Foorum
1
...
27
28
29
...
34
2020-10-17 22:58
Jätab pagarile ka tüki krõnglit
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:00
Nät, ajasite kringlit isu peale
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:03
Erootilise massaazi mugavust või ebamugavust ei ole ma maininud. Hall ala, kus on hea susserdada.
Võid mehena endale kinnitada igasugu asju, kuid rahuldust pead siiski ostma? Mida see ostja siis inimesena või partnerina väärt on?

Kui erootilise massaazi tegija teeb seda tööna, on see igal juhul ebamugav. Tasuta ei taha ja raha eest on isiksust õõnestav.
Ma lihtsalt loobun. Mõttetu ja tühi asi.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:10
Sa jott ei väsi oma plaati keerutamast ja keeldud aru saamisest, elik muutustest oma peas.
Sada korda juba on seletatud, et kringli söömine tarbimine ei mõjuta isiku enesehinnangut mitte ligilähedaseltki nii palju, kui enda seksuaalse atraktiivsuse tajumine.

Laske siis c-l endile seletada, miks ta seda nii hirmsasti naudib. Võimendusena ei piisa mehe kirglikust soovist, vaid seda tuleb veel rahaga tõestada... et siis jälle järgmine mees võtta, et oma atraktiivsusele kinnitust saada. Raske lapsepõlv ja äratõukamine kombinatsioonis? Lõhestumine vajadustes? Mehi on nagu enesehinnanguks vaja, kuid emotsionaalseks läheduseks nad ei sobi...
Kui michan poleks edevusest kõdistatu, siis teeks ta kiirelt selle psühhoanalüüsi, mida ma ei viitsi teha.
Aga jah, kringel ja seks ei ole võrreldavad. Püüa aru saada, kui lubi lubab.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:18
Ja joti kringli eest maksmise näitel...

Isegi seksi vallas. Ma tean seksuaalset teenust pakkuvat naist, kes vihastaks päriselt, kui talle töövälise seksitegevuse eest raha pakutaks.
Sa jott oled hirmus varmas naiste ja eelkõige tasuliste kaitsja, kuid sellega ei oska arvestada, et nad on ka inimesed ja mingis kohas on ka neile alandav PÄRIS asjade eest raha võtta.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:19
Slave, kujuta nüüd ette, et oled (tasuta)naisterahvaga voodis. Esimene raund on seljataga ja ta märkab mingit liigutust tehes su näol valugrimassi. Ta ütleb, et on elukutseline massöör ja hakkab sul haiget kohta töötlema. Riidesse ta muidugi vahepeal ei pannud ja et meeleolu oli juba niigi üleval, õrritab ta sind massaaži ajal enda kehavõludega. Kas ka see oleks täiesti mõttetu tühi asi?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:29
kringel ja erootiline massaaž on võrreldavad mingis mõttes küll. mõlemad tõstavad heaolutunnet ja rahuldavad inimlikke vajadusi.
mõlema edukaks pakkumiseks on vaja teatud oskusi. ning samuti ettevalmistusi ja materiaalseid kulutusi teha, lisaks muidugi aja- ja energiakulule.

aga seda ebaõnnestunud psühhoanalüüsi katset michangi vaevalt et päästa viitsiks
ja et vbl kõdistab teda miski muu kui edevus, selle peale muidugi ori ei tule...

aga miks nautida naudingu pakkumist või kas see on võimalik üldse? no ehk slave peaks ise proovima seda tööd.
ja siis rääkima, kas tal on kliente enesehinnanguks vaja (jabur jutt iseenesest..) ja kas kõigiga tekib emotsionaalne lähedus....
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:37
Alustame sellest, et sa ei pea kirjutama sulgudes tasuta. See on iseenesest mõistetav. Vaata, mõned väidavad, et maakera on lame... sellegipoolest ei kirjuta sa tavalises tekstis maakera ette "ümmargune", eks?

Kas sa sellist näidet ei tahtnud tuua, et äkki hakkab hammas valutama ja siis hambaarstist naine tõmbab seda välja ning samal ajal ahvatleb sind oma võludega?
Autos seksides teeb rehv paugu ja mees on juhuslikult rehvivahetaja ametilt ja läheb seda asja tegema aga ikka flirdib samal ajal naisega?

No ja mis siis, sa jaburduste meister!? See ei ole üldse see asi! Otsid halli ala, kus vingerdada?

Sa oled korduvalt demonstreerinud, et kirjutad näiteid, mis vastaksid enne valmismõeldud järeldustele aga mis alati siiski ei klapi.

Nagu rehvivahetaja või siis hambaarst on ka massöör erinev tillihõõrujast. Lihtne.
Kui ei usu, siis küsi mõnelt päris massöörilt. Või hambaarstilt. Või rehvivahetajalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:40
Nimetame siis need inimlikud vajadused, enne kui ärpleme, mittelugupeetud ahnuse ja edevuse kompleksis sümbioos!
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:48
tundub, et orjal pole kordagi õnnestunud ühegi "tillihõõruja" juures korralikku mõnusat massaaži saada aga oma kehvade kogemuste põhjal kibestunult üldistamine jätab suht haleda mulje, tegelikult ka.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:52
MOTT
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:53
Iga müüdav ei saa minu kogemusi kommenteerida. Eriti suures teadmatuses olles.

Kordan siis: pikas plaanis täiesti mõttetu värk.

c, sa oled nagu McDonalds, kes pakub kiirtoitu, kuid nimetab ennast restoraniks.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:55
Ja need inimlikud vajadused siis palun?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 23:56
Pean ennast kordama: Heas seksuaalses tegevuses on parim olla ihaldatud osaleja, mitte ostja - see on siis kiirtoidu ja gurmee vahe.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 00:03
Ja see ori tunneb juhuslikult nii mitmeidki jumala mõistlikke "tillihõõrujaid" ja muid sekstöötajaid, kes elust adekvaatselt aru saavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 00:36
Ma lihtsalt küsisin, sellepärast kirjutasin juurde, et kontekstiväliselt. Ma päris hästi pole aru saanud, mis probleemi nimi on ja kas üldse on probleem.
?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 01:05
Ja edevusest kõdistatu olen ma millest järelduvalt? Kas sa see tähendab, et ma näen teistsuguseid loogilisi radu kui sina johtuvalt sellest, et edevus on mind pimestanud mitte sellepärast, et nad eksisteerivad? Kui nii siis ma väidan et sa eksid ja olen valmis seda ka põhjendama
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 02:49
Her michan!

muide, ega minagi, ei ole probleemile veel pihta saanud
Siin on see lõkke efekt "hakkab kustuma, paned hagu juurde, või keppe juurde ja põleb jälle"
Nagu armastus.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 11:15
No hr Slave, kui ma õigesti aru saan, väidab, et igasuguse seksuaalse sisuga tegevuse eest tasu võtta ei tohiks. Kõik ju õige, aga see on tema arvamus, ainult et seda tähtsat sõnapaari "mina arvan", mida ta minult ja kelleltki veel nõudis, oma arvamusavaldustele juurde ei lis ja kuulutab seda absoluutse tõena, miks tema arvamus ülimuslik peaks olema, ei põhjenda. Poleks midagi katki ju kui ta selle arvamuse järgi käiks, lihtsalt ei tarbi seda teenust ja ongi ok, pole ka midagi katki, kui oma negatiivset kogemust valgustab. Aga edasi läheb loogika lappama, kasvõi lihtsalt fakt, et väga suur hulk, juhuslikult tean, tarbib, käib korduvalt, jääb rahule ja annab positiivset tagasisidet. Mina ka ei tarbi, kuid seda fakti teades ei kipu oma arvamust absoluutse tõe pähe kuulutama ja teenuse sisu kohta olen ka arvamust korrigeerinud, need inimesed saavad selle mida nad on läinud saama, neid pole sinna petetud haigusi ravima vms. Nad saavad manuaalse teraapia teel seksuaalse rahulduse ja tagasiside on kvaliteedi mõõdupuu. Siiamaani on loogiline? Mis kringleid siia sisse peab tooma?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 12:08
Miku, kringlid on sellepärast, et üks härra pole nõus uskuma, et ka teenusepakkujal on eraelu, kus rahast ei mõelda. Ja kuigi tegevus võib täpselt sama olla pole tegemist tasuta teenuse pakkumisega suvalistele, vaid elunautimisega valitud seltskonna esindaja(te)ga
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 13:23
ühe orja uskumised või mitteuskumised pretendeerivad seega absoluutsele tõele? ainult sel põhjusel, et tema juhuslikult nö valitud seltskonda ei kuulu......veidike nagu subjektiivne, või mis.
ja loomulikult on tal oma arust õigus mingitest fantaasiatest lähtudes kommenteerida minu tööd või eraelu, ilma vähimagi reaalse kogemuseta.....kui üks juhuslik vestlus välja arvata (ei, mitte kliendi ega ka armukese rollis.)
no selline qwertylik ärapanemise suunitlusega mulin üldjoontes, vähe intelligentsemas vormis esitatuna
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 13:56
No see pole minu silmale ainus loogikaviga. Näiteks kui oled mingis asjas hea, meisterlik, see meeldib sulle ja sa teed seda nii tööks kui vabal ajal, siis ongi vahe mitte selles kas teed seda tasuta vaid kus ja kellele seda teed. Loogiline? Noh näiteks kui ma olen professionaalne muusik, loomulikult mängin ka vabal ajal pilli, sõpradele näiteks, ja loomulikult ei tule söbrad mu kontserdile raha eest mind kuulama. Ja samamoodi ei saa lihtsalt mu muusika fänn mu sõpraderingi, ja kui nüüd keegi jäi piletist ilma ja siis otsustas et ah sitta kah, ma mängingi kehvasti ja ei tahagi, siis ok, las nii olla ja las ta avaldab ka arvamust, aga kui mu saalid on sellegi poolest rahvast täis, siis kellel on õigus? Oleks vist nagu põhjust lisada see "mulle tundub"?
Selline analüüs. Edevusest kõdistatud?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 10:10
Kringel ei puutu tõesti asjasse. Harju nüüd ära, et läks nihu.

See on ok, mida sa jott kirjutasid.
Minu mõned tekstid juhtisidki alguses tähelepanu valikute iseloomule (matreriaalsus, raha, millegi kingiks saamine), mis omakorda tundus tulenevat ametist, kus tõepoolest ei ole midagi imelikku, kui teenindada maksujõulisemat segmenti ja tõsta tegevuse tulusust sellega.
Kriitika tuli sellest, et c naiivselt praalis oma ahnusega ja väitis, et mingeid mõjusid tema pikaajalisel karjääril ei ole.
Jobud loevad, nõustuvad ja imetlevad, mõni teravam pliiats ei viitsi targutada aga mõni ikka ütleb ka midagi.

Kõik need arvamused ei tule mingitest fantaasiatest vaid siin keskkonnas esitatud tekstidest. Alati jääb võimalus, et on loodud siia mingi alter ego - edukas meesterahuldaja, kes ei jõua kirju läbi lugeda, kui märkab kohe, kui tema kontol on käidud - supereliitdaam, kellele sobib ainult parim, valitud seltskond jne... Ja sel juhul kommenteerisin ma seda siinset tegelaskuju, tõesti. Fassaaditagune olend võib olla hoopis teistsugune, ei ole kindel kas parem.

Michan, tohiks. Osadele on seda ilmselt väga vaja pidevalt ja osadele mõnikord. Aga kui vaatad seda kaadrit, kes sellise tegevuse ümber tiirleb siis pole tahtmist nendega eriti suhelda. Üksikud huvitavad ja intelligentsead isikud välja arvatud. c nende hulka ei kuulu.
Sa ei ostaks ju ka piletit muusiku kontserdile, kui muusikastiil võib kuulatav olla, aga on järjest selgunud, et muusik ise on täielik mölakas? Sellisell juhul on imelik lugeda, et jäid piletist ilma... Teised valivad ja suhtlevad ka valitud seltskonnaga, mitte ainult üks.
Minu arvates ja parima viitsitud teadmise kohaselt.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 11:04
Kuubist on küll võimalik kuuli lihvida, aga kas on sellel ka mõtet?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 11:57
ma slavega nõus, osade inimeste elu ongi suur haip. netis ollakse nagu superstaar, aga kui tänaval vastu tuleb, siis ehmatad kaameks, mis temas nii erilist on, lihtsalt täiesti tavaline inimene.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 13:22
Aga mis siin ebaloomuliku? See on ju loodusseadus. Igasse elusolemdisse on sisse kodeeritud soov olla kõige, kõige, kõige, ....kõigem. Kui reaalses elus tiivad ei kanna, siis üritatakse kõrgusi vallutada anonüümsel virtuaalmaastikul.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 13:32
Seepärast see kemplus mis teil igas teemas on, ongi mõttetu. Te lihtsalt tapate foorumit igast asendist.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 14:19
Tõesõna, foorum on nagu üks kraaklemise koht kes kuidas saaks kellegile ära teha
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 14:50
Aga mida te siis kraaklete. Pakkuge välja teema mida arutleda. See teema kuidas foorumit kasutada on juba ammu läbitöötatud ja tolku pole ikka midagi. Need, kellel pole midagi öelda, õpetavad teisi, kuidas öelda ja siis imestavad, miks teemad äraläbustatakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 15:44
Läbula mikrokliima on juba selline mis soodustab selgeltnägemist ja kuna kokku on koondunud võimekad läbulised, siis nii ongi🤗, vastused kõikidele küsimustele🤗..
Üks läbuteema ja ok🤗 läbu foorum..
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 15:48
"Need, kellel pole midagi öelda, õpetavad teisi, kuidas öelda ja siis imestavad, miks teemad äraläbustatakse."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jfjm, paraku nii on jah.

aga härra rotil tõesti vanust 61, mitte 16?
nii pika elu jooksul võiks ehk juba taibata, et "superstaarid" ja superstaarid ongi tglt lihtsalt täiesti tavalised inimesed. kes 24/7 ei kõnni ringi galakostüümides, paraadmeigiga või sekspesus.
olles kohtunud paljude meeste ja naistega (ka siinse foorumi aktivistidega), pole mingit kaameks ehmatamist täheldanud ja ma ise pole kah jooksu pistnud. kuigi virtuaalselt äge inimene reaalis ehk mister universumi mõõtu välja ei anna, aga tore ja meeldiv on ikkagi-
kas mitte see pole siis peamine?
huvitav, et slave taotles peale kohtumist korduvalt korduskohtumist. lisaks jagas siin avalikult muljeid iga mu uue pildi peale nõrkemiseni onaneerimisest, veel mõni kuu tagasi............siis nagu "ebaintelligents" ja "ebahuvitavus" üldse ei seganud
seega tegeles ise minu haipimisega ja täitsa vabatahtlikult, muide.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 16:11
ViisakasRott oled suisa pisarakiskuja, koukisid taas esile kuudetagused mälestused orjast , millest räägitakse jätkuvalt 😂😂😂.. caprichosa achilleuse kand
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 16:43
caprichosa
2020-10-19 15:48:57
aga härra rotil tõesti vanust 61

Mis ajast jott 61 on. Vaadates ankeeti on seal kenasti kirjas 66
-----------------------------------------------------------------------------
jfjm
2020-10-19 14:50:29
Aga mida te siis kraaklete. Pakkuge välja teema mida arutleda.

Pakun teemaks Miks jott teiste kohta laimu kirjutab?

jfjm
2020-10-17 15:48:36
Aga Tarts kinkis talle tripperi

Kui tarts küsib tõestust joti väite kohta, siis pole jotis meest et oma teguviisi kommenteerida.

(munadeta või siis eitmees nagu caprile meeldib öelda.)

jfjm
2020-10-17 20:34:34
Milleks? Mul on täiesti pohlad, kes kellelt tõve sai. Ja mul pole mingit vajadust midagi tõestada. Ega see ju sind targemaks tee. Sina näitad siin ikka enda taset edasi.
(pigem näitad just sina jott oma taset siin)

Üldse ei imesti ju jeesuskass tuleb siia kisama, et qwerty peaks midagi tõesetama mida kass on oma peas välja mõelnud.

Muust nagu pole enam üldse kirjutada kui ainult kes on kelle ori, kes kõvem massöör või kellel on rohkem varikaid.
Täitsa savi kellel kui palju kontosid on. Ja kui ongi siis ilmselt neil kes teisi varikate omamises süüdistavad, et oma varikad välja ei paistaks.

lepime kokku et edaspisi on kõik minu varikad, siis ei pea enam jaurama seda teemat.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 17:39
No qwerty, ma laiman siis sind ka veidike ja räägin sellest kuidas sulle meeldib siin isikuandmeid levitada. Kõik mida teada saad, sellega tuled kohe kelkima. Alles üleeile postitasid siia minu kooli lõpetamise aasta ja lennu numbri. Ma olen muidugi väga liigutatud, et minu vastu nii suurt huvi tunned
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 17:47
Ex me oleme kõik siin meelitatud ja liigutatud aga eeskuju on ju nakkav.. Muidugi kui see oleks mõeldav, sorry🤗.. Ruttasin ette...
Mitte sittagi pole muutunud 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 18:08
Kas rotipapi juba tõesti 60 täis? Oi kuidas aeb lendab. Alles ta oli noor ja särtsakas kiremorvar, kes käis ennast jõusaalis trimmimas ja ilusaid poisse piilumas
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 19:33
jotimees, miks sa võiks vahelduseks teha ihast pausi näiteks üks aasta? ole kusagil mujal, sa tapad kõik teemad siin ära, sest ma saan aru et su elu on igav ja lükkad igat päeva õhtusse siin kembeldes ja intriige punumas. Hää küll mulised siin aasta, kaks, viis aastat, aga 10 aastat? Mis sul viga on? Kogu see mingi homo teema, ise kempled hommikust õhtuni meestega, kes siis tegelik homo siin on?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 19:42
Aga kui kaua sa ise oled suutnud ihast eemal olla? Eks sa alustasid vaikemehe kontoga umbes samal ajal, kui minagi. Võibolla isegi varem. Vahe on ainult selles, et mina olen jäänud ühe konto peale pidama, aga sinu uusi tulemisi ei jõua keegi kokkulugeda. Võibolla mõni jutukaomadest on arvet pidanud. Siin käid sa ju harva kordaloomas, enamasti istud jutukas.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 19:49
Ooooo, kohe näha, et vanad sõbrad kokku said🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 19:53
Sõber või asi. Ütled veidi teravamalt ja jookseb uut kontot tegema.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 20:02
Jah, pisarakiskuja nuuksub mingist esimesest kohtumisest jälle, mis enam absoluutselt ei loe Millegipärast pole "tasuta" ette kirjutatud.

Ütle nüüd ausalt, millal see oli?

Ja miks sa seda ikka ja jälle meenutad?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 20:06
Kui palju pidi persest puudutatuna end tundma üks lits, et üks minu ori korda läks 😂😅😅, et jahtuda temast jätkuvalt...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 20:06
Aga jah c, enne kui oma olemust avasid, olid sümpaatsem. Kuna mulle isik loeb igas mõttes, siis oled ennast siin "tutvustades" Å¡ansid minetanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 20:12
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 21:12
Kurjam küll, kus täna on tisse ihasse pandud.

https://www.iha.ee/users/bitoni
https://www.iha.ee/users/Anni08
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 21:15
Pole sel rotil häda kedagi. Ego on veits hellavõitu, aga muidu ajab päris arukat juttu.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 21:19
Kas viisakasrott on kiremõrvar? Minagi mäletan
Nagu klassikokkutulekul
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 21:26
Tema ise, aga ta on siin paljude nimedega olnud. "papi" kontoga pidas päris kaua vastu.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 21:30
No mu mälu on lünklik, aga kas skoorin punkti kui pakun et tushka ka?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 21:32
Tema ise.
˅ näita rohkem ˅
1
...
27
28
29
...
34