ümber lükkama ja ma ju ütlesin, et müük ei näita vabameelsust, minu meelest ja see pühakute pedofiilia seostub millega? Kirjutad, mida uudistest lugesid?
Ma pean end kordama, ellipsi üllitistes on tegelt sageli rohkem mõtet sees, kui need suuta läbi lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 18:08

Pühakute pedofiilia näitab, et isegi pühakud ei suuda end vaos hoida ja ei olnud ainult uudistes, seal sai isegi mõned oma ametist lahti ja osad juhtumid läksid ka kohtusse, palju maha vaikiti ja palju kinni maksti on omaette teema.
Üliõpilasnäide näitab, et kõike võib teha, naistel on lubatud haridust saada ja ka end samal ajal müüa.

Seksi teemal või prostituudi, enesemüümise teemal ei ole õiget ja valet, kui on tegemist vaba tahtega.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 18:39
Ma ei ütlegi ju, et midagi on keelatud, muidugi võib oma haridust rahastada enda müügiga. Loomulikult.
Sellist karjäärivalikut peaks isegi suunama. Vahendid on ju olemas ja investeering sisuliselt olematu, ainult hakka pihta.
Kui su tütar omandab kõrghariduse samal ajal prostituut olles, siis sul isana on kindlasti rind uhkusest kummis ja sa räägid sellest tunnustavalt kogu oma suguseltsile. Ja sa lausa soovitad oma tütrel prostitutsiooniga veits lisaraha teenida või soovitadki just selle ameti kasuks otsustada. Töö nagu iga teinegi. Ja millised kogemused, vanaduses on mida muheldes meenutada ja heldinult lastelastelegi pajatada.

Meeste jaoks on prostituut just see , kes ta neile näida tahab. Naine, kes on vabameelne, kes naudib seksi, vaevleb lausa seksinäljas, keegi võõras naine kusjuures, mitte nende oma lähedastest, keegi kuskil kaugel teeb seda toredat prostituuditööd. Kindlasti vaba tahe ka, mingi 18-25 aastane noor naine on juba emotsionaalselt täiesti valmis otsustama ja aru saama, et prostituut olla ongi tema kutsumus. Kodu kindalsti ka toetab igati tema valikut. Onju.

Aga tegelt ei olnud jutt prostituudiks olemisest, jutt oli sellest, et kui sina MÜÜD oma naisele nt remoditeenust ja tema MÜÜB sulle seksi vastu, siis on teie peas midagi katki, kui te inimestevahelist suhet müügina võtate.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 19:03
Näed! tekkis kohe ebakõla .... midagi on peas katki...

Mis seal peas siis katki on, kui remonditeenust ei tee nii öelda inimeste vahelises suhtes ja õhtul seksi ei saa? Samamoodi on midagi katki.

inimeste suhetes on seks mõlemipoolne ja ühene, mille väärtus on tunda mõnu. Kui solvutakse remondi teenus peale, siis samaväärne solvumine võiks olla koristamise suhtes, või mõne muu tegevuse suhtes, mille tegemisel puudub orgasmi saamine.

Ja selliseid paare on kahjuks vähe, kus seks ei ole majandustegevus vaid üksteise rahuldamine, omamatta tähtsust kas muru niideti, puid lõhuti või autot remonditi, mille tegemata jätmisel on peavalu, uni või lihtsalt vabandus. Kehtib ka vastupidistel näidetel, et süüa ei tehtud, nõud pesemata, tuba sassis. Feministid kindlasti hakkaks kohe, et neid asju saab mees ka teha!

Mis selle kooselu point siis on? ikka peas midagi katki, kahjuks selline meie ühiskond on praegu. Võrdlemisi katkine.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 19:06
aprilljuuli, aplaus!!! Mitu head postitust Sinult vastukaaluks neile, kes normaalsust püüavad luua.
Normaalne ongi see, kui esineb kõrvalekaldeid, mis ei tee kõrvalekaldeid veel normaalsuseks. Kõigele hinnalipiku panemine on üks neist. Ja ajend selleks on enamasti labane ahnus, mitte kohutav kirg.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 19:20
tänane normaalsus tuleb vikerkaare värvides range režiimiga peale, tekkib jällegi küsimus kas see on kõrvalekalle või normaalsus?

Minu arust sõltub siiski inimestest, kuidas ühiskond on kasvanud! Tai ühiskond, afganistani oma, kumb on meie inimestele normaalne, või millist ühiskonda loome?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 21:49
Jaa, jaa Kajaho ...

See autoremontimine, igipõline meeste töö. Ainult lumehelbekesed viivad auto teenindusse. Kujutan juba ette, kuidas sa õhtuti õliste tunkedega Tesla pardakompuutrit putitad, rehve protekteerid ja kõik see igapäevane mootori lahti võtmine ja jälle kokku panemine ikka sööb jubedalt aega ära ja siis veel see puudelõhkumine, täpselt enne igat pliidikütmist, ei saa hommikul kohvigi enne, kui ei tule ja ei poeta värskelt lõhutud halgu ahju uksest sisse. Ja igal hommikul tõmbad korra aia ka muruniidukiga üle, nii suvel kui talvel, sest siis saad ju õhtul seksi. Tööd ju kõik tehtud, ega kooselul muud pointi ei olegi, kui igaüks teeb oma tööd ja kui tööd ära teeb , siis saab seksi, kui ei tee siis ei saa.
Ja feministid on tõesti koledad elukad. Julgevad arvata, et mees võiks ka süüa teha. Või tuba koristada või nõusid pesta. Till kukub sellise teotuse peale otsast ära kohe. Üks toakoristus kastreerib vähemalt nädalaks, kui mitte rohkem.
No ja siis see katkine ühiskond. Oh jah. Elame ikka koledal ajal.

Ja sellest vikeraare värvides rangest reziimist ma üldse ei räägi. Ma tean, et on programmid, mis sunnivad homoks hakkama.
Kõik heteromehed korjatakse hommikul veoautodele ja viiakse laagritesse ära, õhtu tagasi tuues, on pooled homod ja niimoodi iga jumala päev.

ps keera kalendril lehed õigesse sajandisse.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 22:09
Tasuta asjadega on nii, et häid asju ei väärtustata tihtipeale ka tasuta jagades. Sama on ka seksiga. Kui ikka maksad, siis tunned, et peaks olema ka kvaliteetne.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 23:31
"aprilljuuli
2021-07-14 21:49:29
Jaa, jaa Kajaho ...

See autoremontimine, igipõline meeste töö. Ainult lumehelbekesed viivad auto teenindusse. Kujutan juba ette, kuidas sa õhtuti õliste tunkedega Tesla pardakompuutrit putitad, rehve protekteerid ja kõik see igapäevane mootori lahti võtmine ja jälle kokku panemine ikka sööb jubedalt aega ära ja siis veel see puudelõhkumine, täpselt enne igat pliidikütmist, ei saa hommikul kohvigi enne, kui ei tule ja ei poeta värskelt lõhutud halgu ahju uksest sisse. Ja igal hommikul tõmbad korra aia ka muruniidukiga üle, nii suvel kui talvel, sest siis saad ju õhtul seksi. Tööd ju kõik tehtud, ega kooselul muud pointi ei olegi, kui igaüks teeb oma tööd ja kui tööd ära teeb , siis saab seksi, kui ei tee siis ei saa.
Ja feministid on tõesti koledad elukad. Julgevad arvata, et mees võiks ka süüa teha. Või tuba koristada või nõusid pesta. Till kukub sellise teotuse peale otsast ära kohe. Üks toakoristus kastreerib vähemalt nädalaks, kui mitte rohkem.
No ja siis see katkine ühiskond. Oh jah. Elame ikka koledal ajal.

Ja sellest vikeraare värvides rangest reziimist ma üldse ei räägi. Ma tean, et on programmid, mis sunnivad homoks hakkama.
Kõik heteromehed korjatakse hommikul veoautodele ja viiakse laagritesse ära, õhtu tagasi tuues, on pooled homod ja niimoodi iga jumala päev.

ps keera kalendril lehed õigesse sajandisse."

absoluutselt mitte apri... õnneks saan nii ühe, kui teise tööga hakkama, samuti seksiga, ühtlasi ei häiri omasoo meeldijate olemasolu. Kõigele muule lisaks on enesemüümine samuti kõigi enda teha.
Isegi omastel, kui poeg homoks hakkab või tütar litsiks, on see nende tahe ja ma ei saa neid sellepärast ära põlata. Kui kõik järeltulijad on prostituudid, siis ongi tegemist uue sajandiga kalendris.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 00:12
hõljudes läbi õitsva heina
joobunud metsa lummas
liblikatiivana õrnad
su maasikahuuled
naudingu nektarit
anuvad tummalt.

tungides läbi haisva anuse
joobunud hoora lummas
kärbitud litsi tiivad
su jobised huuled
raha lummas
anuvad papide kusenahka tummalt.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 18:01
Kesksuvist vilja heina,
mängin kasteheinas leina.
Taagaks koorem sedasorti,
et teen edaspidi naturmorti.

Tunnen sitast lõhna
ja ikka veel pohmas.
Nüüd märkan, et juhlad
on hoopis minu pulmad.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 00:45
Kas muti,kes telefone kerjab ja nussi lubab selle eest,on müüdav või laisk kerjus?Päeva küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 10:41
See on lihtsalt sitt ärinaine. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 13:59
Äri ja müümine peaks tähendama,et midagi ostetakse ja kaup liigub ostja kätte.MissNoWay sugused äritsejad tegelikult labased petised,loodavad lollidelt raha ja telefone välja petta.
Mida klient vastu saab?Ainult lolli möla,et ise oled süüdi kui petisest mõrra valesid uslusid.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 15:05
Elu ongi äri .
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 23:37
kunagi oli telekast " helista minule, mõtlen vaid sinule!!"
teleka sekundi reklaam oli siis 3000 eeki. Võite 2x arvata, kes reklaami kinni maksid. Siin ihas on samad teemad ja sellega teenib.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 00:36
Müün ennast jätkuvalt, vastavalt enda soovile
˅ näita rohkem ˅
2021-07-24 18:50
Tegijad ärimutid siis,kellel elu on telefonide kerjamine,ise ei julge nussi anda,pole vaja teloga pläkutada.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-08 00:32
See teema on ikka caprisr tehtud tema müüb
˅ näita rohkem ˅
2021-08-08 00:38
aga virussa, Capi pidi sulle ainult andma vittu nuusutada
˅ näita rohkem ˅
2021-08-08 02:24
Kõike teeb raha eest sina ei saa nähagi
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 20:41
vanaproua virussa võib täitsa rahulik olla, talle ei müü endiselt midagi ja tasuta ka ei anna
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 20:47
Uus mood kui sinu kohta tõtt räägitakse on mehed kohe eided, sa ära mängi siin süütukest midagi. 10 aasta tagune abielu staatus ununenud kuidas lasteaia väravas taha panin
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 14:04
huvitav, et vanaproua virussa toob kohe oma vagamehe varastatud pildiga konto lagedale, kui fantaasialend ummikusse jookseb
muide, see siin pole süütute nunnade sait, nii et ei tunne vajadust süütut mängida. miks nagu peakski?
ja abielus olen siiani, mitte ainult 10 aastat tagasi. kuidas see peaks kriipima suvaliste vanadaamide ja nende varikontode hinge, sellest pole veel täpselt aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2021-08-13 15:54
Touch1 süütus tagasi kasvanuyd , pole ammu kõva munni saanud, iniseb oma kusenahkjade üle , tölbakas Kuseleenu.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-14 20:01
Capi, nirgi näoga vanaeit
˅ näita rohkem ˅
2021-08-21 22:05
Vosss
2021-08-11 21:29:55
Ma arvan, et nüüd tuleks küll caprichosa iha lehelt välja visata. Muidu äkki rikub kõik korralikud ja konservatiivsed inimese siin lehel. Lihtsalt naljakas on lugeda seda materdamist. Ma arvan pigem, et tänu capile jäi mõnest munnist ilma touch, metsis ja ka vagamees. Muidu sellist kajakate kisa ju poleks. 🤣🤣🤣
---------------------------------------------------------------------------------------------

jaaa süütute vanaemade rikkumises tuleks kindlasti ainuisikuliselt mind süüdistada
aga see touchi vaevav peeniste defitsiit on pehmelt öeldes kummaline......arvestades meeste totaalset ülekaalu saidil.
huvitav, kas peale touchi veel mõnel naisel siin probleem on, et härrasmehi kohe üldse ei leidu ja peenised närtsivad kurvalt "kusenahaks"?
või ainult proua kabjaste kurdab selle üle, 24/7?
˅ näita rohkem ˅
1
...
29
30
31
...
34