Ma pole väga kursis, "kes oli kes" aga praegu kuidagi tundub, et siin on olulisem see, kes "arvamuse avaldas", kui see, mis oli arvamuse sisu.
Et kui pätt, varas ja kaabakas ütleb, et et "sina oled ka tropp”, siis see kindlasti ei ole õige arvamus ...
Kuigi teatud erandjuhtudel ma isegi toetan seda mõtteviisi, et on inimesi, kelle teod muudavad nende mistahes arvamused mistahes asjast minu silmis nulliks aga siis peavad need teod ikkagi olema kahjustanud teisi inimesi või inimest VÄGA oluliselt aga praegu me ju ikkagi kindlalt ei tea, kas lugupeetud mitteisehakanud ja mitte *ssekukkunud psühholoog kass ikka määras kasutaja õigesti ära.
Lisaks ma märkan kõrvalseisjana, et ka siin foorumis nagu ka muudes sarnastes (foorumi ülesehituse mõttes sarnastes), kohtades, tekib see effekt, et on nagu mingi seltskond, kes on
foorumis pikalt ja kaua figureerinud ja siis nad hakkavad foorumit oma liivakastiks pidama ja kui nende harjumispärane rahulik keskkond, kus nad siiski tunnevad end mingil määral arvamusliidritena, raputada saab, ehk liiga palju “anonüümseid “ isikuid julgevad sõna võtta ja avaldada arvamusi, mis neile ei meeldi, siis nad võtavad seda kuidagi väga isiklikult, lausa ihasse sisselogimine muutub piinarikkaks
Ma pole küll proovinud aga ma arvan, et jututoas saab teha ilusti oma väikese privaatse kohakese, kus saab kvaliteet aega veetes võtta ja mitte keegi teine ei ülte ühtki sõna sekka.
Avalikus foorumis on tõesti oht, et teid külastavad ka teised inimesed, kelle arvamus teie omaga ei ühti ja kes ka teie konnasilmade peal tallavad …
Anonüümsusest niipalju, et isegi kui nt mina paneks siia oma pärisnime ja pildi, oleks ma ikkagi täiesti anonüümne, sest te ei teaks minust endiselt mitte midagi. Seega ma ka ei oska seda hala anonüümsuse kohta tõsiselt võtta, minu jaoks on ka teised kasutajad täiesti anonüümsed, on neil siis pilt või mitte…