Foorum
2020-04-23 12:33
Tähtis ,et kliendid rahul.Kui rahul pole esitatud pretensioone,kurdab aga mees kes ei soovi maksta, nii olen siit välja lugenud. Ükski naine pole kellegi omand ka mitte raha eest ning sõrmus ei hoia ammugi kedagi kinni. Tundub aga et slave tahab ise Caprichosa t orjastada
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 13:10
Kulla Slave, soovitan ka sinul oma pideva nutuhala lõpetada, sest muidu peletad sa ise oma viriseva käitumisega eemale ka need naised, kes sind muidu tasutagi tahaksid. Nõnda õrna hingega meesisendeid pole siin pikka aega kohanud, kes alatasa lalisevad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 14:13
“Nõnda õrna hingega meesisendeid….”? – kas tõesti võeti praegu öelda slave´i kohta “õrna hingega”
Kas kuskil väljapillutud “alfa” tulvas juba ajju, Dragunov?
Kallis Dragunov, slave on nii Ori kui Isand -ärgem teda nüüd orjana ainult kohtle. Mida teab üks praktikata muusikanohikust tugitooliteoreetik ühe teise mehe “naisteotsingutest”? Kuna ta foorumis justkui “nuttis”?
Sa oled alles nii laps, Dragunov.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 14:51
Laps mis laps.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 15:42
ConcernsU

võtsid viimase postitusega mul sõnad suust
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 15:55
Anonüümsed kommentaatorid ei pea minu käekäigu pärast muret tundma, kuid meest, kes julgeb anda õppetunni labasuse teemal, ise samal ajal oma onaneerimissõltuvust kirjeldades, ma küll tõsiselt võtta ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 20:50
Päikeseprillid petavad toatingimustes ka paremad mehed ära.
Onaneerimine, jah, on ikka labane mehest.
Kui tõsiseks tasub ühel mehel teise mehe tõsiselt võtmisega minna, ma ei tea, aga seda, kas nüüd onaneeriti labaselt või ei onaeeritud, tahaks ikka teada küll.
Parema ekspertarvamuse puudumisel ma arvan, et olgu selle otsustajaks “onaneerimispeol” osalenud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 20:56
Dragu, viimasel ajal ongi kombeks rohkem paaniliselt muretseda kellegi käekäigu, sissetulekute, tervise jms üle. sisuliste postituste jaoks aju pingutamist peetakse üleüldse vanamoeliseks ja lapsikuks
milleks näha vaeva "ebasobiva sõnumi" sisusse süvenemisega kui on mugavam sõnumitoojat tümitada, eks.

ConcernsU,
eneserahuldust iseenesest oleks rumal labaseks pidada. aga kui argumentide puudumist üritatakse kompenseerida onafestarite kirjeldustega, ei jäta just eriti elegantset muljet

pole aega sulle kirjutada, qwerty. olen hõivatud pühendusega video imetlemisega. igal juhul oled tegemas esimesi samme härrasmehelikkuse okkalisel teel. aga arenguruumi on veel universumijagu. teinekord kui endast koduvideo teed, tõmba ikka sekspesu ka selga. mõjub erutavamalt
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 20:59
Igaüks tehku oma kinniste uste taga mida vaid süda ihaldab ja senikaua, kuni see teisi ei häiri, ent igat pihkulöömist avalikus foorumis teistega küll jagada ei tasuks. Teeme parem nõnda, et homme jagan ma teiega neid meeldivad mälestusi, mis mulle hommikusest wc-s käimisest jäid ja iga lugeja otsustab ise, kuidas loetu talle meeldis.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 21:46
Ülereageeritud teema.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 23:00
Kas onamise jutt käib närvidele?
See on ju samamoodi enesele keskendumise plaat, mis mõnel teisel siin lakkamatult käib... Ei, see pole nii hull, sest objektid tuleb ikka valida. Tegevus iseeneses pole päris see. Säästan teid edaspidi, et te ei nutaks ja ei halaks, sellal, kui mina superintelligentsina pisut argumenteerin.
Ja teie ikka nutke ja halage, vahepeal võite pisut hädaldada ja kiidelda ka.

Eks ole nõme, kui selline plaat käib?!

Ja mõned saavad nagu minu jutust aru ja mõned ei saa. Mõni ei suuda tõsiselt võtta. No pole vajagi! Mitte kuidagi ei taotle seda. Koos Käsijannaga kaotas õukond ühiselt vist huumorisoone... Aga ketinalju teeb varmalt.

Capri, kas sul argumendid selle viskava plaadi peal saavad otsa, et mind nüüd rumalana ka näidata püüad? Või läks mu ütlemistes kuskil midagi veel täppi ja mahasalatud viha lööb ikka välja?
Järgmine möödapanek oli sul massööriteemaga. Kas sa pead ennast siis massööriks? Erootilisel silitamisel ja päris massaazil on väga suur vahe muuseas. Nii tegija, kui saaja poolelt vaadatuna. Praktikuna!!! Kordan: praktikuna, saan seda öelda.

Tegelikult tõesti jätan selle teema. Aga te ju teate, et paar elegantset mõtteväänamist ja "sügavat" teoreetikuks nimetamist jms silti ja siis ma ütlen jälle, mida arvan sellest mittevihapidamisest ja pugemisest
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 23:01
Draku ei müü draku hea tema kinkib
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 23:11
Kverti ka ilus mulline
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 23:36
Olgu selle teema ja Slave'iga kuidas on, aga mispärast ConcernsU või siis varasem blondylady, kes on siin aastaid olematut dominateenust müünud ja veebipettuseid korraldanud, äkitselt sõna on asunud võtma?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 23:38
Draku on tubli mees
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 23:57
Ei, kulla Slave, onaneeri rahulikult edasi. Vähemalt jagub sul aega, et ilusaid ja pikki postitusi luua, respekt selle ja huumori eest ka, muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 02:56
pigem alareageeritud teema mõnigi ori ihkab just neid wc-s käimise mälestusi........ning mitte ainult...... (BDSM guru ConcernsU seda vist ei aimanud.). way to go, Dragu

aga kepi on slave minuteada ammu nurka visanud. seepärast pidev taskupiljard käibki ja kui vaba moment tekib, siis mõningane ajukepp
ülemise aju tegevusele avaldab taoline elustiil ilmselgelt pärssivat mõju.
seepärast keerataksegi põhimõtteline küsimus järjekordselt isiklikuks ja tikutulega otsitakse mingit müütilist "viha" taga.
kirega võib nii vaielda kui kõhutantsu tantsida või kellegi tagumikul piitsa tantsitada. mida paganat on vihkamist vaja siia külge kleepida??

aga huvitav, et 99% "silitamisest" seletajaid toetub ikka teooriatele, mitte isiklikule kogemusele. justkui oleks kange himu halvustada, aga miskit targemat välja mõelda ei oska. jäägu siis neile nende arvamus.
küsimus polnud esitatud kedagi konkreetselt silmas pidades, muide.
aga ju siis on raske loogiliselt põhjendada, kas ja miks oleks viisakas jätta tasustamata massöör, kes terve keha lõõgastamisega vaeva näinud ning juhtumisi magustoiduks miskit enamat pakub. vbl isegi naudib seda mis loomulikult viitab ahnuse mürgile

muide, "mujal foorumis" ei toimu mingit laamendamist. ei saakski toimuda, kuna seal kickitakse ja bännitakse teemade isikliku vihaga lagastajad mõne minuti jooksul. ära usu kõiki kaagutusi, mida sulle ette söödetakse, slave
mine laku parem kanakoiba edasi
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 14:23
Dragu, ma pole kahjuks ConcernsU olematute dominateenuste müügi ajalooga kursis. aga tundub, et tegemist erudeeritud daamiga.
hetkel liigitab proua end igal juhul "mittemüüdavate" hulka ja tegeleb ka usinalt prostitutsiooni defineerimisega:

"Või kes on prostituut? Prostituut ei ole parasiit, aga on parasite, kes matkivad prostituudi elu. Kas nii oleks selgem vahet prostituutide ja parasiitide vahel teha?"

prostituut, kes üldise arusaama kohaselt pakub kliendile rahuldust vahekorra teel, seega pole siis parasiit? olenemata sellest, kas lihtsalt lebab minuteid lugedes jalad laiali või pakub kõrgema klassi pilotaaži, millest mees oma naisega ei julgeks unistadagi.

paljud mehed vahekorrani jõudmist põhieesmärgiks ei seagi. soovivad lihtsalt mõnusat erutavat lõõgastust, naiselikku hellust, sensuaalse naisega reisil või restoranis aega veeta, mõni ka karmimat kohtlemist.
ConcernsU loogika kohaselt on selliste härrade soove rahuldavad naised siis "parasiidid"?
kuigi klient seda ei arva- tema soovid saavad ju täidetud. ning soovid ei seisne alati ning tingimata "auku tühjenemises".

aga moralistide sügavaim mure näib peituvat selles, et äkki tõesti lähebki kellelgi hästi ja äkki suudabki seejuures nautida ning tundetuks robotiks mitte muutuda. alguses naerdakse selline variant "muinasjutu" pähe välja.
siis mõeldakse järele......."Eks nii saab ka ja tore, kui hästi läheb". aga mõttemaailma "väärastumise" kirumisest endiselt ei loobuta....
ainult seda pisiasja pole veel mõistetud, et teistsuguse "hea ja õige" mõtteviisi puhul oleks see elu ju kordades vähem hea ja nauditav

kahjuks pole keegi suutnud esitada ühtki veenvat argumenti, mis oleks hea põhjus vabaduse luksusest loobumiseks.
ei pea silmas ainult materiaalset muretust vaid ka valikuvabadust selekteerida suhtlust lähtudes nauditavusest. nii seksuaalses kui emotsionaalses mõttes.
vabaduse maitse on nii magus, et kaalub iga kell üles kõik "õiged mõtteviisid". tahtmata õilsate kavatsustega materdajaid solvata- aga nad on ja ilmselt jäävadki teoreetikuteks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 16:52
Dragunov
2020-04-23 23:36:21 Olgu selle teema ja Slave'iga kuidas on, aga mispärast ConcernsU või siis varasem blondylady, kes on siin aastaid olematut dominateenust müünud ja veebipettuseid korraldanud, äkitselt sõna on asunud võtma?

Dragunov, kas sa oled kindel oma allika(te)s?
Kui profiile komplekteeritakse sellise industriaalse kiirusega, et vaid tundidega suutetakse tekitada “teadmised” mingitest Dominatest teenusepakkudatest, veebipetturitest ja muust sellisest, siis mul on tunne, et maailmade vaheline lõhe ongi tegelik ja et tegelikkus asendatakse virtuaalmaailmas toimuvaga.
Virtuaalmaailm ei saa enam reaalmaailmaga kokku. Faktid ei ole enam faktid ja arvamuste maailm on piiritu.

Nn faktidest paistab kätte, et nende allikas ei saa olla nende teenuste suhte tundmatu inimene ja teab iga “olematut dominateenust” Dragunovist paremini. Keegi on enda aega teenustepakkujatele kulutanud, muidu ei teaks.
Endal kardetud oskused puuduvad – ei oska aidata.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 17:04
ConcernsU, oma pseudomula võid teistele lihtsameelsetele kõrva puhuda. Mispärast sa eeldad, et minu allikad ei saa olla sama täpsed, kui sinu omad?
Uue konto tegemine ei garanteeri alati anonüümsust.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 17:33
Minu allikad ja sinu allikad.
Destilleeri vähem piiritust, ehk sa suudad siis ka adekvaatsemaid pakkumisi teha.
Oht on, et sa oled lihtsameelne.
Kui sa pead kellegi nimetamiseks kasutama mingeid “allikaid”, siis tunnen kaasa. Mina kasutan arvamuse avaldamiseks oma, mitte teiste pead.
Anonüümsus on sul pseodomula.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 17:41
Kas astusin "arvamust avaldavale" petisele liiga kõvasti varba peale?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 18:00
Petis?
Ok.
Kui peab tingimata kellegi kaamliks mõtlema, siis mõeldagu, et ma olen kaamel.
Minuga on korras. Varbad on terved. Endiselt. Ja vastu maad.
Mulle ei ole arvamus minust siin oluline. Isegi sinu arvamus, Dragunov, ei ole. Mina tean, kes ma olen.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 18:06
Palun väga, sa ju võid oma tarkuseid edasi kedrata, aga siinseid asjaarmastajatest "psühholooge" on läbi aastate nähtud rohkem, kui selgeltnägijate tuleproovis nõidasid, ja nende tase on alati sama, ehk siis pask. Ole julgelt see, kelleks end pead, aga kui keegi käib nagu part ja näeb ka pardi moodi välja, siis on ikkagi tegu pardi, ja mitte kaameliga.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 18:19
Aitaks ehk udutamisest. Kas sa suudad konkreetselt vastata?
Vasta sellele, kes on blondylady, miks sa mind temaks pead ja miks ma peaksin mingitest teie kuradi veebiplikatest midagi teadma??
Kui midagi nuhite, siis nuhkige korralikul ja nii, et ka fakte teate.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 18:24
Kui aastateks ühtekokku teistega siia surutult suhelda, siis on arusaadav, et muututakse “ühenäolisteks” ja ei suuda enam inimesti eristada.

Liikuge rohkem väljas.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 18:40
Caprichosa.
“kahjuks pole keegi suutnud esitada ühtki veenvat argumenti, mis oleks hea põhjus vabaduse luksusest loobumiseks.
ei pea silmas ainult materiaalset muretust vaid ka valikuvabadust selekteerida suhtlust lähtudes nauditavusest. nii seksuaalses kui emotsionaalses mõttes.
vabaduse maitse on nii magus, et kaalub iga kell üles kõik "õiged mõtteviisid". tahtmata õilsate kavatsustega materdajaid solvata- aga nad on ja ilmselt jäävadki teoreetikuteks.”

Ei materda. Ma saan sellest aru, et sa tahad muretust ja valikuvabadust. Tegelikult ka saan ja suudan mingil tasandil sellega suhestuda. Luksus olla oma valikus vaba ja suhelda nendega, kellega ma suhelda tahan, on mul ka praegugi olemas. Suurt luksust ei ole, aga ma olen vaba inimene.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 18:42
Või et kohe antakse käsk vastata?
Nagu sa ütlesid, siis tead sa ise, kes oled, ja minu ütlemine ei muuda midagi teistsuguseks, seega jäägu sulle veidi nuputamist.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 19:53
Vabandust, et nii pikk jutt saab. Ma üle kolme lause korraga paraku ei jaksa catwrite'i teha.

Üldiselt on kasutajate sõnavara, lauseehitus, "klikkivad" teemad jpm püsivad ja äratuntavad. Ma ei pea silmas kõiki lühivormi-teadusuuendajaid "mull on kõva" või " kinkidus", sest neid on siin liiga palju, et eristuda. Aga veidigi ärksama vaimu puhul tekib juba erinevus, eks. Tekib ka käitumises: kui tuliuus konto sööstab foorumis jfjm-i kohta uut teemat tegema ja jututoas aix64 vahtima ja "vestlema", on see 99,99% tõenäosusega Hamlet M. a.k.a. puravik (tegelikke kontonimesid peaks hetkel olema üle 400). Preili "Tere noornehed maardus mis teede nats veini v28-36" võib vahetada kontot või telefoninumbrit, aga jääb ikka üheselt äratuntavaks. https://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=16&post=392913 on kokkuvõte veel ühest selgelt äratuntavast käitumismudelist läbi tema erinevate kontode. Päris mitme sarikuulutaja ja -arvaja "haiguslood" on foorumist kahjuks kustutatud; mitu kasutajat kustutavad oma postitusi hommikuti kaineks saades ise. Aga hulk analüüsikõlbulikku materjali on foorumis alles.

Kohalikke legende on mitmeid, nende hulgas ka blondylady (jällegi, läbi aegade vähemalt 400 kontot, sest aeg-ajalt suletakse neid kaasneva hala peale "kasutajatingimuste rikkumise tõttu" ehk silverpoiss. Ta on tegutsenud siin peaaegu iha.ee algusaegadest. Isepäine, ennast väärtustav, terane ja julgelt õel ning otsekohene kõigi pihkurite suhtes. "Kõikide veebikapettuste ema", nagu teda vahel kutsutakse, sest esimeste webshow-pakkumiste ja nende eest ettemaksude korjamistega; kantud pesu müükidega; domina-nõudluse kasvades dominateenuse pakkumisega tuli välja just tema. Loomulikult ei ole keegi temaga kunagi kohtunud Ja loomulikult on tema viimased teadaolevad kontod juba bännitud.

Uus konto, aga orienteerub foorumis. Kasutajanimi vastab silverpoisi eelistustele: ingliskeelne ja nõuab veidi enam kui külakooli, et öeldu ära tunda. Blonduga sarnane sõnavara, sarnane lauseehitus, sarnane detailimärkamine ja omade veendumuste läbisurumine. "Kõllib" dominateenuse teemale. <irony> Loomulikult on tegemist tuliuue kasutajaga, keda ei ole vähimatki põhjust pidada blondu ca 423. kontoks! </irony>
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 22:15
Pfffffff
Räääääbist
........aaaaaah, lugege parem vahelduseks teemat Karvane Vitt .......isegi kui silmi ei ava, siis on heaks vahelduseks siinsele
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 23:34
Ka karvasele vitule on vaheldust vaja, et siin tuulutamas käia Hapnik võib ju otsa saada, kui karvane vitt näos on koguaeg
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 08:03
Analüütik kasssss, Maddommet pole juba väga kaua kinni pandud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 08:20
Ma ei tea ja ei viitsi ka eriti süveneda, aga minuarust on pigem Kamm&käärid, kui Silverpoiss, Aga esmamulje võib petlik olla.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 10:05
Ma pole väga kursis, "kes oli kes" aga praegu kuidagi tundub, et siin on olulisem see, kes "arvamuse avaldas", kui see, mis oli arvamuse sisu.
Et kui pätt, varas ja kaabakas ütleb, et et "sina oled ka tropp”, siis see kindlasti ei ole õige arvamus ...

Kuigi teatud erandjuhtudel ma isegi toetan seda mõtteviisi, et on inimesi, kelle teod muudavad nende mistahes arvamused mistahes asjast minu silmis nulliks aga siis peavad need teod ikkagi olema kahjustanud teisi inimesi või inimest VÄGA oluliselt aga praegu me ju ikkagi kindlalt ei tea, kas lugupeetud mitteisehakanud ja mitte *ssekukkunud psühholoog kass ikka määras kasutaja õigesti ära.

Lisaks ma märkan kõrvalseisjana, et ka siin foorumis nagu ka muudes sarnastes (foorumi ülesehituse mõttes sarnastes), kohtades, tekib see effekt, et on nagu mingi seltskond, kes on
foorumis pikalt ja kaua figureerinud ja siis nad hakkavad foorumit oma liivakastiks pidama ja kui nende harjumispärane rahulik keskkond, kus nad siiski tunnevad end mingil määral arvamusliidritena, raputada saab, ehk liiga palju “anonüümseid “ isikuid julgevad sõna võtta ja avaldada arvamusi, mis neile ei meeldi, siis nad võtavad seda kuidagi väga isiklikult, lausa ihasse sisselogimine muutub piinarikkaks

Ma pole küll proovinud aga ma arvan, et jututoas saab teha ilusti oma väikese privaatse kohakese, kus saab kvaliteet aega veetes võtta ja mitte keegi teine ei ülte ühtki sõna sekka.
Avalikus foorumis on tõesti oht, et teid külastavad ka teised inimesed, kelle arvamus teie omaga ei ühti ja kes ka teie konnasilmade peal tallavad …

Anonüümsusest niipalju, et isegi kui nt mina paneks siia oma pärisnime ja pildi, oleks ma ikkagi täiesti anonüümne, sest te ei teaks minust endiselt mitte midagi. Seega ma ka ei oska seda hala anonüümsuse kohta tõsiselt võtta, minu jaoks on ka teised kasutajad täiesti anonüümsed, on neil siis pilt või mitte…
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 10:49
Aprilljuuli suutis väga hästi mu õukonna mõtte lahti seletada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 10:51
Anlüütik? Rohkem nagu erakapitaliga Analüütik FIE.
Mainiksin paari asja.

Esiteks.
Inglisekeelseid kasutajanimesid, kui praegu põlve otsast pakkuda, siis ma arvan, et neid on kui mitte pooleks, siis ehk 30% kasutajanimedest. Mingi % on mugavdanud keelt japannud inglisekeelseid väljendeid jäljendavaid kasutajanimesid. Vt avaleheküljelt, kui veenduda tahate.
Miks on eritähepanu saanud ConcernsU kui kitsendatud versioon ConcernsYou-st, ka ei tea. Kuna siinne mootor on pandud piirama nime pikkust, siis saabki You-st U. „U“ ja „You“ sarnasusi tabada ei tohiks praegusele tahvelarvutipõlvkonnale keeruline olla ja kasutatakse neid ise usinasti. Kas ka 20ndates neid kasutatakse, seda ma ei tea, aga minuealised pigem ei ole nende kasutajad.

Teiseks.
„Blonduga sarnane sõnavara, sarnane lauseehitus, sarnane detailimärkamine ja omade veendumuste läbisurumine.”
Kui väited alluvad tõestusele ja nende paikapidavust saab kontrollida, siis ma pakun eksperimenti selle väite kontrollimiseks.
Valige välja mingi kindel rühm kindlate eeldustega ja sarnaste võimetega inimesi (nt tähistatagu neid sellise ühise omadusega “hea sõnavara”, “sõnaosav”, “väljendusrikas”, “detailirohke” jne jne) ja pange nad ühte ruumi, kus nad peavad täitma keerukusastmelt sarnaseid ülesandeid ning tegema seda kirjalikult ja salvestama nt arvutisse. Siis korjake arvutid ülesannetega nende eest ära ja vahetage inimesed ruumis ära nii, et sama ülesanne ei satuks samale inimesele ja vaadake tulemusi ning arvake ära, milline on kelle oma. Ja tingimus on, et keegi ruumis olijatest ei tea, kelle ülesande ta endale sai ja keegi ei tunne ruumist kedagi.
Kui mitu % neist pakuks praegu esimese korraga õigesti? Kui mitu % oleks pakkudes lihtsaid kokkulangevusi? See suhe õige ja kokkulangevusega on umbes sarnane, 50%/50% ma arvan.
Keeruline tekst sai, ma saan aru, aga iga nn probleemilahendus ei ole lahendus ja see näitab, et väide, mis baseerub pelgalt mingile kirjapildile ja suures pildis pildi vaatlemisele, ei päde väga ja eksimise protsent tuleb suht korralik.
Ja näidake mulle üht inimest, kes poleks kunagi oma veendumusi “läbi surunud” või kelle veendumused ei või kellelegi teisele läbisuruvad tunduda.

Kolmandaks.
"Kõllib" dominateenuse teemale. <irony> Loomulikult on tegemist tuliuue kasutajaga, keda ei ole vähimatki põhjust pidada blondu ca 423. kontoks! </irony>
“kõllib” ei kuulu kindlasti minu sõnavara hulka, nii et seda, kes kui palju “kõllib” ja miks, teab ainult lp Uurija. Dominateenuse teema – umbluu ja meelevaldne tuletamine.

Nii et lugupeetud kirjapildi kriitikud, arenege!
Iroonia ja sarkasm alatoonina on ok, kui nendega endal näppe otsast ei lõika.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 11:03
Aprilljuuli oma liivakasti-võrdlusega on võtnud ilusti kokku ka minu arusaamise.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 11:32
Pole suurem asi selle žanri vaataja, aga mõni on elus nähtud ja foorum tuletab kohati meelde ameerika keskkoolifilme, kus populaarsed kõvasti ja loodetavasti võimalikult haigettegevalt mittepopulaarseid naeruvääristavad. Ikka nii, et mittepopulaarsed kuuleks ja oma kohta teaks. Kui keegi mitte siseringi kuuluv midagi ütleb, siis järgneb kulmukergitus ja haletsev irooniline naeratus…ah see ka räägib midagi. Selleks, et oma kohta hoida, tulebki teisi tampida.

Ühed on psühholoogid, teised on "psühholoogid". Ühed teevad head nalja, teised ei mõista seda mitte. Ja kui kelleltki vastuseid nõuda, võiks ka ise endale esitatud küsimustele peale jutumärkide ja iroonia midagi vastuseks öelda. Seni kõik vähegi rahulikumad mittelahmivad pöördumised on null vastust saanud, sest sealt ei anna nii palju intriigi rebida.

Milleks selline lasteaed? Pigem võiks hoida vaos neid, kes siin teisi kasutajaid avalikult koledateks loomadeks nimetavad, seda tõesti ei pea taluma.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 13:12
Ahah, keskkooli kisakoor võttis ka vaevaks läbi astuda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 13:17
Eks seisukoht sõltub ikka istekohast
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 13:28
Maitydruk, kas seda rahulikku mittelahmivat pöördumist kirjutades tundsid end mittepopulaarsena? ja on sinu eesmärk nn populaarsuse saavutamine või lihtsalt tundsid vajadust oma arvamus välja öelda?
"Ühed teevad head nalja, teised ei mõista seda mitte"-

jah, slave on mulle korduvalt huumorimeele puudumist süüks pannud. no mis teha, huumoritaju ongi igaühel erinev ja mõni võtab musta huumorit suure isikliku vihana.

"Pigem võiks hoida vaos neid, kes siin teisi kasutajaid avalikult koledateks loomadeks nimetavad, seda tõesti ei pea taluma."-

no ega see lehm või lammas nüüd niiiii kole loom ka pole mõnele vbl hoopis lemmikloom aga mis teha, kui mõne jaoks diskuteerimise mõte seisnebki enamasti avaldustes a la "räägi mida tahad, ikka jääd lehmaks"......kuna unelmate printsid ju salaja telefonis ainult lehmadega suhtlevadki eks.

kui Misterikoska ja Dragu teooria ConcernsU veebipettuste karjäärist peaks tõele vastama, oleks päris kena huumor küll. petis parasiitlusest loenguid pidamas ilmselt leidub slave'i jüngrite hulgas teisigi, keda isiklik viha või konkurentsi tunnetus sundinud kive loopima. mitte ainult touchi ei puuduta see info....
veebipettuste ajalukku kahjuks siin isiklikult süvenenud pole, nii et sel teemal rohkem ei spekuleeriks. kuigi mullegi tundub, et kõigi nende ettemaksu nõudvate libadominate kontode taga tegutseb iha liivakastis üks üsnagi funktsioneeriva ajuga ning inimpsühholoogiat jagav tegelane....
tegelikult polegi vast primaarne, kas oponendi näol tegemist nn konkurendi, ukse taha jäetud nautleja, petise või lihtsalt armukadeda naisega- vähemalt seni kui diskussioon jääb põhimõtete tasandile. mitte ei keskendu sellele, millega keegi leiva lauale saab, kas ta keha on ilus või kole ja kas numbrid passis nagu üldse annaks õiguse arvamust omada ja seda avaldada.

kes suutnud ilma isiklike tagamõtete ja eraeluliste urgitsemisteta oma mõtteid avaldada, neile minu poolt respekt.
isegi kui ei jaksa kõigile ja kogu aeg personaalselt vastata.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 13:51
caprichosa, kuna mul puuduvad igasugused isiklikud sidemed asjaosalisetega, siis ma pole isegi mittepopulaarne. Vaatlen nurgast ja imestan, miks üksteisel turjas kinni ollakse. Sa paigutad mind enda vastaspoolele - ma pole seal. Vaatlen. Ja vahel ütlen välja, pehmo nagu ma olen.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 14:09
MaiTydruk, sinu postitused on jah üldiselt erapooletusega silma paistnud. hoolimata sellest, et "keskkoolifilmi" vaatlejana oled ju osalejatele rollid jaganud...
aga turjas kinni ollakse kõige vihasemalt just isiklike tagamaade tõttu ning pole häbenetud seda väljagi ütlema. muidugi tuuakse tavaliselt moraaliga vehkimise trump ka mängu, eriti just naismängurite poolt
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 14:55
Mingil salapärasel põhjusel kujuneb igal pool, kus inimesed pikemalt kokku puutuvad, välja kogukond. Osside kogukond tähendab, et iga võõras, kes õhtul külabaari satub, saab peksa. Toimiv kogukond tähendab, et talgukorras saab näiteks Türi paisjärve taha kirsiallee istutatud. Kihnule sattudes ütlevad siinsed värsked sildistajad kindlasti, et visake prügimäele oma kuradi sitsilapikesed ja sina, Virve-mutt, oled nii vana, et ole vait. Ja üldse, kasige oma 'konnaga kuskile üksikule saarele, sest meie, turistid, teame paremini, kuidas teie siin elama peate!

Mulle meenus eilseid-tänaseid foorumipostitusi lugedes Barbi Pilvre "Minu Vormsi. Läänemere Twin Peaks". Ka seal maandub suvekodu ostja keset kogukonda, kus teda võõristatakse. Temal on küll nii palju taipu, et ei hakka omi kombeid peale suruma ja kohalikke elama õpetama, vaid jälgib mängu ja võtab teadmiseks ning saare tavadega toime tulemiseks. Jälgimise käigus saab saarekesest Twin Peaks: vooruse verstapostid osutuvad hooruse verstapostideks, kõige rõvedamate saladustega silmakirjateenriteks (näiteks siinne vagaduse etalon teadis täpselt öelda, et massööri töö on jalgu hargitada - sest tema enese praksis just sellel baseeruski, aga kui keegi peaks välja ütlema, et tegemist on "massööriga", olgu ta juba ette hoiatatud, et järgneb kohtuskäik!); kõigil teistelgi on omad luukered kapis.

Eriti veider on minu silma jaoks nutukoor, et oi, caprichosa puhkas härrasmeeste kulul ja ütleb, et saab mingi aja ka mitte töötada, vaata kui ahne, härradesõltlane, häbi-häbi, issand, sa näed ja sa ei mürista!

Iga, absoluutselt iga äri sõltub oma klientidest. Kui moekunstnik ütleb, et minu ärimudel on olnud edukas, ma olen saanud kliente valida ja võin nüüd lubada puhkust, vajadusel ka pikemat - kas siis käib ka kisa, et põdrasõltlane või daamisõltlane või oi milline ahnus? Caprichosa ajas äri, kujundas välja isikubrändi, oli oma tegemistes edukas ja tõdes, et tal on reservid. Räigelt häiriv, onju? Eriti kui ta ütleb selle juurde, et ei tee vabal ajal ja tasuta seda, mille on valinud oma tööks. Täpselt sama mudeliga tegutseb näiteks sucker34, ja ka tema julgeb vahel foorumis arvamust avaldada. Aga teda ei püüta surnuks nokkida, sest tema konkurendid on mehed, mitte hilises keskeas "daamid", kes sajandivahetusel tehtud piltidega loodavad jätkuvalt "nooruslik, kelmikas, seksikas" paista ja kliendijahil Eesti-ringreise koerakese saatel korraldavad.

Muide, edukas äri nõuabki oskusi. Kõik on kindlasti loomupäraselt kokkamises väga osavad, aga miskipärast on restoranitoidud pire teistsugused ja ka maksavad enam kui kodu- või sööklatoidud. Süüa teha oskab ju igaüks, võtame suvalise vandi ja teeb ära? Sama erinevus kehtib iga töö puhul, kahtlustan mina. Et edukas olemiseks on vaja nii huvi kui oskusi kui tegemisrõõmu. Ehk et igas valdkonnas on olemas restorani tase, kus need kõik olemas, ja söökla või hobikoka tase, kus mõni neist puudu; ja eraldi veel "köök on Selveris" suhtumine (jah, aastaid on arhitektid muianud tellijate sellise vastuse üle küsimusele "kuhu köögi teeme?" ).
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 15:35
caprichosa, see filmivõrdlus kippus jah millegipärast mulle pähe. Ma olen siin kaks aastat vahel foorumit lugenud, eks neid madistamisi ikka on. Iha=kirg, pole imestada, et kirega vaieldakse

MisteriKoska, julge käik Pilvre välja tuua. Kohe sekkub keegi uus ja tuleb feministi silt ka ära
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 15:37
Onju vanadel sekkujatel nii palju seoseid oma peakese sees pole, neile tuleb ette öelda
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 15:44
Ega ma ei tahagi revolutsiooni. Kaovad need, tulevad uued. Kohad tühjaks ei jää.
Aega on palju praegu, sellest ka suuremad diskussioonid.
Ma ei kadesta caprichosat, ta on võrratu omal alal.

Ps. Öeldes kellegile sildistaja, on see juba sildi panemine.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 15:49
Palun vabandage minu juhmust ja harimatust, aga kuidas oleks siis õilis ja neutraalne nimetada seda, kes tuleb ja kõik n-ö kogukonnaliikmed ära sildistab?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 16:00
Loogiliselt ei saagi, sest nimetamine ongi sildistamine. Tõin lihtsalt välja.
Laske käia, ei häiri.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 16:05
"Koer sõi vorsti" on siis mõlema sildistamine ja seetõttu taunitav?
˅ näita rohkem ˅