Kringel ei puutu tõesti asjasse. Harju nüüd ära, et läks nihu.
See on ok, mida sa jott kirjutasid.
Minu mõned tekstid juhtisidki alguses tähelepanu valikute iseloomule (matreriaalsus, raha, millegi kingiks saamine), mis omakorda tundus tulenevat ametist, kus tõepoolest ei ole midagi imelikku, kui teenindada maksujõulisemat segmenti ja tõsta tegevuse tulusust sellega.
Kriitika tuli sellest, et c naiivselt praalis oma ahnusega ja väitis, et mingeid mõjusid tema pikaajalisel karjääril ei ole.
Jobud loevad, nõustuvad ja imetlevad, mõni teravam pliiats ei viitsi targutada aga mõni ikka ütleb ka midagi.
Kõik need arvamused ei tule mingitest fantaasiatest vaid siin keskkonnas esitatud tekstidest. Alati jääb võimalus, et on loodud siia mingi alter ego - edukas meesterahuldaja, kes ei jõua kirju läbi lugeda, kui märkab kohe, kui tema kontol on käidud - supereliitdaam, kellele sobib ainult parim, valitud seltskond jne... Ja sel juhul kommenteerisin ma seda siinset tegelaskuju, tõesti. Fassaaditagune olend võib olla hoopis teistsugune, ei ole kindel kas parem.
Michan, tohiks. Osadele on seda ilmselt väga vaja pidevalt ja osadele mõnikord. Aga kui vaatad seda kaadrit, kes sellise tegevuse ümber tiirleb siis pole tahtmist nendega eriti suhelda. Üksikud huvitavad ja intelligentsead isikud välja arvatud. c nende hulka ei kuulu.
Sa ei ostaks ju ka piletit muusiku kontserdile, kui muusikastiil võib kuulatav olla, aga on järjest selgunud, et muusik ise on täielik mölakas? Sellisell juhul on imelik lugeda, et jäid piletist ilma... Teised valivad ja suhtlevad ka valitud seltskonnaga, mitte ainult üks.
Minu arvates ja parima viitsitud teadmise kohaselt.