Foorum
2020-04-25 16:13
Jah, juhul kui tegu oli kassiga, kes sõi viinerit.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 16:27
OK, aga kui koer sõigi vorsti, ehk et me nimetame koera koeraks ja vorsti vorstiks, siis ikkagi nimetamine = sildistamine ja kuna sildistamine on paha-paha, siis pandi selle kolmesõnalise lausega toime väärtegu? Tulnuks öelda "Koeralaadne olend eemaldas ärasöömise teel tegevuspaigalt vorstilaadse toote"? Veel kuidagi? Või ei ole ikkagi tegevuse, tegija jne nimetamine üheselt äratuntava sõnaga veel sildistamine? Sildistamine per se ei ole taunitav?

Palun püüa aru saada, see ei ole isiklik rünnak, nagu sa teiste vastuseid sinu postitustele võtnud oled. See on püüe jõuda ühiselt mõistetava sõnakasutuseni ja kui veab, siis eemaldada vähemalt ühe sõna tagant hinnang(ud).
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 17:07
Tsirkust ja leiba peab rahvale andma alati! Tsirkust on täie eest, loodetavasti antakse ka leib lauale
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 17:28
Ajagu valitsus millist mula tahes, leiba peab rahvas ikka ise teenima
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 17:31
Kui kassi juttu ja tarkusi kuulata, siis peaks kõik siit Ihast kadunud olema, sest sellele kassile ei meeldi siin sebivad hiired. Palju pahna ja suur rott suhu ei jookse.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 17:37
eks häirituna tunnevad end eelkõige need hiired, kellele kassi tarkus hirmutavalt tabav tundub
˅ näita rohkem ˅
Violiina, jälle paned sa omi arusaamasid teistele pähe. Sina ajad siin oma äri, ja minu teada ma ei ole sinu väikeettevõtlusse kuidagi sekkunud. Ega arvanud midagi siinsete hiirte kohta. Või püüdnud siin mõnda rotti leida, ei üle- ega alamõõdulist. Jah, mulle teeb nalja, kui inimesed püüavad esineda kellegi teisena, kui nad on. Eriti kui nad samal hetkel oma blufiga vahele jäävad.

Ja kass ei ole kuskil teatanud, et keegi teine ei tohi foorumis sõnagi öelda vms. Sellised nõudmised tulevad ikka muudelt kasutajatelt, Violiina ise nende hulgas.
˅ näita rohkem ˅
Oi jott jott, mõtlesin üleüldist valitsust Siin tehakse tsirkust rahva raha eest , loomulikul teenib ka rahvas omale ise leiva lauale.... Õnneks on sümbioos.
Mõtlen nende peale, kes kogu aeg sõimasid kuulutustes, et lits mine tööle... nüüd vist, et istu kodus lollakas dibiil, sa tapad meid kõiki ära
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 17:42
Koska, vaata endale nüüd näkku! Et kes püüab esineda teisena nagu ta on? Jah, on lõhestunud isiksusi, mis tuleb ju selgelt välja sinu kontodest. Aga mõtle, et sina surud oma mõtteid ja väärtusi ja projetseerid neid teiste peale üle, kui miskit puudu jääb, siis ju leiad alati kuhu pissule minna
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 17:50
Caprchoda, konkurentsiolukorrad tekivad mingi ühise ressursi pinnalt.
Ma ei taha „ressurssi“ solvata, aga vaevalt, et me sinuga ühiseid ressursse omame. No chance.
Kokkupuutekohti 0. Ei tunne su kaaskondlasi, ei tea su konkurente ja ei ole agar neid tundma saama ka.
Kadedust tekitab inimestes enamasti nende ebakindlus. Ebakindlamad kadestavad, enesekindlad mitte. Mina sind ei kadesta.
Blondy-legendist – ebaproportsionaalselt suur ressursikulu valesse kohta.

MisteriKoska&Dragunov pundi ennast t....sittuvale avaldusele "imettegevast" blondylady´st mul kommentaare ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 17:54
Jagelege ise edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 18:01
Ma ei nimetaks seda ebakindluseks, mis kadedust tekitav. See on ju lausa argus ja hirm.
Kõigil on hirmud, ka kõige julgematel, aga nemad suudavad enda hirmudest üle olla ja just seda kadestataksegi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 18:45
milleks otsida objektiivses arvamusavalduses "mõtete pealesurumist"? võib-olla ei ole Misterikoska loogika mõnele meeldiv või aktsepteeritav, aga pole nagu märganud, et ta keelaks oponeerimist või ajaks kedagi teise liivakasti, kabjaga vastu kukalt virutamise ähvardusel.......nagu mõnel daamil siin heaks tavaks saanud.

ConcernsU,
konkurentide all ei peetud sind otseselt silmas.
aga veebipetistele pakuvad reaalsed kohtujad kindlasti konkurentsi, pole kahtlustki. kas ennast nende hulka arvad või mitte, on juba sinu otsustada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 19:01
oma "nupu" masseerimise eest pead ikka ise hoolt kandma, qwerty. ning mida rohkem halvustamise ja labasustega endale tähelepanu tõmbad, seda väiksem tõenäosus, et keegi kunagi üldse viitsiks sinuga kohtuda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 19:43
„ConcernsU,
konkurentide all ei peetud sind otseselt silmas.
aga veebipetistele pakuvad reaalsed kohtujad kindlasti konkurentsi, pole kahtlustki. kas ennast nende hulka arvad või mitte, on juba sinu otsustada.”
Kui lahke sinust, Caprichosa, lasta minul otsustada
Mul esineb muidu otsustusraskusi ja eriti esines neid viimati 24 h sees, kui mulle teatati otsusega, kes ma olen.
Ma siis otsustan.
Otsustatud. Otsusest teile teada ei anna.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 20:02
@ MisteriKoska
Ei ole üldse midagi isiklikult siin võtnud, ei saagi.
Te saite aru küll, mida ma mõtlesin ja viisite selle veelgi äärmuseni. Sealt annab veelgi kaugemale minna.
Koeral või koera laadsel olevusel või neljajalgsel on täiesti ükskõik millise nimega asja ta sööb, see on lihtsalt maitsev.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 21:09
Moon, koerast on tglt suva. sügavam filosoofiline küsimus peitub pigem selles, kas koera põhjendatult koeraks nimetamine on taunitav või mitte
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 00:11
aitäh MisteriKoskale, kelle postitus vähemalt minus äratas elava kirjandushuvi, eriti pr Pilvre teoste vastu:
" Jälgimise käigus saab saarekesest Twin Peaks: vooruse verstapostid osutuvad hooruse verstapostideks, kõige rõvedamate saladustega silmakirjateenriteks (näiteks siinne vagaduse etalon teadis täpselt öelda, et massööri töö on jalgu hargitada - sest tema enese praksis just sellel baseeruski".

nüüd on siis selge, miks mõni vooruslik proua nii hoogsalt massööridele prostituudi silte kleepimas- ikka omaenese praktikast lähtudes ja omaenese mätta otsast nähakse maailma....
proua veel vooruslikum sõbranna aga tasub profifotograafidele oma surematu ilu jäädvustamise eest profina, näiteks kondoomita minetti serveerides. tõeline professionaalsus ja eeskuju, kellest algajatel massööridel õppust võtta
kes sellisele tipptasemele pole jõudnud, Tõeliste naiste kluppi loomulikult ei kuulu ning tõelisest fotoseansside nautimisest ei saa undki näha

räigelt häiriv aga tundub siinsetele vooruse verstapostidele igasugune mõte, et "vale mõtteviisi" järgides saab täitsa normaalselt elatud ning mõnikord lausa nauditudki.
võimalik, et enamus neist on rantjeed või pensionärid, kelle sissetulek mingil määral ei sõltu klientidest või nt tööandjast- kui seda sõltuvust juba peeti vajalikuks negatiivses valguses välja tuua.
jah, veelgi häirivam paistab mõnele, et vabal ajal ja tasuta ei tehta seda, mis on tööks valitud. sel põhjusel tegelikult "esiorja" materdamisoperatsioon "ahnete ja väärastunud keskmisest seksuaalsemate" naiste vastu ju hoo sisse saigi.
aga kuni me pole kolinud orjanduslikku ühiskonda, jäävad valikud siiski igaühe enda teha. kaagutamised ja sildistamise katsed midagi ei muuda.......muigama ajavad küll
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 01:33
MaiTydruku profiil mulle meeldib, kuna see on sisukas, ent samas mitte ülemääraste ja ebavajalike detailidega ülekoormatud. Kõik on omal kohal ja üheselt mõistetav igaühele, kel killuke taipu peas. Minu austus siinkohal.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 07:41
Lugesin siit mingit kassi juttu ja mõtlesin, et miks ta nii pikalt-laialt mingeid jumala suvalisi asju kirjutab ja püüab teemaga siduda. Metsik intelligentsi tunnus?
Selle kohta öeldakse, et tark teab, mida räägib ja loll räägib, mida teab. Nii tulebki kirjutada seda, mida parajasti tead ja siis häguste seostena teemasse toppida. Nutukoorina. Halades. Vingudes. Koonerdades. Niuksudes. Hädiselt.

Eriti intelligentne on teha varikonto ja selle alt siis ülbitseda! Miks? Miks pidi ta varikonto tegema ja mis kompleks selle eelmise või põhilise kontoga siis oli?! Superuurija valgusta meid! Mis hirmsat saladust sa siis varjad või räägid iseenda eelmisele kontole vastu? Või oled lihtsalt arg ja kompleksides tegelikult?

"Eriti veider on minu silma jaoks nutukoor, et oi, caprichosa puhkas härrasmeeste kulul ja ütleb, et saab mingi aja ka mitte töötada, vaata kui ahne, härradesõltlane, häbi-häbi, issand, sa näed ja sa ei mürista!"

Eriti veider võin ma vabalt olla sinu silma jaoks. Nutukoor oled sa ise, sest pole rahuliku suhtlemisega harjunud ja pead nutuks, kui sind otse ei sõimata. Püüan siis sinu keeles rääkida.
Ära topi mulle mingeid lollakaid "häbi-häbi" sõnu suhu. On suur vahe, kas öelda häbi häbi või öelda, et kellegi eluviis ei ole ärplemist väärt. Ära mõtle mulle otsitult alavääristavaid toone juurde, kui mulle kellegi käitumine ja avaldused ei meeldi! Ongi ahne see naine ja ongi sõltlane.
Meenutades mingit lõuahaagi näidet siin kuskil, siis ei tohiks me nagu mitte midagi arvata vaid ainult jumaldada?! Ikka arvan, kui sisuliselt "härrasõltlane" tühjalt praalib oma eluga. Mõtle vaid milline saavutus - käis reisil!!! Ise ei oska elukutsest välja tulla... Ma olen snaiper ja jään ka töösse kinni ja ei tunnista, et mu elukutsel on kõrvalnähud? Nutukoor, my ass!

Mitte ei mõista, miks seda napakat veel targaks peetakse, kui seosed ja näited ja teravused nii suvalised on.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 07:55
Capri, pean sulle meenutama, et massööri elukutse juurde ei kuulu automaatsel riista imemine! Vahel läheb see meelest ära?
"näiteks kondoomita minetti serveerides. tõeline professionaalsus ja eeskuju, kellest algajatel massööridel õppust võtta"

Siit ongi näha, et neid sinu jutte tuleks nagu eraldi tõlkega lugeda, kus: massöör on lahtihõõruja; nauding on erutatud ullikeste andamivoog; vabadus on elukutselise erutaja võimalus valida, keda erutada.

Kui muidu aru ei saa, siis proovi need mõisted ametisse kinnijäänud snaipri konteksti panna, kes siis oma eluga eputaks siin.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 08:26
Ametisse kinni jäänud snaiper? Kas see ei tähenda mitte, et ainult surnud vastane, on hea vastane?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 09:34
Ei. Tulemus vs. protsess
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 13:31
slave,
postituse mõtet, kui see kolme lausesse ära ei mahu, on ehk raskem jälgida. aga kas seepärast tuleks postitaja intellekt kohe kahtluse alla seada? kummaline loogika sul.
MisteriKoska hädaldavat niuksumist või halamist pole ka nagu kuskil märganud. pigem vinguvad need, kes tunnevad, et on "pihta saanud"....aga paraku nupp ei noki, et samal tasemel ja argumenteeritult vastata.
ning kogu argumentatsioon taandubki järjekordselt isiklikele rünnakutele

ahnuses ja väärastunud mõtteviisis süüdistamise kampaaniat ei tehtagi siis häbistamise eesmärgil? no tore teada, slave.
kuigi enamusele jääb just selline mulje, tänu sinu isiklikus laadis halvustustele.
huvitav, et jumaldamise kõrval nähakse ainult üht ainuvõimalikku varianti, mis seisneb materdamise üritustes. neutraalsust nagu üldse enam ei eksisteeriks? ja respekteeriv tolerants "teisitimõtlejasse" seega välistatud?
tõesti varem paistis "esiorja" maailmanägemine palju avatum.......

slave, katsu ühest asjast aru saada. oma valikutega rahul olemine ei võrdsustu praalimisega.
"närusel reisil" (kasutades touchi väljendit) käimine pole kindlasti suur saavutus. eriti kui oled mitu aastat kodumaalt kaugel elanud. minu jaoks on isiklik saavutus, et reisid ja talvitumised on olnud teostatavad ükskõik millisel ajahetkel ja võivad kasvõi pool aastat kesta. varem, nn tavaelus polnud see paraku alati võimalik. üks aastane rännak sai küll teoks, aga sellega kaasnes lahkumisavaldus töökohas, totaalsed elumuutused, tohutud ettevalmistused ja pidev pingeline finantside kalkuleerimine. seega vaba olemisel olid alati mingid takistused või kõrvalmõjud.
viimastel aastatel on piisanud lennupileti ostmisest ning kohvri pakkimisest. muid muresid ja peamurdmisi enam ei ole. kui taolise elustiili poole kogu aeg alateadlikult püüeldud, siis rahulolu pole mitte muinasjutuline vaid täitsa reaalne

mõnele kindlasti pakuks mentaalset rahuldust, kui "valestimõtleja" näol oleks tegemist kibestunud, rahulolematu, tundetu erootikarobotiga, kes oleks sunnitud ka katku ajal tööd rügama.
vabandust, kui olen pettumuse valmistanud
muidugi on igal ametil ka negatiivseid kõrvalmõjusid ja "pipraterasid meepotis". aga päris ausalt- head ja mõnusad hetked kaaluvad need pipraterad üles. ning seda vabadusetunnet ei vahetaks ükskõik kui prestiižse karjääri vastu. mis ei tähenda nagu nn tavapärane eneseteostus oleks seepärast kuidagi laiduväärne. see lihtsalt ei pakkunud mulle piisavalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 20:31
Dragunov, ma tänan 🙂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-27 12:28
Dragu, mulle sümpatiseerib samuti MaiTydruku mõte inimkeha terviklikkusest. sellepärast enamus naisi ei vaimustugi viinerinäitustest. mitte et palja keha näitamises miskit halba oleks. aga ennast ainult genitaalide abil esitledes jätab mees paratamatult mulje, et defineeribki ennast m**nina ja tõenäoliselt kohtleb naisi "aukudena".

"esiorjal" soovitaks pooliku lause tsiteerimise asemel terve postitus läbi lugeda.
jutt polnud sellest nagu minett või muud intiimteenused kuuluksid massööri töökohustuste hulka. ning see oli pigem vihje topipiltide teemas toimuvale, kus paar sinu kõrge moraaliga naisjüngrit oma kunstfotosid kaaskodanikele eeskujuks seadsid. muuhulgas väideti, et surematu kunsti loomise ning pildistamise nautimise eeltingimuseks olevat fotograafile maksmine, uue pesu ostmine jne.......mida loomulikult iga amatöör ju endale lubada ei saa
kui "Tõeliste naiste" pasunad olid hüüdnud, ilmus samasse teemasse ka visuaalne õppematerjal fotokunsti harrastajatele. nendelt linkidelt sai siis tõelist "kunsti" imetleda ning seda, kuidas kõrge moraaliga massöörid fotograafile tasuvad- usinalt kondoomita minetti pakkudes.
"ma pole nii rikas, et odavat fotograafi kasutada"- sai piltliku tõestuse

selle näite varal ei tasuks siiski üldistama kukkuda. tean isiklikult massööre, kes ei luba end üldse puudutada.....rääkimata ebaturvalise intiimsuse pakkumisest.
loomulikult tehakse vahel erandeid ja ületatakse piire. kuigi proffidel tavaliselt kired kontrolli alt ei välju.
aga pmts võib ka juuksur või hambaarst meeldiva kliendiga voodisse jõuda. või näiteks taksojuht. välistatud see ju pole. kuigi kohustuslike teenuste hulka kindlasti ei kuulu.
massaaži puhul on piiride ületamise tõenäosus ilmselt suurem kui arstikabinetis või taksos- eriti kui tegemist sensuaalse suunitlusega seansiga. aga oleks äärmiselt rumal eeldada, et massaaž võrdub vahekorra pakkumisega. isegi kui mõned moralistidest "daamid" seda klientidele tasuta boonusena ja abivalmidusest serveerivad
prostitutsiooni sildiga vehkijad ilmselt toetuvad isiklikele kogemustele. aga tegelikult on igal massööril omad reeglid ja piirid, nii et üldistamine mõjub rumalalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 13:59
Tore õpetlik jutt massööridest, aga tuleb nagu vastusena minu märkuse peale, et massöör ja lahtihõõruja on üldiselt erinevad elukutsed.
Mõni vist ei suuda üldse enam lugeda?!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 14:27
Vahest imetakse lahti ka.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 14:39
Misasi see foorum69 on?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 16:50
MisterJ sina oledki siis see tüüp, kes läheb tavalist massaazi saama ja siis hakkad lahtisaamist nuiama?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 16:56
MisterJ on pigem see tüüp, kes pakub iseennast kuulutustes sooviga isadel ja poegadel lahti imeda. kah nagu massöör vist oma arust
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 19:28
Oma ala spetsialistid on rääkinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 21:30
Avalik küsimus moderaatoritele: täna blokeeriti mitmed kontod, kes teisi saite promosid. Ülalpool promob ka qwerty112 muud saiti, miks tema konto veel lahti on?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 21:40
Teemat lugedes jäin mõtlema, et prostitutsioon võiks ka Eestis ikkagi legaalne olla. Kaoks ära vajadus seksuaalteenuste pakkumised legaalsesse vormi pakendada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 21:48
Ta ju ongi legaalne. EMTA järelevalveosakond a.k.a maksupolitsei käib siinseid kuulutajaid pidi kontrollimas, kas neil FIE avansiline sots.maks on ikka makstud, jms. "Muud isikuteenused" ja tuld.

Keelatud on vahendamine, mitte prostitutsioon ise.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 21:53
Siiralt selgituseks küsin - Põhimõtteliselt ma iseennast näiteks müüa võin eeldusel, et oma tegevuse ettevõtlusena registeerin ja kõik maksud ära maksan. Bordelli aga pidada ei tohi, sest siis liigitun seaduse silmis vahendajaks?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 22:07
Torpeedo100, bordelli pidamine liigitub loomulikult kupeldamise alla, mis on seadusega keelatud. aga kas ja kui palju reaalselt eksisteerib prostituute, kes end FIE-na registreerinud ning klientidega läbi panga arveldavad, see muidugi omaette küsimus.....
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 22:19
" Iga töö mille eest palka saad on enese müümine."
no pmts nii ongi. aga Torpeedo küsis konkreetselt prostitutsiooni kohta.
ametlikus bordellis oleks loogiline nii maksude maksmine kui riigi poolt tagatud meditsiiniteenused ning pension, eks. aga vaevalt ükski naine härrasmehe kingitud reise, ehteid või autosid maksuametile deklareeriks. samuti väheusutav, et härra oleks ka huvitatud pangakaardiga prostituudile tasumisest. diskreetsus on teatud valdkondades oluline.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 22:39
Mõnele daamile on see teema ikka nii hingelähedane
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 22:44
Iga töö, mille eest palka saadakse, on ka enese müümine. Ja prostituut teeb klienti teenindades ka tööd. Mingil arusaamatul põhjusel loetakse seda tööd lihtsalt halvemaks, põlastusväärsemaks kui teisi töid. Prostituudi teenuste järele on vajadus alati olemas.

Ma lihtsalt jäingi mõtlema, et tegelikult ametlikult tunnustatud tegevusloaga bordellid võiksid ikkagi olemas olla. Kliendil ka oluliselt turvalisem minna ametlikku bordelli, kui näiteks siin Ihas kuulutusi sirvida või ise kuulutada. Ja teenuse pakkujatel oluliselt turvalisem.

Ma ei olegi varem mõelnud, et näiteks massaažipakkujatel võib probleeme esineda klientidega, kes ootavad seansilt natuke enamat kui lihtsalt massaaž.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 22:45
kverti onnüüddaam kajuba?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 23:00
igaüks, kes oma rinnapartiid ei näita, liigitub qwerty teooria järgi daamiks.....no järelikult ka tema ise
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 23:16
jah, eks paljugi võiks olla. aga ju siis pole riik veel prostitutsiooni legaliseerimiseks valmis.
"natuke enama kui massaaži" lootjatega mingeid tohutuid probleeme massööridel vast ülemäära tihti ei esine. eriti kui kohtutakse peamiselt püsikülalistega ning elementaarsed turvameetmed kasutusel.
eks sellist "viisakat pealetükkivust" ikka tuleb ette. aga proffidel on enamasti piirid paigas ning lisateenuste või öömaja nurujatele saab alati diplomaatiliselt ära öelda. see äraütlemise oskus on muide samamoodi aja jooksul lihvitav nagu muudki oskused...
endast lugupidav džentelmen loomulikult ei hakkagi mitu korda manguma, kui korra juba eitavalt vastatud.
nii et jah, kõik sõltub ikka valikutest ning loogikast, et kes juba netis ebaviisaka mulje jätnud, võib rahulikult sinna virtuaalmaailma jäädagi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 23:33
qwerty, sa isegi suudad mind vahel naerma ajada braavo. mis seeni muidu tarbisid, kui saladus pole?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 23:35
üüratutÅ¡ungus
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 23:54
vabandan väga aga mul üls pisike täpsustav küsimus ,no nii selguse huvides , qwert ka sa üritad caprilt miskit saada või sa hoopis teda tõrjuda?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-01 00:12
tÅ¡ungus=mingi võluseeneliik? paistab karm kraam olevat, kui ajab qwertyt selliseid psühhedeelilisi pärleid postitama

aga aitäh muretsemast, minu isud on rahuldatud ja keegi ei pea end ohustatuna tundma. eriti need, kes pole kunagi minu tantsukaardile pääsenud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-01 23:49
Ei taha keeli kvertit isegi raha eest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-02 19:48
aitäh, aga seltskonna puhul hindaks pigem kvaliteeti, mitte kvantiteeti. miks neid mehi peaks nagu rohkem vaja olema?
pisiviineri, mikroaju ja õhupallifetiÅ¡iga klounid pole kahjuks minu huviorbiiti kunagi kuulunud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-02 19:51
kas sa capi sellepärast jottist hoiadki eemale, et tal kortsus ja miniviiner
˅ näita rohkem ˅